Za mladalački i zavodljiv pogled Vichy Liftactiv serum 10 je odlično rešenje. Detaljna recenzija za Vichy serum za oči i trepavice!

 

Nega okoločnog područja je za žene posle 30-te godine od velike važnosti. U tom periodu pojavljuju se prve sitne borice oko očiju, kao i ispod kapaka. 

Iako je nekima ovo možda simpatično, više je žena koje žele da prikriju bore i sačuvaju svoj mladalački izgled.

Za lep ozgled je bitna i nega trepavica kako bi pogled izgledao lepo, a trepavice bile pune volumena. Za zavodljiv i senzualan pogled koji privlači pažnju muškaraca, devojke i žene su spremne na mnogo toga. Koriste razne maskare kako bi postigle puni volumen trepavica, a sve popularnija metoda je serum za trepavice.

Otkrivamo vam zanimljiva iskustva koja vam možda pomognu u odabiru seruma i još mnogo toga korisnog!

 

Zašto se zove Vichy serum za oči i trepavice?

 

Vichy serum za oči i trepavice nosi naziv Vichy Liftactiv serum 10 eyes & lashes se zbog toga što se koristi za negu kože okoločnog područja

Pre svega, preparat se koristi kao serum protiv bora oko očiju. Osim toga ima ulogu i seruma za trepavice, jer stimuliše i intenzivnu negu i hidrataciju trepavica. 

Inače, važno je da vam kažemo da se Vichy serum 10 za oči i trepavice zove tako jer rezultate daje posle samo 10 minuta! Više reči o tome biće kasnije.

Ovo nije klasičan serum koji nanosite samo na trepavice, već je nešto između seruma za trepavice i seruma za okoločno područje.

Neguje kožu oko očiju čineći kožu u tom delu negovanom i prirodno zaglađenom. Podmlađuje kožu, poravnava bore oko očiju i usporava proces starenja kože okoločnog područja.

 

Kako Vichy Liftactiv serum 10 deluje na trepavice?

Što se tiče trepavica, Vichy Liftactiv serum za oči i trepavice regeneriše trepavice i poboljšava njihov izgled. Utiče na njihovu hidrataciju, pri čemu trepavice dobijaju na elastičnosti, glatkoći i mekoći.

Vichy Liftactiv Supreme serum 10 za oči i trepavice može da se koristi i kao podloga za šminku. Serum brzo upija kožu, pa se i korektor vrlo lepo razmazuje preko seruma.

 

Kome je namenjen Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice?

 

Vichy serum za oči i trepavice se preporučuje damama nakon 35. godine. Međutim, nije presudno. Mogu ga koristiti i i devojke i dame koje su mlađe.

Tekstura Vichy seruma za oči i trepavice je takva da je on primeren za osetljivu kožu lica. Oftalmološki i dermatološki je testiran na osetljivim očima. Inače, hipoalergene je formule i ne sadrži parabene.

Ipak, kod nekih korisnica Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice može da izazove kontraindikacije kao što su alergijske reakcije, iritacije oka i isušivanje kože. Za to su odgovorni alkohol, konzervans i druge toksične supstance u sastavu seruma. 

Ovo su mane seruma, koje smo samo spomenuli gore u tekstu, ali detaljnije o njima pišemo kasnije.

Ana je koristila jednu prirodnu kremu za okoloočno područje i uspela je da smanji bore i podočnjake. Podelila je svoje iskustvo sa nama o kremi koja joj je pomogla, a koja MOŽE POMOĆI i vama. Pročitajte kako je Ana to uspela i njeno iskustvo u tekstu – https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-uspesno-smanjuje-bore-i-podocnjake-iskustvo/.

 

Vichy Liftactiv 10 kao serum za oči i sitne borice

 

Vichy Liftactiv serum za oči i trepavice kao takav se može koristiti da umanji vidljivost sitnih i tankih bore smejalice oko očiju, kao i ispod kapaka.

Mnoge korisnice su kontinuiranom upotrebom seruma primetile da Vichy serum umanjuje vidljivost bora i podočnjaka. 

Možda se pitate u čemu je tajna ovog seruma i mladalačkog izgleda dama koje ga koriste?

Verovali ili ne, tajna je u prirodnom biljnom šećeru ramnoza koja podstiče podmlađivanje kože. Ovaj šećer ima anti-age svojstva i shodno tome je sjajan aktivan sastojak protiv trajnih znakova starenja kože. 

Osim toga, tajna je i u osvetljivačima, tj. biserima za osvetljivanje pogleda, koje uopšte ne štete osetljivoj okoloočnoj regiji.

 

Vichy serum za oči i trepavice

 

Vichy Liftactiv 10 kao serum za rast trepavica

 

Trepavice stoji u nazivu Vichy seruma zbog toga što isti poboljšava volumen trepavica, jača ih i čini da izgledaju gušće, zdravije i duže.

Kada je reč o dobroj negi trepavica, za ovaj serum svakako se može reći da je delotvoran i efikasan. Prvenstveno, on hidrira i učvršćuje koren dlake, pa su na taj način trepavice otpornije na opadanje.

Vichy Liftactiv Supreme serum 10 za oči i trepavice podstiče prirodnu dužinu trepavica, ojačava ih i daje senzualniji izgled očiju sa izraženim trepavicama.

 

Koje su prednosti i mane Vichy seruma za oči i trepavice?

 

Vichy Liftactiv serum za oči i trepavice je ok serum, ali nije bez mana.

Dok ne krenemo sa iskustvima korisnica, pišemo ukratko sve što treba da znate o manama i prednosti pre kupovine.

 

Ukratko o manama seruma:

 • Vichy Liftactiv serum 10 sadrži alkohol koji može da izazove alergijske reakcije,
 • sadrži i druge toksične supstance koje nisu prikladne za kožu,
 • tekstura seruma je lepljiva i nakon nanošenja oseća se blago zatezanje i lepljivost,
 • ukoliko se ne koristi u umerenoj količini, serum može da se ljušti sa kože,
 • ne preporučuje se upotreba u unutrašnjem delu oka (blizu beonjača), jer može da izazove infekciju.

 

Ukratko o prednostima seruma: 

 • Vichy Liftactiv Supreme serum 10 za oči i trepavice sadrži prirodan šećer ramnozu,
 • hipoalergene je formule što znači da je mogućnost alergije na sastojke minimalna,
 • sadrži termalnu vodu Vichy koja smiruje i obnavlja kožu,
 • ne sadrži parabene i sintetičke mirise,
 • preporučuje se osetljivoj koži,
 • umanjuje vilčjivost bora,
 • poboljšava izgled kože okoločnog područja.

 

Vichy serum za oči i trepavice opis

 

Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice prodaje se u srebrnastoj kutiji u količini od 15ml. Na pakovanju je proizvođač naglasio sve važne informacije koje je neophodno da se znaju pre kupovine. 

Tačan naziv seruma je Vichy Liftactiv Supreme Serum 10 Eyes and Lashes.

Kada se kutija otvori, serum je dostupan u maloj duguljastoj i praktičnoj srebrnastoj bočici sa sivim poklopcem. Na vrhu bočice je ampula koja je veoma jednostavna za svakodnevnu upotrebu.

Vichy Liftactiv serum 10 eyes & lashes ima teksturu u vidu providne tečnosti koja je malo lepljiva.

Miriše osvežavajuće i prijatno. U skladu sa tim, prijatno deluje na kožu pružajući joj osveženje i ugodnost.

 

Kako se koristi Vichy Liftactiv 10 serum za oči?

 

Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice se koristi lako i jednostavno. Pre svega, može da se koristi i nekoliko puta dnevno, ali ne više od 3 puta. Kod korišćenja važno je pridržavati se pravila kako bi se izbegao kontakt sa očima.

Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice može da se koristi na 3 načina. To su:

 1. Prvi korak ili način podrazumeva da se kapljica seruma nežno razmaže na vrhovima prstiju. Nakon toga, jedna kapljica nežnim pritiskom prstiju namaže se na predeo oko očiju.
 2. Drugi korak zahteva nanošenje seruma na čitavo okoločno područje od unutrašnjeg ka spoljašnjem kraju oka.
 3. Treći korak uključuje i tretman trepavica (za rast trepavica). Kažiprstom nežno treba Vichy serum da nanesete na vrhove trepavica i da sačekate nekoliko sekundi.

 

Vichy serum za oči i trepavice

 

Dobra stvar kod seruma je ta što se brzo upija, pa ne morate dugo da čekate. 

Kao što i sami možete primetiti, Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice ne zahteva mnogo vremena za korišćenje. Doslovno, možete da ga koristite i dok ste u žurbi u toku dana.

 

Vichy Liftactiv serum 10 iskustva iskustva

 

Možemo da kažemo da su iskustva podeljena, vilo da se koristi kao Vichy serum za rast trepavica ili kao serum za negu okoloočne regije. 

Kao i kod svakog proizvoda, i u vezi ovog seruma ima i zadovoljnih i nezadovoljnih korisnica.

 

Zadovoljne korisnice

Irena je na jednom kozmetičkom portalu napisala da je Vichy Liftactiv serum za oči i trepavice vrlo efikasan. Promene na koži je primetila posle mesec dana redovne upotrebe i veoma je zadovoljna rezultatima. Kod seruma joj se dopada to što je veoma prijatne teksture i što se lako nanosi na okoločno područje. Primetila je da su joj trepavice gušće i izraženije, a oči odmornije.

 

Jelena je imala pozitivno iskustvo sa serumom i preporučuje ga svim damama koje brinu o sebi. Njene trepavice su sada jasno izražene, bujnije, gušće i rastu brže. Takođe, serum joj ne iritira oči i zbog toga je vrlo zadovoljna rezultatima.

 

Još jedna devojka je nahvalila Vichy Liftactiv serum za oči i trepavice. Njoj se kod seruma dopada to što veoma prijatno miriše i što se lako nanosi. Osim toga, zadovoljna je rezultatima i nastavlja sa kontinuiranim korišćenjem.

 

Ana ima baš osetljive oči i zato sa velikom pažljivošću bira proizvode koje će koristiti na okoločnom području. Prema njenim rečima, Vichy Liftactiv serum 10 oči & trepavice nije ni u jednom trenutku izazvao nelagodnost. Svakako, serum je podstakao intenzivniji i brži rast trepavica i pružio im je neophodnu hidrataciju.

 

Jedna korisnica je oduševljena serumom i koristi ga čak i pre nanošenja maskare. Za nekoliko meseci redovne upotrebe primetila je da su joj trepavice postale gušće i otpornije.

 

Još jedna korisnica ima fino iskustvo sa Vichy serumom za trepavice i oči. Mnogo joj je pomogao da podmladi i zategne kožu oko očiju i samim time da izgleda lepše. Baš je zadovoljna rezultatima.

 

Izuzetno iskustvo sa serumom ima još jedna devojka. Ona Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice koristi nekoliko godina i ima samo reči hvale za njegovo dejstvo. Rezultati su prosto fantastični! Borice oko očiju su ublažene, a deo oko očiju izgleda sveže i relaksirano.

 

Miona Vichy Liftactiv serum 10 oči & trepavice koristi kao podlogu za šminku. Prezadovoljna je teksturom seruma. Prema njenom mišljenju, ovo je bolje od korektora!

 

Nezadovoljne korisnice 

Vichy Liftactiv serum 10 oči & trepavice je kod jedne korisnice izazvao iritaciju. Ona je serum kupila po preporuci, ali je na njoj serum imao kontaefekat. Osim što je izazvao iritaciju, nije joj se dopalo ni to što ostavlja lepljiv trag.

 

Iako je ovaj Vichy serum za oči koristila nešto više od mesec dana, Kristina nije primetila nikakve rezultate. Upravo iz tog razloga je prestala sa korišćenjem.

 

Još jedna dama je odlučila da isproba serum, ali nije bila zadovoljna. Primetila je minimalne rezultate posle 3 meseca svakodnevnog korišćenja. Zato je odlučila da prekine sa upotrebom.

 

Iako je na internetu pročitala da serum neguje okoločno područje, Milica nije imala takav utisak. Zapravo, on nije delovao prijatno na njenoj koži i izazvao je alergiju. Veruje da je do toga došlo jer serum sadrži toksične sastojke koji nimalo prijatno ne deluju na kožu.

 

Interesantno je da još jedna korisnica nije zadovoljna Vichy serumom. Ona je Vichy Liftactiv serum za oči i trepavice koristila samo za negu trepavica, ali joj nije pomoglo. Posumnjala je da joj zbog nekog sastojka, serum ne odgovara, jer trepavice su bile iste kao i pre upotrebe. Potrošila je bočicu, ali neće kupiti novu.

 

Tatjana je bila sigurna u kvalitet i odlične rezultate ovog seruma. Međutim, nije bilo tako. Ona ga je koristila za bore oko očiju i uklanjanje znakova umora. Bore joj nije ublažio, ali joj je pomogao da ukloni znakove umora. Nije oduševljena rezultatima i potražiće neki drugi preparat za bore oko očiju.

 

POVEZANE RECENZIJE:

 

Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice sastav

 

Bilo koji kozmetički preparat da je u pitanju, njegov sastav je uvek važan. Na osnovu sastava možemo da otkrijemo da li to što neki preparat sadrži nama odgovara ili ne.  

Kompletna lista sastojaka:

Aqua/Water, Rhamnose, Glycerin, Alcohol Denat, Dimethicone, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Ci 77891/Titanium Dioxide, Mica, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Salicyloyl PhytosphingoSine, Palmitoyl Oligopeptide/Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phenoxyethanol, Adenosine, Ammonium  Polyacrylate Lauramid Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Chlorphenesin, Disodium Edta, Xanthan Gum, Octyldodecanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,N-Hydroxysuccinimide.

Ukratko o dobrim i štetnim sastojcima:

 • Ramnoza je prirodni biljni šećer koji ima anti-age dejstvo na kožu lica i tela. Ova prirodna supstanca pomaže koži da izgleda lepo, elastično i podmlađeno.
 • Vichy termalna voda je štiti kožu od štetnog spoljnog uticaja, osvežava je i umiruje iritacije.
 • Glicerin stimuliše elastičnost trepavica i pospešuje njihovu regeneraciju i hidrataciju.
 • Hijaluronska kiselina jača barijeru kože, koži daje volumen, glatkoću i čvrstinu. Duboki hidrira kožu i tako utiče na njeno osveženje i podmlađivanje.
 • Adenozin se u kozmetici koristi kao anti-age sastojak koji ublažava vidljivost bora i ukanja znakove umora. Zaglađuje kožu, štiti je od štetnih faktora spoljne sredine i poboljšava njenu čvrstinu.
 • Mica je mineral koji se u kozmetici koristi kao osvetljivač. Konkretno u ovom slučaju, mica ima reflektujuće dejstvo i time osvetljava područje oko očiju. Utiče na blistavost i sjaj kože okoločnog područja.
 • Hlorfenesin Hlorfenesin se u kozmetici koristi kao konzervans, jer su njegova svojstva antigljivična i antibakterijska.
 • Alcohol Denat može da izazove alergijske reakcije ili infekciju kože. Važno je izbegavati alkohol u proizvodima za negu okoločnog područja zbog osetljivije kože na tom delu lica.
 • Dimetikon je vrsta silikona koji stvara zaštitni sloj na koži i istovremeneo poboljšava konzistenciju proizvoda. U svakom slučaju, silikon može da pogorša stanje kože i da izazove alergijsku reakciju.
 • Octildodecanol se u kozmetici koristi kao alternativa silikonu. Ovo je emolijens, koji kožu čini mekom i glatkom.
 • Fenoksietanol je konzervans koji se veoma često koristi u kozmetičkim proizvodima za negu kože i ličnu higijenu. Ipak, poželjno je izbegavati ga, jer može da izazove iritaciju kože i očiju.

 

Očekivani rezultati

Hajde sada da vidimo te rezultate! Evo odmah da kažemo: Vichy Liftactiv serum 10 za oči i trepavice ne daje odmah wow rezultate. 

Ovaj serum zahteva kontinuiranu upotrebu kako bi se postigao efekat bujnih i negovanih trepavica.

Ali, kada možete da očekujete prve rezultate?

 • Prvi rezultati primećuju se posle samo nekoliko dana korišćenja. Naravno, ti rezultati neće biti ni približno onim koje ćete imati posle nekoliko meseci svakodnevnog tretmana.
 • Što se tiče ovih prvih rezultata, trepavice postaju mekše, punije i elastičnije. Svakako, trepavice će biti jake i otpornije na potencijalna oštećenja od šminke i drugih faktora.
 • Vichy serum za oči i sitne borice umanjuje vidljivost bora, regeneriše i obnavlja kožu. Bore se poravnavaju posle samo 10 minuta, a područje oko oka je osveženo.

Redovnom upotrebom rezultati su sledeći:

 • bore oko očiju se manje vide,
 • koža okoločnog područja je relaksirana, zategnuta i prirodno zaglađena,
 • trepavice su gušće i jaće.

 

Vichy Liftactiv serum 10 cena

 

Vichy liftactiv serum 10 za oči i trepavice cena i gde kupiti:

 

Da li ste probale Vichy Liftactiv 10 serum za oči i trepavice? Kakva su vaša iskustva za ovaj preparat?