Stopalin za gljivice na nogama je tretman za noge koji odmah pomaže! Uklanja gljivice na noktima ili nogama i neutrališe sve neprijatne mirise! Sledi uputstvo za upotrebu i recenzija!

 

Svako ko iznova i iznova pokušava da se izbori sa preteranim znojenjem nogu, kao i gljivicama, zna koliko se ovi problemi teško rešavaju. Vi sigurno znate i koliko može uticati da se smanji samopouzdanje! Kako ne bi došli u nepriatnu situaciju ili da konačno zabpravite na sve te muke sa stopalima (koje često dolaze sa lepim vremenom) znajte da postoji odlično i prirodno rešenje.

Ukoliko želite da vaša stopala budu lepa i zdrava, kao i nokti i pete, onda bi trebalo da koristite nešto što će obezbediti adekvatnu zaštitu. Nega kože je jako važna, posebno pranje nogu i održavanje noktiju na nogama. U pojednim situacijama kada se pojave gljivice ili nepriatan miris stopala, ovi problemi mogu uticati na manjak samopouzdanja, a ponekad su to situacije koje mogu i posramiti. 

Ako imate muku sa gljivicama na noktima, na stopalima ili sa znojenjem stopala zaista možete naići na osude okolino. Kada se recimo smrad nogu primeti svako će istog trena pomisliti kako ne perete noge, ili kako ne menjate čarape redovno, kako se ne kupate, kako vam obuća smrdi… A vi znate da sve ovo nije istina! 

Mali je procenat ljudi, pa čak i onih iz najbližeg okruženja, koji će pomisliti kako možda postoji neki problem zbog čega vam se noge znoje više nego inače. Malo ko će i shvatiti da možda imate problem, kao što su gljivice.

 

Šta je Stopalin za gljivice na nogama i zašto se koristi?

 

Stopalin je prirodni tretman negu stopala, koji se bori protiv neprijatnih mirisa na stopalima kao i gljivica na nogama. To su zapravo i oni najneprijatniji problemi sa stopalima – znojenje, neprijatan miris nogu i gljiivice na noktima. 

Tretman Stopalin za noge sastoji se od dva proizvoda (tako daje najbolje efekte). Za razliku od većine proizvoda nma tržištu koji su u vidu gela ili kreme, ovaj prirodni tretman to nije.

Dakle, Stopalin nije krema, a evo koa dva proizvoda čine potpuni tretman:

 • Stopalin sapun – za dezinfekciju nogu i protiv znojenja,
 • Stopalin sprej protiv znojenja nogu, neprijatnih mirisa i gljivica na nogama.

Ovo je prirodni tretman za negu kože na stopalima zbog toga što u svom sastavu ima visoku koncenztaciju prirodnih sastojaka. Ne sastoji se od hemiskij materija, sve je na prirodnoj bazi i najvažnije od svega je što pomaže!

Stopalin sprej za gljivice ima antibakterisko i antigljivično dejstvo. Takođe, smanjuje iritaciju kože izazvanu gljivicama i umanjuje svrab kože. Takođe, oporavlja kožu i zaceljuje je, a kao rezultat upotrebe dobija se zdrava, čista i negovana stopala.

 

Stopalin za gljivice na nogama

 

Šta je Stopalin sapun?

 

Sapune koristimo uvek sa jasnom namerom – da očistimo kožu, da sprečimo infekciju i da nam koža bude čista i mirišljava.

Svi znamo da postoje sapuni za ruke, sapuni za lice, sapuni protiv bubuljica, ali isto tako postoje i sapuni za noge! 

Da, da – samo za noge! Jer i noge zaslužuju posebnu pažnju i negu, isto kao svaki drugi teo dela. 

Stopalin sapun za noge nudi prirodnu dezinfekciju i prirodnu zaštitu kože na nogama. Koristi se kako bi omogućio adekvatno održavanje nogu i pravilnu higienu stopala. Svojim dejstvom i aktivnim sastavom pomaže da se sačuva zdravlje nogu, odnosno stopala. Bez obzira na problem koji imate na stopalima, ovaj prirodni sapun pomaže da ga rešite.

