Ako želiš duge i guste trepavice pune volumena isprobaj Revitalash serum za trepavice! Sledi detaljna recenzija o serumu za rast trepavica!

 

Dok su neke žene prave srećnice jer ih je priroda obdarila lepim i dugim trepavicama, ima i onih dama koje nisu zadovoljne izgledom svojih trepavica. U tom slučaju, one koriste određene kozmetičke proizvode kako bi poboljšale izgled očiju.

I to je dobra stvar, ali ipak postoji i mala dilema oko toga koji je proizvod najbolji. Zato pišem recenziju za Revitalash serum u kojoj otkrivam mnogo toga korisnog!

Zato, ostani sa nama i pročitaj tekst do kraja.

Sledi detaljna recenzija za Revitalash Advanced serum za rast trepavica.

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Zašto se koristi Revitalash serum za trepavice?

 

Baš kao što i naziv proizvoda nagoveštava, serum je namenjen za negu trepavica i njhov rast. Tačnije, serum se koristi za poboljšanje rasta trepavica i istovremeno ih štiti od lomljenja i isušivanja.

Redovnom upotrebom Revitalash serum pomaže trepavicama da izgledaju zdravo, sjajno i negovano.

Revitalash serum za rast trepavica regeneriše strukturu dlake, održava trepavice mekanim i svilenkastim na dodir. Hidrira ih, održava neophodnu vlagu dlake i fino je zaglađuje.

Serum revitalizuje i hrani trepavice vitaminima B, a upravo na taj način podstiče njihov prirodni volumen i gustinu. Vitamine B čine pantenol i biotin, koji su u sastavu.

Deluje kao hidratant i pomaže trepavicama da se ne mrse i da ne izgledaju slepljeno. Kakvi će u praksi viti efekti i da li zaosta pomaže, možete prosuditi i na osnovu iskustava.

Maja je dugo želela da ima savršeno duge i zavodljive trepavice, pa je zato koristila isključivo serume za rast i jačanje trepavica. Isprobala je nekoliko, ali je bila zadovoljna učinkom tek kada je koristila onaj PRAVI. Zato je svoje iskustvo o prirodno dugim, jakim i lepim trepavicama podelila sa nama. Pročitajte – https://kozmetickimagazin.com/kako-do-savrseno-dugih-i-gustih-trepavica/.

 

Kako izgledaju ambalaža i četkica za Revitalash serum?

Ambalaža i četkica izgledaju drugačije nego kod ostalih seruma za rast trepavica. Što se tiče ambalaže, on se prodaje u pakovanju finog i jednostavnog dizajna. 

Na ambalaži preovladavaju dve boje, tj. srebrna i teget sa logoom Revitalash kozmetičkog brenda. Proizvođač je na ambalaži naznačio sastav seruma, da nije testiran na životinjama i način upotrebe.

U pakovanju se nalazi proizvod koji na prvi pogled najviše podseća na ajlajner. Ambalaža je plastična i srebrne je boje sa naznačenim logoom Revitalash. Kada se odvije poklopac, na poklopcu se nalazi crno-narandžasti aplikator. 

Aplikator za Revitalash setum ima savitljive tanke dlačice koje omogućavaju da se nanese precizno na trepavice (isto kao alajner). Veoma je prijatan i praktičan za korišćenje, jer ne grebe i bocka prilikom nanošenja.

 

Revitalash serum za trepavice količina

Revitalash  serum se prodaje u dva pakovanja, tj. u jedno manje i jedno veće pakovanje. Manje pakovanje dolazi u količini od 1,2 ml, a veće pakovanje u količini od 3,5ml.

Prvo i manje pakovanje je dovoljno za tretman u trajanju od 3 meseca. Drugo i veće pakovanje je dovoljno za redovno korišćenje i do 6 meseci.

 

Da li se koristi za rast obrva?

Revitalash serum za rast trepavica nije za obrve, ali može da se proba. Ne koristi se za obrve jer postoji Revitalash serum koji je namenjen za rast obrva. To je RevitaBrow serum, koji se koristi da podstiče rast obrva i gustinu.

Ako želiš da neguješ trepavice i da podtakneš nihov prirodni rast, onda se koristi RevitaLash Advanced serum.

 

 

Revitalash serum za trepavice način upotrebe

 

Revitalash Advanced serum za trepavice se koristi lako i brzo. Dobra strana kod seruma je što ne zahteva mnogo vremena za upotrebu i što je veoma praktičan.

Treba se pridržavati nekih osnovnih pravila, ali to nije ništa komplikovano. Potrebno je da se pre nanošenja Revitalash seruma na trepavice dobro očisti predeo oko očiju (da se skine maskara, alajner, šminka). Nakon toga se serum pažljivo nanosi na trepavice uz pomoć aplikatora, i to na sam rub trepavica.

Koristi se jednom dnevno, i to se preporučuje korišćenje pre spavanja. Trebalo bi da se Revitalash serum za trepavice koristi najmanje mesec dana da bi se mogli primetiti konkretni rezultati.

