Ako vam je problem sa kosom izražen i borite se protiv ćelavosti Bob secret kapsule protiv ćelavosti su jedan od mogućih rešenja.

 

Kao prvo i na početku, veoma je važno da vodite računa da vam je kosa nahranjena i “iznutra”.

Sastojci Bob’s secret kapsula protiv ćelavosti hrane vašu kosu iznutra i tako rešavaju probleme poput opadanja kose, tanke i slabe kose i deluju kao prevencija protiv ćelavosti. Osim što su namenjene poboljšanju stanja kose, one deluju i na zdrav izgled vaših noktiju. 

 

baner celavost muski

 

Koje su to tajne ovog proizvoda i da li zaista daje dobre rezultate i smanjuje opadanje kose, otkrićete do kraja teksta. 

 

Bob secret kapsule protiv ćelavosti upotreba

 

Izgled kose ili njeno pojačano opadanje može dovesti do slabog samopouzdanja ljudi. Iz tog razloga, sve je više proizvoda koji služe negovanju kose ili rešavanju problema sa kosom. Pored šampona protiv opadanja kose tu su i drugi proizvodi – losioni, kapsule, ampule, aktivatori za rast kose, sprejevi i drugi.

Kada smo kod kapsula, ono što svakako jeste istina je da bi svaki teži problem estetske prirode koji se reflektuje spolja trebalo lečiti i iznutra.

Veoma je bitno da rešavate i uzrok, a ne samo posledicu. Između ostalog trebalo bi da imate dovoljno gvožđa u organizmu. Ako koristite i prepatare protiv opadanja kose kao šti su Marbo šampon šampon protiv opadanja kose ili losion,e dlaka i koža glave upijaju procenat nekog lekovitog sastojka koji koristite za spoljnu upotrebu.

Kada pijete suplemente, kao kapsule, organizam pravilno nahranjen iznutra poslaće i dovoljno hranjivih materija u sve svoje delove.  Ako je u telo u ravnoteži, rezultat tog balansa će biti vidljivi i spolja. 

Upotreba Bob’s secret kapsula za negu kose i protiv ćelavoti radi upravo to – vraća organizam u balans. To za posledicu ima zaustavljanje opadanja kose, podsticanje rasta nove kose, veći volumen kose, veću gustinu kose, bolji kvalitet i sl. 

Nenad je svoj problem opadanja kose rešio jako brzo i to prirodnim putem, a koristio je jedan prirodni šampon protiv opadanja kose. Otkrio nam je kako mu je tačno pošlo od ruke da oporavi svoju kosu, smanji opadanje i ojača kosu, pa smo njegovu priču podelili u celosti na linku https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-zaustavio-opadanje-kose-licno-iskustvo/. Može pomoći i vama!

 

Bob’s secret za kosu 

 

Ko je Bob čije ime stoji u nazivu prouzvoda?

U pitanju je Bob Kovačević koji lično garantuje kvalitet proizvoda. Težinu reči Bob zasniva na dugogodišnjoj tradiciji koja datira od sredine 19. veka. Njegovi preci, a i on bavili su se zanatom fizera u zemlji i inostranstvu. Tako je iskustvo sa negovanjem kose preneseno sa generacije na generaciju. 

Bob Secret kapsule za rast kose su rezultat višegodišnjeg bavljenja negovanjem i održavanjem lepe kose. Bob je prosto ovim višegodišnjim radom shvatio da je bitno kosu negovati iznutra i voditi računa pre svega o koži glave pre nego o kozmetičkim proizvodina namenjenim spoljašnjoj upotrebi. Iz ovog saznanja, rodila se i ideja o kapsulama koje bi pomogle da sprovede svoju zamisao. 

Ideja plus adekvatno istraživanje plus saradnja sa labolatorijama u inostranstvu stvorile su i proizvod Bob’s secret kapsule protiv ćelavosti. 

 

Pakovanje Bob’s secret kapsula protiv opadanja kose

 

Pakovanje Bob’s secret kapsula za zdravu kosu je dosta karakteristično. Kapsule su upakovane u crnu, plastičnu bočicu na kojoj je slika Boba Kovačevića. 

Unutra ćete naći 60 kapsula. Budući da se koristi jedna dnevno, jedno pakovanje može trajati dva meseca. Ne morate potrošiti sve odjednom. Možete koristiti Bob’s secret kapsule mesec dana, napraviti pauzu od nekoliko meseci, pa onda iskorisiti ostatak. 

 

 

Kome se preporučuju Bob’s secret kapsule za zdravu kosu

 

Bob’s secret kapsule se preporučuju svim odraslim osobama sa izraženim problemima sa kosom. Dakle, Bob’s kapsule protiv ćelavosti mogu koristiti i žene i muškarci i to sa potpuno različitim tipovima kose. 

Aktivni sastojci preparata deluju kod 

  • peruti, 
  • slabe kose, 
  • rane ćelavosti,
  • kose isušene od farbanja, peglanja, feniranja i drugih oštećenja,
  • beživotna kose,
  • suve kose koja se lako krza,
  • kose koja se masti (pojačano lučenje sebuma).

Ukoliko imate bilo koje od navedenih stanja, Bob’s kapsule za jačanje kose i protiv ćelavosti su namenjene i vama.

 

Pisali smo tekst i o ampulama koje pomažu da se smanji opadanje kose. Pročitajte recenziju i iskustva za Vichy ampule protiv opadanja kose.

 

Bob secret kapsule za rast kose sastav

 

Kosi je potrebno mnogo hranjivih sastojaka da bi rasla i izgledala lepo. Pošto kosa nije potrebna organizmu za funksionisanje, ukoliko organizmu fali neki od vitamina, minerala, aminokiselina ili drugih hranjivih sastojaka, prvo će ih uskratiti kosi. Iz tog razloga je bitna uravnotežena ishrana koja je danas pravi izazov za modernog čoveka.

Tu u pomoć uskaču dodaci ishrani. A sastav Bob’s secret kapsula za kosu ulaze vitamini za kosu, a to su optimalni sastojci za jačanje i negovanje kose. Tako sastav Bobovog preparata čine:

 

Vitamini B grupe

 

Ne postoji jedan B vitamin već kompleks vitamina B grupe koji obično idu zajedno. Svi su oni značajni za pravilno funkcionisanje našeg organizma, ne samo za bolji izgled kose. Ali kada je kosa u pitanju, neki od B vitamina posebno pospešuju rast kose. 

Vitamini B obnavljaju suvu i krtu kosu, čine njenu teksturu boljom i rezulat bude zdrav izgled kose. Neki od vitamina B grupe pomažu u stvaraju crvenih krvnih zrnaca koja prenose kiseonik i hranljive materije do kože glave. Ovo je veoma značajno za dobru ishranu folikula preko kože.  

Ovi vitamini pomažu i da ne dođe do prevremene pojave sedih vlasi. Vitamin B takođe stimulše proizvodnju melanina pa tako kosa duže zadržava postojanost boje.

 

Cink

 

Gubitak kose je čest simptom nedostatka cinka. Uz pomoć njega uljane žlezde oko folikula pravilno rade. Pomoću ovog minerala se regeneriše i dlaka i obnavljaju njeni slojevi. Takođe pozitivno deluje na stanje noktiju, recimo, na uklanjanje belih pega koje se mogu javiti na noktima. 

Veće količine cinka mogu biti toskične, te je i ovaj sastojak jedan od razloga zbog koga ne biste smeli da prekoračite preporučenu dnevnu dozu Bob’s secret kapsula. 

 

Gvožđe

 

Nedostatak gvožđa može dovesti do anemije što se javlja kao čest uzrok gubitka kose. Naročito su sa ovim problemom suočene žene. Stoga, dodatak gvožđa u ishrani može poboljšati kvalitet krvi, naročito crvenih krvnih zrnaca koji opet donose kiseonik do ostalih ćelija u organizmu. Na ovaj način se preko kože glave bolje hrani kosa i smanjuje se njeno opadanje. 

 

Ulje pšeničnih klica

 

Ulje pšeničnih klica se dobija hladnim presovanjem klica koje se nalaze unutar pšenice. Dobijeno ulje sadrži mnoštvo folata, vitamina i antioksidanata. Među antioksidantima se posebno izdvaja vitamin E. Lako se vare, i njihov bogat sastav se dobro apsorbuje. 

Sa ovakvim sastavom, ulje pšeničnih klica u Bob’s kapsulama protiv ćelavosti obnavlja suvu tanku kosu, hraneći je od korena do vrha. 

 

Cistein 

 

Ukoliko vam u telu nedostaje cistein ili imate lošu apsorpciju cisteina to može biti jedan od uzroka opadanja kose

Cistein je prirodna aminokiselina u grupi keratina. A keratin je, poznato je, glavna komponenta kose, kože i noktiju. Kada u organizmu postoji balans ove aminokiseline, kosa postaje jača. 

Cistein u Bob’s kapsulama usporava gubitak kose. Deluje kao  antioksidans, a bez antioksidanata kosa se prosto ne može izboriti sa spolješnjim uticajima. 

 

Metionin 

 

Metionin je prirodna aminokiselina koja je veoma dobra za detoksikaciju organizma i jačanje kose i noktiju. Telo nije u stanju da samo stvori ovu aminokiselinu, pa se dobija iz hrane i suplemenata. 

Metionin ide ruku pod ruku sa cisteinom, jer je  potreban je za proizvodnju cisteina. Pored cisteina,  pomaže i apsorpciju cinka. Tako da nije slučano što se u Bob’s secret kapsulama nalazi pored ovih sastojaka.

Količina koja se nalazi u ovim tabletama je sigurna za uporebu. Međutim, ukoliku se unesu veće količine metonina, mogu se javiti neki neženi efekti kao što su bolesti jetre ili štetan uticaj na plod kod trudnica. Iz ovog razloga, neophodno je da vodite računa da ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu.

Iako na zvaničnom sajtu prodaje Bob’s secret proizvoda stoji da nema neželjenih efekata, ne škodi preventiva. Savetujemo vam da pre bilo kakve upotrebe bilo kojih dodataka ishrani proverite sa lekarom ili farmaceutom da li su oni preporučljivi baš za vas. Ukoliko ste u mogućnosti, možete i uraditi laboratorijske analize i proveru nivoa datih sastojaka u organizmu. 

 

Kako se koriste Bob secret kapsule za zdravu kosu 

 

Bob’s secret kapsule za zdravu kosu su jednostavne za upotrebu. Uzimaju se jedan put dnevno svakog jutra pre obroka. Popijte dosta tečnosti i sačekajte malo do prvog obroka. 

Na ovaj način ste od samog jutra snabdeli organizam potrebnim mineralima, vitaminima i aminokiselinama koje će u toku dana otpuštati svoje nutritivne vrednosti i poboljšati stanje vaše kose.

Preporučeno vreme upotrebe Bob’s secret kapsula protiv ćelavosti je jedan mesec. Ukoliko je stanje vaše kose zahteva intenzivniji tretman, produžava se. Odnosno, ukoliko je kod vas intenzivno opadanje kose i ozbiljni problemi sa kožom glave, tretman može da se produži na dva meseca.

 

 

Bob’ s secret preparat blagotvorno deluje i na nokte

 

Iako reklamiranje ovog proizvoda i njegova primarna namena idu u pravcu blagodeti za stanje kose, većina korisnika je iznela pozitivno iskustvo sa poboljšanjem stanja noktiju. 

Ovakav rezultat uopšte ne čudi ako se pogleda sastav proizvoda. Jednostavno, sastojci koji su upotrebljeni da deluju ciljano na rešenje sa kosom ne mogu se usmeriti samo na tu stranu. Hranjivi sastojci prolaze kroz ceo organizam i tako stižu i do noktiju.

 

Ne uklanja probleme sa noktima, ali podstiče rast noktiju. Pročitajte recenziju i iskustva za lak koji rešava probleme sa noktima – Eveline lak za gljivice na noktima.

 

Bob’s Secret kapsule rezultati

 

Rezultati upotrebe Bob secret kapsula protiv ćelavosti su vidljivi otprilike nakoliko meseci dana redovne upotrebe, koliko je potrebno kosi koja raste da postane vidljiva.

Prvi rezultati se ogledaju u poboljšanju izgleda i debljine dlake. Kosa postaje zatim sjajnija, jača, otpornija na spoljašnje uticaje, oporavljena. Volumen kose je vidljivo veći. 

Vremenom, koža glave počinje da reguliše stvaranje sebuma tako da se proređuje i razmak između pranja.  

Opadanje kose se značajno smanjuje. Ubrzava se rast postojeće kose, a počinje da izbija i nova kosa. 

 

Bob secret kapsule neželjeni efekti

 

Budući da je u pitanju kapsula proverenog prirodnog sadržaja, kontraindikacije upotrebom Bob’s secret kapsula za zdravu kosu nisu poznate. Svakodnevnim unošenjem može se samo poboljšati opšte stanje organizma kao i izgled kose, kože i noktiju.

Ako i ne pobedite ćelavost, nusprodukt korišćenja Bob’s secret kapsula može biti samo – jači imunitet. 

Međutim ove informacije važe isključivo ako se držite preporučene dnevne doze kao i preporučene dužine trajanja tretmana. Ukoliko preporačite preporuke, neželjeni efekti se mogu ispoljiti kao toksičnost određenih sastojaka. 

 

Bob Secret kapsule iskustva

 

Iskustva sa korišćenjem Bob secret preparata su različita. Idu od onih koji nisu videli nikakav efekat na poboljšanje stanja kose, do onih koji su apsolutno oduševljeni. 

Pre nego što se odlučite na proizvod, istražite koji je uzrok vaše ćelavosti. Ako su je u pitanju nedostatak nekih od vitamina i minerala iz preparata ili pojačan sebum, premalo kolagena na koje sastojci utiču, možete realno očekivati dobre rezultate. 

Ukoliko je ćelavost posledica disbalansa hormona, genetike, fizičkih oštećenja ili tome slično, nerealno je da uopšte očekujete napredak i boljitak. Opet, treba imati u vidu da pri savesnoj upotrebi nema neželjenjih dejstava, a da sastojci deluju blagotvorno na ceo čovečji organizam i imunitet. 

 

Evo i konkretnih iskustava. Počinjemo sa pozitivnim!

 

Iskustvo jednog muškarca od 35 godina je je veoma pozitivno. On je sa upotrebom Bob’s secret kapsula počeo ne samo zbog potrebe za guđom kosom, već je imao problema sa lošim rastom brade i brkova. Jedan tretman Bob’s secret kapsula doneli su mu značajno poboljšanje u ovim regijama koje su bile problematične i on preporučuje upotrebu ovog proizvoda. 

 

Još jedno pozitivno iskustvo dolazi od korisnice u četrdesetim koja je inače imala problema sa opadanjem kose kao posledicom anemije. Ona je iznela svoje iskustvo da joj opšti osećaj bio mnogo bolji, da joj se vratila snaga i poboljšala krvna slika, a rezultat koji je videla na kosi zadovoljavajuć. Ona kaže da se nakon mesec dana nije primetila promena, ali je nekih tri meseca nakon upotrebe primetila da ima novu, bejbi kosu i da joj je kosa mnogo deblja u korenu nego na vrhovima. Skratila je dobro krajeve i sada joj je kosa celom dužinom sjajna. 

 

Korisnica kojoj je svako češljanje kose predstavljalo noćnu moru zbog gomile dlaka u češlju i krzanja krajeva, kaže da joj su joj Bob’s secret kapsule mnogo pomogle. Opadanje je svedeno na normalnu meru, a kosa se više ne krza pri češljanju. Volumen kose je vidljiv kao i sjajnija kosa i nokti. 

 

Zadovoljna korisnica Bob’s secret kapsula za zdravu kosu je rekla da su joj kapsule malo pomogle oko rasta nove kose, ali da je debljina dlake već postojeće kose toliko povećana, da joj kosa izgleda duplo gušće. 

 

Još jedna zadovoljna korisnica nije imala ozbiljnijih problema sa kosom, ali je bila nezadovoljna brzinom rasta kose i kvalitetnom dlake. Ona je navela da je svoj cilj postigla Bob’s secret preparatom. Kosa je počela da joj brže raste, a i postala je jača i lakša za oblikovanje.

 

 

Negativna iskustva.

 

Nezadovoljni korisnik sa dijagnozom androgene alopecije je, međutim, podelio drugačije iskustvo. On navodi da je boljitak na kosi i temenu glave maltene zanemarljiv. I to nakon ispijene dve ture ovog kompleksa. 

 

Korisnica kojoj je retka kosa uzrok manjka samopouzdanja kaže da joj upotreba tableta nije poboljšala gustinu kose. Njeno teme se i daje videlo usled retke kose. Jedino što je primetila značajno jače nokte koji su se uz ovaj preparat oporavili čak i nakon prestanka upotrebe gel laka. 

 

Sa ovakvim iskustvom je saglasna i korisnica koja se sa pojačanim opadanjem kose susrela na fakultetu i sada, pet godina kasnije, ima izrazito retku kosu koja se brzo masti. Ona je iznela mišljenje da joj se nakon upotrebe ovih kapsula stanje kose nije značajno promenilo. 

 

Slične recenzije za preparate protiv opadanja kose:

Fitoval losion protiv opadanja kose

Fitoval šampon protiv opadanja kose

Vlasilan,najbolji šampon protiv peruti i opadanja kose

Najvažniji vitamini za kosu najbolji suplementi

 

baner celavost muski

 

Bob’s Secret kapsule za kosu cena

 

Ove kapsule ne mogu se kupiti u apotekama, a dostupne su jedno na satu Bob’s Secret kapsula. Nije moguće doći do njih lično, barem ne za sada.

Cena Bobs Secret kapsula za jednu kutiju, koja ima 60 kapsula košta oko 4.500 dinara.

 

Da li ste i vi probali Bob’s secret kapsule za kosu? Kakva su vaša iskustva sa ovim preparatom?

Da li biste se, nakon pročitanog teksta, odlučili za upotrebu Bob’s secret kapsula protiv ćelavosti?

Ostavite nam Vaš komentar jer svako vaše iskustvo je dragoceni deo naših recenzija! 

Dodelite i ocenu našoj recenziji. Vaše mišljenje nam je važno!

Do sledećeg čitanja i novih proizvoda!