Da biste se oslobodili dosadnih napasti na licu zvane bubuljice, treba vam gel za akne! Pročitajte recenziju, iskustva za Puzzle gel protiv bubuljica i saznajte da li može!

Normalan gel protiv bubuljica i akni treba da vas oslobodi ovih dosadnih napasti na licu. Ukoliko vas interesuje šta sadrži Puzzle gel i koliko je dobro za vašu kožu, ostanite tu da pročitate recenziju i iskustva.

Imati kožu sklonu aknama i bubuljicama jeste pakao. Tinejdžeri to dobro znaju, ali i mi stariji ponekad istu muku mučimo. 

Dođavola! Zar opet te naporne bubuljice i akne? Kao da nismo izašli iz puberteta. 

Dođe nam da sakrijemo svoje lice od tuđih pogleda. Ali bolje je da preduzmete nešto, umesto da se stalno krijete. Puzzle antibakterijski gel za umivanje možda može da vam reši probleme. 

Pogodite šta sadrži? Dobar i jak gel trebalo bi da sadrži salicilnu kiselinu. Puzzle gel za akne i bubuljice sadrži.

Ona rastvara masnoće i uklanja toksine sa kože lica, tako da  – veoma je jaka i pazite ako je koristite. Iako je veliki borac protiv akni i bubuljica, oprezno sa takvim preparatima!

 

Ipak…

Ne bih da se toliko unapred radujem.

Zato kažem da pročitate našu recenziju i iskustva korisnica. Postoji mogućnost da vam Puzzle gel protiv bubuljica škodi zbog nekih sastojaka. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, pa i ovaj proizvod. 

Drugim rečima, često proizodi koji manje koštaju sadrže „jako opasne sastojke“. Oni su jeftini za proces proizvodnje, međutim… da li su za nas i naše lice vredni?

Idemo redom!

 

Puzzle antibakterijski gel protiv bubuljica upotreba

 

Puzzle gel za akne služi za umivanje lica. Proizvođači kažu da dubinski čisti i osvežava kožu lica. Trebalo bi, mada ne uspe uvek u svojoj nameri!

Dodaću još da sastav gela preventivno deluje protiv mitisera i ožiljaka od bubuljica. U svakom slučaju, zahvaljujući salicilnoj kiselini ovaj antibakterijski gel otčepljuje pore i uklanja višak sebuma sa kože.

Devojke Marija i Ivona su dugo imale problem sa aknama. Koristile su razne preparate za čišćenje lica, ali im ništa nije pomoglo. Kada su otkrile jedan prirodni proizvod, konačno su uspele da im lice bude čisto, lepo i BEZ BUBULJICA! Ispričale su nam šta im je pomoglo. Pročitajte njihova iskustva https://kozmetickimagazin.com/ovo-je-proizvod-koji-cisti-lice-od-bubuljica/.

Definitivno pomaže!

 

Puzzle antibakterijski gel za umivanje protiv bubuljica

 

To je preparat koji potiče od domaće firme ,,Nevena” iz Leskovca. Oni imaju još proizvoda o kojima ćemo malo kasnije. 

Puzzle gel za akne i bubuljice nije namenjen svima. Ne voli ga svaka koža.

 

Osetljiva koža isto može da ima akne ili bubuljice. Najčešće takva spada u masne tipove kože. Pošto je narušena zaštitna kožna barijera, razni toksini kao i bakterije lako prave štetu. 

 

Ja ću biti sasvim iskrena i reći vam da ovaj proizvod predstavlja blagu formulu. Ne bi trebalo da dodatno iritira vašu kožu.

 

Mada nikad se ne zna sa proizvodima koji imaju nešto agresivniji sastav, zato budite na oprezu!

 

Puzzle gel protiv bubuljica oprez

 

Puzzle antibakterijski gel za bubuljice sastav

 

Ko o čemu, ja o sastavu… ! Naravno, uvek treba čitati sastav pre kupovine proizvoda.

Znajte da ovo nije prirodan proizvod. Jako loša vest je da Puzzle gel za akne sadrži sulfate i parabene. 

Zato vas upozoravam da može više štetiti nego koristiti koži vašeg lica. U svakom slučaju, ako smete možete probati i videti kako se slaže sa vašim licem. Ja preporučujem pre prirodne proizvode, kao što su mnogi prirodni gelovi protiv akni i bubuljica, losioni, tonici, pilinzi i slično.

Pun sastav: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Salicylic Acid, Triclosan, Methylparaben, Tetrasodium EDTA, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, Benzyl Salicylate.

 

Glicerin

 

Glicerin nastaje kao rezultat prerade biljne ili životinjske masti. Ima moć da privlači i upija vlagu iz vazduha. Pomaže koži da se kvalitetno hidrira. Štiti kožu lica od isušivanja i preranog starenja.

Kao sastojak Puzzle gela protiv bubuljica glicerin čuva i pospešuje vlažnost kože lica. Osvežava i obnavlja kožu. Stvara zaštitni film na koži koji je omekšava i štiti od štetnih uticaja. 

Glicerin je dobar u borbama protiv bubuljica. Znajte da mu to nije glavna funkcija, već je više tu da hidrira kožu.

 

Salicilna kiselina

 

Salicilna kiselina je aktivna supstanca Puzzle antibakterijskog gela za umivanje. Ona spada u čuvene kiseline koje čiste kožu lica. Poznata je i po tome što podstiče sintezu kolagena i bori se protiv starenja kože.

Kao supstanca gela za akne salicilna kiselina rastvara toksine i masnoće sa lica. Ona smanjuje i umiruje kožne upale poput bubuljica. Ublažava ili eliminiše bubuljice sa kože. 

Važno je znati da salicilna kiselina čisti pore. Preventivno deluje protiv mitisera i daljih upala na licu.

 

Triklosan

 

O triklosanu mnogi istraživači raspravljaju. Smatra se uglavnom štetnim za naš organizam. Spada u takozvane pesticide i aditive. To baš loše zvuči, zar ne? 

Triklosan je čest sastojak pasti za zube. Možda ste čuli da pastom za zube možete isušiti bubuljice. Ako ona sadrži triklosan, nije ni čudno. 

Ovo je druga aktivna supstanca Puzzle antibakterijskog gela protiv akni. Dobro je znati da triklosan ima antibakterijska i antigljivična svojstva. U tom smislu možemo biti zahvalni jer uništava štetne bakterije sa našeg lica. Smanjuje nam tako akne i čisti lice od njih. 

 

Sulfati

 

Sulfati su ,,krivci” za stvaranje pene u kozmetičkim proizvodima. Oni mogu nadražiti kožu i izazivati razne neželjene iritacije. 

Otkud u sastavu Puzzle gela za bubuljice? Sulfati čine da se ovaj gel peni. A sa druge strane, doprinosi dubljem čišćenju vaše kože.

 

Parabeni

 

Parabeni su sastojci koji se nalaze na listi nepoželjnih u kozmetici. Ipak, često se koriste iako mogu da budu kancerogeni i da izazivaju alergije. Imaju svoju pozitivnu ulogu, tako da se nemojte ljutiti na proizvođače. 

Kao sastojak Puzzle gela protiv bubuljica metilparaben produžava trajanje proizvoda. Takođe, ubija štetne bakterije koji bi kvarili dejstvo proizvoda. 

 

Puzzle proizvodi za lice

 

Ima nekoliko proizvoda u istoimenoj kolekciji. Ako želite bolje rezultate, možete da ih probate i koristite u kombinaciji. 

Pa da počnemo sa njihovim predstavljanjem.

 

Puzzle antibakterijski sapun

 

Koristi se zajedno sa gelom za umivanje lica ili ga zamenjuje. Služi da temeljno očisti vašu kožu od akni, nečistoća i toksina. Eliminiše postojeće, a sprečava nove akne da se pojave na licu.

Pakovanje sadrži 100 gr. 

 

Puzzle antibakterijski losion

 

Koristi se posle Puzzle gela protiv akni i bubuljica. Ima slično delovanje, što znači da dubinski čisti kožu i njene pore. Kontroliše višak sebuma i eliminiše opasne bakterije sa vaše kože.

Pakovanje sadrži 100 ml. Predstavlja podlogu za nanošenje Puzzle kreme za bubuljice, o kojoj smo pisali recenziju – Antibakteriski Puzzle losion za lice.

 

Puzzle antibakterijska krema

 

To je proizvod koji hidrira i neguje problematičnu kožu lica, sklonu aknama i bubuljicama. Ona ima za cilj da uništava bubuljice ili akne, ali i sprečava njihovu pojavu. 

Pakovanje sadrži 50 ml. Brzo se upija u kožu i po pravilu se koristi posle gela za umivanje lica i losiona. 

Više o njoj možete pročitati u tekstu: Puzzle kreme za bubuljice recenzija.

 

Puzzle antibakterijski stick korektor 

 

Stavlja se direktno na aknu ili bubuljicu, a može i da se utrljava se oko bubuljice. Ima funkciju da eliminiše postojeće akne ili da spreči njihovo izbijanje na površinu. 

Pakovanje sadrži 4,5 gr. Možete ga upotrebljavati zajedno sa drugim preparatima ili zasebno. 

 

Puzzle antibakterijski puder

 

Nanosi se u tankom sloju na temeljno očišćenu kožu. Kao i Puzzle antibakterijski gel za akne namenjuje se za tretiranje osetljive ili problematične kože. Za cilj ima da pokrije iritacije na licu kao što su akne. 

Pakovanje sadrži 30 gr. Takođe, uklanja bubuljice, ali preventivno deluje protiv njih. 

 

Karakteristike za antibakterijski Puzzle gel 

 

Prepoznaćete Puzzle antibakterijski gel za umivanje po beloj plastičnoj tubi. Videćete crvenu puzlu na sredini tube. 

Ovaj preparat sadrži 75 ml sadržaja. Ima rok trajanja 3 godine od datuma proizvodnje.

Tekstura Puzzle gela izgleda vodenkasto. Zapravo, ima retku i pravu gelastu teksturu.

Boja teksture je providna, skoro bezbojna. Neke korisnice kažu da ima mlečnu boju.

Miriše prijatno i osvežavajuće. Imate utisak kao da stavljate nešto čisto na kožu lica. 

 

Kako se koristi Puzzle antibakterijski gel za umivanje

 

Koristi se dva puta dnevno radi boljih rezultata. Ako odlučite ikada da ga probate, možete ga stavljati ujutru i uveče.

Prethodno ovlažite lice mlakom vodom. Zatim, istisnite na dlan malu količinu gela. Protrljajte dlanove da malo zapeni. 

 

Postoji druga varijanta korišćenja.

 

Umesto na dlanove istisnite malu količinu Puzzle gela na četku ili sunđer. Možete ga i tako naneti na lice da bi bolje penio. 

 

Imajte u vidu sledeće. Puzzle antibakterijski gel za umivanje koristite pre losiona i kreme za lice

 

Puzzle gel protiv bubuljica

 

Rezultati korišćenja Puzzle gela za akne

 

Ako Puzzle gel za lice ne nadraži vašu osetljivu kožu, možete očekivati sledeće rezultate. 

Imaćete manje akni na licu. Trebalo bi da su vam pore malo manje i otčepljene – čistije. Lice će vam izgledati lepo i sveže. Međutim, neće to sve ići tako brzo. Potreban je kontinuitet.

Što se tiče mašnjenja lica, višak sebuma se neće videti nakon umivanja lica. Osetljiva ili problematična koža vam neće biti toliko izražena. Sve ovo pod pretpostavkom da dobre i opasne materije odrade posao kako treba.

I onda, kada bubuljice nestnu nećete imati njihove ožiljke. Pošto Puzzle antibakterijski gel čisti pore, nećete imati mitisere. 

Neke korisnice kažu da ovaj gel čini kožu lica mekom i elastičnom.

 

Puzzle antibakterijski gel iskustva

 

Iskustva korisnica su najčešće pozitivna. Mnoge pričaju o benefitima Puzzle gela i ostalih proizvoda. 

 

Nemojte misliti da nema negativnih iskustava. Ima ih, naravno!

 

Sve zavisi kako će vaša koža da reaguje na Puzzle gel za akne i bubuljice. Ne garantujem da 100% prija svakoj dami jer je to nemoguća misija! 

 

Prvo pozitivni utisci.

 

Jedna korisnica u ranim dvadesetim redovno pati od bubuljica na licu. Zbog pozitivnih iskustava na sajtovima kupila je Puzzle antibakterijski gel za umivanje. Koristila ga je zasebno ujutru i uveče. Kaže da joj se veoma dopadaju tekstura, boja i miris gela. Dosta deluje osvežavajuće na njeno lice i smanjilo joj je bubuljice. Sada ima manje osetljivu kožu nakon redovne upotrebe.

 

Jedna tinejdžerka je izjavila kako je oduševljena efektima Puzzle gela protiv bubuljica. Kaže da joj ne smeta sastav, bitna je cena (ne slažem se sa tim!!!) i da je nakon nekoliko dana uočila promene na svojoj problematičnoj koži. Gel predivno miriše i zaista temeljno čisti njeno lice. Uklonio joj je skoro sve bubuljice. Rado ga preporučuje svima jer ispunjava obećanja.

 

Evo još iskustva nekoliko zadovoljnih korisnica. 

 

One su koristile Puzzle gel za bubuljice u kombinaciji sa ostalim proizvodima. Pošto imaju ostetljivu kožu, a vole da se šminkaju, kupile su ovaj proizvod u DM-u i bile zadovoljne. Bubuljice i akne su svakako posledica upala, možda malo i šminke, pa misle da im baš treba malo jači proizvod (proizođač kaže da je blaga formula!). Ne miriše na apoteku, već onako prijatno i čisto. Odmah daje rezultate u smislu da zajedno sa ostalim proizvodima dubinski čisti kožu i njene pore. Primećuju da im je koža lepa, čista, uredna i nežna.

 

Evo još jedne lepe priče. 

 

Jedna žena u kasnim tridesetim pati od osetljive kože i njenih iritacija. Na preporuku drugarice nabavila je Puzzle antibakterijski gel protiv akni. Bila je sumnjičava u početku, ali je ubrzo primetila pozitivne rezultate. Naime, koža joj se manje masti i iritira. Videla je da su joj pore smanjene i otčepljene, pa nema više mitisera. Gel lepo peni na licu mada ga ona najpre stavlja na sunđer da bi bolje penio. Koža joj je postala elastična i glatka nakon više dana upotrebe ovog proizvoda. 

 

Osvrnućemo se na loša iskustva korisnica.

 

Puzzle gel protiv bubuljica

 

Jedna tinejdžerka je mnogo razočarana u Puzzle gel za bubuljice. Mnoge drugarice su joj preporučile jer je njima rešio problem sa upalama na problematičnoj koži lica. Ta tinejdžerka piše da joj ovaj gel za umivanje nije smanjio bubuljice. Slabo peni na njenom licu i ne daje rezultate. Koristila je zasebno i sa drugim proizvodima, ali nema efekata. I dalje je svrbi lice i stalno joj izbijaju nove bubuljice.

 

Još nekoliko korisnica izjavilo je da Puzzle gel protiv akni i bubuljica ne daje obećane rezultate. Bez obzira da li se koristi zasebno ili sa drugim proizvodima, isto mu dođe. Bubuljice i dalje stoje na licu i problematična koža se ne menja na bolje. Tačno je da Puzzle gel ima retku i providnu teksturu kao i da miriše prijatno. Ali zato ne čisti niti osvežava lice kao što se obećava.

 

Jedna korisnica baš ima loša iskustva. Ona kaže kako joj Puzzle gel za bubuljice upropastio lice. Još više joj se masti i pore se začepljuju. Ima više bubuljica nego ranije otkad se umiva gelom. Najpre ga je koristila zasebno, a zatim sa kremom i losionom. Iritira joj kožu lica, pa je svrbi i pojavljuju se nove bubuljice. Prema njenim rečima, nije tačno da čisti kožu lica, već kao da ga masti i nadražuje.

 

Prenosimo vam iskustvo još jedne nezadovoljne korisnice.

 

Ona nam piše da Puzzle antibakterijski gel za umivanje isušuje kožu lica. Kupila ga je da se otarasi suvišnih masnoća, začepljenih pora i bubuljica. U početku je davao pozitivne rezultate u kombinaciji sa losionom. A kasnije je primetila da joj isušuje i zateže kožu lica. Pojavili su joj se crvenilo, a i koža lica je užasno peckala. Ne želi više da ga koristi kad očigledno da joj uklanja prirodne masnoće sa lica, a ne samo toksine. 

 

Puzzle antibakterijski gel cena

 

Puzzle gel protiv bubuljica može da se kupi u DM-u, ima ga u Lilly, kao i u bolje snabdevenim apotekama. Košta oko 300 dinara (nekada i manje). To jeste povoljno, ali proizvod nije hranljiv, nema prirodno lekovit aktivni sastav.

Ja nemam poverenja u proizvode za kožu lica, posebno kada je u pitanju nega i bubuljice, koji koštaju u proseku kao paklica cigareta.

Ovo je samo moje skromno mišljenje i poštujem tuđe.

 

SLIČNI I POVEZANI ČLANCI:

 

Da li ste isprobale Puzzle antibakterijski gel? Biće nam drago da čujemo vaše iskustvo upotrebe.

Kako vam se čini naša recenzija? Ako vam se nešto ne dopada, slobodno ostavite komentar ispod teksta. Dobrodošla je svaka vaša kritika, sugestija ili pohvala.

Bićemo vam zahvalni ako ocenite našu recenziju i Puzzle gel protiv bubuljica zvezdicama na skali od 1 do 5.