Ako imaš problematičnu kožu sklonu aknama, pročitaj recenziju Puzzle krema za bubuljice, kakva su iskustva i da li je dobra za tebe!

Prepoznatljiva ambalaža sa ove hidratantne kreme za bubuljice sa slikom slagalice, uobliku puzle, podseća na period puberteta. Proizvodi je sprska kozmetička kuća Nevena iz Leskovca sa tradicijom dugom više od 50 godina.

Pročitaj recenziju za Puzzle antibakterijsku kremu u kojoj ti predstavljam kako se koristi i na koji način. Osim toga, u tekstu te očekuju i razna zanimljiva iskustva korisnika!

Pa, da ne dužim mnogo, možemo da krenemo sa recenzijom kreme.

 

Zašto se koristi Puzzle krema za bubuljice?

 

Na početku recenzije najbolje je da se odmah spomene zašto se koristi ova Puzzle krema za lice. Za dobru i adekvatnu negu kože lice je važno da se izaberu oni preparati koji prijaju tvojoj koži. Pisaću i o tome kome se krema preporučuje, a do tada, hajde da kažem zašto se ona koristi.

Puzzle je antibakterijska krema za lice i koristi se za negu problematične kože sa aknama i bubuljicama. Ona neguje kožu, hidrira je i na taj način je održava prirodno sjajnom, blistavom i zaglađenom.

Efikasno pomaže da se uklone nepravilnosti sa kože, da se osuše bubuljice, regeneriše kožu i poboljšava tonus i kvalitet. Lice izgleda nežno i čisto, jer Puzzle krema za bubuljice umiruje crvenilo od akni i iritacije na licu.

Konkretno, osnovna funkcija kreme je da isuši akne i bubuljice. Puzzle krema protiv bubuljica usporava mašnjenje kože, samim tim širenje akni, a pritom sprečava da se ponovo pojave.

Pored toga, lice je zaštićeno od prljavštine i raznih štetnih bakterija koji najčešće izazivaju kožne upale. Uopšte nije tajna da je to osnovna uloga Puzle kreme, jer je na ambalaži naznačeno da je antibakterijska krema za lice.

Međutim, moraš znati da Puzzle krema nije prirodnog sastava. To se može videti i po njenom sastavu, koji sam kao i uvek izdvojila i opširno napisala (na kraju teksta je sastav).

puzzle krema za bubuljice

 

Iako Puzzle antibakterijska krema neguje i čisti kožu lica, ali nisu svi korisnici zadovoljni. Da li postoji neki konkretan razlog? Pročitaćeš o tome svakako.

Sanja je ipak našla prirodni način da se reši bubuljica i to u rekordnom roku. Ispričala nam je kako je uspela da OŽIVI svoje lice i da sada izgleda BOLJE NEGO IKAD POTPUNO PRIRODNO. Kliknite na tekst u linku https://kozmetickimagazin.com/ovo-je-proizvod-koji-cisti-lice-od-bubuljica/ i pročitajte kako je Sanja uspela da očisti svoje lice bez ikakvih mukaLAKO, BRZO I EFIKASNO! Njoj je POMOGLO, a MOŽE POMOĆI i vama.

 

Kome se preporučuje da kosristi Puzzle antibakterijsku kremu?

 

Antibakterijska krema Puzzle za bubuljice se preporučuje osobama koje imaju problema sa bubuljicama i aknama. Mogu da je koriste i muškarci i žene i tinejdžeri koji žele da se oslobode iritirajućih napasti.

Ipak, veoma je važno da se kaže da je njena formulacija više prilagođena mlađim generaciama (do 35, 40 godina).

Što se tiče tipa kože, Puzzle krema za bubuljice namenjena je masnoj, normalnoj, kombinovanoj i suvoj koži lica. Ne isušuje mnogo kožu gde je osetljiva. Ostavlja je hidriranom i nahranjenom, ali regije kože su problematične pa malo može isušiiti. Ne moraš da budeš skeptična po tome pitanju ako je tvoja koža osetljiva i suva. 

Ipak, postoji mogućnost da ti ona neće baš prijati i da ti izazove neku iritaciju. kože. U tom slučaju, prekini sa upotrebom kreme, pređi na drugi prirodni tretman za akne ili se posavetuj sa dermatologom.

 

Na koji način se sve Puzzle krema može koristiti?

 

Nevena Puzzle krema za bubuljuce može da se koristi na dva jednostavna i brza načina. Oba su efikasna i ono što je važno jeste da prijatno deluju na kožu.

  1. Prvi način je da se Puzzle antibakterijska krema namaže na celo lice. 

Ovaj način upotrebe Puzle kreme je efikasan, jer se tako koža lica skroz hidrira i štiti je od razmnožavanja novih bakterija. Dobro je i to što tako nikako ne možeš da izostaviš neku bubuljicu. Nanošenjem na celo lice sprečavaš apsolutno svaku moguću upalu i crvenilo. Pored toga, koža izgleda sveže, čisto i elastično.

  1. Drugi način je da se krema Puzzle za bubuljice namaže samo na problematične delove lica. 

Znači, krema se direktno nanosi na bubuljicu ili aknu i sačeka se da deluje protiv njih. Ovaj način je podjednako dobar kada želiš da na brzinu ukloniš samo tu jednu iritirajuću bubuljicu (ili nekoliko).

 

Ambalaža Puzzle kreme

 

Nevena Puzzle krema se prodaje u lepo dizajniranom crveno-belom pakovanju sa puzlama. Na prednjoj i zadnjoj strani je lik devojke i momka. Što se tiče teksta na samoj ambalaži kreme, naznačeno je – hidratantna i antibakterijska krema. Sa bočnim stranama pakovanja je proizvođač ukratko objasnio način upotrebe Puzle kreme, gde je krema proizvedena, sastav i slično.

Puzzle krema za bubuljice dolazi u tubi od 50ml identičnog dizajna kao što je i dizajn pakovanja. U kutiji se nalazi uputstvo za upotrebu kreme. Veoma je praktična i može da stane u neseser na bilo kom kraćem ili dužem putovanju.

 

Nevena Puzzle krema miris i tekstura

 

Puzzle krema za lice je srednje gustine i veoma lepo se razmazuje po licu. Dosta brzo se upija u kožu, a potrebno je staviti i osrednju količinu (ne malu, jer neće biti dovoljno pošto je koža odmah upija). 

Bele je boje i miriše kao klasične pomade. Nekim korisnicima se taj klasični miris ne dopada, jer navodno podseća na alkohol. Ipak, to su samo razna iskustva i mišljenja o kremi.

Najvažnije je da Puzzle krema protiv akni ne deluje agresivno na tvoju kožu i da eliminiše akne.

 

Puzzle krema za bubuljice kako se koristi

 

Puzzle krema upotreba uopšte nije komplikovana i ne zahteva mnogo vremena. Ona se koristi brzo i jednostavno. Može da se nanosi na čice dva puta dnevno, tj. kao deo jutarnje i kao deo večernje nege.

Osnovno i jedino pravilo kod upotrebe Puzzule kreme je da se namaže na prethodno očišćeno i suvo lice. Proizvođač šreporučuje da se lice očisti sapunom ili Puzzle gelom (pisali smo recenziju) iz kolekcije kako bi rezultati bili brži i efikasniji.

Isto važi i za Puzzle losion. On on se može koristiti, ali je poželjno da se nanosi ciljano na bubuljicu i povremeno za čišćenje celog lica. O Puzzle losionu takođe ima recenzija na sajtu – Puzzle losion za lice.

To ne znači da neće imati dobro dejstvo na kožu i ako koristiš sredstvo, losion, tonik, gel za umivanje, sapun ili bilo šta drugo različitog brenda. Ovo je samo mali prijateljski savet, a ti ćeš sama odlučiti šta ćeš koristiti.

Puzzle antibakterijska krema se nanosi vrhovima prstiju u tankom sloju direktno na bubuljicu, ili mazanjem na celo lice. Brzo deluje i uglavnom sasušuje bubuljice posle nekoliko mazanja.

 

Ako su u pitanju upornije i veće akne, potrebno je da se koristi duže, ili jače sredstvo protiv bubuljica. Znaj i da ukoliko su ti akne upaljene, imaš potkožne bubuljice ili nešto slično, neće ti pomoći.

Takođe, Puzzle krema za bubuljice nije podloga za puder kao što se neke kreme mogu koristiti kao podloga za šminku. Primetićeš i kada pereš ruke nakon nanošenja na lice da se malo teže skida

 

Da li zaista Puzzle krema uklanja bubuljice?

 

Puzzle krema za bubuljice sprečava pojavu novih akni i bubuljica. Pored toga, eliminiše već postojeće na licu sa tim da umanjuje i crvenilo i upalne procese na koži.

Ukoliko je bubuljica manja, Puzzle za bubuljice ukloniće je u kratkom vremenskom roku. Ako je bubuljica veća i puna gnoja, trebalo bi da isuši, samo je potrebno malo više vremena. Nije to ništa loše i zanemarljivo, jer je takvoj bubuljici potrebno malo više vremena da se isuši.

 

Puzzle krema za bubuljice iskustva

 

Puzzle krema za bubuljice iskustva su veoma zanimljiva i šarenolika. Mišljenja su podeljena i utisci za Puzle kremu su različiti. Dok su neki korisnici prezadovoljni , drugi je smatraju ne toliko efikasnom.

Uglavnom im je smetalo to što poneke bubuljice nije odmah uklonila. Iskreno, ne znači da će bubuljice odmah nestati nakon samo jednog mazanja!

 

Pozitivna iskustva za Puzzle kremu za bubuljice

 

Puzzle kremu je isprobala jedna tinejdžerka koja ima baš puno bubuljica. To joj je urušavalo samopouzdanje, isprobala je mnogo krema i gelova i nijedan joj nije pomogao. Onda je u apoteci prilikom kupovine šminke naišla na kremu i kupila je bez ikakvih očekivanja. Ona je kremu mazala nekoliko puta dnevno po celoj površini lica. Za veoma kratko vreme je primetila da je Puzzle krema uklonila bubuljice. Njeno lice sada izgleda čisto, negovano, prirodno sjajno i zaglađeno.

 

Jedna devojka kremu koristi samo u menstrualnom ciklusu. Na njenom licu se tada pojavi po neka bubuljica i njoj to strašno smeta. U tom slučaju, ona namaže kremu direktno na bubuljicu. Posle samo 3 ili 4 mazanja bubuljica se isuši i njeno lice ponovo izgleda čisto i lepo.

 

Puzzle krema za akne se veoma dopala jednoj studentkinji. Učenje noću, obaveze preko dana na fakultetu i stres oko ispita izazvao je problem na njenom licu. Svašta je probala i nikako nije uspela da reši ovaj problem. Probala je ovu antibakterijsku kremu i veoma joj se dopalo koliko je brzo delovala. Nakon mesec dana korišćenja, njen problem sa aknama se rešio.

 

Ivana je nedavno krenula sa korišćenjem kreme i za sada joj se sviđa. Puzzle krema protiv bubuljica je umirilo upaljenu kožu i pomoglo u uklanjaju postojećih akni i bubuljica.

 

Svoje iskustvo sa kremom podelila je još jedna devojka. Na preporuku dermatologa je počela da koristi kremu Puzzle Nevena. Njen problem sa jakom upalom i bubuljicama je rešila baš ova krema. Kako se rešila bubuljica, oseća se mnogo samopouzdanije i lepše.

 

Krema Puzzle Nevena Leskovac je dobila visoku ocenu na jednom sajtu od jedne korisnice. Danijela ima veoma masnu i problematičnu kožu, koja je sklona bubuljicama i aknama. Kozmetičarka joj je preporučila da isproba Puzzle Nevena i da joj javi utiske. Posle samo nekoliko nedelja, devojka se javila kozmetičarki sa sjajnim rezultatima. Krema je uklonila bubuljice i smanjila upalu.

 

Negativna iskustva i zamerke za Puzzle kremu za akne

 

Puzzle krema protiv akni nije odgovarala jednom tinejdžeru. Iako nije imao velikih problema sa aknama, želeo je da ukloni nekoliko njih koje su ga nervirale. Umesto da ukloni akne i smanji crvenilo, Puzzle krema za akne je dodatno izritirala kožu. Prekinuo je sa korišćenjem kreme i obratio se dermatologu za savet.

 

Minus kremi je dala jedna korisnica, jer je krema Puzzle Nevena Leskovac isušila njenu kožu. Morala je dodatno da koristi neku hidratantnu kremu kako bi joj koža bila mekša. Iako uklanja bubuljice, ovo je navela kao manu zbog koje nije baš zadovoljna kremom. Istrošila je tubu i sada je u potrazi za nekom drugom kremom.

 

Zanimljivo je još jedno iskustvo korisnice koja je kremu kupila na preporuku lekara. Krema je izazvala osip po licu i svarb. Nakon toga je prestala da je koristi. 

 

Puzzle krema sastav

 

Puzzle krema sadrži odlične, ali i ne toliko dobre sastojke koji mogu da budu štetni za kožu. Zato, ako si alergična na neke od sastojaka, nemoj je koristiti. U tom slučaju koristi prirodne gelove za bubuljice, blage tonike i losione za čišćenje lica ili druge kreme za akne i nepravilnosti na licu.

Puzzle antibakterijska krema sastav – sledi kompletna lista sastojaka:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol Laureth 50, Sodium Lauryl Sulfate, Sulfurized TEA-Ricinoleate, PEG-35 Castor Oil, Propylene Glicol, Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid, CI 77891, Triclosan, Phenoxyethanol, Methylparaben, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Propylparaben, Parfum, Polysorbate-20, Amyl Cinnamal, Alpha Methyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

 

Tocopheryl Acetate (0,5%)

 

Ova antibakterijska krema za lice sadrži aktivne komponente od kojih je značajna Tocopheryl Acetate. Tocopheryl Acetate je specijalna formula vitamina E koji je veoma popularan u kozmetici. Ova aktivna komponentna poboljšava tonus kože i čini je mekanom i elastičnom.

 

Triclosan (0,1%)

 

Triclosan je izuzetno štetan aditiv, koji se koristi kao konzervans i antiseptik. Ako se prekomerno i redovno koristi može da izazove rak kože. Kao konzervans, ova hemikalija je izuzetno efikasna u usporavanju ili zaustavljanju rasta bakterija.

 

Salicylic Acid (0,35%)

 

Salicilna kiselina je jedna od najpopularnijih sastojaka u preparatima za uklanjanje bubuljica i akni. Ona eliminiše bubuljice i akne na koži, čisti pore i reguliše normalno lučenje sebuma. Pored toga, salicilna kiseline regeneriše i dubinski čisti kožu i pospešuje proizvodnju kolagena. Ublažava upalne procese kože i kožu čini glatkom, zaglađenom i svežom.

 

Sulfur (0,014%)

 

Puzzle krema protiv bubuljica sadrži sulfur ili sumpor koji se koristi u proizvodima za negu tela, kose i kože. On smanjuje fleke koje nastaju od bubuljica, uklanja akne i mitisere. Pored toga, efikasan je i uklanjaju peruti, lečenju psorijaze i seboroičnog dermatitisa. Poboljšava kvalitet kože, čini je sjajnom, glatkom i prirodno zaglađenom.

 

Alantoin (0,1%)

 

Alantoin je ekstrakt biljke gavez koja se koristi za lečenje kože i kostiju. U pitanju je supstanca koja ima blagotvorno dejstvo na koži i veoma često se koristi u kozmetici. Hidrira kožu i ima umirujuće dejstvo, pa je zbog toga pogodan za negu osetljive kože. On umiruje kožu, povećava njenu glatkoću i pomaže u uklanjaju izumrlih ćelija sa površine kože. Pored toga, regeneriše kožu,  dezinfikuje i hidrira kožu.

 

Propylparaben, methylparaben

 

Puzzle krema protiv bubuljica sadrži i parabene, a parabeni u kozmetičkim preparatima baš i nije najomiljeniji sastojak. Iako sprečavaju razmnožavanje bakterija delujući poput konzervansa, trebalo bi ih izbegavati u svakodnevnoj upotrebi.

 

Sodium Lauryl Sulfate

 

Puzzle krema za lice sadrži i sulfate koji se ne preporučuju u kozmetičkim proizvodima. Sulfati mogu da isuše i izritiraju kožu, pa čak i da prouzrokuju ekcem. Zato ih treba izbegavati u kozmetici koliko god je to moguće. 

 

Zaključak

 

Hajde na kraju da ukratko rezimirimo o kremi! Puzzle krema pomaže u rešavanju problema sa bubuljicama i aknama. Uklanja i manje i krupnije bubuljice, samo što je za njih potrebno malo više strpljenja. 

Naravno, bilo je situacija da ova krema za bubuljice nekome nije odgovarala. I to je u redu. Ne odgovaraju svima isti proizvodi.

U svakom slučaju, isušuje bubuljice i neguje kožu. Najbolje je da je sama isprobaš, pa ćeš znati da li ti odgovara ili ne.

Ako ti se dopala recenzija možeš da je oceniš zvezdicom na skali od 1 do 5. Ukoliko si je već isprobala, možeš da podeliš sa nama svoje iskustvo!

Hvala ti na čitanju!