 

Da li se Revitalash Advanced serum za trepavice ispira?

 

Ovo ću reći jasno i kratko: ne! Revitalash Advanced serum za trepavice se ne ispira u toku korišćenja i to je njegova prednost. 

Zašto? Pa, takav način upotrebe omogućava da se vlažnost seruma duže zadrži na trepavicama. To sprečava njihovo sušenje, tj. otpadanje. Tako se učvršćuju, a trepavice postaju zdrave i negovane.

 

Da li Revitalash serum za trepavice povećava trepavice?

Ovaj Revitalash serum vizualno povećava trepavice tako što ih čini malo gušćim, mekšim i bujnijim. Ipak, kako bi se postigli željeni rezultati potrebno je da se redovno i dugo koristi.

Serum deluje direktno na koren dlake, revitalizuje je, hrani i regeneriše. Upravo tako, smanjuje lomljenje trepavica i povećava njihovu otpornost na štetne faktore. Stimuliše njihov rast, neguje ih i fino ih zaglađuje.

 

Da li su trepavice gušće?

 Da! Umesto retkih trepavica, tvoje oči mogu izgledati zavodljivo sa malo dužim i malo gušćim trepavicama.

To je kod Revitalash seruma za rast trepavica i najvažnije.

 

Kada se očekuju rezultati tj. duže trepavice?

 

Ne mogu tačno da kažem kada da očekuješ rezultate, tj. duže trepavice, jer sve je to individualno. Veće trepavice se mogu primetiti posle samo nekoliko puta korišćenja seruma. Sa druge strane, promene se mogu uočiti tek posle nekoliko meseci. Važno je da se strpiš i da redovno koristiš serum i tada rezultat neće izostati.

U svakom slučaju, može se reći da su rezultati svakako vidljivi posle 4 nedelje redovne upotrebe. Za taj period primetićeš da su trepavice učvršćene, punije i hidrirane. Serum naglašava trepavice, pa one izgledaju bujnije i izraženije.

Sa ovim serumom dobićeš zdrave i punije trepavice ženstvenog i zavodljivog pogleda koji obara sa nogu. Samo budi strpljiva!

 

Slične i povezane recenzije:

 

Revitalash serum za trepavice sastav

 

Ne bi bilo loše da se spomene i njegov sastav kako bi znala šta to koristiš za negu trepavica. U nastavku teksta sledi kompletna lista sastojaka, a zatim i ukratko objašnjenje za neke od njih.

Kompletna lista sastojaka:

Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyetanol, Disodium Phosphate, Chlorphenesin, Phosphoric Acid, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Panax Ginseng Root Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Triticum Vulgare Protein, Pentylene Glycol, Swertia Japonica Extract, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Biotin

Revitalash serum za rast trepavica u svom sastavu ima biotin ili vitamin B7. On se najčešće koristi za negu kose, jer je jača, poboljšava njenu gustinu i zdravlje. Osim što se koristi za negu kose, biotin se koristi i za negu trepavica.

Biotin pomaže u rastu trepavica i sprečava njihovo lomljenje. Upravo tako, stimuliše jačanje i rast mekih i dugih trepavica i čini ih gušćim i bujnijim.

Calendula Officinalis Flower Extract 

Ekstrakt nevena se često koristi u kozmetici i proizvodima za ličnu higijenu i negu. Može da se koristi za čišćenje lica, za negu kose, jer uklanja perut i stimuliše hidrataciju.

U ovom slučaju, ekstrakt nevena deluje kao prirodni humektant. To znači da sprečava isušivanje dlake i da održava neophodnu prirodnu vlažnost. Upravo tako, trepavice održava hidriranim, mekšim, elastičnijim i nežnim na dodir.

Panax Ginseng Root Extract

Revitalash serum za rast trepavica sadrži ekstrakt biljke azijski ginseng. Kod nas je poznata kao žen šen i smatra se najpoznatijom lekovitom biljkom u kineskoj medicini.  

Koristi se za jačanje kose, lečenje peruti, podstiče rast kose i zaustavlja opadanje dlaka. Takođe, može da se koristi i za negu trepavica, jer poboljšava strukturu dlaka.

Biljka je bogata antioksidantima i vitaminima koji štite dlake od uticaja štetnih faktora. Osim toga, revitalizuje i regeneriše koren dlake i pruža trepavicama negu kakvu zaslužuju.

Phenoxyetanol

Revitalash serum za rast trepavica sadrži fenoksietanol koji se koristi kao konzervans. On sprečava rast mikroorganizama i produžava rok upotrebe kozmetičkih proizvoda.

Koristi se u šamponima, losionima, sredstvima za dezinfekciju ruku, a čest je sastojak i kod šminke. Postoji mišljenje da ga treba izbegavati, jer loše utiče na organizam i da pogoršava stanje kože.

