Za lepe, dugačke i negovane trepavice potrebna je pravilna nega. Zato, serum za rast trepavica morate da probate, a ovo su 10 najboljih!

 

Lepe, bujne i duge trepavice savršene gustine i volumena su san mnogih devojaka i žena. Žene koje imaju slabe i krte trepavice koriste maskaru ili veštačke trepavice kako bi njihov pogled bio zavodljiv i prodoran, a trepavice izgledale zdravo. 

To nije jedini i pravi način da vaše trepavice izgledaju zdravo, izraženo i bujno!

Ako imate problem sa opadanjem trepavica ili su nedovoljno duge, zašto ne biste isprobale serum za rast trepavica? Da li ste razmišljale o tome?

U tekstu vam otkrivamo najbolje serume za duge, guste i izražene trepavice!

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Šta je serum za rast trepavica?

 

Pre nego što vam otkrijemo koji su najbolji serumi za rast trepavica, hajde da vas upoznamo šta je ovaj preparat i zašto se koristi. Sigurni smo da ste čule za serum za trepavice, ali ga niste još uvek isprobale. 

U ovom tekstu rešićemo vašu dilemu da li je ovo stvarno najbolja opcija da imate guste, duge i prirodne trepavice.

Serum za trepavice je kozmetički preparat koji se koristi za brži rast trepavica, odnosno za negu trepavica i njihov prirodni rast. Tačnije, koristi se da stimuliše prirodan rast trepavica, da ih zaštiti od isušivanja i zaustavi opadanje i lomljenje. On regeneriše i hrani strukturu dlake, intenzivno je hidrira i podstiče prirodni volumen i gustinu.

Serum udvostručuje volumen trepavica i zaslužan je za njihovo zdravlje, vitalnost i senzualnost. Duge trepavice ne izgledaju slepljeno, već negovano, izraženo, sjajno i zavodljivo.

Serum za negu trepavica vlaži strukturu dlake, fino je zaglađuje i održava trepavice mekanim i svilenkastim na dodir. Između ostalog, ističe prirodnu boju trepavica i intenzivno definiše njihovu dužinu i gustinu.

Pošto se koristi za negu dlake, serum za rast trepavica nekada može biti ujedno i serum za rast i negu obrva. Takođe, gledajte da to uvek bude prirodni serum ili što prirodnijeg sastava. Ako ste alergične na neke od sastojaka seruma, u tom slučaju nemojte da ga koristite.

Ana je koristila jedan prirodni serum za oporavak i rast trepavica, pošto je želela da joj trepavice postanu gušće i duže. Ona je sa nama nedavno podelila iskustvo za serum koji joj je i pomogao da oporavi oštećene trepavice. Za nju se prirodno činilo kao bolja opcija, a u tekstu sa njenim iskustvom videćete zašto –  https://kozmetickimagazin.com/trik-za-dugacke-trepavice-i-negovane-obrve-iskustvo/.

 

Kako se koristi serum za brži rast trepavica?

 

Nekada serum za brži rast trepavica može da podseća na maskaru ili na ajlajner, a sve više postoje i serumi u bočicama. Uglavnom se prodaje u simpatično dizajniranim ambalažama. Postoje takođe serumi za trepavice koji se prodaju u bočicama.

Što se tiče same upotrebe, istina je da se treba pridržavati nekih pravila, ali to uopšte nije ništa komplikovano. Upotreba ne zahteva mnogo vremena i stvarno se koristi veoma brzo i jednostavno.  Postoje dva načina:

 1. Pre nanošenja seruma, dobro očistite predeo oko očiju i uklonite tragove šminke. Kada to učinite, serum pažljivo nanesite na trepavice od korena ka krajevima.
 2. Postoje serumi za brži rast trepavica koji se koriste na malo drugačiji način. Oni se nanose u tankom sloju prvo na mali komadić pamučne vate ili na higijenski štapić. Nakon toga, utrlja se vatom ili štapićem na kapak, spolja i uz sam koren trepavica.

 

 

Uvek prilikom upotrebe izbegavajte kontakt sa unutrašnjim delom oka. Na pakovanju možete da pročitate uputstvo za upotrebu, kao i to koliko puta dnevno može da se koristi.