Stopalin sapun pomaže kada je u pitanju sledeće:

 • uklanjanje gljivica na nogama,
 • sprečava dalji razvoj gljivica na nokima i nogama,
 • stvara sredinu nepogodnu za širenje gljivica,
 • dezinfiikuje kožu stolala, 
 • temeljno i efikasno čisti kožu na stopalima i nokte,
 • sprečava prekomerno znojenje nogu,
 • sprečava da se stvara neprijatan miris nogu,
 • pomaže oko tegoba u vezi atletskog stopala,
 • neguje kožu i obezbeđuje da koža na stopalima bude zdrava, glatka, mekana i lepa.

U svom sastavu Stopalin sapun za gljivice na nogama sadrži visoku prirodnih sastojaka i eteričnih lekovitih ulja. Da pomaže se može primetiti i na osnovu ostvarenih rezultata, kao i pozitivnih iskustava korinsnika. Prirodni sastav je zaista jedina i najvažnija tajna koju krije Stopalin prirodni sapun za noge.

 

Zašto se sve tačno koristi Stopalin sapun?

 

Konkretno u ovom slučau, Stopalin sapun za noge on se koristi da:

 • dezinfikuje stopala,
 • čisti i neguje kožu na nogama,
 • spreči znojenje nogu.

Nega stopala i nogu je važna ukoliko imate neki potencijalni problem koji, da budemo iskreni, svakoga od nas može zadesiti. Najčešće tegobe sa nogama su preterano znojenje stopala, neprijatan miris nogu, gljivice na noktima, ali i pojava gljivica i infekcija na prstima, između prstiju, na stopalima (uopšteno na nogama). 

Zaista neprijatan scenario! Ali, kada imamo sapune za noge nema mesta panici.

Ukoliko ste mislili da vam da vam sapun za noge ne treba, grešite! Svima nama treba sapun, ali poseban za svaki deo tela.

Zamislite samo šta se dešava kada biste se tuširali sapunom koji koristite i za lice? Čestice koje ostanu na sapunu posle tuširanja vraćate na lice… To zaista nije adekvatna higiena!

 

Šta je Stopalin sprej?

 

Stopalin sprej je sastavni deo Stopalin tretmana. Odnosno, to je sprej u bočici koji ima veoma snažno dejstvo i može da pomogne za prevenciju tegoba, kao što su gljivice na nogama, neprijatan miris i svrab. Kao i sapun, tako i Stopalin sprej za noge u sastavu sadrži bogatu koncentraciju zdravih i prirodnih sastojaka koji pomažu kod uklanjanja glivica i redukovanja znojenja nogu.

Sprej za stopala zapravo predstavlja kozmetički preparat za negu osetljive kože na stopalima kako bi se smanjio neprijatan miris nogu i uklonile upale i glivice. Važno je naprqaviti razliku – sprej nije isto što i dezedorans za stopala. Zajedničko je samo to što oba proizvoda mirišu.

Kada je u pitanju neutralisanje mirisa, glavna funkcija spreja prekrivanje znoja i apsorbovanje svih mirisa koji se mešaju, a koji potom dovode do stvaranja neugodnog i veoma neprijatnog mirisa stopala.

Stopalin sprej za noge pomaže na sledeći način:

 • pomaže da se uklone gljivice na nogama i noktima nogu,
 • regeneriše i zaceljuje kožu stopala,
 • oporavlja oštećene nokte,
 • uklanja neprijatan miris nogu,
 • neutrališe smrad iz obuće i sve nerijatne mirise,
 • redukuje znojenje nogu i neguje kožu na stopalu.

 

Zbog čega se koristi Stopalin sprej?

 

Sprej za stopala se prvenstveno koristi sa ciljem da eliminiše bakterije koje svakako dovode do uvećanog znojenja. U najgorem slučaju, može da dođe do pojave gljivica i neprijatnog mirisa nogu, kao eventualna posledica.

