Stopalin za gljivice na nogama – najbolji prirodni tretman za noge. Neutrališe smrad nogu, smanjuje znojenje i uklanja gljivice na noktima ili nogama! Iskustva i recenzija!

 

Ukoliko želite da vaša stopala budu lepa, glatka i zdrava, što se odnosi na nokte i pete, onda bi trebalo da imate preparat čijim korišćenjem možete ostvariti potpuni efekat! Zdrava i mekana stopala!

Najbolju zaštitu kože pruža kozmetika, naročito ako se radi o prirodnim preparatima kao što je Stopalin.

 

 

Nega stopala i suve kože na nogama je važna ukoliko imate neki potencijalni problem koji, da budemo iskreni, svakoga može zadesiti. Najčešće tegobe sa nogama su preterano znojenje stopala, neprijatan miris nogu, gljivice na noktima, popucale pete, suva koža na stopalima, ali i pojava gljivica ili infekcija na prstima, između prstiju, na tabanima…

Zato, nega je jako važna, a posebno pranje nogu i često održavanje noktiju na nogama. Ovo je bitno zbog neželjene pojave gljivica, a koje između ostalog uzorkuju neprijatan miris stopala. 

Problem sa gljivicama na noktima ili na stopalima, povećano znojenje tabana, predstavljaju ozbiljan estetski problem! Pored toga, ujedno su i okolnost koja stvara manjak samopouzdanja i ponekad, pogrešnu perceciju okoline. 

 • Da biste rešili svoj problem, a tako izbegli neprijatne situacije kojih ima beskonačno, krenite na vreme sa adekvatnom negom nogu.

Stopalin tretman je više od obične higijene nogu, jer uklanja neprijatne mirise nogu, čisti kožu i leči gljivične infekcije!

Recenzija!

 

Stopalin za gljivice na nogama

 

Šta je Stopalin za gljivice na nogama i zašto se koristi?

 

Stopalin je prirodni antibakterijski tretman za negu stopala koji:

 • neutrališe neugodne mirise nogu,
 • smanjuje povećano znojenje stopala,
 • sprečava ponovno uvećano znojenje,
 • bori se protiv gljivične infekcije na stopalima, noktima i prirodno ih leči,
 • čisti i osvežava kožu,
 • eliminiše svrab,
 • bori se protiv razvoja gljivica na noktima,
 • smanjuje žutilo na noktima,
 • prirodno dezinfikuje celo stopalo,
 • omekšava suve i ispucale pete, kao i tabane.

Stopalin, kao tretman za noge sastoji se od dva proizvoda:

 • Stopalin sapun – za dezinfekciju nogu i protiv znojenja,
 • Stopalin sprej protiv znojenja nogu, neprijatnih mirisa i gljivica na nogama.

 

Iskustvo gospođe koja se žalila na gljivice i svrab!

Žena koja se usudila javno da govori o svom veoma neprijatnom iskustvu, skinula je teret sa sebe od kako je počela da koristi Stopalin. Ocenila ga je desetkom zbog toga što je kako kaže „spasio njena stopala“. Dugo je imala problem sa neprijatnim mirisom nogu, iako joj se stopala nisu znojila. Pošto nije znala šta da radi, a nije mogla da se reši tegoba poput svraba i žutih noktiju, istraživala je, isprobavala svašta, a usput i vodila više računa o hiigijeni. Na internetu je saznala za Stopalin, pročitala dobra iskustva za Stopalin sprej i donela odluku da kupi i sprej i sapun. I to je bilo to! Stopalin je bio njeno rešenje jer joj je brzo pomogao da reši višemesečni problem. Sada joj noge izgledaju uredno, nokti nisu žuti, svraba nema i neprijatan miris se ne oseća. Prezadovolna je, preporučuje svima jer ga i dalje koristi i poručuje na sajtu https://stopalin.com/.

 

 

Šta je Stopalin sapun i za šta se koristi?

 

Stopalin je isključivo sapun za noge! Antibakterijski.

Ukoliko ste mislili da vam da vam sapun za noge ne treba, grešite! Svima nama treba sapun – ali poseban za svaki deo tela.

Kao antibakterijski sapun, Stopalin nudi prirodnu dezinfekciju i prirodnu zaštitu kože na nogama.