 

Najbolji serumi za rast trepavica

 

Priznajemo da nije lako odlučiti se za jedan koji je najbolji serum za rast trepavica i kojim ćete odmah biti prezadovoljne. Nije lako suziti izbor odabira najboljih seruma, ali mi smo istraživanjem uspeli da izdvojimo one najbolje po našem mišljenju.

Izdvojili smo u nastavku teksta koji su najbolji serumi za rast trepavica. To su:

 • Trepolea serum za rast trepavica i obrva
 • Eyelash Booster serum za trepavice
 • Revitalash serum za trepavice
 • Rapid lash serum
 • Farmasi serum za rast trepavica i obrva
 • Eveline serum za trepavice 8 u 1
 • Eveline SoS Lash booster serum za trepavice
 • Serum za rast trepavica Lux-factor
 • Vichy serum za oči i trepavice

 

Trepolea serum za rast trepavica i obrva

 

Trepolea serum je inovativni proizvod za negu trepavica koji pomaže da trepavice i obrve postanu gušće, duže i jače. Trepolea serum za brži rast trepavica je prirodn serum.

Zato što je bezbedan on se preporučuje svim ženama i devojkama koje žele da imaju guste, dugačke i prirodno lepe trepavice. Takođe, može se koristiti i kao serum za rast obrva.

Trepolea prirodni serum sadrži pažljivo odabrane aktivne prirodne sastojke. Oni oporavljaju oštećene trepavice, a zatim pospešuju cirkulaciju u folikulu dlaka. Hrane dlačice trepavica, regenerišu i sprečavaju njihovo kidanje i lomljenje. 

Ulje slatkog badema hidrira trepavice, daje im sjaj, elastičnost i mekoću. Vitamin E deluje kao antioksidant, pri čemu su trepavice ishranjene, zdrave i rastu duže i brže.

Trepolea serum za trepavice i obrve je namenjen samo za spoljašnju upotrebu. Preporučuje se da se koristi dva puta u toku dana, tj. ujutru i uveče. Redovnom upotrebom trepavice su duže, gušće i savršeno oblikovane sa punim volumenom. Trepavice su jače od korena do vrha i izgledaju negovano, zdravo i senzualno.

 

Ana Trepolea iskustvo

 

Eyelash Booster serum za rast trepavica

 

Eyelash Booster serum za rast trepavica se koristi za prirodni rast dlačica trepavica i obrva. Naziv ovog proizvoda kako biste ga prepoznali je Eyelash booster stimulator serum

Dermatološki je testiran. Preporučuje se za redovnu upotrebu i kod ženskih osoba koje nose kontaktna sočiva.  Lagodan je za upotrebu, lako se razmazuje, ima ređu teksturu i providne je boje.

Regeneriše i jača trepavice, ali ih istovremeno hidrira, hrani i štiti od opadanja i lomljenja. Osim toga, Eyelash booster stimulator serum čini trepavice gušćim, vitalnim, mekanim i svilenkastim na dodir. Stimuliše brži rast dlaka trepavica i na taj način ističe njihovu prirodnu boju i sjaj.

Prve rezultate od Eyelash Booster seruma možete da očekuje posle mesec dana, a to su: učvršćene, hidrirane i punije trepavice. Prave rezultate možete da očekujete posle 12 nedelja redovne upotrebe. Redovnom upotrebom trepavice izgledaju osveženo, obnovljeno, zdravo, bujno i hidrirano. Preporučuje se da koristi jednom dnevno posle čišćenja lica.

Pisali smo recenziju za Eyelash Booster serum za trepavice.

 

Revitalash serum za rast trepavica

 

Da ne bi došlo do zabune, odmah da vam kažemo da se Revitalash serum za trepavice prodaje u dva pakovanja. Manje pakovanje dolazi u količini od 1,2 ml, a veće pakovanje u količini od 3,5ml, a tačan naziv je Revitalash Advanced serum za rast trepavica. Preporučuje se da se koristi jednom dnevno, i to je najbolje uveče pre spavanja.

Od važnijih sastojaka u Revitalash serumu je važno da se spomenu biotin, ekstrakt nevena i ekstrakt biljke azijski ginseng. Biotin pospešuje rast trepavica i sprečava njihovo lomljenje, dok ekstrakt nevena hidrira i sprečava isušivanje dlake. Revitalash serum za trepavice održava optimalnu vlažnost trepavica, čini ih elastičnim, mekanim i fino zaglađuje dlačice.

