Sledi recenzija za Fresh Step puder protiv znojenja nogu. Ukoliko tragate za proizvodom koji otklanja neprijatne mirise sa nogu, možda je ovo pravo rešenje za vas. 

Nije prijatno kada stopala ili obuća smrde. To možete sakriti kada ste sami, ali nikako ne dolazi u obzir kada se nađete u društvu. Kamo sreće da je to jedini problem!

Vlažne noge i obuća od znoja izazivaju gljivičnu infekciju. To dovodi do upale na noktima, do gljivične infekcije na noktima i prstima, zatim do bolova, gnoja i tako dalje. Bolje glivice sprečiti nego lečiti!

 

U slučaju da se pitate kakva su iskustva korisnika, na pravom ste mestu. Detaljno smo za vas uradili istraživanje za Fresh Step puder protiv znojenja nogu. Ima tu zanimljivih informacija i iskustava.

 

STOPALIN

 

Fresh Step puder protiv znojenja nogu upotreba

 

Zašto bi bilo ko kupio Fresh Step puder? Da razmotrimo razloge zašto se koristi.

Koristi se da otklanja neprijatne mirise sa nogu, odnosno stopala. Možete da se bez problema izujete pred drugima. Ne bi trebalo da vam stopala smrde.

Puder Fresh Step za obuću apsorbuje višak znoja. To znači da neće biti vlažne sredine pogodne za štetne mikroorganizme.

Kao treće, Fresh Step puder za stopala sprečava gljivice. Deluje preventivno na gljivičnu infekciju. Znači, čini da gljivice i ostali štetni mikrobi ne budu dobrodošli na nogama. 

 

Protiv znojenja i nepriatnog mirisa nogu možete koristiti sprej za stopala. Pisali smo recenziju i iskustva za School sprej protiv znojenja stopala.

 

Kako deluje Fresh Step puder za noge

 

Možda niste znali, naša stopala imaju puno znojnih žlezda. One se aktiviraju kada su vam noge stalno zatvorene u obući. Tada nema vazduha, pa znojne žlezde rade svoj posao da zaštite noge. 

Imate rešenje! Puder za obuću Fresh Step smanjuje lučenje znojnih žlezda na stopalima. Pored toga, njegovi aktivni sastojci upijaju znoj koji se stvara. A sa znojem odlaze i njegovi nepodnošljivi mirisi. 

Ovaj puder daje prijatan i osvežavajuć miris kokosa na stopalima. On isušuje vlažnu sredinu, pa neće biti gljivica

Samo pazite da vam ne isuši stopala! Znate, to može dovesti do pucanja kože i peta. 

 

Fresh Step puder protiv znojenja nogu

 

Da znojenje nogu, gljivice i smrad mogu biti veoma neprijatni problemi rekla nam je i Jovana. Ona je sa nama podelila svoje iskustvo i rekla kako je uspela da se reši ove bede i blama u kome se našla. Šta je njoj pomoglo možete pročitati u tekstu na plavom linku – https://kozmetickimagazin.com/lak-nacin-protiv-neprijatnog-mirisa-nogu-ona-koristi-ovo/.

 

Kada se koristi puder Fresh Step za stopala

 

Možete koristite Fresh Step puder protiv znojenja nogu leti i zimi. Kada god hodate ili provodite dan u zatvorenoj obući, ovaj proizvod može da vas spasi loših posledica.

 

Nije zabranjeno ni uveče koristiti puder za noge Fresh Step. Tu, pre svega, mislim da se stavlja na vlažne čarape i obuću posle pranja ili nošenja. Taman da puder upije vlagu ili znoj pa tako pripremi čarape i obuću za sutrašnje nošenje. 

 

Da li Fresh Step puder otklanja gljivičnu infekciju

 

Odgovor je NE! To je proizvod koji samo preventivno deluje na gljivice. Upija znoj kao vlagu na stopalima, pa se ne stvara vlažna sredina pogodna za gljivice. 

U slučaju da imate gljivičnu infekciju na noktima ili prstima, tražite drugo rešenje. Fresh Step puder deluje samo na znojenje nogu i neprijatne mirise. Daleko od toga da rešava nezgodan problem sa gljivičnim upalama. 

Aktivne komponente pudera za obuću Fresh Step nemaju antiupalno i antigljvično dejstvo. Šta da se radi, nemojte plakati! 🙂

Prema tome, prevencija za gljivice DA, ali nije lek za iritantnu gljivičnu infekciju. 

 

Krema koja može otkloniti gljivične infekcije je najčešće medicinska krema ili preparat jačeg (ili agresivnijeg sastava). Pisali smo za Canesten kremu protiv gljivica na nogama.

 

Miris i tekstura

 

Fresh Step puder protiv znojenja nogu miriše prijatno. Miris podseća na kokos. Kada nanesete puder ovako lepog mirisa, definitivno stopala neće da smrde. 

Tekstura ima belu boju. Znate šta! Sadržina pudera mora biti u obliku praha. To se praši, nije prskanje kao kod spreja. 

 

Fresh Step puder protiv znojenja nogu

 

Kako izgleda Fresh Step puder protiv znojenja nogu

 

Ako vas muči pitanje kako da ga prepoznate, sada sledi odgovor!

Puder Fresh Step se nalazi u plastičnom pakovanju bele boje. Ima narandžaste i plave boje na sebi. Lako se prepoznaje među ostalim proizvodima na policama. 

Čuli smo da je ranije malo drugačije izgledao, narančasta tuba sa belim stopalima. Ko se seća starijeg pakovanja, može da nam piše.  

Ambalaža ovog proizvoda sadrži 90 g pudera. Sasvim dovoljno za višenedeljnu upotrebu. 

 

Kako se koristi Fresh Step puder za noge

 

Kupili ili ne puder Fresh Step, morate znati kako da ga koristite. Nema vajde ukoliko se koristi na pogrešan način. Pogrešna upotreba jednako pogrešni rezultati.

Najpre imate domaći zadatak. Očistite svoja stopala za svaki slučaj. Operite i osušite stopala da budu spremna za delovanje proizvoda.

Stavite Fresh Step puder na čista stopala. To nije jedino mesto. Takođe, naprašite puder na unutrašnju stranu obuće. To bi trebalo da vam obezbedi prijatne rezultate za par sati.

Dobra je ideja da naprašite ovaj proizvod na čarape ili obuću uveče. Zašto? Ako ste ih nosili ili prali, eto prilike da Fresh Step puder upije vlagu u toku noći. Sutradan će vam biti prijatno i udobno za nošenje.

 

Takođe, ako bolujete od dijabetesa i imate problem sa dijabetesnim stopalom, nemojte koristiti ovaj puder za noge. Postoje kreme koje su namenjene takvoj vrsti problema, a o ednoj smo pisali – Donna Natura Difoten krema za stopala.

 

Fresh Step linija protiv znojenja nogu

 

Fresh Step puder protiv znojenja nogu pripada porodici proizvoda za sličnom namenom. Njihova ,,majka” jeste domaća firma Nevena iz Leskovca

Da biste imali prave rezultate, proizvođači predlažu da koristite sva 3 proizvoda: 

  • Fresh Step puder
  • Fresh Step losion
  • Fresh Step krema

 

Ukratko ćemo vam predstaviti zadnja 2 proizvoda. Čisto da znate, da se ne zbunite zbog sličnog naziva i ambalaže. 

 

Fresh Step losion za negu stopala

 

Fresh Step losion kao i puder smanjuje znojenje nogu. Eliminiše nepodnošljive mirise i daje svežinu stopalima. Njegovi sastojci se bore protiv gljivične infekcije. Mogu da dezinfikuju vaša stopala. 

Pakovanje sadrži 140 ml. Losionom Fresh Step možete izmasirati stopala i tako podstaći bolju cirkulaciju. 

 

Fresh Step krema za negu stopala

 

Fresh Step krema takođe osvežava stopala i sprečava gljivičnu infekciju. Ima sastojke koji deluju protiv štetnih mikroba na nogama. Kada masirate stopala ovom kremom, podstičete bolju cirkulaciju. 

Pakovanje sadrži 50 ml. Za razliku od Fresh Step pudera za noge, krema Fresh Step čini stopala glatkim i nežnim

 

Fresh Step puder za stopala rezultati

 

Ako nemate bilo kakve iritacije, očekuju vas sledeći pozitivni rezultati.

Kao prvo, nećete imati neprijatne mirise na nogama. Možete da odahnete jer vam stopala kao i obuća neće smrdeti. U društvu ili sami nećete se sekirati zbog smrada.

Drugo, Fresh Step puder čini da vam stopala ne budu vlažna. Nećete imati osećaj znojenja na nogama i biće vam stopala suva par sati. Sve zavisi naravno od vašeg organizma i koliko se prirodno znojite.

U tom slučaju, primetićete kako su vam suvi prsti na nogama i suva obuća. Nema onog neprijatnog osećaja kako vam se čarape lepe za kožu zbog znoja.

Treće, nemate rizik od gljivične infekcije. Rekli smo da Fresh Step puder protiv znojenja nogu sprečava preventivno štetne mikrobe. Ne daje da se stvori vlažan ambijent koji je kao stvoren za gljivice.

Kao šlag na tortu, biće vam prijatno i udobno da hodate. Treba da imate ugodan osećaj svežine na stopalima. Nećete imati posledice na nogama iako su dugo zatvorene u obući. 

 

Fresh Step puder protiv znojenja nogu

 

Fresh Step puder protiv znojenja nogu iskustva

 

Ako guglate, nećete naći skoro nijednu recenziju za Fresh Step puder. Samo za vas smo se raspitivali da bismo saznali informacije i iskustva o ovom proizvodu. 

Iskustva korisnika se razlikuju. Neki su oduševljeni dok su drugi razočarani efektima pudera za obuću Fresh Step.

Da vas ne smaramo više, krećemo sa iskustvima korisnika. 

 

Za početak sledi jedna lepa priča.

 

Jedan korisnik kaže da mu je Fresh Step puder baš prijao za noge. Naime, on radi celog dana kao konobar i mora da non-stop hoda u zatvorenoj obući. Jedno vreme je imao probleme sa smradom nogu, pa ga je bilo stid da se izuje. Srećom, prijatelj mu je preporučio Fresh Step puder za stopala. Konobar kaže da je odmah primetio rezultate. Noge su mu se manje znojile, a nije više imao dosadne neprijatne mirise na obući, čarapama i nogama

 

Jedna devojka radi kao sekretarica više sati u firmi. Leti nema problema sa znojenjem nogu, ali je zato zimi trpela vlažnu obuću i smrad kada se vraćala kući. Kupila je puder Fresh Step sa nadom da će joj pomoći. Posle nekoliko dana primetila je efekte na stopalima. Obuća joj više nije bila vlažna, a nije ni osećala znoj. Kaže da Fresh Step puder za noge zaista osvežava stopala i doprinosi udobnijem nošenju

 

Javio nam se stariji korisnik u pedesetim godinama. Često je patio od gljivičnih infekcija zbog zatvorene obuće i poremećaja rada znojnih žlezda. Baš mu je trebao ovakav proizvod kao Fresh Step puder protiv znojenja nogu. Stavljao je ujutru leti i zimi. Uočio kako puder lepo isušuje obuću i osvežava noge. Više nema probleme sa gljivicama otkad koristi puder za obuću Fresh Step pa ga preporučuje svima. 

 

Pisala nam je jedna korisnica u tridesetim. Požalila nam se samo na to da Fresh Step puder protiv znojenja nogu ne može koristiti samostalno. Kaže da puder najbolje deluje u kombinaciji sa Fresh Step losionom i kremom. Kada ih koristi sva 3, onda primećuje lepe rezultate. Stopala joj prijatno mirišu, nema znojenja u zatvorenoj obući, a pete su joj meke i glatke. Fresh Step puder se lako koristi i ne ostavlja tragove u obući. 

 

Evo još jednog pozitivnog iskustva.

 

Jedan korisnik kaže da je imao problem sa mirisom stopala zimi. U početku je mislio da je to zbog čizama, ali je primetio da smrde noge i kad ne nosi čizme. Kad je počeo da praši Fresh Step puder za noge, stopala više nisu smrdela. Ponekad praši puderom i vlažne čarape uveče. Ujutru su već suve, a tokom dana izuzetno prijatne i udobne za nošenje. 

 

Jedna korisnica piše da ne voli pudere za stopala i da duže vreme koristi Lidera kremu za stopala. Ona zapravo isključivo koristi kreme i sprejeve preventivno protiv gljivica. Ipak, deli sa nama pozitivno mišljenje o Fresh Step puderu za noge pošto ga je isprobala. Ona ga stavlja redovno uveče na unutrašnju stranu obuće i čarapa. Ponekad su vlažni od nošenja, a ponekad od pranja. Kaže da joj lepo upija vlagu tokom noći, pa ujutru obuva suve na čista stopala. Tokom dana uživa u osećaju svežine na nogama. 

 

Do kraja teksta saznajte loša iskustva korisnika.

 

Jedna korisnica se žali kako Fresh Step puder protiv znojenja nogu nema efekata. Naime, ona radi kao nastavnica u školi, pa više sati provodi u zatvorenoj obući. Noge su joj se znojile i vlažile obuću. Jednom je dobila gljivičnu infekciju koju je jedva izlečila. Na preporuku drugarice kupila je puder za obuću Fresh Step. Posle više dana korišćenja ne vidi bilo kakve rezultate. Noge joj se i dalje znoje i mirišu nepodnošljivo. 

 

Druga korisnica piše da joj Fresh Step puder za noge izaziva crvenilo na koži stopala. Ona često pešači u patikama, pa joj je trebalo sredstvo koje će umanjiti znojenje nogu. Tačno je da ovaj proizvod lepo miriše i deluje. Nema problema sa znojenjem stopala, ali joj zato izaziva crvenilo. Kaže da je pomalo svrbi koža, tako da će odustati od upotrebe. 

 

Prenosimo vam iskustvo jednog korisnika.

 

On radi u firmi kao menadžer i često mora da nosi elegantne cipele. Leti naročito ima problem sa znojenjem nogu i vlaženjem obuće iznutra. Kad je pročitao preporuke na forumu, odlučio je kupiti Fresh Step puder protiv znojenja nogu. Međutim, šta se desilo? Puder Fresh Step mu isušuje kožu stopala. Primetio je da ga stopala peckaju i da izgledaju onako dehidrirano. Šteta za proizvod koji isušuje sredinu čarapa i obuće, ali zato loše deluje na kožu stopala. 

 

Za kraj vam pišemo još jedno loše iskustvo.

 

Pisala nam je jedna nezadovoljna korisnica. Ona kaže da dugo traži rešenje protiv znojenja nogu i neprijatnih mirisa. Ponekad mora da se bori protiv gljivičnih infekcija. Fresh Step puder za obuću loše utiče na kožu njenih stopala. Kaže da zbog redovnog korišćenja ima probleme sa ispucalim petama. Stopala joj izgledaju dehidrirano i kao da nisu negovana. Probala je ostale proizvode iz Fresh Step linije, ali dobija slične rezultate. 

 

STOPALIN

 

Fresh step puder cena

 

Cena za Fresh step puder kreće se između 220 dinara i 250 dinara, u zavisnosti od mesta prodaje. Možete ga kupiti bilo gde, čak i u bolje opremljenim supermatketima.

Fresh Step puder prodaje se i u apotekama, tako da nećete ostati praznih ruku bilo gde da rešite da ga kupite.

 

Ukoliko imate problem sa znojenjem nogu i eventualno gljivicama, ipak preporučujemo neki tretman. Za dugotrajne rezultate je najbolje da koristite preparate protiv znojenja nogu, kao što su sprejevi ili kreme.

Isto važi i ako imate gljivice na nogama ili noktima, puder ih ne može ukloniti već ih samo neutralisati. Bolje su se pokazali sprejevi, kreme, lakovi za nokte protiv gljivica i drugi specijalni proizvodi.

 

Da li ste koristili Fresh Step puder protiv znojenja nogu? Budite slobodni da sa nama podelite svoje dobro ili loše iskustvo.

Šta mislite o našoj recenziji? Biće nam drago da čujemo vaše utiske, kritike i sugestije jer želimo da budemo još bolji.

Bićemo vam zahvalni ako ocenite našu recenziju i Fresh Step puder protiv znojenja nogu zvezdicama na skali od 1 do 5.