 

Revitalash serum za rast trepavica iskustva

 

Za Revitalash serum za rast trepavica isksutva mnoge devoke kažu: “Ovaj serum za trepavice moraš isprobati!”

Korisnice su zadovoljne rezultatima i redovno koriste serum kao tretman za negu trepavica. Naravno, postoje i kritike u vezi seruma. Hajde prvo da podelim sa tobom pozitivna iskustva, a zatim i kritike nezadovoljnih korisnica.

 

 

Pozitivna iskustva

Marija je dugo imala tanke, slabe i retke trepavice. Nije joj se dopadalo ono što bi ugledala svaki put kada se pogleda u ogledalo. Priznaje da je bila nepoverljiva po pitanju seruma, ali je odlučila da ga isproba. III, oduševila se, prosto rečeno. Posle mesec dana trepavice su bile gušće, bujnije i zaglađenije.

 

Jedna devojka je Revitalash serum koristila za rast obrva, iako zna da mu nije to namena. Mnogo više joj je pomogao u tome, nego za rast trepavica! Oduševila se brzinom delovanja. Za samo nekoliko dana primetila je da su joj obrve mekše, gušće i sjajnije.

 

Ivona Revitalash serum za rast trepavica koristi već nekoliko meseci. Prema njenom mišljenju, serum pruža trepavicama negu kakvu zaslužuju! To znači da ih dobro hidrira, hrani, revitalizuje i regeneriše. Trepavice su joj gušće i bujnije. Baš je zadovoljna rezultatima.

 

Jednoj korisnici se kod seruma posebno dopada to što je aplikator od nežnih i savitljivih dlačica. Lepo se nanosi, bezbedan je za oko, a pored toga i vrlo efikasan. Za mesec dana korišćenja promene su i više nego vidljive. Trepavice su počele da rastu, postale su gušće i jače.

 

Revitalash Advanced serum za rast trepavica se dopao još jednoj devojci. Pre seruma, ona je koristila veštačke trepavice, ali to je imalo kontra efekat! To je oslabilo i proredilo njene trepavice, a ona je bila baš nezadovoljna njihovim izgledom. Po preporuci drugarice, kupila je serum i bum! Veoma brzo je primetila prve rezultate. Serum je obnovio trepavice, i one sada izgledaju osveženo i zdravije.

 

Zadovoljstvo upotrebom seruma podelila je još jedna korisnica na jednom forumu. Veoma brzo je primetila dejstvo seruma i oči su joj sada došle do izražaja. Šminkanje je svela na minimum i svi u njenom okruženju su sada oduševljeni izgledom njenih trepavica.

 

Kritike i nezadovoljne korisnice

Ani ovaj serum za trepavice nije pomogao. Zapravo, dok je koristila serum primetila je minimalno poboljšanje. Međutim, čim je prestala sa korišćenjem, trepavice su joj ispale i postale su oštre. Ni maskara im nije mnogo pomogla.

 

Drugoj korisnici se, takođe, serum nije mnogo dopao. Iako je koristila veoma dugo, skoro 4 meseca, nije primetila neke značajne promene. Osim što su malo ojačale, serum ništa drugo nije učinio na njenim trepavicama. Nije nastavila sa upotrebom.

 

Još nekoliko devojaka očekivalo je više od Revitalash seruma. Mislile su da će im trepavici biti duže, kao i da će se učinak nešto više zadržati pošto prestanu sa korišćenjem (ili kada naprave manju pauzu). Zbog toga nisu molge na forumu u otvorenoj diskusiji dati svoju preporuku ovom serumu.

 

Da li je Revitalash serum opasan za oči?

 

Revitalash serum za trepavice nije opasan za oči. Zapravo, bezbedan je za korišćenje. 

Ne izaziva nikakvu iritaciju i neželjenu reakciju u slučaju kontakta sa očima. Možeš slobodno da ga koristiš, bilo da želiš negu trepavica posle skidanje svilenih trepavica (ili nadogradnje), bilo da želiš da one prirodno sada porastu. 

Zaista nema potrebe da brineš o tome da li će izritirati oči, jer neće. 

 

Revitalash serum za trebavice zaključak 

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Hajde na kraju da ukratko sumiramo recenziju i iznesemo zaključak o Revitalash serumu.

Može da se kaže da Revitalash serum za trepavice stvarno daje efekta. On može da utiče na rast trepavica, da ih ojača i da im pruži svežinu i prirodni sjaj. Podstiče jačanje folikula dlake, intenzivno je regeneriše i revitalizuje. Upravo na taj način, trepavice održava zdravim, negovanim i bujnijim.

Ne može svakoj da odgovara isti proizvod i to je u redu. Iako ima nezadovoljnih korisnica, više je zadovoljnih.

Da li si probala Revitalash Advanced serum za trepavice? Kakva su tvoja iskustva? Zaista bih volela da sa nama podeliš svoje iskustvo ispod u komentaru.

Takođe, možeš i da oceniš recenziju na skali od 1 do 5 i šeruješ prijateljicama.

Hvala ti na čitanju!