Što se tiče rezultata, istina je da morate biti istrajne i uporne. Ako redovno koristite Revitalash Advanced serum za rast trepavica, rezultati neće izostati. Rezultati su vidljivi posle 4 nedelje: učvršćene, punije, hidrirane, bujnije i zdravije trepavice.

Pričitajte recenziju i iskustva korisncica za Revitalash serum za trepavice. 

 

Rapid lash serum za rast trepavica

 

Rapid lash serum za rast trepavica je hranljivi serum koji stimuliše rast prirodnih i zdravih trepavica. Pun naziv seruma je RapidLash Eyelash Enhancing Serum. Velika prednost je to što serum ne sadrži paraben, nema mirisa i nije testiran na životinjama

Izuzetno je bogat pantenolom, vitaminima i mineralima koji zadržavaju vlažnost trepavica, te tako podstiču njihovu elastičnost i mekoću. RapidLash Eyelash Enhancing Serum regeneriše oslabljene i krte trepavice, daje im prirodni sjaj i sprečava njihovo opadanje.

Način upotrebe je jednostavan i praktičan. Preporučuje se da se koristi uveče pre spavanja i to od unutrašnje strane oka prema spoljašnjem.

Rezultati su vidljivi posle 8 nedelja pravilne i svakodnevne upotrebe.

 

Farmasi serum za rast trepavica i obrva

 

Farmasi serum za rast trepavica i obrva sadrži Capikil ™ kompleks koji deluje direktno na folikule dlake. Ova jedinstvena patentirana supstanca sprečava opadanje dlačica i udvostručuje volumen trepavica. Serum produžava trepavice, čini da budu snažnije, negovane, elastične, zdrave i hidrirane. 

Pun naziv seruma je Farmasi Eyebrow & Lash Serum za rast trepavica i obrva. Serum poboljšava njihovu vitalnost i trajnost. Utiče na mekoću i glatkoću dlačica trepavica i savršeno ih oblikuje. 

Tekstura Farmasi seruma za rast trepavica i obrva je gelasta, srednje je gustine i bez mirisa. Vrlo se jednostavno koristi. Mogu da ga koriste i muškarci koji žele lepe i obimne trepavice, kao i obrve. Osim za negu trepavica, Farmasi serum je idealan i za negu tankih i retkih obrva.

Pisali smo recenziju za ovaj serum – Farmasi serum za rast trepavica.

 

Eveline serum za trepavice 8 u 1 

 

Eveline serum za trepavice 8 u 1 je preparat koji nudi čak 8 rešenja u samo jednom proizvodu! Pun naziv seruma je Eveline 8 u 1 Lash terapy serum za trepavice. Serum rešava problem slabih, tankih i kratkih trepavica koje su lomljive i bez sjaja. Takođe, dobro je rešenje i za trepavice koje su sklone opadanju, koje sporo rastu, kao i za izbledele trepavice.

Najvažniji sastojak Eveline seruma je D-pantenol koji jača trepavice, čineći ih prirodno sjajnim, elastičnim i mekanim. Tu su i protein svile, hijaluron i arganovo ulje koji pomažu u regeneraciji i hidrataciji suvih i oštećenih dlačica. 

Redovnom upotrebom trepavice su vidno deblje, duže, jače i definitivno manje sklone opadanju i lomljenju.

Pisali smo recenziju za Eveline serum za trepavice 8 u 1 sa iskustvima, načinom upotrebe i detaljnijim rezultatima.

 

Eveline SoS Lash booster serum za trepavice

 

Eveline SoS Lash booster serum za trepavice ima hranljivo i regenerativno dejstvo na trepavice. To znači da ova inovativna formula hrani i regeneriše trepavice, ubrzava njihov rast i čini ih snažnijim i otpornijim. Sprečava opadanje trepavica, obnavlja ih i izdužuje, ali i doprinosi njihovom volumenu i gustini.  

Eveline SoS Lash booster serum za trepavice može da se koristi kao podloga za maskaru pre šminkanja. Koristi se jednom dnevno, i to najčešće uveče pre spavanja. Kremaste je strukture, bele boje, veoma brzo se upija i lepo se razmazuje.

Ukoliko se redovno koristi rezultati su: gušće, duže i jače trepavice koje su manje sklone opadanju. Trepavice su izdužene, lepo oblikovane, izražene i pune volumena.

