Volume Lip Booster je nešto što čini usne većim! Ako želite atraktivne i punije usne, onda u recenziji saznajte kako deluje. Pročitajte sve na ovu temu, plus iskustva!

 

Proverite da li je ovaj proizvod idealno rešenje da prirodno povećate svoje usne.

Meke, pune usne čine damu senzualnom i zavodljivom. Deluju primamljivo za poljupce i poglede. Možete biti neodoljivi svom partneru ili predmet divljenja suprotnog pola i drugih dama. 

Ako su vam usne tanke i smežurane, učinite nešto!

Pharma Hyaluron Volume Lip Booster ima baš dug naziv, ali dobre sastojke za povećanje usana. Najvažnija je hijaluronska kiselina koja se sjajno slaže sa mikroćelijama kože usana. O ostalim sastojcima i drugim informacijama čitajte dalje u tekstu. 

 

lipolea serum vece usne

 

Šta je Volume Lip Booster

 

Kakvo je to sredstvo sa tako moćnim nazivom na engleskom? Sledi odgovor!

Lip Booster je kozmetički dermalni filer u obliku gela za prirodno povećanje usana. On predstavlja odličnu kombinaciju hijaluronske kiseline i lipida koji hidriraju, neguju i popunjavaju usne. Daje sjaj u određenoj nijansi vašim usnama za bolji izgled. 

Znate kako sitne bore mogu da prave problem oko usana. Tu se pojavljuju prve bore smejalice, a nama nije nimalo smešno. 

Srećom, pa su proizvodi kao što je Volume Lip Booster Dr. Theiss tu da reše problem sa starenjem usana. Ovaj sjaj smanjuje i opušta bore da se manje vide u predelu usana. Osvežava i zaglađuje kožu usana.

Vaše usne nisu samo meke i uvećane. One su istovremeno glatke, hidrirane i atraktivne. Dodaću još i da zbog hijaluronske kiseline usne izgledaju mlađe i lepše.

 

O proizvođaču Dr Theiss Naturwaren

 

Lip Volume Booster gel za veće usne proizvodi kompanija Dr Theiss Naturwaren iz Nemačke. Imaju sedište i kod nas u Beogradu. Cenjeni doktor prirodnih nauka Piter Theiss uložio je znanje i vreme da stvori taj brend 1978. godine. 

Proizvođač se rukovodi tradicijom lekovitih bilja iz prirode. Posvetio se stvaranju vrhunskih medicinskih i farmaceutskih preparata na osnovu prirodnih recepata. U svetu čuvenog dr Theiss-a nazivaju ,,hodajuća enciklopedija lekovitog bilja”. 

Parola kompanije Dr Theiss Naturawaren glasi: ,,Da se najbolje iz prirode iskoristi za ljudsko zdravlje”. Ogranak te kompanije PharmaTheiss Cosmetics isključivo se bavi prirodnom kozmetikom za negu lica, očiju, usana i ruku.

Pisali smo receunziju za Dr PharmaTheiss serum za povećanje trepavica – PharmaTheiss Revitalash serum za trepavice.

 

Lip Booster opis proizvoda

 

Videćete da se Lip Booster odlikuje po beloj boji pakovanja. On je kao gel smešten u vidu tube od 7 ml. Na vrhu tube primetićete sivi zatvarač. 

Kada otvorite tubicu, videćete na vrhu sunđerasti aplikator. Njime mažete ovaj kozmetički proizvod na usne. Imate u prodaji 2 nijanse ovog proizvoda.

Pošto u sastavu ima mentola, Lip Volume Booster miriše na mentol. Miris je baš prijatan i osvežavajuć. 

Proizvod je dermatološki testiran na toleranciju kože. To je super, jer onda postoji manja opasnost od nepoželjnih simptoma. 

 

U kojim nijansama je dostupan Lip Booster

 

Ovaj sjajni gel za povećanje usana dostupan je u ukupno 2 nijanse. To su roze i crvena nijansa. Neka iskustva korisnika kažu da su obe verzije neutralne, odnosno ne daju nikakvu posebnu boju usnama. 

Proizvođači kažu da ima isti efekat i daje sjaj u dvema različitim nijansama. Kako bi trebalo da izgleda boja vaših usana, pogledajte na njihovom pakovanju. 

 

 

 Volume Lip Booster sastav

 

Nije mi poznato da u ovom sredstvu za povećanje usana ima hemije. Po sastavu za koji garantuje proizvođač kao da ne sadrži veštačke supstance. 

To je super ako je tako!

