Čuli ste da postoji i serum za celulit? Da li želite da vaš celulit nestane? Ako je tako pročitajte da li je to moguće ako koristite Krauterhof serum za celulit.

Ovo je serum protiv celulita sa intenzivnom upotrebom koja traje 14 dana. Ima funkciju da ciljano deluje na oblikovanje i zatezanje kože, uz smanjenje masnih naslaga.

Koliko je efikasan u redukciji celulita saznajte u nastavku. 

 

Celuleks celulit

 

Zašto se koristi Krauterhof anticelulit serum 

 

Krauterhof serum protiv celulita koristi se za oblikovanje i zatezanje kože prekrivene celulitom. Namenjen je za smanjivanje vidljivosti celulita i ublažavanje neravnina na koži izazvanih nastankom celulita. Pun naziv seruma je Krauterhof Power Anticellulite serum.

Krauterhof u svom asortimanu poseduje kolekciju za oblikovanje tela koju čine  Krauterhof anticelulit serum, Krauterhof anticelulit gel i Krauterhof piling za tuširanje. Prvi u liniji je Krauterhof serum za celulit, kojim se započinje tretman kože protiv celulita.

Serum protiv celulita se koristi kao priprema kože za uklanjanje ove napasti, i bitno menja izgled kože. Međutim apsolutno uklanjanje celulita ne uspeva, što mu nije ni predviđen posao.

Uloga mu je da pripremi kožu za nastavak tretmana Krauterhof anticelulit gelom. Preporučujem da pročitate, pisali smo detaljnu recenziju o Krauterhof anticelulit gel .

 

Celulit kao boljka mnogih žena!

 

Celulit je dobro poznata boljka mnogim ženama. Gotovo da nema pošteđenih, ili je vrlo mali broj srećnica koje ga nemaju. Mogu ga imati i mršave osobe bez obzira što je prisutniji kod krupnijih. 

Celulit nastaje tako što se masne naslage nakupljaju ispod kože i teže ka površini kože, dok vezivna tkiva u obliku niti prave ulegnuća i vezuju kožu za mišiće. Tako se formiraju neravnine i asociraju na “naranžinu koru” koju često povezuju sa izgledom celulita. 

Postoje mnogi razlozi nastanka celulita, a neki od njih su:

  • gojaznost,
  • genetske predispozicije,
  • nepravilna ishrana,
  • fizička neaktivnost

 

Krauterhof serum za celulit
50%
Uklanja celulit
Krauterhof serum za celulit
60%
Cena
Krauterhof serum za celulit
80%
Dostupnost
Krauterhof serum za celulit
70%
Prajatan na koži

 

Kome se preporučuje upotreba seruma za celulit?

 

Krauterhof serum za celulit se preporučuje osobama starijim od 18 godina koje žele da uklone celulit sa tela. Namenjen je svim tipovima kože i može se koristiti na bilo kom delu tela koji je prekriven celulitom. 

Iako ga gotovo većina može koristiti, ima i onih kojima se ne preporučuje.

 

Kome se ne preporučuje Krauterhof Power serum?

 

Jedna od bitnijih karakteristika za Krauterhof Power serum protiv celulita je da ima toplotni efekat. Pri upotrebi anticelulit seruma osetićete grejanje dela na kom je nanesen, čak i peckanje. 

 

Ukoliko ste netoleranti na taj vid toplote, vama se ovaj Krauterhof serum protiv celulita ne preporučuje. 

 

Takođe, osobe koje imaju problema sa proširenim venama i pucanjem kapilara ne bi trebalo da koriste serum za skidanje celulita. Poznato je da toplota ne prija proširenim venama. Dovodi do toga da se šire i otiču, što prouzrokuje pucanjem kapilara. 

Videćete da je u sastavu escin, najbolji sastojak za borbu protiv vena, ali ipak nemojte rizikovazi.

Ukoliko ste trudni, izbegavajte sa korišćenjem preparata sa toplotnim efektom. Obzirom da podstiči pojačanu cirkulaciju krvi, mogu da izazovu nelagodu. Pored toga, koža trudnica je osetljivija, pa se okrenite prirodnim preparatima koji za sigugrnošću neće izazvati neprijatnosti. 

Postoji mnogo prirodnih načina da se rešite celulita, a preparati kao što su gelovi, kreme i serumi su najefikasnija i najbrža prirodna metoda. Javila nam se devojka koja je uspela da skine celulit za mesec dana i podelila svoje utiske o jednom delotvornom anticelulit gelu, koji MOŽE POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

 

Krauterhof anticelulit serum sastav 

 

Krauterhof serum za celulit kao aktivne sastojke navodi L karnitin, kofein, pantenol, ekstrakt limunove trave, ekstrakt divljeg kestena. Ovi sastojci su zaduženi da smanje masne naslage isušujući ih, potom hidriraju i zatežu kožu, pružajući čvrstinu i glatkost.

Pored ovih, u sastav ulaze i manje poželjni sastojci. 

Sastav:

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Poly-acryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Dimethicone, Panthenol, Caffeine, Escin, Lecithin, Carnitine Isomerized Linoleate, Cymbopogon Flexuosus Oil, Vanillyl Butyl Ether, Trideceth-10, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin,  Citral, Geraniol, Limonene, Linalool. 

 

Carnitine Isomerized Linoleate 

 

L karnitin je jedan od najčeših sastojaka preparata koji se koriste protiv celulita. Efikasan je u razlaganju masnih naslaga, pretvarajući ih u energiju. Aminokiseline u L karnitinu proizvode energiju iz masti i tako dovode do gubitka telesne težine.

Pored ostalih uloga ima i antioksidativnu aktivnost. Sprečava uticaj slobodnih štetnih radikala. Zato se i nalazi u serumu za skidanje celulita. 

 

Kofein (Caffeine )

 

Verovatno ste do sada čuli za upotrebu kofeina u kozmetici. Prirodno se dobija iz kafenog zrna ili lista čaja, a najčešće se koristi u pilinzima za telo. Kao snažan antioksidans, koristi se i u preparatima protiv starenja. 

U Krauterhof serumu protiv celulita koristi se za stimulaciju cirkulacije i podsticaj sagorevanja masnih ćelija u koži. To uspeva tako što dehidrira masne ćelije. Stručnjaci navode da je uspešan kao sastojak anticelulit preparata, ali njegovo dejstvo prestaje sa upotrebom preparata. Odnosno nema dugoročnije dejstvo. 

Kofein je takođe u aktivnom sastavu Bioten Bioaktiv anticelulit gela sa kofeinom.

 

Escin   

 

Sastojak divljeg kestena je posebno naglašen u serumu za celulit zbog sposobnosti pospešivanja cirkulacije. Seme, plod i kora divljeg kestena se koriste kao ekstrakt u kozmetičkim preparatima. Najupešniji je u preparatima za proširene vene i kapilare

 

Phenoxyethanol    

 

Fenoksietanol je vrsta alkohola koji se koristi u kozmetici kao konzervans. Smatra se da može izazvati neželjene pojave i stručnjaci upozoravaju na njegovo prisustvo u kozmetičkim preparatima. Posebno se savetuje drudnicama i doiljama da izbegavaju preparate koji sadrže fenoksietanol. 

 

Eterično ulje limunove trave (Cymbopogon Flexuosus Oil)

 

Eterično ulje ltrave, sadrži citral kao svoju glavnu komponentu. Limunova trava se često koristi u tretmanima za negu i lepotu. Raste u tropskim delovima. 

Pokazao se kao dobar za lečenje uplanih stanja kože. Deluje kao antimikrobno sredstvo, odnosno sprečava nastanak bakterija, gljivica i mikroorganizama. 

 

Dimethicone   

 

Dimetikon je dobro poznat silikon koji se koristi u kozmetici. Koristi se u preparatima za negu kose i kože. Krauterhof serum za celulit koristi silikon jer deluje površinski, zadržavajući se na koži i čini je glatkom i zategnutom. 

Iako to deluje kao dobra uloga, formirajući tanak sloj na koži, može zatvoriti pore i tako onemogućiti koži da diše. Silikone je poželjno izbegavati u kozmetičkim proizvodima. 

 

Limonene

 

Limonene je hemijska supstanca koja se nalazi u kori citrusnih biljaka i voća. Koristi se kozmetičkim proizvodima, za proizvodnju hrane i pića, kao i u sredstvima za čišćenje. 

Krauterhof serum za celulit koristi ga zbog citrusnog osvežavajućeg mirisa. Pored toga koristi se i kako bi pomogao ostalim korisnim sastojcima da bolje prodru u kožu. 

Njegova upotreba u kozmetici je bezbedna, eventualno može pokazati reakcije kod osoba koje su alergične na citruse.

 

Kako izgleda Krauterhof anticelulit serum

 

Power anticelulit serum pripada liniji za oblikovanje tela, nemačkog brenda Krauterhof. Proizvodi se u okviru kompanije za proizvodnju kozmetičkih preparata Asam koja je na tržištu prisutna više od pola veka. 

Mnogo je kvalitetnih Krauterhof proizvoda kao što su gelovi, balzami i kreme. Jedna od njih je i Krauterhof krema sa ureom o kojoj smo takođe pisali recenziju.

 

Opis i ambalaža Krauterhof seruma za celulit

 

Krauterhof serum za celulit dolazi u plastičnoj tubi bele boje, sa zelenim detaljima na etiketi koji joj daju prirodni izgled. Upravo tim zelenim detaljima su naglašene informacije i logo brenda. 

Na tubi se nalazi poklopac sa kapicom bele boje, vrlo praktična ambalaža. Kräuterhof anticelulit serum 100ml teži, mada se ranije nalazio Krauterhof anticelulit serum 50ml u ambalaži sa pumpicom. 

Pakuje se u kartonsku kutiju odgovarajuće veličine, sa identičnim izgledom etikete.

Krauterhof serum protiv celulita je ređe nemasne teksture, odgovarajuće klasičnom serumu, bledo bele boje. Miris je svež, citrusni, zadržava se vrlo kratko, praktično dok koža ne upije serum. 

 

Kako se koristi Power Anticellulite serum?

 

Bez obzira da li su površine prekrivene celulitom veće ili manje, imaćete dovoljno za period od dve nedelje, a možda će i preteći. 

Krauterhof Power serumprotiv celulita se nanosi uveče, nakon tuširanja, na čistu i suvu kožu. Maže se u vrlo tankom sloju i utrljava u kožu masiranjem. Pri masaži nemojte biti blagi, slobodno snažnijim pokretima masirajte. Sasvim je dovoljno masiranje rukama, ne morate koristiti četke ili drvene masažere. 

Ređa tekstura mu omogućava brzo i lako upijanje, što ćete ubrzo i osetiti pojavom toplote. Nakon masaže, možete sačekati nekoliko minuta pa obući garderobu.

Obavezno opetite ruke sapunom po završetku.

 

Krauterhof serum za celulit

 

Krauterhof Power Anticellulit serum rezultati

 

Kada govorimo o rezultatima Kräuterhof Anti cellulite seruma oni su vrlo očekivani.

Obzirom da ne obećava uklanjanje celulita, to i ne čini. Međutim, dovodi izgled kože u mnogo bolje stanje i započinje uklanjanje celulita. 

 

Prilikom upotrebe seruma za celulit osetićete zagrevanje kože, obzirom da sadrži tolpotne agense. Toplota koja se postepeno povećava, potom polako smanjuje je prijatna (nije jaka niti neizdrživa).

 

Smatram da svi mogu podneti, jedino ko uopšte ne želi da izlaže telo zagrevanju, imaće nelagodu. 

Kada počne zagrevanje, stimuliše se cirkulacija krvotoka i počinje delovanje seruma protiv celulita. Masne ćelije pod dejstvom seruma i masaže razgrađuju se i redovnom upotrebom uočiete poboljšanje. Ukoliko se pridržavate preporučenog načina upotrebe rezultati su nakon desetak dana vidljiviji. 

Koža postaje glatka, osetno zategnutija, neravnine izazvane celulitom su vidno smanjene. Celilut je prisutan, ali blago ublažen i njegovo uklanjanje je započeto.

 

Krauterhof anticelulit serum iskustva

 

Celulit nije pojava koja lako nestaje. Iako je gotovo neprimetno došao, odlazi težim i dužim putem. Definitivno je potrebno uložiti dosta energije i vremena. 

Evo šta kažu za Krauterhof serum za celulit iskustva žena koje su ga isprobale.

 

Krauterhof serum za celulit

 

Pozitivne ocene

 

Iris Krauterhof anticelulit serum je zadovoljio očekivanje devojke koju godinama muči celulit. Iako ulaže napore da ga se otarasi, trenutno se umanji, ali se ubrzo vrati. Videla je reklamu za Krauterhof kolekciju protiv celulita. Prema uputstvu je koristila serum za skidanje celulita i rezultati su bili sjajni nakon dve nedelje. Nije prestala sa upotrebom, vec je potrošila celu tubu i tvrdi da joj je koža neuporedivo bolje izgledala. Smatra da je odlličan u onome za šta je namenjen.

 

Pohvale stižu od jedne mršave devojke, koja takođe ima problem sa celulitom. zbog prirode posla dosta je statična, nije fizički aktivna. Celulit joj je najviše zahvatio butine i rešila je po prvi put da isproba neki preparat protiv celulita. Počela je sa Krauterhof za uklanjanje celulita serumom i smatra da je odlično “načeo” skidanje celulita i zategao kožu. Preporučuje ga kao početni korak u tretmanu protiv celulita.

 

Pozitvno mišljenje o serumu stiže od majke koja već dve godine od porođaja pokušava da se reši celulita. Koristila je kreme i gelove bez toplotnog efekta, ali bez rezultata. Smatra da je to upravo prednost ovog seruma. Toplotni efekat pored toga što joj uliva poverenje, jer oseća da nešto radi, pokazao je mnogo bolje rezultate od klasičnih krema i gelova. Fotografisala je telo pre i posle dvonedeljnog tretmana. Nastaviće sa tretmanom, smatra da je na dobrom putu. 

 

Zadovoljna rezultatima koje je postigla upotrebom Iris anticelulit seruma je još jedna žena koja je imala kako kaže vidna udubljenja na na koži butina. Spremajući se za lepovanje sa porodičnim prijateljima uhvatila se u koštac sa celulitom. Po preporuci je počela da koristi Krauterhof serum za celulit  i bila vrlo dosledna i istrajna. Nakon dve nedelje, koža je izgledala prilično čvrsto i zategnutije i bila je prezadovoljna. To joj je dalo podsticaj da nastavi sa tretmanom.

 

Nezadovoljne korisnice

 

Celulit je uzeo maha i poprilično zadao problema jednoj devojci koja je naglo dobila na kilaži. Pored raznih preparata koristila je i Krauterhof serum za celulit. Nakon dve nedelje tretmana, nije videla rezultate. Koža je izgledala nakon nanošenja seruma zategnutije i čvršće, ali već ujutru je bila opuštenija i celulit je bio očigledan. Nije zadovoljna jer apsolutno nikakve rezultate nije dobila. 

 

Još jedna korisnica navodi da Krauterhof anti celulit serum nije ostvario njena očekivanja. Iako je verovala da su toplotni agensi pokretači i obzirom da su poprilično jaki za njen utisak, pozitivni rezultati su izostali. Koža je izgledala kao i pre tretmana. Nakon dve nedelje nije primetilna ni minimalno poboljšanje pa je rešila da prekine sa upotrebom.

 

Kako poboljšati rezultate?

 

Nijedan preparat za tako kratko vreme upotrebe neće ukloniti celulit. I kod dugoročnije upotrebe kozmetičkih preparata, potrebno je angažovati se više. Uključite obavezno fizičku aktivost, postoje i vežbe namenjene za smanjenje celulta. 

Redukujte način ishrane, smanjite unos masti i jedite manje šećera. Povećajte unos tečnosti, a što je najvažnije budite istrajni u uporni u eliminaciji celulita.

 

Zaključujemo

 

Celuleks celulit

 

Krauterhof serum za celulit recenzija ima za cilj da vam do tančina opiše ovaj anticelulit serum. Dolazimo do zaključka da intenzivnom upotrebom seruma koža doživljava pravu promenu izgleda i osveženje, iako je celulit još prisutan.