 

Serum za rast trepavica Muller

 

serum za rast trepavica

 

Serum za rast trepavica Muller ne postoji. Zapravo, radi se o Muller trgovini, odnosno lancu gde se prodaju kozmetički preparati (u Hrvatskoj). Zbog toga, brojne su nedoumice kada pokušavate da saznate koji sve serumi postoje i koji su dobri.

Ovde pišem sada o serumu MIralash, koji se prodaje tamo. Tačnije, to je Miralash Eyelash Enhancer serum za trepavice. Kako biste ga lakše prepoznale, ovo je pun naziv seruma: MIralash Eyelash Enhancer 3ml Eyelash Growth by Miralash. 

Sadrži dobre aktivne sastojke koji regenerišu, obnavljaju i hidriraju trepavice i održavaju njihovu optimalnu vlažnost. Posle samo 4 nedelje trepavice postaju gušće, duže, izraženije i snažnije.

Način upotrebe je vrlo jednostavan. Nanosi se na podnožje gornjih trepavica jednom dnevno, tj. uveče pre spavanja. Prodaje se u bočici u količini od 3ml proizvoda i to je dovoljno za 4-5 meseci redovne upotrebe.

 

Serum za rast trepavica Lux-factor

 

Serum za rast trepavica Lux-factor je još jedan dobar preparat za rast trepavica i njihovu negu. Ovo je prirodni serum koji stimuliše prirodan i zdrav rast trepavica i pomaže u sprečavanju lomljenja i ispadanja. Štiti trepavice od štetnih faktora spoljne sredine, obnavlja ih i čini ih sjajnim, elastičnim i mekanim.

Pun naziv seruma je Profesionalni serum za rast trepavica i obrva Lux-Factor Eyelas. Zbog blage formule preporučuje se za svakodnevnu upotrebu, čak i za najosetljivije oči

Pogodan je i za negu obrva. Sadrži dinatrijum fosfat, celulozu i limunsku kiselinu koja pospešuje brz i zdrav rast trepavica. Dinatrijum fosfat stvara uslove za zdrav rast treavica i štiti ih od spoljašnih faktora. Tako postaju jače i manje lomljive.

Profesionalni serum za trepavice i obrve Lux-Factor Eyelas koristi se dva puta u toku dana, tj.ujutro i uveče. Način upotrebe se ne razlikuje od načina upotrebe prethodnih seruma za trepavice.

Rezultati su vidljivi posle nekoliko nedelja, najčešće se prvi rezultati primećuju posle 2 nedelje. Posle mesec dana upotrebe rezultati su: punije, gušće, jače i tamnije trepavice.

 

Vichy serum za oči i trepavice

 

Vichy serum za oči i trepavice je preparat koji se koristi za negu kože okoločnog područja. To znači da se koristi za sitne bore i podočnjake oko očiju, ali istovremeno ima dobro dejstvo i na negu i hidarataciju trepavica. 

Pun naziv seruma je Vichy Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice. Hipoalergene je formule, bez parabena, oftalmološki i dermatološki testiran na osetljivim očima. Preporučuje se damama nakon 35-te godine i namenjen je isključivo ženskim osobama sa osetljivom kožom.

Vichy serum za oči i trepavice poboljšava volumen trepavica, čini ih jačim, elastičnim, hidriranim, izraženim i dužim. Takođe, ublažava vidljivost podočnjaka, sitnih borica oko očiju i uklanja znakove umora. Upravo tako, okoločno područje izgleda odmorno, osveženo i mladoliko. Koži daje prirodni sjaj, blistavost, gipkost i kvalitet.

Rezltati su vidljivi veoma brzo posle redovne i svakodnevne upotrebe. Trepavice su gušće, duže, meke i elastične, dok je koža oko očiju nežna, blistava i odmorna.

Pisali smo receniju za Vichy serum za oči i trepavice.

 

Za kraj!

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Nadamo se da vam se dopao naš izbor. 

Ovo je bili naši predlozi za najbolje serume za rast trepavica.

Ako imate iskustva sa nekim serumom, bilo da su pozitivna ili negativna, značilo bi nam da podelite to sa nama. Pišite nam kakvi su vam utisci i da li vam je neki pomogao, a sva iskustva i utiske možete ostaviti u komentarima ispod.

Hvala vam na čitanju.