Ako zaista ima u sastavu samo sledeće 4 komponente, očekujte da daje bez problema obećane efekte uvećanja usana.

 

Hijaluronska kiselina

 

To je supstanca koju vaše telo obožava. Ona je zaslužna za mladost i svežinu vaše kože. Spada u ugljene hidrate koji vezuju molekule vode. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, usne vam neće biti suve i ispucale.

Hijaluron vraća mladost usnama. Doprinosi njihovoj vlažnosti, mekosti i glatkosti. Smanjuje i eliminiše fine linije usana. Daje elastičnost i izgubljeni volumen usnama. 

 

Lipidi

 

Lipidi su prirodna ulja vaše kože. Oni se nalaze u ćelijskim membranama i popunjavaju praznine u strukturi epidermisa. Imaju važan zadatak da zaštite i sačuvaju kožu od slobodnih radikala.

Kad se lipidi manje proizvode u koži usana, to loše utiče na tonus i teksturu usana. One postaju smežurane, tanke, dehidrirane…

Srećom, Lip Volume Booster sadrži lipide koji vlaže i neguju usne. Stimulišu bolju zaštitu i strukturu usana. Dodaju neophodan volumen da bi usne bile punije i mekše. 

 

Kapsacin

 

To je čuveni ekstrakt ljute papričice. Retko ko voli da jede ljutu papričicu, ali eto ona ima čaroban sastojak za uvećanje usana. 

Kapsacin nadražuje kožu usana. Zato će usne malo da oteknu i da nabubre – da budu veće. On zagreva i poboljšava mikrocirkulaciju krvi unutar usana. Kad su usne prokrvljene, moraju da izgledaju punije.

Međutim, nemojte se čuditi ako osećate peckanje nakon nanošenja Lip Booster-a. To je sasvim normalno i očekivano jer kapsacin tako deluje. 

 

Pisali smo o jednoj maski za rast kose kose koja u svom sastavu ima ljutu papričicu, odnosno ovaj sastojak – kapsacin. Da biste razumeli negovo dejstvo i kako to stimuliše cirkulaciju, nije loše da pročitate recenziju. Inače, ta maska je odlična ukoliko vam je želite da podstaknete malo rast kose – probajte Revuele masku sa ljutom paprikom i ubrzajte rast kose.

 

Mentol

 

Gde je kapsacin, tu negde mora biti i mentol. Jedan zagreva, a drugi rashlađuje. Naravno, mentol je taj koji treba da rashladi i osveži vaše usne.

On ublažava ljute efekte kapsacina. Jedino što može da štipa vaše usne, ali je to odličan znak. Doprinosi natečenosti i punoći usana za kratko vreme. Neće usporiti mikrocirkulaciju unutar usana, već će povećati njihov izgled. 

 

Kako deluje Volume Lip Booster

 

Volume Lip Booster sjaj za veće usne stimuliše vaše usne da budu punije, mekše i sjajnije. Daje trenutan efekat povećanja usana.

Sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline i lipida koji vlaže i neguju kožu usana. Oni brzo prodiru u kožu usana, blago popunjavaju i ispravljaju sitne bore usana. Daju usnama bogat volumen koji se baš vidi.

Ne zaboravimo supstancu kapsicin. On potiče od ljute papričice, tako da ljuto deluje na usne. Ima efekat zagrevanja i pospešuje mikrocirkulaciju krvi. Usne će postati punije, baš zbog toga što krv u njima brže cirkuliše. 

Mentol hladi i umiruje nadraženu kožu usana. Vodi poreklo od esencijalnog peperminta. On osvežava i rashlađuje usne posle delovanja ljutog kapsicina. 

 

Kako izgledaju usne posle mazanja

 

Ne bi trebalo da izgledaju isto, to neće da valja. Treba da uživate u trenutnim efektima povećanja usana. 

Usne treba da budu punije i mekše. Ne, nešto preterano, već sasvim prirodno i atraktivno.

Pharma Hyaluron Lip Booster čini usne sjajnim, nežnim i glatkim. Možete kazati zbogom izboranim, suvim i tankim usnama koje izgledaju beživotno. 

Takođe, trebalo bi da ovaj gel-sjaj obriše bore sa usana “kao od šale” i podmladi trenutno njihovu kožu.  

Što se tiče boje, vaše usne će imati roze ili crvenu nijansu. Kada namažete ovaj proizvod, videćete lepe, zavodljive usne sa bogatijim volumenom. 

 

 

Koliko traje efekat nakon nanošenja Lip Boostera

 

Ako mislite da će efekat uvećanih usana trajati zauvek, moraću da vas razočaram. Usne vam se neće trajno povećati i podmladiti.

