Afrodita Clean Phase Hydra tonik za lice se razlikuje od svih drugih tonika, a posebno prija koži u toku leta. Recnzija – otkrivamo u čemu je tajna ovog tonika!

Da li je tonik deo Vaše svakodnevne rutine ili ne?

Ako rezmišljate da probate neki tonik i baš Vas zanima da li bi Clean Phase Hydra tonik odgovarao Vašoj koži, ovde ćete saznati sve o istom.

Tonik može biti sredstvo koje zaista prija koži, posebno leti. Njegova uloga je da pre svega dubinski čisti kožu.

Sastav je ono što je prevashodno najbitnije. Da li Clean Phase Hydra tonik odgovara Vašoj koži, saznajte u nastavku recenzije.

 

Kada se koristi Afrodita clean phase hydra tonik za lice?

 

Tonik za lice Clean Phase Hydra Afrodita, kao što i sam naziv kaže, predstavlja proizvod za negu lica iz linje Afrodita proizvoda. Afrodita je slovenačka kozmetika i ono čime se može pohvaliti je širok asortiman proizvoda.

Clean Phase Hydra tonik je proizvod koje je namenjen čišćenju i hlađenju, odnosno umirivanju kože, pre svega lica. Ono što je dobro je da proizvod odgovara svakom tipu kože, zbog toga što u sastavu sadrži aloja veru. I to je zaista pogodno.

Dobrobiti Afrodita tonika za lice su u tome što deluje na 3 osnovna načina. Clean Phase Hydra tonik hidrira kožu, regeneriše je i umiruje kada je nadražena. Pritom, kada je koža suva i nedovoljno hidrirana, podložnija je pojavi bora. Ukoliko je koža hidrirana, ona izgleda mlađe i zdravije.

Ono što je našoj koži potrebno je svakako i regeneracija. Koža stalno trpi različite promene i ono što je jako bitno jeste koristiti sredstva koja će joj pomoći u obnavljanju. Mnogi faktori mogu izazvati promene na koži, zato je bitno kožu nahraniri i negovati adekvatno.

Onda kada je koži potreban prirodni preparat, na bazi čarobne aloja vere, možemo probati Afrodita Clean phase hydra tonik.

 

Kome se preporučuje Afrodita Clean Phase Tonik Aloe Vera?

 

Afroditin Clean Phase Hydra tonik za lice preporučuje se svima. Odnosno, ovaj tonik sa aloja verom odgovara svim tipovima kože – i masnim tipu, osetljivoj koži ili onima sa suvom kožom.

Ukoliko je koža bila izložena suncu, Clean Phase Hydra tonik će delovati umirujuće, dajući trenutni osećaj osećaj hlađenja. Takođe, ako je Vaša koža suva i nadražena, tonik će delovati odlično.

Svako ko vodi računa o svojoj koži u svoju svakodnevnu rutinu treba uvesti neki tonik za lice. Tonik je ono što koži pruža dodatnu hidriranost i ono što zaista dubinski čisti kožu.

U današnje vreme kada je šminka sastavni deo svakodnevice, kada ima mnogo spoljašnjih faktora koji koži štete, adekvatna nega je obavezna. Nije dovoljno samo kožu isrprati vodom jer to neće dubinski očistiti kožu.

Zato, dubinsku hidrataciju i dubinski osećaj čistoće može vam pružiti Clean Phase Hydra tonik. Aloja vera koju ovaj proizvod sadrži će duboko prodirati i na taj način hraniti kožu.

Marija i Ivona podelile su sa nama iskustva o tome kako one neguju kožu. Pored letnje i zimske kozmetike za negu lica, one redovno koriste jedan prirodni tretman za čišćenje lica od bubuljica i svakodnevno nakupljene prljavštine. To im pomaže da izgledaju lepo i da nemaju problem problematičnom kožom. Njihova iskustva možete pročitati u tekstu https://kozmetickimagazin.com/ovo-je-proizvod-koji-cisti-lice-od-bubuljica/

 

Zašto se koristi tonik za lice?

 

Sitne pore koje se nalaze na koži i pomoću kojih koža diše su ono što je veoma bitno dubinski očistiti, a zaim i zatvoriti Dubinsko čišćenje je ono što će očistiti pore i omogućiti da koža nesmetano diše.

Tonik se koristi kada kožu već očistimo tj. skinemo šminu i ostalu nečistoću. Tada nastupa tonik koji će omogućiti da se koža dubinski očisti, hidrira i da zatvori otvorene pore, kako ne bismo imali osećaj zatezanja i suvoće na koži.

Preporuka je da svaka žena obavezno koristi tonik za lice ili losion za lice. Kako se broj proizvoda na tržištu stalno povećava, nameće se pitanje da li moramo sve to stavljati na svoje lice. Kod tonika se to pitanje ne nameće, to je ono što bismo obavezno morale uvrstiti u svakodnevnu rutinu.

 

Kako deluje Clean Phase Hydra tonik?

 

Ono čime se Afrodita Clean Phase tonik za lice i telo ponosi je svakako sastav. S obzirom na to da se tonik koristi za dubinsko čišćenje lica, a pritom u sebi kao glavni sastojak ima aloja veru, kombinacija je zaista dobitna. Iz iste je linije kao Afrodita Clean Phase pena za čišćenje lica o kojoj smo pisali recenziju.

Navažnije, Afrodita Clean Phase Hydra tonik za lice daje trenutni osećaj hlađenja. Ukoliko je koža suva i dehidrirana, tonik je ono što morate probati. Ako ste se izložili suncu bez adekvatne zaštite, koža će biti crvena i iziritrana, tada će ovaj tonik delovati umirujuće. 

Tonik za lice Cleen Phase Hydra Afrodita deluje tako što kožu hidrira, obnavlja i umiruje. Čak iako imamo neke iritacije na koži. Tonik će delovati na taj način što će blago umiriti iritaciju. Dubinski očistiti i hidrirati kožu. Koža će biti nahranjena i spremna za nove izazove koje svakodnevica donosi.

Lice će delovati podmlađeno i osveženo nakon korišćenja Clean Phase Hydra tonika. Jer je upravo to ono što koži prija, obilje hidratacije. Svakako da ne smemo zaboraviti da kožu hidriramo i iznutra tj da unosimo dosta tečnosti.

 

Kako se koristi Afrodita clean phase hydra tonik?

 

Kada se umiemo i očistimo lice pd šminke ili svakodnevnih prirodnih nečistoća, nanosimo Afrodita clean phase hydra tonik. Možemo ga direktno naprskati na lice ili na tupfer pa onda naneti na lice. 

Preporuka je da se koža blago masira kad se nanese, ali da se svakako dobro utrljada ga koža upije. U jednom trenutku postaje malo lepljiv ali nakon nekoliko minuta ostaje samo osećaj hidratacije.

 

Clean Phase Hydra tonik za lice

 

Clean Phase Hydra tonik dobre i loše strane

 

Ako je neki proizvod okarakterisan kao dobar to znači da ima više prednosti nego nedostataka. Takođe, to ne znači da njegovi nedostaci nisu izraženi. 

Neki proizvod može veoma dobro delovati, imati pozitivne recenzije i sadržati neke sumnjive sastojke. Da li ćemo se tada odlučiti da probamo taj proizvod?

Afrodita Clean Phase Hydra Tonic za lice i telo – dobre strane:

 • Dubinski čisti kožu
 • Hidrira kožu
 • Namenjen je svim tipovima kože
 • Smanjuje iritacije
 • Nežan je prema koži
 • Daje osećaj hlađenja
 • Ima dozer
 • Ne sadrži alkohol
 • Deluje preventivno protiv zagađenja

Clean Phase Hydra tonik nedostaci:

 • Može da izazove iritaciju očiju
 • Mala količina
 • Sadrži Phenoxyethanol u sasavu
 • sadrži sulfat Sodium Sulfate u sastavu

 

Kako izgleda Clean Phase Hydra tonik?

 

Kozmetika Afrodita je slovenačka kozmetička linija koja ima širok asortiman proizvoda. Ima tradiciju dugu 50 godina. Datira još iz 1970 godine.

Afrodita Clean Phase Hydra Tonik Aloe Vera se nalazi u ambalaži od 100 ml. Boca je tirkizne boje i ima dozer. To se mnogim ženama veoma dopada jer je doziranje lakše, a i proizvod ne dolazi u dodir sa vazduhom pa se ne isušuje.

Na ambalaži je navedeno i jasno se vidi da je glavni aktivni sastojak je aloja vera. Zaista čudotovrna biljka. Šta sve aloja čini za našu kožu, saznajte u nastavku. Verujem da ćete se osuševiti.

Takođe, naznačeno je da je namenjena svim tipovima kože i da daje osećaj hlađenja. Kao i kod većine proizvoda, sastav se nalazi sa druge strane boce, tu je i naznačen proizvođač. 

Tu su i količinai, datum proizvodnje kao i preporuka do kada je najbolje upotrebiti proizvod nakon otvaranja.

 

Clean Phase Hydra tonik iskustva

 

Mnoge žene su oduševljene efektom kada su probale Afrodita Clean Phase tonik za lice. Ali bile su i neke ne baš toliko oduševljenje. Slede iskustva za Clean Phase Hydra tonik.

 

Pozitivna iskustva

 

Sanja je imala veoma dobro iskustvo sa Tonikom za lice Clean Phase Hydra Afrodita. Ona kaže da dugo nije ni znala za prednosti koji tonik ima za naše lice. Čitala je o istom i rešila da ga proba. Već nakon provog korišćenja ona je bila odušvljena. Svima preporučuje tonik, kao deo svakodnevne rutine.

 

Jedna blogerka je takođe podelila svoje iskustvo u vezi korišćenja Afrodita Clean Phase Hydra tonika. Kako kaže, želi sa svima da podeli oduševljenje, i nije u pitanju sponzorisan blog. Ona inače voli Afroditine proizvode a ovim je očarana. Daje preporuku da probaju svi.

 

Sara je imala problem sa kožom, bila je iritirana i nakon loših vremenskih prilika. Probala je razne preparate, ali je ovaj proizvod oduševio jer je nakon nanošenja imala osćaj hlađenja. Iritacija je bila mnogo smanjena, a ona je nastavila svkodnevno da koristi ovaj tonik.

 

Dvadesetšetogodišnja devojka je počela više pažnje da posvećuje nezi svog lica. Kao sastavni deo nege uključila je i tonik. Probala je više vrsta tonika, ali ni jedan nije bio vredan pomena. Kada je od drugarice dobila savet da proba Afrodita Clean Phase Tonik Aloe vera, bila je i više nego zadovoljna. Svoje oduševljenje je podelila sa svima.

 

Milica je imala crvenilo na koži i čula je za Clean Phase Hydra tonik. Ona je bila zadovoljna, obožava osećaj hlađenja ovog tonika. Koristi ga čak i kao instant hidrataciju, samo naprska i hidratacija je neizostavna. Sada ima veše nego jedan razlog da isti koristi i svima preporuči.

 

Jelena je rekla da ima normalnu kožu, ali je po nekad sklona nepravilnstima. Ono što kod nje izaziva korišćenje Afrodita clean phase hydra tonik za lice jeste brza hidratacija i neverovtni osećaj čistoće. Kaže da je to prvi tonik koje je uvela u svakodnevnu rutinu nege i čišćenja lica. Sve dok joj se koža ne zasiti, ona će koristiti ovaj proizvod.

 

Negativna iskustva

 

Anonimna devojka je navela da njoj Afrodita Clean Phase Hydra tonik ne odgovara. Razlog, kako navodi, je u tome što je kod nje izazvao iritaciju očiju. Mnoge devojke su joj ispod komentara objasnile da ne treba da prska blizu očiju ali ona ipak veše neće koristiti ovaj proizvod.

 

Kod tridesetjednogodišnje Višnje se javila neka vrsta iritacije nakon korišćenja Afrodita Clean Phase Hydra Tonik za lice i telo. Nije to bila klasična alergijska reakcija, kako navodi, ali ona je rešila da tonik pokloni sestri, kojoj se dopao.

 

Još nekoliko žena je izrazilo svoje mišljanje da im ovaj tonik prija jako koži ali ono što se njima ne dopada je da se ovaj proizvod brzo potroši. To je navela i Sara koja kaže da ga koristi i na nogama nakon brijanja da bi izbelga iritaciju. Pakovanje od 100ml je veoma kratkotrajno, navodi ona.

 

Clean Phase Hydra tonik za lice

 

Slične recenzije o kojima smo pisali recenzije:

 

Clean Phase Hydra tonik sastav

 

U sastavu se nalaze sledeći sastojci:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Polysorbate 20. Allantoin, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol. Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pollulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate. CL 42051, CL 19140.

Svakako da je glavni aktivni sastojak aloja vera i to je ono čime se Clean Phase Hydra tonik ponosi. Takođe, kao što i sami možete zaključiti ne sadrži alkohole, što je veoma pohvalno.

 

Allantoin

  

Veoma čest sastojak u mnogim kozmetičkim preparatima je alantoin. Upravo zbog njegovih mnogobrojnih effekata koje ostavlja na koži. Kako se nalazi na vrhu liste sastojaka, znači da se nalazi u značajnoj koncentaraciji.

Alantoin blagotvorno deluje kod iritacija i pospešuje regeneraciju kože. Jača zaštitni sloj kože i na taj način smanjuje mogunost nastanka novih iritacija.

 

Phenoxyethanol

 

Kao jedan od diskutabilnih sastojaka u ovom proizvodu je Phenoxythanol. On se koristi kao stabilizator u kozmetičkim proizvodima. Ali može izazvati ekceme kao i neke teške alergijske reakcije.

Ono što jeste olakšavajuće u ovom slučaju je da se ne nalazi u velikim količinama odnosno koncentacijama, jer je na samom dnu sastojaka.

 

Aloja vera

 

Blagotvorno dejstvo biljke je mnogima poznato. Zbog toga se aloja nalazi u mnogim preparatima, a postoje i preparati koji su od čiste aloje.

Aloja pre svega smiruje kožu. A s obzirom na to da se nalazi u velikim koncenracijama u Afrodita Clean Phase Tonic Aloe vera to je ono čime se proizvod ponosi.

U velikoj meri vlaži kožu i zbog toga dubinski hidrira kožu. Gel iz aloja vere je veoma blagotvoran za kožu i nalazi se u mnogim anti age preparatima.

 Pisali smo o poznatom krem-gelu sa aloja verom – Hyaluronic aloe jelly Garnier gel.

Kao rezultat korišćenja Clean Phase Hydra tonika koža je hidrirana, dubinski očišćena i započet je proces regeneracije.  U svakodnevnu rutinu uvesti korišćenje tonika za lice će biti veoma blagotvorno za našu kožu.

Ako ste i vi imali priliku da probate Clean Phase Hydra tonik, podelite Vaše iskustvo sa nama. Bila bih vam zahvalna da ocenite recenziju.

Hvala.