Ukoliko tražite masku da dubinski očistite kožu probajte crnu masku sa glinom. L’oreal Pure Clay glow maska za lice, poznata i kao Loreal crna maska za lice može biti rešenje.

L’oreal Pure Clay glow maska sa glinom i aktivnim ugljem je jedna od tri Lorealove maske koje će očistiti Vašu kožu.

Maska na bazi gline je nešto što zaista dubinki čisti kožu. Sve 3 maske iz L’oreal Pure Clay kolekcije sadrže 3 vrste gline, a svaka ima i po jedan prirodni sastojak koji je razlikuje od druge dve. 

Loreal Pure Clay maska za lice sadrži crni ugalj, a dobrobiti koji isti ima za našu kožu, i telo uopšte, su nešto o čemu se dosta govori u poslednje vreme. Sledi recenzia za Loreal crnu masku sa tri gline.

 

Žašto se koristi L’oreal Pure Clay maska za blistav ten?

 

L’oreal Pure Clay Glow Maska se koristi prvenstveno za dubinsko čišćenje lica. A da li će, kako samo ime kaže uz Loreal crna maska za lice, ona dati i efekat sjaja koži nakon upotrebe je nešto o čemu ćete detaljno saznati u delu o iskustvima koristnika.

Mnoštvo nečistoća se taloži na našoj koži. To može biti nečistoća od šminke, nečistoće iz vazduha, štetno delovanje sunca… Našoj koži je potrebna dodatna nega kako bi izgledala negovano i mlađe.

Nije dovoljno samo skinuti šminku u današnje vreme, kada postoje mnogi preparati kao što su maske za lice, koje zaista dubinski čiste kožu. Bar jednom u nedelju dana, a svakako i češće, moramo dubinski očistiti lice. L’oreal Pure Clay maska za lice je nešto što dubinski deluje i uklanja nečistoću. Koža je nakon korišćenja nežnija, a osećaj čistoće je evidentan.

Crni ugalj u L’oreal Pure Clay Glow Mask maski za lice je nešto što deluje kao magnet za sve nečistoće. Kakva će koža biti nakon korišćenja saznajte u nastavku ovog teksta L’oreal Pure Clay Maska za lice recenzija.

 

Kome se preporučuje Loreal Pure Clay maska za lice?

 

Svima koji vode računa o svojoj koži, preporučuje se Loreal crna maska za lice jer dubinski čisti kožu. L’oreal Paris Pure Clay Glow maska za blistav ten je namenjena pre svega masnijoj koži, jer otklanjanja višak sebuma. Koža koja je stalno izložena mnogobronim spoljašnjim uticajima koji ostavljaju tragove, treba se dubinski očistiti i regeneisati.

L’oreal Pure Clay maska za lice je maska koja povlači sa sobom dubinske nečistoće pa koža izgleda kao da je upravo završen luksuzni kozemtički tretman. Kako nemamo uvek vremena i sredstava za skupe kozmetičke tretmane, možemo je i sami kući dubinski očitstiti. 

Nije namenjena samo ženama, podjednako je mogu koristiti i muškarci. Kada imamo osećaj da nam je koža zaista puna nečistoća, iako smo je redovno očistili, dubinsko čišćenje je nešto što je veoma bitno.

Pored maske, za negu lica se uvek preporučuju i prirodni preparati. Sanja je imala bubuljice i dugo pokušavala da se izbori sa njima. Ona je koristila jedan prirodni tretman – losion i gel i tako je uspela očisti kožu. Sada ima čisto lice, a više o tome šta joj je pomoglo i što MOŽE POMOĆI vama takođe pročitajte u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/postoji-nacin-da-se-konacno-resite-upornih-akni-i-bubuljica-iskustvo/.

 

Kako deluje L’oreal Pure Clay maska za lice sa aktivnim ugljem?

 

Ono što očekujemo od svake maske za lice jeste dubinska čistoća. To je upravo ono što dobijamo nakon upotrebe crne L’oreal Pure Clay Glaw maske za efekat blistavijeg tena.

Kako u sebi sadrži 3 vrste glina i to kaolin, montmorillonit i rasul, svaka od njih ima određenu ulogu i deluje na određeni način.

Kaolin je bela glina i ima veliku ulogu u otklanjanju mrtvih ćelija kože. Kožu regeneriše i otklanja višak sebuma pa je idealan za problematičnu kožu.

Montmorillonit je poznat i kao vulkanska glina. Obiluje mineralima i u kozmetičkim preparatima pre svega ima ulogu da intenzivno i nežno čisti kožu.

Rasul glina je veoma bitan sastojak kada je u pitanju Loreal maska za lice jer u sebi sadrži oligo-elemente. Dejstvo ove gline je zaista blagotvorno jer hrani kožu dubinski.

Sve ovo što L’oreal Pure Clay Glow maska za lice sadrži deluje poput magneta na nečistoće i dubinsku regeneraciju kože. Zajedničkim delovanjem tri gline i crni ugalj  izvlače nečistoće, masnoću i zagađenja.

Crne maske o kojima smo pisali recenzije:

 

Loreal Pure Clay maska za lice prednosti

 

Kao dobra strana koju ima L’oreal Pure Clay maska za blistav ten mogu se pre svega navesti njeni prirodni sastojci. 

To je ono što odaje da je u pitanju nešto što može imati samo dobre strane, a da li možda i neku negativnu?

Prednosti za Loreal crnu masku za lice su svakako sledeće:

  • Dubinski čisti kožu
  • Otklanja višak sebuma iz kože
  • Odgovara masnoj koži koja je inače sklona promenama
  • Sadrži prirodne sastojke pre svega 3 vrste gline i crni ugalj.

 

Da li L’oreal Pure Clay Glow maska za lice ima i svoje nedostatke

 

Kao neki od nedostataka mogu se navesti sledeće činjenice:

  • Maska se malo teže skida jer može dubinski prodrti u kožu
  • Blago zatezanje kože
  • Ostavlja fleke na garderobi koje se teško skidaju.

 

Kako izgleda L’oreal Paris Pure Clay Glow maska za blistav ten?

 

Svi L’oreal proizvodi imaju veoma lepa pakovanja i izgledaju luksuzno. A pakovanje je nešto što zaista zna prodati proizvod. L’oreal Pure Clay Glow Mask se nalazi u kutiji, tamno sive boje, na kojoj je istaknuto ime poznatog Francuskog brenda.

Sama maska nalazi se u staklenoj ambalaži od 50 ml. Kada se otvori, tj odvije poklopac, ima još jedan, plastični, koji je veoma praktičan. Ako dođe do pada, maska neće otići na poklopac pa taj dodatni poklopac dodatno štiti masku.

Tekstura je blaga između kreme i gela. Može se nanostiti četkicom ili jednostavno namazati rukom. Na ambalaži je naznačeno da je za 10 tretmana, ali svakako se može i više puta naneti, sve zavisi u kom sloju stavljate masku. Dovoljno je da je nanosite jednom do dva puta nedeljno!

Pored klasične ambalažeod 50 ml, L’Oréal Pure Clay maska za lice se može naći i u kesici od 6 ml. Namenjena je za jednokratnu upotrebu.

 

 

L’oreal Pure Clay linija maski

 

Postoje 3 maske iz L’oreal Pure Clay linije masaka. Svaka od 3 maske ima istu osnovu, a to su tri gline. Ali se razlikuju u tome što imaju drugačili prirodni sastojak koji tako izdvaja svaku masku. Sve tri maske se nalaze u ambalaži od 50 ml.

L’oreal Pure Clay Glow maska za lice (Loreal crna maska) je maska koja u svom sastavu pored 3 gline kao glavni sastojak ima crni ugalj. Ona je pre svega namenjena blistavijem tenu, dubinski čisti kožu.

L’oreal Pure Clay Purify maska u svom sastavu pored 3 gline sadrži ekstrakt eukaliptusa kao glavni sastojak. Koristi se čišćenje i matiranje kože lica. Nalazi se u svetlijem pakovanju, sa zatvaračem svetlo zelene boje.

L’oreal Pure Clay Exfo maska takođe pored 3 gline sadrži crvene alge. Namenjena je ujednačavanju tena. Boja joj je crvenkasta ka narandžastoj, ali je ona nekako više kao piling jer u sebi ima granule pa se tako može i koristiti.

 

L’oreal Pure Clay Glow maska za lice iskustva

 

Da li su svi proizvodi samo dobri ili mogu imati i neku negativnu stranu? Svakako da smo svi različiti i naša koža nije ista. Tako da generalno, ne može neki proizvod biti univerzalno dobar i da svima odgovara. A kakva su iskustva sa L’oreao Pure Clay Glow maskom za lice pročitajte u nastavku…

 

Pozitivna iskustva u korišćenju L’oreal Pure Clay Glow maske

 

Kada je Nevena čula za masku, bila je u dilemi koju od 3 maske da odabere. Ali kako je imala pre svega mešovitu kožu koja više ide ka masnoj, prodavačica u drogeriji joj je poreporučila L’oreal Pure Clay masku za lice. Ona je probala i veoma je zadovoljna. Njena koža je nakon korišćenja mnogo čistija i izgleda zdravije.

 

Jovana je najpre probala masku sa crvenim algama a zatim je odlučila da proba i L’oreal Pure Clay Glow masku za lice. Bila je oduševljena i kako navodi njena koža podseća na bebinu nakon korišćenja. Svima rado preporučuje masku. Još je istakla da baš nije dobila blistav ten kako maska obećava, ali je svakako rezultatima zadovoljna.

 

Jedna blogerka navodi da ona koristi sve 3 maske, u zavisnosti od dela lica. Tako da u predelu T zone, tj nosa i brade nanosi L’oreal Pure Clay Purifi masku sa ekstraktom eukaliptusa. Ispod kose, tj visoko na čelo stavlja L’oreal Pure Clay Glow masku za lice i na obrazima ispod jagodica. A predeo ispod očiju, niže, jer taj deo treba izbegavati, stavlja L’oreal Pure Clay Exfo masku sa crvenim algama. Njoj tako najviše odgovara i tako savetuje nanošenje maske. Sve 3 „rade posao“, kako ističe.

 

Sanja je čitala dosta recenzija o ovoj crnoj maski L’oreal Pure Clay Glow i rešila da je proba. Osećaj svežine koji maska ostavlja na koži je nešto što je nju ostavilo bez daha. Ona obožava da joj koža bude čista, a ističe da je dugo tragala za sredstvom koje će zaista dubisnki očistiti pore. Ona je i više nego zadovoljna.

 

Kada je Olja videla masku u obližnjoj drogeriji, bila je skepična i odlučila je da proba pa  je uzela manje pakovanje za jednokatnu upotrebu. Međutim, već nakon prve probe, bila je zaista iznenađena. Nije očekivala takav efekat. Njena koža je bila čista, izgledala je zdravije i imala je osećaj da joj je koža „prodisala“. Od tada redovno koristi masku 3 puta nedeljno i svima je preporučuje.

 

Sara je probala sve 3 maske, međutim, Loreal Pure Clay maska za lice sa akrivnim ugljem je na nju ostavila najveći utisak. Njena koža je nakon upotreba bila zaista očišćena dubinski i imala je osećaj da je nekako stegnuta. Ona posle maske obavezno hidrira kožu kremama jer, iako je na ambalaži istaknuto da ne isušuje, ona ima blagi osećaj zatezanja. Međutim, to nije nikako razlog zbog kog bi ona masku menjala. Redovni je korisnik, svakako.

 

Negativna iskustva u korišćenju L’oreal Pure Clay Glow maske za lice

 

Jedna devojka je navela da nije baš oduševljena L’oreal Pure Clay maskom za lice . Kada je čula za ovu masku, razmišljala je koju od 3 da proba. I odlučila je da proba masku sa crnim ugljem jer je dosta čitala o istoj. Kaže da jednostvno nije videla efekat i brzo je odustala.

 

Milica ima suvu kožu, kako navodi. I već nakon umivanja, zateže je koža i zahteva mnogo hidratacije. Ona je odlučila da proba Loreal masku za lice kako bi kožu dubnski očistila. Ali imala je jaki osećaj zatezanja i nije bila oduševljena. Njoj, kako navodi, mnogo više odgovara maska sa crvenim algama jer joj služi i kao piling.

 

Anonimna korisnica nije bila zadovoljna L’oreal Pure Clay Glow maskom za lice. Ona navodi da je dosta teško skinula masku već nakon prvog korišćenja. Ako žurite, onda nemojte nanositi masku, savetuje ona. Takođe je ostala fleka na njenoj omiljenoj majici pa je to bilo dovoljno da ostavi negativan komentar na jednom forumu.

 

Način upotrebe L’oreal Pure Clay Glow maske za blistav ten

 

Kada se koriste maske za lice veoma je bitno da se pravilno osuše kako bismo imali pravi efekat. To je slučaj i sa L’oreal Paris Pure Clay Glow maskom za blistav ten.

Maska je nanosi ili četkicom, ili rukama nežno umasira, na celo lice, izbegavajući predeo oko očiju i usana. Prethodno je potrebno skinuti šminku, jer se maska nanosi na čistu kožu. Ono što je bitno je da maska ostavlja fleke na garderobi koje se teško skidaju pa je bitno paziti. Nakon što nanesemo masku, potrebno je ostaviti da se osuši 5 do 10 minuta, tako je na ambalaži naznačeno.

Međutim, pepruka je da se ostavi duže, bar 15 minuta kako bi lepo upila sve nečistoće. Tek nakon toga, masku je potrebno skinuti toplijom vodom jer se tako lakše skida. Nakon skidanja, možemo naneti kremu koja će očišćene pore dodatno nahraniti.

Masku možemo naneti dva do tri puta nedeljno. Na taj način će maska dubinski čistiti kožu redovno. I rezultat neće izostati.

 

Loreal crna maska za lice cena

 

Loreal Pure Clay crna maska sa tri gline košta oko 1.000,00 dinara. Može je kupiti u svim bolje snabdevenim drogerijama i prodavnicama sa kozmetikom.

 

L’oreal Pure Clay Glow Maska sastav

 

Glavni sastojci L’oreal Pure Clay Glow Mask su 3 gline. Zaista imaju velike mogućnosti apsorpcije i čišćenja. To su Kaolin, Montmorillonit i Rasul. A pored toga, glavni aktivni sastojak je aktivni crni ugalj.

Osali sastojci L’oreal Pure Clay Glow maske za lice su:

Aqua, Polysorbate 20, Butylene glycol, propylene glycol, Oryza sativa starch, Iron oxides, Moroccan lava clay, Charcoal powder, Caprylyl glycol, Citric acid, Xanthan gum, Polyglycerin 10 Myristate, Polyglycerin 10 Stearate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol. Linalool, Limonene, Parfium.

 

 

Aktivni ugalj

 

Aktivni ugalj ima veliku primenu u kozmetici jer deluje poput sunđera i izvlači dubinske nečistoće iz pora. Pored toga ima jako antibakterijsko dejstvo pa smiruje iritiranu kožu.

 

Kaolin

 

Kaolin je bela glina. Veoma je dobra za sve bolesti kože. Zato je sastavni deo mnogih kozmetičkih preparata. Ima veliku moć apsorpcije nečistoća i masnoće iz kože.

Koža je dubinski očišćena i regenerisana nakon korišćenja maske na bazi Kaolina. Ova glina u sebi sadrži visoke koncentracija silicijuma, magnezijuma i cinka.

 

Montmorillonite

 

Montmorillonite je glina vulkanskog porekla. Veoma je blagotvorna za našu kožu i koristi se iz davnina. Lekovita dejstva ove gline su zaslužna što prestavlja bitan sastojak mnogih preparata u kozmetici. Nakon nanošenja ove gline na kožu, koža postaje glatka i neđžna. Kao rezultat javlja se čista i regenerisana koža.

 

Rasul

 

Rasul glina potiče sa marokanskih planina. Veoma je bogata mineralima. Ima jaku upijajuću moć, pa je zato veoma bitan deo mnogih kozmetičkih tretmana.

Ima i veliku ulogu u detoksikaciji, takođe. Dobra je i zbog toga što smanjuje mogućnost isušivanja kože.

 

Za kraj!

 

Kada je bilo koja od 3 vrste L’oreal Pure Clay maski u pitanju, svako će naći neku koja njemu odgovara, u zavisnosti od tipa kože. L’oreal Pure Clay Glow maska se preporučuje pre svega osobama koje imaju masnu kožu.

Ono što ćemo dobiti kao rezultat korišćenja L’oreal Paris Pure Clay Glow maske za efekat blistavijeg tena je pročišćena koža koja izgleda svežije i zdravije. Nakon nedelju dana upotrebe pore su pročišćene i koža lakse diše. 

 

Ako ste i vi probali L’oreal Pure Clay Glow masku za lice javite nam vaše utiske. Mnogima će pomoći prilikom odabira maske…

Ocenite i našu recenziju zvezdicom od 1 do 5.

Hvala.