Koristi se kako bi omogućio adekvatno održavanje nogu i pravilnu higijenu stopala. Svojim dejstvom i aktivnim sastavom pomaže da se sačuva zdravlje nogu, stopala, prstiju, noktiju i peta.

Bez obzira na problem koji imate na stopalima, Stopalin prirodni sapun za noge pomaže da ga rešite. Zapravo, Stopalin sapun pomaže kada je u pitanju sve ispod navedeno:

 • uklanjanje gljivica na nogama,
 • sprečava dalji razvoj gljivica na noktima ili na nogama,
 • stvara sredinu nepogodnu za širenje gljivica,
 • dezinfiikuje kožu stopala, 
 • temeljno i efikasno čisti stopala – tabane i nokte,
 • sprečava uvećano znojenje nogu,
 • sprečava da se stvara neprijatan miris nogu,
 • pomaže oko tegoba u vezi atletskog stopala,
 • neguje kožu i obezbeđuje stopala budu zdrava, glatka, mekana i lepa.

 

Iskustvo za Stopalin vezano za znojenje nogu

Još jedna korisnica je bila zadovoljna Stopalinom. Ona je imala problem sa znojenjem nogu i Stopalin joj je pomogao da se to smanji. Ona se, kako kaže, pomirila sa tim da joj smrde noge. Njena porodica je sve znala i prihvatila! Posle uzaludnog pokušavanja raznim preparatima da ukloni smrad, ona je jednostavno odustala. Međutim, nije odustala od redovnih aktivnosti i išla je u teretanu. U svlačionici je znala da će se njene noge jako osećati, posebno kada završi sa treningom, ali se pravila da ne primećuje. Kada joj je prijateljica prokomentarisala da ne može da poveruje kako nečije noge bazde, ponovo je pala u očaj, a stid više nije mogla da sakrije. Narednih nekoliko treninga je propustila, a posle izvesnog vremena priznala drugarici istinu, kojoj je sada beskrajno zahvalna. Prijateljica joj je poklonila Stopalin, jer njen muž ima sličan problem, pa je tačno znala šta će joj pomoći. Objasnila joj je i kako može lako da dođe do Stopalina kada potroši prvi tretman i da se ne sekira, pošto se svima dešava. Stopalin je svakoga dana koristila, dva puta dnevno, a neprijatan miris je već posle dva dana smanjio. Nastavila je da ga koristi i poručuje jednom u nekoliko meseci na sajtu https://stopalin.com/.

 

 

Šta je Stopalin sprej i zbog čega se koristi?

 

Stopalin sprej je predstavlja drugi deo Stopalin tretmana i kao takav koristi se za negu osetljive kože na stopalima. Odnosno, to je sprej u bočici koji ima veoma snažno dejstvo i može pomoći u prevenciji tegoba, kao što su gljivice na nogama, neprijatan miris i svrab.

Stopalin sprej za noge nije dezedorans, ali ima divan prirodni miris koji se zadržava na koži. Glavna funkcija spreja je prekrivanje znoja i apsorbovanje svih mirisa koji se mešaju.

Stopalin sprej za gljivice ima antibakterisko i antigljivično dejstvo, a koristi se jer pomaže na sledeći način:

 • eliminiše bakterije koje svakako dovode do uvećanog znojenja,
 • pomaže da se uklone gljivice na nogama i noktima,
 • dezinfikuje stopala,
 • regeneriše i zaceljuje kožu stopala,
 • umiruje i umanjuje svrab na stopalima
 • zaceljuje iritiranu kožu između prstiju na nogama,
 • oporavlja oštećene nokte i izbeljuje žutilo sa nokatne ploče,
 • uklanja neprijatan miris nogu,
 • neutrališe smrad iz obuće i sve neprijatne mirise,
 • redukuje znojenje i neguje kožu na stopalu,
 • oporavlja kožu i zaceljuje ranice,
 • daje zdrava, čista i negovana stopala.

 

Iskustvo Stopalina vezano za gljivice

Devojka koja takođe ima pozitivno iskustvo izborila se sa malo drugačijim problemom. Ona je dobila gljivice u sauni, ne znajući naravno da je pre nje bio neko ko nosioc infekcije. Kada je shvatila šta joj se desilo osećala se loše, a najgore od svega palo joj je što letovanje nijje prošlo onako kako je zamišljala. Nije mogla da se opusti na bazenu jer se opterećivala šta ko misli, pa je imala utisak da svi gledaju u njene noge. Umesto da ide u papučama leto je provela u patikama! Međutim, kada je videla reklamu za Stopalin bez dileme je rešila da ga poruči. Nakon samo nekoliko kućnih tretmana Stopalinom koža i nokti na nogama bili su obnovljeni, a svakim tretmanom bilo je sve bolje. Srećna je što će biti spremna za naredno leto, a još više ponosna na sebe što ne mora da sakriva više stopala. Preporučuje svima Stopalin jer ga i ona sama koristi i kupuje https://stopalin.com/.