Kada je u pitanju sigurnost i zdravlje kože, i Stopalin sprej za gljivice smatra se bezbednim proizvodom za dezinfekciju nogu. Stopalin sprej je preparat na prirodnoj bazi, bezbedan je za kožu, što znači ne može izazvati alergiske reakcije, ne iritira stopalo, ne nadražuje je i ne isušuje kožu.

 

Stopalin sapun i sprej sastav

 

Stopalin tretman ima potpuno prirodni sastav sa visokom koncentraciom aktivnih prirodnih supstanci i lekvitog bilja. Ne sadži hemikalie, veštačke boje i mirise, konzervanse i druge štetne sastojke koji se često mogu videti u sastau proizvoda sa istom namenom.

 

Stopalin sapun za gljivice na nogama u svom sastavu ima sledeće biljke: palmino ulje, jojoba ulje, kakao maslac, semenke grožđa, čajevac, žalfija, lavanda i ruzmarin. Stopalin sprej protiv gljivica na nogama ima sledeći sastav – biljka rusa, palmarosa ulje, ulje ricinusa, čajevac. 

 

Palmino ulje

 

Palmino ulje je u sastavu Stopalina zbog toga što je jako zdrao. Ima moć da regeneriše i obnovi oštećenu kožu, kao što je ispucala koža ili iritirana. Ovo prirodno i ako lekovito ulje je bogato vitaminima A, E i C.

Zaceljuje kožu, odnosno popravlja njen izgled, a zatim je hrani svoih vitaminima. Takođe, palmino ule hidrira kožu i održava je svežom

 

Jojoba ulje

 

I ulje jojobe e veoma zdravo za kožu. Ono se u tretmanu Stopalin za noge koristi zbog toga što hidrira kožu, omekšava tvrde i ispucale delove, i pomaže oko zacelivanja i obnavlanja iritirane kože.

Ulje jojobe umiruje problematičnu i iritiranu kožu, hidrira kožu, smanjuje lučenje lojnih žlezdi (u ovom slučaju je to povezano sa prekomernim znojenjem stopala).

Pomaže i ima blagotvorno dejstvo i kada su u pitanju suve pete. Sve u svemu, deluje antigljivično, antibakteriski i ima anelgetsko dejstvo (ublažava bolove, ukoliko do njih dođe).

 

Kakao maslac ili kakao buter

 

Kakao buter se u kozmetici koristi kao ovlaživač jer veoma efikasno hidrira suvu u oštećenu kožu. Ovo je zapravo biljni maslac i sadrži biljne masnoće, koje su zdrave za kožu. Nije agresivan, pomaže prilikom iritacija kože, ubrzava zaceljivanje rana i ubrzava oporavak kože.

Zbog svog masnog sloja ostaje na površini kože i prirodno je štiti od novih iritacija ili pucanja, održava stopalo svežim i čini da bude mekano. Bogat je vitaminom E i podjednako dobar kako za letnje mesece, tako i za zimu. Dubinski hidrira kožu, omekšava je i kada je koža prirodno više suva, kao što je to najčešće zimi.

 

Semenke grožđa

 

Semenke grožđa su u sastavu Stopalin sapuna prisutne zbog toga što omekšavaju kožu, umiruju suvu površinu kože koja je osetljiva i nadražena. Takođe, sprečavaju i nastanak ispucalih peta. Semenke grožđa deluju takođe i protivupalno, hidriraju kožu i ne zapušavaju pore (u kozmetici za negu lica).

Čajevac

 

Antibakterisjki i antigljivični prirodni lek koji je u sastavu oba preparata. Čini aktivni sastav sapuna, ali je i u velikoj koncentraciji zastuplena u Stopalin spreju.

Potvrđeno je da je primena ulja čajevca na stopalo ili protiv glivica na nogama veoma delotvorna. Odnosno, pomaže u lečenju ozbiljnih tegoba koje su pritom i manje – više i izazvne gljivicama.

Ovo esencijalno ulje ima brojne terapijske prednosti, najvažnije od svega – prirodne su. Ima antibakterijska, antigljivična i antiseprička pozitivna svojstva – ubija gljivice, deluje antibakteriski, sprečava iritaciju kože i smanjuje šansku za ponovnom pojavom.

Takođe, sprečava i prekomerno znojenje noge zbog toga što deluje na bakterije, uklanja gljivice, dezinfikuje kožu i tako direktno smanjuje znojenje i smrad nogu.

 

Žalfija

 

Žalfija je takođe u sastavu Stopalina zbog toga što ima antibakterisko dejstvo i pomaže da se koža regeneriše, odnosno oporavi. Žalfija je prirodni lek od davnina, te je jako cenjena i u sastavu je brojnih kozmetičkih preparata.

Ima antibakterijska i antiseptička sojstva, čisti kožu od toksina i štiti je. Bogata je vitaminom A i kalcijumom, koji pomažu u zaceljenju kože. Takođe, štiti kožu od novih iritacija.

 

Stopalin uputstvo za upotrebu i kako se koristi

 

Kako biste uspeli da se gljivice na nogama efikasno uklone potrebno je da tretman za stopala koristite pravilno. Isto važi i za neutralisanje smrada. 

Stopalin za noge svakom može pomoći samo ako redono, na pravi način i prema uputstvu koristite oba proizvoda – i Stopalin sapun i sprej.

Rezultati će biti vidljivi i ukoliko koristite samo jedan proizvod, ali neće biti potpuni, odnosno neće imati tako snažno i dugotrajno dejstvo kao kada se koriste zajedno.

Najispravnije se koristi tako što se pre prvo noge operu Stopalin  sapunom, a nakon je potrebno da se naprskaju Stopalin sprejom. Pravilna upotreba izgleda ovako:

 • prvo dobro operite stopala toplom vodom i Stopalin sapunom (sve – stopala, pete, kožu između prstiju, nokte),
 • obrišite čistim peškirom i dobro osušite kožu,
 • kada su stopala potpuno suva naprskajte Stopalin sprej,
 • pre nego što opujene čarape ili obuću sačekate da se osuši sprej, tj. da ka koža lepo upije.

Stopalin sprej protiv znojenja možete da koristite i za obuću, pošto je jasno da ona ponekad mogu biti izvor zaraze ili uzrok prekomernog znojenja. Kako biste sprečili da se razmnože gljivice u obući koju svakodnevno korisite predlažemo da prskate i nju. Cipele, papuče, sandale, patike… bilo koju obuću možete naprskati Stopalim spreom.

Sprej je na prirodnoj bazi, lepo miriše, nije agresivan i garantovano neće oštetiti vašu obuću. Jedino što ovaj sprej može da uradi jeste da uništi gljivice, kao i da spreči širenje i razmnožanje.

 

Stopalin za gljivice na nogama

 

Stopalin iskustva

 

Kada su u pitanju iskustva za Stopalin, ovaj tretman broji mahom pozitivna iskusta i pozitivne kritike.

 

Gljivice i svrab

Žena koja se usudila javno da govori o svom veoma neprijatnom i traumatičnom iskustvu, osetila je ogromno olakšanje i skinula teret sa sebe od kako je počela da koristi Stopalin. Ocenila ga je desetkom zbog toga što je kako kaže „spasio“. Dugo je imala problem sa nepriatnim mirisom nogu, iako joj se stopala nisu znojila. Pošto nije znala šta da radi, a nije mogla da se reši tegoba poput svraba nogu, žutih noktiju koji su čini joj se bilo sve žući, preostalo joj je ništa drugo sem da istražuje i vodi računa o hiigijeni. Redovno je prala noge, menjala čarape, ali smrad nogu i svrab se nisu povlačili. Na internetu je pri put saznala za Stopalin i odmah donela odluku da ga kupi. I to je bilo to! Koristila ga je redovno – prvo pranje sapunom, a onda prskanje sprejom. I Stopalin je bio njeno rešenje, koje joj je brzo pomoglo sa ovim problemom koji je imala više meseci. Zapravo, shvatila je da je imala je gljivice na npgama. Noge joj izgledaju mnogo bolje, nokti su sve manje žuti, svraba nema, a neprijatan miris više ne oseća. Prezadovolna je i toplo ga preporučuje.

 

Svrab, peckanje i bol

Pozitivno iskustvo podelio je i jedan gospodin čija je priroda posla takva da zahteva konstantno hodanje. Zbog toga mu se pojavio veoma čudan problem, a to je svrab. Svrbeli su ga prsti najviše, posebno koža između prstiju, a o mirisu nije želeo mnogo da komentariše. Od češanja koža je počela da ga peče i boli, pa je morao da uzme bolovanje. Supruga mu je naručila Stopalin koji je odmah počeo da korisiti. Prvo je prao noge sapunom pa prskao sprejom. Ubrzo je osetio olakšanje i manje svraba, a crvenilo se povuklo. Kako nam je rekao, muke sa nogama su sada samo postala ružna prošlost za njega.

 

Gljivice

Devojka koja je takođe pozitivno iskustvo podelila imala je malo drugačiji problem. Ona je zaradila gljivice u sauni, ne znajući naravno da je pre nje bio neko ko je imao taj problem. Zbog toga je osećala užasno, a najgore od svega je što joj je propalo leto. Nije mogla da se opusti na bazenu jer se opterećivala šta ko misli, pa je imala utisak da svi samo gledaju u njene noge. Umesto da ide u papučama leto je provela u patikama! Međutim, kada je videla reklamu za Stopalin odmah je rešila da ga poruči. Nakon samo jednog tretmana koža i nokti su joj se preporodili, a svakim tretmanom bilo je sve bolje. Srećna je što će biti spremna za naredno leto, a još više ponosna na sebe što ne mora da sakriva više stopala. 

 

Znojenje nogu

Još jedna korisnica je bila zadovoljna stopalinom. Ona je imala problem sa znojenjem nogu i Stopalin joj je pomogao da ga reši. Ona se, kako kaže, pomirila sa tim da joj smrde noge. Njena porodica je to znala i prihvatila! Posle uzaludnog pokušavanja raznim preparatima da ukloni smrad, ona je jednostavno odustala. Međutim, nije odustala od redovnih aktivnosti i išla je u teretanu. U svlačionici je znala da će se njene noge jako osećati, posebno kada završe trening, ali se pravila da ne primećuje. Kada joj je prijateljica prokomentarisala da ne može da poveruje kako nečije noge bazde, ponovo je pala u očaj, a stid više nije mogla da sakrije. Narednih nekoliko treninga je propustila, a posle izvesnog vremena otvorila dušu drugarici, kojoj je sada beskrajno zahvalna. Prijateljica joj je poklonila Stopalin, zbog toga što je znala šta će joj pomoći – njen muž ima sličan problem. Objasnila joj je i kako može lako da dođe do Stopalina (poručivanjem na sajtu Stopalin), kada potroši prvi tretman i da se ne sekira, pošto se svima dešava. Stopalin je svakoga dana koristila, dva puta dnevno, a nepriatan miris je već posle dva dana nestao.

 

Stopalin sprej i sapun cena

 

Stopalin sprej i sapun mogu se poručiti na sajtu proizvođača Ovotaris, odnosno poručuju se na sajtu koji ima naziv domena isto kao što je naziv tretmana – Stopalin. 

Stopalin za noge je tretman, ali se sprej i sapun mogu poručiti odvojeno. Ipak je bolje da se koriste u paru, tj. zajedno. Tako daju potpune rezultate.

Sada sledi odgovor na pitanje gde kupiti Stopalin. Nije moguće nigde osim preko interneta, na sajtu proizvođača Ovotaris. Dakle, Stopalin se poručuje isključivo online i nije za sada dostupan u apotekama i drogerijama.

Kada je u pitanju Stopalin cena, ona se može saznati na sajtu Stopalin. Link do sajta je https://stopalin.com/.

 

Ostali proizvodi brenda Ovotaris: