Ako imate slabu kosu i tražite šampon koji odgovara baš takvoj, osetljivoj kosi, možda vam treba šampon sa kamilicom. Pročitate recenziju Afrodita šampon kamilica i lipa.

 

Postoji zaista široka ponuda šampona… Ali, da li baš svaki odgovara svakom tipu kose? 

Kada biramo šampon, šta je ono što je najbitnije? 

To zavisi od toga da li imamo neki problem sa kosom koji moramo rešiti. U nastavku recenzije otkrivamo da li je Afrodita šampon Kamilica&Lipa za osetljivu kosu rešenje za Vaš problem.

 

revlasin Nina model

 

Zašto se koristi Afrodita šampon od kamilice i lipe

 

Kada nam je priroda na dohvat ruke, da li ćemo to iskoristiti? Da li ćete se radije odlučiti za proizvod koji sadrži prirodne sastojke?

Ili ipak birate preparate koje obećavaju brzo i lako rešenje?

 

Šampon za kosu kamilica & lipa pripada slovenačkoj kozmetičkoj liniji Afrodtita. Dosta je dugo na tržištu, čak 50 godina. Tadicija uglavnom govori o kvalitetu.

 

Afroditin šampon sa kamilicom se koristi prvenstveno za osetljivu kosu, za slabu kosu i osetljivo teme glave. Blagotvorno deluje tako što kosu neguje i umiruje.

Osetljiva kosa postaje nahranjena i izgleda vitalizovano. Prirodni sastojci Afroditinog šampona sa kamilicom i lipom hidriraju i vlaže kosu.

Da li je kosi potrebna dodatna nega, ukoliko koristite Afrodita šampon kamilica?

Saznajte u nastavku recenzije.

 

Kome se preporučuje Afrodita šampon od kamilice

 

Mnogi ljudi imaju problem sa vlasištem koje je jako osetljivo. Osetljivo vlasište hrani kosu koja isto tako biva osetljiva. 

Ovaj Afrodita šampon za osetljivu kosu i vlasište je namenjen onima koji imaju vlasište osetljivo na promene. Vlasi tanke i nežne mogu biti veliki problem za savremenu ženu.

Pored nedostatka vremena i ubrzanog života, moramo naći vremena za našu kosu. Ako je kosa slaba i osetljiva podložna pucanju i isušivanju, pravilna nega je obavezna.

Nemamo baš svi vremena i sredstava za salonske kozmetičke tretmane koji hrane kosu. Zato je bitno koji ćemo šampon odabrati, kao i drugu kozmetiku za negu kose. 

Konkretno, maska ili pakovanje za kosu je takođe veoma bitna za zdravlje naše kose. Dodatno će je nahraniti i hidrirati.

Zbog veličine ambalaže, Afrodita šampon od kamilice može koristiti cela porodica. Blag je i sadrži prirodne sastojke

Ono čime se Afrodita proizvodi ponose je do 96,5 % prirodnih sastojaka. Ne sadrže parabene, parafine i silikone. Sastojci su iz organske proizvodnje.

Ipak, šampon sa kamilicom Afrodita sadrži sulfate.

 

Ostali Afrodita šamponi iz iste linije (o kojima smo pisali recenzije):

Afrodita šampon sa belim lukom

Afrodita šampon kopriva pantenol

 

Prednosti i nedostaci Afrodita šampona za osetljivu kosu i vlasište

 

Šampon je, kao i maska, veoma bitan za našu kosu. Ukoliko nam je kosa osetljiva onda je nega ono na šta stavljamo akcenat. 

U današnje vreme je dostupno mnogo šampona, a potrebno je izbrati onaj koji će nam odgovarati. Dobra strana je što iz recenzija možemo saznati iskustva korisnika za Afrodotin šampon od kamilice.

 

Prednosti za Arodita šampon kamilica & lipa

 • Prirodni sastojci šampona su kamilica i lipa
 • Daje kosi osećaj mekoće
 • Dobar je za tanku i slabu kosu
 • Osetljiva kosa postaje jača
 • Veliko pakovanje – ekonomično pakovanje
 • Veoma povoljna cena
 • Ne sadrži parabene, parafine i silikone.

 

Nedostaci Afrodita šampona od kamilice

 • Kosa se teže raščešljava
 • Mrsi se posle pranja
 • Potrebna dodatna nega
 • Sadrži sulfate

Uvek birajte da perete kosu prirodnim šamponima. A zašto je to važno reći će i Nina, jer je ona imala dugo oštećenu kosu, kao i sve probleme koje takva kosa prati. Mrsila joj se, teško se češljala, kidala, pucala, bila suva i krta. Ona je koristila jedan potpuno prirodni šampon za kosu, kako bi je oporavila i ojačala, a to se zaista i desilo. Klikom na link možete pročitati njeno iskustvo i kako je uspela da potpuno oporavi svoju kosuhttps://kozmetickimagazin.com/resenje-za-oporavak-suve-i-ostecene-kose-licno-iskustvo/.

 

Kako izgleda Afrodita šampon od kamilice za osetljivu kosu

 

Afrodita šampon od kamilice je u providnoj ambalaži i žućkaste je boje. Na ambalaži je naznačeno da je za osetljivu kosu.

 

Takođe, nakon prvog otvaranja je potrebno iskoristiti u roku od 12 meseci. 

Na ambalaži Afroditinog šampona sa kamilicom i lipom je natpis najpre na slovenačkom, a ispod je i na našem jeziku. Ima klasični zatvarač, a ne pumpicu. Boca je litarska, providna i na žutoj etiketi oslikani su cvetovi kamilice, kao i lipe.

Ekonomičnost je ono što Afrodita šampon za kosu kamilica & lipa garantuje. Tekstura je normalne gustine i nekako je kompaktan. 

 

Afrodita šampon kamilica i lipa

 

Normalno peni, ali ako želite baš dosta pene, bolje stavite malo više šampona. Nema jak miris, već veoma pirodan i blag.

Oseća se miris svežine – kamilice i lipe.

 

Količina i koliko traje Afrodita šampon Kamilica&Lipa za osetljivu kosu

 

Afrodita šampon kamilica  je u ambalaži od 1000 ml. To garantuje dugotrajniju upotrebu, ali ne mora da znači da je tačno tako.

Ukoliko je dobar proizvod u pitanju, onda je dobro i da dugo traje.

 

Afrodita šampon kamilica & lipa traje dosta, 2 do 3 meseca. Naravno da to zavisi od toga koliko često perete kosu, da li svakodnevno ili jednom u 2-3 dana

 

Uz normalno pranje, 2 puta nedeljno, može trajajti i do 3 meseca. Kod kose koja je podložna mašćenju možda malo kraće, oko 2 meseca.

 

Kako se koristi Afrodita šampon kamilica

 

Afrodita šampon od kamilice za osetljivu kosu nema neke posebne preporuke što se korišćenja tiče. Koristi se kao i svaki drugi šampon za kosu. 

Na vlažnu kosu se nanosi a zatim ispere. Može se nanositi više puta u toku jednog pranja.  Pošto nije mnogo gust, već klasičan tečan, potrebno je sipati malo više šampona.

Jedino nije loše ostaviti par minuta da deluje, da bi sastojci dublje prodrli u vlasište kose. Nakon blage masaže temena, potrebno je isprati kosu.

Poželjno je naneti regenerator za kosu nakon pranja Afroditinim šamponom kamilica. Lakše ćemo raščešljati kosu, i dobićemo dodatnu mekoću.

Takođe, kako biste dodatno i na duže staze ojačali kosu preporuka je da nakon šamponiranja koristite masku za jačanje kose.

 

Afrodita šampona kamilica iskustva korišćenja

 

Iskustva u korišćenju proizvoda Afrodita šampon sa koprivom i lipom, što ličnog, što nakon našeg detaljnog istraživanja su zaista različita. 

 

Ima iskustva od onih zadovoljnih, koje toplo preporučuju ovaj proizvod, do, i ne tako dobrih. U nastavku slede iskustva za Afrodita šampon od kamilice recenzija.

 

Pozitivna iskustva

 

Korisnica Kristina je veoma zadovoljna Afrodita šamponom kamilica. Rekla je da je joj je kosa bila jako slaba, a nakon korišćenja je znatno ojačala. Takođe ističe da nije potrebno dva puta ispirati šamponom.

 

Verica ističe „Posle neprijatnosti koje sam imala sa nekim šamponima, morala sam da pronađem nešto što će smanjiti iritaciju kože glave. Pronašla sam Afrodita šampon kamilica i od tada ga povremeno koristim kada se iritacija pojavi.“

 

Marija već dugo koristi šampon i rado ga preporučuje. „Duže od 6 meseci koristim Afrodita šampon kamilica, a ovaj šampon daje savšenu mekoću mojoj kosi“, navodi Marija.

 

Anastasija kaže da ima normalan tip kose, koji se inače ne masti. Šampon od kamilice joj mnogo odgovara. I oduševljena je kako čisti vlasište. Kosa joj je čak i duži vremenski period čista nego ranije, dok je koristila druge šampone. Ovo je još jedna dobra Afrodita šampon kamilica & lipa recenzija.

 

Negativna iskustva

 

Jedna korisnica navodi da je Arodita šampon kamilica previše blag za njenu dugu, zahtevnu kosu. Takođe ističe da voli jake mirise koji šampon ostavlja na kosi, a to nije dobila. Ipak se odlučila da potraži neki drugi šampon koji će koristiti. 

 

Verovatno da je Milica već imala problem sa suvim krajevima, ali je ipak rekla šta misli. Ona je istakla da su joj krejevi još više isušeni nakon korišćenja Afrodita šampona kamilica.

 

Jedna korisnica ističe da joj ovaj šampon nije dovoljno nahranio kosu. Pored šampona morala je da pruži dodatnu negu kosi. Kako kaže, našla je dobru masku.

 

Afrodita šampon od kamilice za osetljivu kosu sastav

 

Sastav je ono čime se Afrodita šampon kamilica ponosi. Pre svega zbog toga što Afroditina kozmetika sadrži uglavnom organske sastojke. A takođe i time što su kamilica i lipa glavni sastojci ovog proizvoda.

Kamilica sadrži mnoge druge zdrave aktivne sastojke. Takođe ima antibakterijsko dejstvo. To je veoma bitno jer je koža glave pogodna za razvoj bakterija i gljivica. Kamilica u šamponu za kosu daje kosi mekoću.

Lipa ima umirujuće dejstvo na kožu glave. Zajedno sa kamilicom koža glave ostaje veoma pročišćena nakon upotrebe Afrodita šampona kamilica.

Pored glavnih sastojaka, Afrodita šampon za kosu kamilica & lipa sadrži:

 

Zašto je dobra kamilica za kosu

 

Afrodita šampon kamilica i lipa

 

Blagotvorno delovanje kamilice je od davnina poznato. Zato je njena primena u kozmetici zaista široka. Naši preci su kamilicu koristili u različite svrhe, čak su i rane ispirali da bi brže zarasle. To ukazuje blagotvornost primene kamilice.

Kamilica se u kozmetici koristi sama ili u kombinaciji sa drugim biljkama. U Afrodita šamponu kamilica je kombinovana sa lipom.

Kamilica je bogata mineralima i antioksidansima. Ona deluje na teme glave jer ima protivupalno dejstvo. Kamilica revitalizuje i oporavlja kosu. Veoma dobro čisti vlasište, jačajući koren kose.

Kamilica u šamponima takođe dovodi do toga da kosa postaje svetlija. To će prijati svetlijim nijansama kose. Ukoliko se nađe u proizvodima protiv opadanja kose, kamilica će zaista odigrati ulogu.

 

Lipa za kosu

 

Lipa ima široku primenu u medicini. Takođe i u kozmetici jer je jako lekovita. Koristi se za pravljenje mnogih losiona, šampona i kupki. Ima umirujuće dejstvo. Sam miris lipe ima umirujuće i antidepresivno dejstvo.

Lipov cvet sadrži vitamin C, tanin, sluz, šećer, gumu, metanol, a list sadrži kalcijum. Svi ovi sastojci su blagotvorni za našu kosu. Dobro je okrenuti se prirodi.  Sve veći broj ljudi postaje svestan ove činjenice.

 

Afrodita šampon kamilica i lipa cena

 

Cena za litar Afrodita šampona Kamilica & Lipa dostupna je na sajtovima gde se prodaje online.

https://shop.lilly.rs/srpski/proizvod/afrodita-sampon-kamilica-lipa-1000-ml-2302

https://www.mojaapoteka-webshop.net/Proizvodi/2893/AFRODITA-SAMPON-ZA-KOSU-KAMILICA–BIOTIN.shtml

https://dijaspora.shop/sampon-za-kosu-kamilica-lipa-93c44b64-9215-30f0-acce-c8f51e124037

https://www.ideaonline.me/#!/products/60006043/sampon-kamilica-1l-afrodita

https://kozmetikaafrodita.rs/zaporodicu/303/3926-sampon-za-kosu-kamilica-1000-ml.html

https://mojsupermarket.me/proizvod/sampon-kamilica-lipa-1l-110086.html

https://shop.apotekalaurus.rs/afr-sam-kamilica-lipa-1l-14936

 

revlasin Nina model

 

Afrodita šampon kamilica i lipa, kakvi su rezultati

 

Nakon korišćenja Afrodita šampona kamilica kosa, a posebno teme glave zaista je pročišćeno od nečistoća. Vlasiše je ojačano, a time i kosa postaje zdravija. To su neki od rezultata naših istraživanja.

Ovaj Afrodita šampon od kamilice i lipe nije šampon za rast kose, niti je šampon protiv peruti. To je šampon koji osvežava kosu i temeljno čisti vlasište. Šampon koji će osetljivu kosu ojačati.

 

Slični proizvodi (recenzije)

 

Ocenite recenziju zvezdicama od 1 do 5. Hvala. 🙂