 

 

Stopalin uputstvo za upotrebu i kako se koristi

 

Bilo koji cilj da je u pitanju, Stopalin svakom može pomoći samo ako se redovno, na pravi način i prema uputstvu koristi tretman. Snažniji i dugotrajan je efekat ako se Stopalin sprej i sapun koriste zajedno. Takođe, Stopalin može pomoći i ako se koristi svaki preparat zasebno – samo sapun ili samo sprej.

Najispravnija upotreba:

 • prvo noge oprati Stopalin sapunom u toploj vodi (sve – stopala, pete, kožu između prstiju, nokte),
 • obrisati čistim peškirom i dobro osušiti kožu,
 • kada su stopala potpuno suva, nakon sapuna, naprskati Stopalin sprej,
 • kada se stopala osuše i postanu suva obuti čarape ili obuću (sačekajte da se osuši sprej, tj. da ga koža lepo upije).

Stopalin sprej protiv znojenja možete da koristite i za obuću. Cipele, papuče, sandale, patike… bilo koju obuću možete naprskati Stopalim sprejom.

Obuća može ponekad biti izvor zaraze ili uzrok prekomernog znojenja. Kako biste sprečili da se razmnože gljivice u obući koju svakodnevno korisite predlažemo da prskate Stopalin sprej i unutar gazišta.

Sprej je na prirodnoj bazi, lepo miriše, nije agresivan i garantovano neće oštetiti vašu obuću. Jedino što ovaj sprej može da uradi jeste da spreči razmnožavanje bakterija.

 

Iskustvo Stopalina za svrab, peckanje i bol

Pozitivno iskustvo podelio je i jedan gospodin čija je priroda posla takva da zahteva konstantno hodanje. Zbog toga mu se pojavio veoma čudan problem, a to je svrab. Svrbeli su ga prsti najviše, posebno koža između prstiju, a o neugodnom mirisu nije želeo mnogo da komentariše. Od češanja koža je počela da ga peče i boli, pa je morao da uzme bolovanje. Supruga je čula za Stopalin i naručila mu, koji je počeo da korisiti čim je stigao na kućnu adresu. Koristio je ceo tretman – i sprej i sapun. Ubrzo je osetio olakšanje i manje svraba, a crvenilo se povuklo. Kako nam je rekao, muke sa nogama su sada samo postala ružna prošlost za njega. I dalje ga koristi i poručuje sa sajta https://stopalin.com/.

 

 

Ostala zanimljiva Stopalin iskustva

 

Kada su u pitanju još neka iskustva za Stopalin sprej i Stopalin sapun, videćete da ovaj tretman broji pozitivne utiske mnogih korisnika!

 

Stopalin sapun i sprej sastav

 

Radi se o neverovatno efikasnim proizvodima i potpuno prirodnoj formuli za negu kože na stopalima, jer je sastav obogaćen visokom koncentracijom aktivnih prirodnih supstanci poput esencijalnih ulja i lekovitih biljaka.

Ne sadži hemikalije, veštačke boje, mirise, konzervanse i druge opasne ili iritirajuće agense, koji se često mogu videti u sastavu proizvoda sa istom namenom.

Stopalin sapun za gljivice na nogama u svom sastavu ima sledeće biljke: palmino ulje, jojoba ulje, kakao maslac, semenke grožđa, čajevac, žalfija, lavanda i ruzmarin.

Stopalin sprej protiv gljivica na nogama ima sledeći sastav – biljka rusa, palmarosa ulje, ulje ricinusa, čajevac. 

Kada je u pitanju sigurnost i zdravlje kože, i Stopalin sprej za gljivice i Stopalin sapun smatraju se bezbednim proizvodima za dezinfekciju nogu. I sprej i sapun su preparati na prirodnoj bazi, bezbedni su za kožu, što znači da:

 • ne mogu izazvati alergiske reakcije,
 • ne iritiraju stopalo,
 • ne isušuju kožu.

 

Glavni Stopalin sastojci

Palmino ulje – regeneriše iritiranu kožu, obnavlja i zaceljuje ukoliko je koža ispucala i oštećena. Bogato je vitaminima A, E i C, hidrira stopala, održava ih svežim i mekanim.

Jojoba ulje – deluje antigljivično, antibakterijski i ima anelgetsko dejstvo (ublažava bolove, ukoliko do njih dođe). Hidrira kožu, omekšava tvrde i ispucale delove, omekšava suve pete, smanjuje lučenje lojnih žlezdi, umiruje problematičnu i iritiranu kožu, pomaže oko zaceljivanja i obnavljanja oštećene kože.

Kakao maslac ili kakao buter – ovlaživač jer dubinski hidrira suvu i oštećenu kožu, pomaže prilikom iritacija, ubrzava zaceljivanje rana i ubrzava oporavak kože, prirodno površinski štiti kožu od novih iritacija ili od pucanja, održava stopalo svežim i čini da bude mekano. Bogat je vitaminom E.

Semenke grožđa – omekšavaju kožu, hidriraju je i sprečavaju pucanje peta, umiruju suvu kožu koja je osetljiva i nadražena. Deluju protivupalno.

Čajevac – antibakterisjki i antigljivični prirodni lek koji je u sastavu oba preparata. Čini aktivni sastav sapuna, ali je i u velikoj koncentraciji zastupljen i u Stopalin spreju. Primena ulja čajevca na stopalo ili protiv glivica na nogama je veoma delotvorna. Pomaže u lečenju ozbiljnih tegoba izazvne gljivicama. Ima antibakterijska, antigljivična i antiseprička pozitivna svojstva – ubija gljivice, deluje antibakterijski, sprečava iritaciju kože i smanjuje šansu za ponovnom pojavom. Sprečava i prekomerno znojenje nogu, dezinfikuje kožu i smanjuje neugodan smrad nogu.

Žalfija – kao prirodni lek žalfija ima prirodno antibakterisko dejstvo, pomaže da se koža regeneriše i oporavi. Ima Pored antibakterijskih ima još i antiseptička svojstva, čisti kožu od toksina i štiti je. Bogata je vitaminom A, kalcijumom, zaceljuje kožu i štiti od novih iritacija.

Lavanda – ima umirujuće dejstvo, prirodni je antiseptik (efikasno dejstvo protiv gljivičnih infekcija ili zaraza), hidrira kožu, omekšava je i hladi.

Ruzmarin – od davnina se koristi u narodnoj medicini, te ima čestu primenu i današnjoj kozmetici. Deluje protiv širenja bakterija i efikasno leči gljivične infekcije. Pored toga, poboljšava cirkulaciju, hidrira kožu i osvežava.

Biljka rusa – prirodni je antibiotik i ima antivirusna svojstva. Koristi se u borbi protiv patogenih bakterija jer ubrzava regeneraciju kože, oporavlja je i zaceljuje rane na stopalima.

Palmarosa ulje – ima prirodno antibakterijsko i antivirusno dejstvo, pomaže protiv infekcija na noktima, hidrira stopalo, omekšava, ojačava nokte i podstiče njihov zdraviji rast.

Ulje ricinusa – ima antimikrobno dejstvo pošto leči infekcije, omekšava kožu i vraća joj elastičnost. Čini da stopala postanu glatka i mekana. Ima antiglivično dejstvo pa se koristi protiv gljivinih infekcija noktiju.

 

Stopalin sprej i sapun cena

 

Sada sledi odgovor na pitanje gde kupiti Stopalin. Stopalin sprej i sapun mogu se poručiti na glavnom sajtu proizvođača Ovotaris ili direktno na veb sajtu tretmana – Stopalin. Nije moguće nigde sem preko interneta i to na pomenutim veb adresama.

Stopalin je tretman, nije krema, već je sprej i sapun. Efikasniji je ako se tako i koristi, u paru. Na taj način brže daje potpune rezultate!

Stopalin se poručuje isključivo online i nije za sada dostupan u apotekama i drogerijama. Kada je u pitanju Stopalin cena, ona se može saznati na sajtu Stopalin. Link do sajta je https://stopalin.com/.

 

Stopalin za gljivice na nogama

 

Ostali proizvodi brenda Ovotaris: