Ako želite duže, jače i zavodljive trepavice, možda vam Farmasi serum za rast trepavica i obrva može ostavriti želju. Recenzija i iskustva o serumu!

 

Duge, bujne i senzualne trepavice definitivno mogu da ulepšaju lice i izgled svake žene. Baš zbog toga, u poslednje vreme vrlo su popularni razni preparati za prirodno povećanje trepavica, kao i tretmani za nadogradnju trepavica.

Ako spadate u grupu žena koje ne žele nadogradnju, onda su serumi za jačanje i rast trepavica za vas. Serum za rast trepavica je potpuni hit kod nas, a vrlo se jednostavno i lako koristi.

Pisali smo koji su kod nas najbolji, ovaj iz Farmasi je jedan sa spiska. Sada sledi Farmasi serum za trepavice recenzija.

U recenziji otkrivamo kako deluje, kako se koristi i kakva su iskustva. Saznajte sve najvažnije o serumu.

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Zašto se koristi Farmasi serum za trepavice i obrve?

 

Farmasi serum za trepavice i obrve je inovativni preparat koji se koristi za poboljšanje rasta dlačica na trepavicama i na obrvama. Ukoliko imate retke, tanke i slepljene trepavice, ili možda oštećene od nadogradnje, Farmasi serum vam može poslužiti.

Ovo je serum koji:

 • stimuliše prirodni rast dlačica – trepavica i obrva,
 • smanjuje gubitak i opadanje trepavica,
 • jača koren tankih dlačica na ovom delu lica,
 • utiče i na volumen trepavica, pri čemu su trepavice gušće, duže i izraženije.

Serum poboljšava vitalnost i trajnost trepavica, pa su mekše i jače u korenu. Istovremeno štiti ih od lomljenja i isušivanja, jer održava neophodnu vlažnost dlačce i fino je zaglađuje. 

Dodatno, Farmasi serum za rast trepavica podstiče prirodni volumen trepavica i pomaže im da ne izgledaju slepljeno i tanko. Nanošenjem na oči, serum održava trepavice svilenkastim na dodir.

Napomenula sam da se Farmasi serum za obrve i trepavice može koristiti i za negu obrva. Detaljnije o tome pišemo malo kasnije, a svakako i iskustva u vezi ovoga su interesantna. 

Pre toga, hajde da vam detaljnije objasnimo kako zapravo deluje ovaj serum za rast trepavica i obrva.

 

 

Iako je bezbedan za upotrebu, Farmasi serum za trepavice nije prirodni preparat. Ovo je jako važna informacija koju morate znati zbog tih sastojaka koje sadrži, koje ćete naneti na očne kapke ukoliko rešite da koristite ovaj serum.

Maja je dugo želela da ima savršeno duge i zavodljive trepavice, pa je zato koristila isključivo prirodne serume za rast i jačanje trepavica. Isprobala je nekoliko, ali je bila zadovoljna učinkom tek kada je koristila onaj PRAVI. Zato je svoje iskustvo o prirodno dugim, jakim i lepim trepavicama podelila sa nama. Pročitajte – https://kozmetickimagazin.com/kako-do-savrseno-dugih-i-gustih-trepavica/.

 

Kako deluje Farmasi serum za trepavice?

 

Farmasi serum za rast trepavica pomaže trepavicama da izgledaju mekano i negovano. Zapravo, serum hidrira trepavice, održava neophodnu vlažnost dlačica i regeneriše ih. 

Upravo tako, čini trepavice elastičnim, sjajnim, zdravim i vitalnim. Lepo oblikuje trepavice i obrve, fino ih zaglađuje sprečavajući da trepavice izgledaju slepljeno.

Sadrži Capikil ™ kompleks koji sprečava kidanje i gubitak dlačica sa očnih kapaka, i povećava volumen trepavica. Serum potpomaže rast trepavica hraneći ih u koren svoim vitaminima i mineralima, pri čemu trepavice izgledaju prirodno lepo, negovano i senzualno.

Jednostavnije rečeno, Farmasi serum za obrve i trepavice deluje tako da pomaže trepavicama da izgledaju senzualno, gusto, prirodno i lepo!

 

 POVEZANE RECENZIJE – PROČITAJTE VIŠE:

 

Farmasi serum za rast trepavica i obrva opis

 

Farmasi serum za trepavice se prodaje u lepom pakovanju finog dizajna. Dizajn pakovanja je belo – zlatne boje sa ilustracijom cveća u zlatnoj boji.

Na pakovanju je naznačen tačan naziv seruma, a to je Farmasi Eyebrow & Lash Serum Serum za rast trepavica i obrva. 

Prodaje se u količini od 12ml, što je dovoljno za korišćenje i do nekoliko meseci.

U pakovanju se nalazi proizvod koji podseća na ajlajner ili maskaru.

Ambalaža seruma za povećanje trepavica je plastična i providne je boje u kombinaciji sa zlatnom. Kada se odvije poklopac, na poklopcu se nalazi zlatni aplikator sa savitljivim tankim dlačicama.

Tekstura Farmasi seruma za rast trepavica i obrva je gelasta, srednje je gustine i bez mirisa.

 

Kako se koristi Farmasi serum za trepavice?

 

Farmasi Eyebrow & Lash Serum Serum za rast trepavica i obrva je vrlo praktičan za korišćenje. Ono što je veliki plus je to što ne zahteva mnogo vremena i može se koristiti nekoliko puta dnevno. 

Ipak, najbolje je da se koristi dva puta dnevno, tj. ujutro i uveče.

Ovo je najbolji način primene seruma za rast trepavica i obrva. Poželjno je da se svakog jutra i uveče serum nanese na čiste i suve obrve i trepavice uz pomoć specijalne četkice. 

Poželjno je da se serum za trepavice i obrve koristi najmanje dva meseca kako bi se rezultati videli. Svakako, glavnu ulogu u tome ima pravilna upotreba, kao i konstantnost i istrajnost.

 

Da li se Farmasi serum koristi i za rast obrva?

 

Prosto rečeno, da! Farmasi serum za trepavice može da se koristi i za rast obrva i za njihovu negu. 

Zapravo, Farmasi je i serum za obrve, jer pruža savršenu negu za sve koji žele ravnomerno oblikovane i guste obrve. Potpuno je nevažno da li ste mlađi ili stariji, sve dok serum obavlja ono što mu je dužnost.

Zahvaljujući dobrim i pažljivo odabranim sastojcima koji hrane i jačaju koren dlake, serum regeneriše obrve i podstiče njihov rast. Dlačice postaju deblje i zdravije, a obrve dobijaju volumen i gustinu. 

 

 

Da li zaista povećava trepavice?

Najteže pitanje koje se postavlja za svaki serum za trepavice – da li ih zaista produžava?! Ili ubrzava rast?! Ili nešto treće…

Priznajemo da je teško i ponekad prirodno ne poverovati da serum za rast trepavica može to stvarno i da učini. Ta mala doza nepoverenja i skeptičnosti je donekle i u redu.

Ipak, ne treba odbaciti realnu činjenicu da neki serum za trepavice stvarno može na neki način da im poboljša rast i volumen.

Konkretno, za Farmasi serum za trepavice, možemo da kažemo da on donekle povećava trepavice. Odnosno, utiče na zdraviji rast dlačica.

Istina, kod nekih korisnika rezultati su pozitivni i brzi, dok kod drugih to nije slučaj. To je stvar lične prirode.

 

Farmasi serum za rast trepavica i obrva iskustva

 

Pitate se kakva su Farmasi serum za trepavice iskustva i da li je više pozitivnih ili negativnih? Istražili smo i otkrili da su mišljenja podeljena.

Priznajemo ipak da je više zadovoljnih korisnika, nego korisnika koji nemaju lepo iskustvo. Svakako, ne treba ni loša iskustva zanemariti.

U nastavku slede pozitivna i negativna iskustva kako devojaka, žena, tako i nekih momaka koji su ga isprobali.

 

Pozitivna iskustva

Mirjana je veoma dugo tražila neki dobar serum za trepavice koji bi poboljšao njihov izgled. Od drugarice je saznala za Farmasi serum za rast trepavica i odlučila je da mu da šansu. Bila je uporna, serum je koristila dva puta dnevno i prve rezultate primetila je posle mesec dana. Nastavila je sa redovnim korišćenjem seruma i posle tri meseca rezultati su zadovolavajući.

 

Jovana je imala retke i tanke trepavice i čvrsto je odlučila da to promeni. Na internetu je saznala za Farmasi serum za povećanje trepavica. Koristila ga je nekoliko meseci i zadovoljna je rezultatima. Oporavila je oštećene trepavice, koje sada izgledaju prosto sjajno!

 

Miloš je od devojke video da koristi serum i pitao je za mišljenje da li bi njemu pomoglo za negu obrva. Zaista se tako i pokazalo, jer serum je lepo oblikovao obrve i povećao gustinu dlačica. Iako nije ovo očekivao, smatra da je serum dobar preparat koji mogu da koriste i muškarci.

 

Jedna tridesetrogodišnja žena je oduševljena serumom i ne može da veruje da je ovo moguće. Trepavice su joj duže i gušće, jer primećuje kako sprečava njihovo kidanje i lomljenje (manje se kidaju).

 

Ana već duže vreme koristi Farmasi Eyebrow & Lash Serum Serum za rast trepavica i obrva. Nanosi ga na prethodno očišćene trepavice i obrve jednom dnevno i zadovoljna je rezultatima. Volumen trepavica je udvostručen, one su duže, snažnije i sjajnije. Obrve su gušće i lepo oblikovane. Korišćenje seruma je definitivno promenio njen izgled na bolje.

 

Mira je bila uporno i posle tri meseca dobila je rezultate kakve je i želela. Smatra da izgleda lepše, jer joj tepavice izgledaju savršeno. Presrećna je što je konačno pronašla dobar serum za povećanje trepavica.

 

Pozitivno iskustvo sa serumom imala je još jedna devojka koja prirodno ima slabije i nežnije trepavice. Ona je bila kuma svojoj najboljoj drugarici na venčanju i želela je da bude u svom najlepšem izdanju. Nije želela da stavlja veštačke trepavice. Prosto, ne voli. U obzir je dolazilo samo prirodno povećanje trepavica. Zato je nekoliko meseci pre venčanja počela da koristi serum za rast trepavica. Oduševila se! Trepavice su bile duže, bujne, izražene, svilenkaste i pune volumena.

 

Nina je serum koristila samo za rast obrva i zadovoljna bila brzinom delovanja. Za samo nekoliko dana primetila je da su joj obrve mekše, malo gušće i sjajnije.

 

Zadovoljstvo upotrebom seruma podelila je još jedna korisnica. Ona je imala tanke, retke i lomljive trepavice i to je pomalo nerviralo. Isprobala je Farmasi serum za trepavice i zadovoljna je kako one sada izgledaju.

 

Kritike i nezadovoljne korisnice

Miljani ovaj serum nije pomogao, iako je koristila skoro šest meseci. Odlučila je da ga više ne koristi i da pronađe neki bolji preparat.

 

Posle upotrebe seruma, Katarini su trepavice bile slepljene i izgledale su neuredno. Serum je na njenim trepavicama imao potpuno drugačiji efekat od očekivanog. Iz tog razloga, prestala je da ga koristi.

 

Dragana je imala baš velika očekivanja od seruma, ali se razočarala. Slaže se da se serum veoma lepo nanosi na trepavice jer je aplikator dobar. Sve joj se dopada kod seruma, izuzev toga što je primetila minimalno poboljšanje i to posle više od šest meseci. Ipak će potražiti neki drugi serum za rast trepavica koji će brže dati rezultate.

 

Farmasi serum za trepavice sastav

 

Farmasi Eyebrow & Lash Serum Serum za rast trepavica i obrva nije prirodni serum. On sadrži neke dobre, ali i neke štetne sastojke.

Nabrojaćemo sve sastojke, a onda u kratkim crtama objasniti zašto su dobri i zašto pojedini nisu.

Ovo je kompletna lista sastojaka:

Water/Aqua, Butylene Glycol, Dextran, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Acetyl Tetrapeptide-3, Triethanolamine, Trifolium Pratense (clover) Flower Extract.

Ukratko objašenjenje za najvažnije sastojke:

 • Butylene Glycol je vrsta alkohola i koristi se za poboljšanje teksture krema i losiona. Takođe, koristi se i u preparatima za šminku, posebno u serumima, maskarama, itd. Njegovo negativno dejstvo nije u potpunosti dokazano, ali veruje se da može da izazove kancerogeno oboljenje.
 • Trifolium Pratense (clover) Flower Extract ili crvena detelina se koristi za negu kože, jer sadrži moćne antioksidante. Crvena detelina obnavlja kožu, hidrira je i efikasno deluje protiv prvih znakova starenja kože. Takođe, koristi se i za negu kose, zbog hidratantnog i hranljivog dejstva. Zato je i važan sastojak ovog seruma za trepavice, jer ih održava urednim, mekanim i svilenkastim na dodir.
 • Phenoxyethanol je konzervans koji se koristi kao stabilizator u parfemima i sapunima. Može da izazove kancerogeno delovanje na organizam, pa se preporučuje da se izbegava u kozmetici.
 • Triethanolamine je emulgator koji ima široku primenu u kozmetičkoj industriji. Produžava rok trajanja kozmetičkih proizvoda i može se koristiti u umerenoj količini. Ukoliko se često koristi i to u velikoj količini može da izazove iritaciju, alergiju i stvaranje bora.
 • Capikil ™ kompleks je patentirana supstanca koja direktno deluje na folikule dlake. Ova supstanca jača koren dlake, pri čemu sprečava lomljenje trepavica i održava njihovu željenu dužinu.

 

Farmasi serum za rast trepavica prednosti i nedostaci

Farmasi serum za rast trepavica i obrva ima svojih prednosti, ali i nedostataka.

U nastavku teksta otkrivamo koje su to prednosti i nedostaci seruma koje treba da znate pre kupovine.  

Prednosti:

 • ne sadrži parabene,
 • bez glutena, nikla i alergena koji mogu da izazovu alergiju i iritaciju,
 • ne sadrži kiselinu i veštačke boje,
 • bezbedan za korišćenje,
 • laka primena i praktičnost,
 • dobri rezultati posle nekoliko nedelja korišćenja,
 • preporučuje se za upotrebu tinejdžerima i mladima.

Nedostaci:

 • nema prirodni sastav,
 • sadrži konzervans,
 • u svom sastavu ima alkohol i emulgator,
 • kod nekih korisnika može da izazove iritaciju oka zbog štetnih sastojaka.

 

Trepolea serum trepavice rast

 

PROČITATE JOŠ:

 

Farmasi serum za trepavice i obrve recenzija zaključak

Na kraju recenzije sumiraćrmo sve o Farmasi serumu za trepavice.

Prvenstveno, serum može da se koristi i za rast trepavica, ali i za rast obrva. Iako neki korisnici nisu zadovoljni Farmasi serumom, to ne znači da je on generalno loš.

Naše mišljenje je da Farmasi serum za rast trepavica daje rezultate i da utiče na njihov rast. Upravo tako čini ih gušćim, zdravim i negovanim. 

Ima nedostatke, ali ne osporavamo ni njegove dobre strane. Svakako, zaključak da je ovo OK proizvod koji može da se isproba i utvrdi je li i koliko efikasan.

 

Nadamo se da vam je bila korisna Farmasi serum za trepavice recenzija. Ocenite je zvezdicom na skali od 1 do 5 i u komentarima ispod teksta ostavite vaše utiske i iskustvo.

Napišite nam da li ste koristili ovaj serum i ako jeste, da i vam se dopao – pomogao – da li se slažete sa nama? Podelite iskustvo i zaneki drugi serum za trepavice ili obrve kojim ste bili zadovoljne.

Hvala vam na čitanju!