Efekat punijih usana posle nanošenja traje samo 2-3 sata (iako se u praksi većine sličnih preparata pokazalo da usne ne budu uvećane duže od sat vremena). Kada prođe to vreme, ukoliko želite, možete ponovo namazati Lip Volume Booster da biste produžili efekte.

Izgleda da ćete morati da kratkoročno uživate u efektima ovog proizvoda. Šta da se radi, sve ima svoju manu. 

 

Što se tiče dejstva trajanja ovih preparata za povećanje usana, većina ima jako kratko dejstvo. Pročitajte recenziju za slal za veće isne iz Farmasija (neki ga zovu „pućko“). Evo u čemu se razlikuje – iskustva za Farmasi sjaj za povećanje usana.

 

Da li se oseća peckanje i štipanje usana

 

Odgovor je potvrdan. Volume Lip Booster sadrži kapsacin i mentol koji hoće da peckaju i štipkaju kožu usana

To je dobro jer znači da taj gel deluje. Peckanje i štipkanje će podstaći mikrocirkulaciju krvi unutar usana da budu bolje prokrvljene, jer će tako biti uvećane. 

Kada koristite Volume Lip Booster prvi put, pripremite se za dobro peckanje i štipanje usana. Što ga duže koristite, manje će vas peckati i štipati jer se usne navikavaju na njegov sastav. 

Peckanje i štipanje (uvećanje usana) u proseku traju od 5 do 25 minuta. To je individualno koliko će kod vas trajati osećaj. Svi imamo različitu kožu usana. 

 

Koliko dugo se oseća hlađenje nakon nanošenja Lip Boostera

 

Sreća vaša, pa imate i hlađenje pored peckanja i štipanja. To veoma prija koži usana. Za hlađenje možete zahvaliti gospodinu mentolu.

Odgovor zavisi od vaše kože usana. Sasvim je individualno kako žene reaguju na mentol iz tog proizvoda. 

U proseku efekat hlađenja traje 5-25 minuta. Najverovatnije je da prilikom prve upotrebe osećate veći stepen hlađenja, a posle sve manje. Hlađenje će dobro osvežiti i umiriti vaše usne.  

 

Koliko traje jedna tuba Pharma Hyaluron Lip Booster-a

 

Tuba će vam trajati onoliko dugo u zavisosti koliko je trošite. Može da traje jedan mesec ili mnogo duže. Trajanje tube zavisi koliko često nanosite Lip Booster na usne

Ukoliko baš često stavljate taj gel za povećavanje usana, tuba će naravno kratko trajati. Ređe ga stavljte? Duže ćete koristiti tubu. Zavisi od vas, pre svega.

 

Kako se koristi Volume Lip Booster

 

Najpre očistite usne pre korišćenja sjaja. Nemojte kojim slučajem da stavljate ovo sredstvo za povećanje usana na našminkane usne. Imaćete potpuno pogrešne rezultate. 

Nanosite ga preko sunđerastog aplikatora, koji je u sastavu tube. Pritisnite aplikator i sjaj će izaći preko sunđera na vaše usne.

Možete mazati ovaj gel 2 puta dnevno. Prema potrebi možete i češće nanositi na usne, naročito ako želite produžiti efekat punijih usana. Tako da, ako ga mackate i 4-5 puta dnevno, imaćete dejstvo tokom celog dana,

 

Karmin preko Volume Lip Boostera – da ili ne

 

Karmin može da se stavlja preko Lip Boostera. Prvo sačekajte od 5 do 10 minuta, pa onda namažite karmin na svoje usne – isključivo tako!

Ukoliko želite da istaknete usne, više ne morate samo karmin stavljati. Ipak, ukoliko to želite i to je u redu. Ono što je možda najbolje je da preko ovog sjaja za povećanje usana ili stavite sjaj u odgovarajućoj nijansi ili karmin. 

Vodite računa da uklopite nijanse, da bi se slagala boja sjaja i boja karmina. Trebalo bi da se slažu proizvodi. Volume Lip Booster uglavnom ne daje neku posebnu boju usnama jer više ima neke neutralne nijanse.  

 

 

Volume Lip Booster za povećanje usana iskustva

 

Stigosmo do dela koji je najzanimljiviji. U pitanju su različita iskustva korisnika. Neki hvale ovaj proizvod dok ga drugi kude zbog loših rezultata. 

Šta se može, nismo svi isti. Normalno je da nekome Volume Lip Booster za povećanje usana prija, a drugome ne. 

 

Najpre vam pišem pozitivna iskustva upotrebe.

 

Dama u tridesetim ima tanke usne. Uvek je patila od kompleksa i tražila je bilo šta što bi joj povećalo usne. Pošto joj se dopala reklama sa sajta, kupila je ovaj gel u roze nijansi. U početku je bila sumnjičava, ali je posle uočila da su joj usne malo povećane. Tačno je da miriše na mentol i da strašno pecka usne. Ipak, korišćenje Lip Booster-a joj se isplatilo. Uživa u pogledu na punije i mekše usne, što traje oko 3 sata.

 

Jedna korisnica ionako ima prirodno punije usne. Kupila je ovaj proizvod za povećane usana čisto iz radoznalosti. Primetila je da proizvod pecka i štipa usne, ali joj se sviđa hlađenje od mentola. Bila je prijatno iznenađena kad je videla da su joj usne punije i sjajnije. Dobijala je komplimente od svojih prijateljica za lepši izgled usana. Nastavlja da ga koristi umesto običnog sjaja i karmina.

 

Jedna starija korisnica nije volela svoje smežurane usne. Pokušavala je prikriti šminkom, ali bez uspeha. Ćerka joj je za rođendan kupila Volume Lip Booster za prirodno povećanje usana. Ta korisnica je bila oduševljena kasnijim rezultatima. Naime, usne su joj se oporavile i prolepšale. Kaže da je učinio da joj usne izgledaju mlađe i privlačnije. Stavlja ga više od 2 puta dnevno da bi imala duže efekte.

 

Evo priče jedne tinejdžerke.

 

Imala je kompleks tankih usana pošto su je neke drugarice ogovarale. Bila je nezadovoljna, ali nije odustajala od potrage za balzamom ili sjajem za povećanjem usana. Uspela je kako kaže “da se spasi od kompleksašica iz škole” kupovinom Lip Booster u crvenoj nijansi. Znate šta, proizvod je lepo delovao na njene usne. Jedino joj se nisu sviđali peckanje i štipanje, ali je znala da je to potrebno da bi usne bile punije i mekše. Videla je da su njene usne blago crvene, ali veoma glatke, nežne i pune.

 

Jedna korisnica je isprobala obe nijanse Lip Booster-a. Dopadaju joj se efekti jer je svaki put imala zavodljive, negovane usne sa većim volumenom. Kada oseti da je gel štipa i pecka, onda joj se usne nabubre i to je taj čaroban efekat koji kod nje traje samo 2 sata. Šteta što efekti ne traju duže! Ona je primetila da su roze i crvena nijansa neutralne. Zato mora da stavlja ili drugi sjaj ili karmin u omiljenoj crvenoj boji. 

 

Prelazimo na loša iskustva upotrebe.

 

Jedna korisnica žali za bačenim parama. Naime, kupila je zbog reklame u nadi da će joj povećati izgled tankih usana. Međutim, ma koliko da je koristila: 2 puta ili više puta dnevno, nije imala rezultate. Usne su joj i dalje bile tanke bez volumena. Jedino što je svaki put osećala blago peckanje i hlađenje, ali bez efekata da joj usne budu makar malo punije. Nije primetila da ovaj gel daje sjaj usnama.

 

Sledeća korisnica piše svoje baš loše iskustvo.

 

Imala je prirodno punije i meke usne. Htela je da ih malo poveća da bi bile atraktivnije i zavodljivije. Pošto se naslušala pohvala svoje drugarice, kupila je ovaj proizvod, ali se ubrzo pokajala. Naime, taj proizvod joj je osušio usne. Umesto da da usnama veći volumen i sjaj, on je upropastio njene lepe usne! Tačno je da pecka, štipa i rashlađuje, ali ne hidrira, a još manje neguje usne. Razočarala se u suprotne rezultate od obećanih.

 

Jedna korisnica piše da Volume Lip Booster strašno peče njene usne. Ona ne može da izdrži 5 minuta kad ga namaže na svoje usne. Posle skidanja tog proizvoda primetila je da su joj usne onako neprirodno crvene i neprivlačne. Odustaje od upotrebe kad ne može uživati u nanošenju ovog sjaja. Ne pomaže ni hlađenje mentola.

 

lipolea serum vece usne

 

Da li vam je Volume Lip Booster povećao usne? Pišite nam svoja iskustva dole u komentarima.

Bila bih vam zahvalna da čujem vaše utiske o svojoj recenziji. Ako postoji nešto sa čime se ne slažete, pišite mi.

Ocenite recenziju na skali od 1 do 5. Hvala od srca! 

 

Slični i povezani članci – recenzije: