Kada su u pitanju Titania flasteri protiv mitisera, iskustva su šarenolika. Moram vam reći da su flasteri za čišćenje mitisera zamena njihovom ceđenju. Pročitajte recenziju da saznate zašto i da li su dobri!

 

Neke korisnice ove flastere smatraju kvalitetnim sredstvom za uklanjanje mitisera na nosu. Neke ne misle tako. Ipak, sve je bolje nego ceđenje i pipanje lica rukama!

U nastavku sledi recenzija flastera za mitisere i razna iskustva korisnica.

 

Danas smo za tebe pripremili detaljnu recenziju za Titania flastere protiv mitisera. Otkrili smo koliko su ovi flasteri za uklanjanje mitisera delotvorni i kome se preporučuju. 

 

Na tržištu je više brendova flastera za čišćenje mitisera i uopšteno, za čišćenje lica. Shodno tome mišljenja o njima su podeljena.

U skladu sa tim, tekst neće imati samo sjajne karaktersitike proizvoda. Kroz recenziju proizvoda fokusiraću se i na mane ovog nemačkog brenda za čišćenje mitisera na nosu.

U nastavku teksta sledi detaljna recenzija za proizvod Titania flasteri za mitisere. Pročitaj do kraja i saznaj sve o flasterima za čišćenje mitisera (kako se pravilno koriste, kome se preporučuju, kakva su iskustva korisnica i sve ostalo).

 

Titania flasteri protiv mitisera – zašto se koriste?

 

Pomenuti flasteri za čišćenje mitisera sadrže specijalne komponente koje uklanjanju i višak masnoće na koži. Ono što je sjajno kod ovih flastera za čišćenje mitisera na nosu jeste i to što flasteri nisu agresivni i veoma prijaju koži.

Time što uklanjaju mitisere Titania flasteri za nos čiste pore i smanjuju njihovu vidljivost na nosu. Proširene pore na nosu su posledica nepravilne nege kože, znojenja zbog recimo prekomernog izlaganja suncu, kao i viška sebuma na koži.

 

Titania flasteri za mitisere
60%
Čiste mitisere
Titania flasteri za mitisere
50%
Cena
Titania flasteri za mitisere
60%
Trajanje
Titania flasteri za mitisere
45%
Iritiraju kožu

 

Titania flasteri protiv mitisera – prednosti i mane?

 

Neke korisnice ne mogu da „žive“ bez ovih ovih flastera i radije ih kupuju stalno nego da ih cede prstima. Sa druge strane neke devojke složile su se oko toga da flasteri za mitisere ipak nisu najbolje rešenje za sve osobe koje imaju mitisere. Jer, što ih više čiste novi se brže prave!

 

Titania flasteri za čišćenje mitisera imaju sjajne karakteristike, ali ujedno i nekoliko mana zbog kojih nisu omiljena metoda mnogima. 

Zapravo, određeni dermatolozi savetuju da flasteri za uklanjanje mitisera nisu dobro rešenje za borbu sa mitiserima. Ne samo na nosu, već na celom licu.

Po njihovom mišljenju, flasteri za mitisere su agresivni mogu da stvore još veće komplikacije na licu.

Svakako, pročitaj o prednostima i manama ovih flastera i zaključi sama da li bi Titania flasteri za nos bili dobro rešenje za tebe.

 

Ukratko o prednostima ovih flastera:

 • Titania flasteri za čišćenje mitisera smanjuju višak sebuma iz zapušenih pora,
 • Ovi flasteri za čišćenje mitisera uklanjaju prljavštinu sa kože,
 • Flasteri uklanjaju mitisere i sjajno je to što se kod nekih ljudi rezultati primećuju odmah nakon jedne upotrebe,
 • Dermatološki su testirani,
 • Pakovanje je vrlo praktično za upotrebu,
 • Titania flasteri za mitisere napravljeni su od finog i mekog materijala koji sjajno prijanja na problematična područja (a nos ih ima).

 

Ukratko o manama pomenutih flastera:

 • Moguća je iritacija kože, posebno kod osoba sa izuzetno osetljivom kožom lica,
 • Postoji velika mogućnost da flasteri izazovu crvenilo, peckanje, svrab i osećaj bridenja nakon upotrebe,
 • Flasteri kod nekih korisnika nisu uvek idealno rešenje za uklanjanje mitisera (posebno kod osoba sa velikim mitisetima ili izraženom pojavom),
 • Može se desiti da jedan flaster za čišćenje mitisera ponekad ne može prekriti ceo nos.

Marija i Ivona su dve devojke koje su uspele da nađu rešenje za čisto lice i očiste ga od bubuljica. Uspele su potpuno očiste kožu od akni i velikih bubuljica. Koristile su jedan prirodni tretman koji im je najviše pomogao. Pročitajte njihova iskustva u tekstu https://kozmetickimagazin.com/ovo-je-proizvod-koji-cisti-lice-od-bubuljica/.

 

Kome se preporučuju Titania flasteri protiv mitisera?

 

Zapravo, ovi flasteri se preporučuju osobama koje imaju masnu ili kombinovanu kožu lica.

 

Ukoliko je trenutno tvoja koža pod upalom ili crvenilom nemoj da koristiš ove flastere za čišćenje mitisera.

 

Inače, čišćenje mitisera predstavlja deo svakodnevne rutine u nezi kože lica kod žena, ali i kod muškaraca koji imaju često ovaj problem. 

Ipak, ova metoda za čišćenje mitisera preporučuje se i muškarcima i ženama bez obzira na godine. Starosno doba korisnika je nebitno. Važno je jedino da koža odgovara zahtevu ovih flastera za negu kože lica. 

 

Titania flasteri protiv mitisera

 

Mitiseri na nosu i kako se pravilno čiste?

 

Mitiseri na nosu su začepljene pore koje nastaju usled prekomernog lučenja sebuma. U tom slučaju, mitiseri se na koži ispoljavaju u obliku crnih tačaka i predstavljaju značajan estetski problem. 

Ipak, iako misliš da ne postoji nijedan način da ih ukloniš, veruj mi da rešenje postoji. Na internetu je dostupno toliko korisnih informacija o raznim pilinzima za čišćenje mirisera, maskama za masnu ili mešovitu kožu sklonu aknama i mitiserima, sredstvima za čišćenje lica i drugim metodama za čišćenje lica od mitisera.

Čišćenje lica je sastavni deo adekvatne i pravilne nege kože lica. Postoje nekoliko načina i metoda koje možeš da primeniš za svakodnevnu negu kože protiv mitisera.

Konkretno:

 1. prvi postupak podrazumeva umivanje lica penom za umivanje  i toplom vodom kako bi se pore otvorile. Drugi postupak je nanošenje recimo gela za mitisere, ili pilinga, pa losiona za čišćenje lica (ili trake za čišćenje mitisera na nosu).
 2. posle toga, lice se ponovo opere mlakom vodom i namaže hidratantnom kremom za lice.

 

Mitiseri na nosu i čišćenje lica zahtevaju pravilno i redovno praktikovanje odgovarajućeg tretmana zbog boljih i efikasnijih rezultata. Za postizanje efikasnijih rezultata potrebno je da budeš istrajna i strpljiva. 

U tom slučaju, rezultati biće svakako vidljivi. Samo je važno da pronađeš preparat koji ti najviše odgovara i da u tom cilju budeš uporna.

 

Koliko Titania flastera za mitisere ima u pakovanju?

 

Titania flasteri protiv mitisera prodaju se u jednostavnom i praktičnom pakovanju. U pakovanju je dostupno 10 komada, tj. 10 flastera.

 

Oni su napravljeni vrlo prijatnog materijala. 

Iako Titania flasteri za mitisere na nosu sadrži 10 flastera, veruj mi da će ti pakovanje trajati duže od mesec dana. 

 

Kako izgleda ambalaža Titania flastera protiv mitisera?

 

Titania flasteri za čišćenje mitisera na nosu ne razlikuju se od drugih flastera za istu namenu. Flasteri se prodaju u četvrtastoj kartonskoj kutiji sa slikom devojke. Osim veće slike na kutiji je i jedna manja slika devojke sa Titania flasterom na nosu. 

Dizajn pakovanja je jednostavan i sa jasnim informacijama o nemačkom proizvodu. Na osnovu jasne ambalaže i korisnih informacija može jasno da se zaključi kome su Titania flasteri za nos namenjeni.

 

Što se tiče samih flastera, oni su upakovani u sivkastoj kesici koja se otvara u jednom pokretu ruke. 

 

Kako izgledaju Titania flasteri protiv mitisera?

 

Titania flasteri za čišćenje mitisera na nosu su anatomskog oblika, prilagodljivi obliku nosa. Bele su boje.

Napravljeni su od mekanog materijala i veoma su prijatni na koži lica tokom korišćenja. 

 

Koliko traju Titania flasteri protiv mitisera?

 

Titania flasteri protiv mitisera nemaju određeni rok trajanja. Oni mogu da potraju mesec dana, ali mogu da traju i više od toga. Sve zavisi od toga koliko ih često koristiš za čišćenje mitisera. 

 

Takođe, ovi flasteri protiv mitisera ne preporučuju se da se koriste svakoga dana.

 

Preporučuje se da se koriste jednom ili dva puta nedeljno u zavisnosti od stadijuma zastupljenosti mitisera na nosu i ostalim područjima.

 

Kako se pravilno koriste Titania flasteri protiv mitisera?

 

Titania flasteri za mitisere na nosu se koriste jednostavno, ali je ipak uvek bolje pridržavati se pravila. Ne želiš sebi da stvoriš komplikacije poput peckanja, svraba i crvenila na koži. 

Ima uputstva, da, jer Titania flasteri protiv mitisera na nosu zahtevaju pravilnu upotrebu zbog postizanja boljih rezultata. Upotreba ovih flastera sastoji se iz 3 koraka i ja ću svaki od njih posebno objasniti. 

 

 • Prvi korak je istovremeno i najvažniji. Ovi flasteri za mitisere na nosu zahtevaju da koža prethodno bude očišćena nekim losionom ili tonikom za lice. Nakon što se ispuni ovo pravilo možeš da se posvetiš najznačajnijem tretmanu za čišćenje mitisera. Umivanje je ključni faktor u prvom koraku tretmana za čišćenje mitisera sa nosa.

 

 • Drugi korak – Umij se mlakom vodom i dodatno pokvasi odgovarajuće delove lica vodom kako bi se flaster bolje zalepio. Ovi flasteri protiv mitisera se lako nanose na problematične delove kože. Zato je potrebno da koža bude vlažna kako bi se flaster što bolje zalepio. Na taj način, svi mitiseri na nosu (ili većina) biće efikasnije uklonjeni kao i višak masnoće na koži.

 

 • Treći korak – Posle najviše 15 minuta delovanja pažljvo skini flaster. Navedeni flasteri za mitisere na nosu deluju oko 10-15 minuta. Potrebno je toliko vremena da što čvršće držiš flaster kako bi se što više mitisera uklonilo. Poželjno je da nakon upotrebe lice namažeš hidratantnom kremom koja ti odgovara.

 

Titania flasteri protiv mitisera iskustva

 

Titania flasteri protiv mitisera na nosu su odličnim rezultatima pridobili poverenje mnogih  korisnika. Sa druge strane ima i korisnika koji nimalo nisu oduševljeni ovom metodom za čišćenje mitisera sa nosa. 

 

Zašto su neki korisnici zadovoljni, dok pojedini ovu metodu smatraju potpuno neadekvatnom?

 

Titania flasteri protiv mitisera

 

Pozitivna iskustva korisnika

 

Titania flasteri za čišćenje mitisera na nosu su oduševili jednu devojku koja ima problematičnu kožu lica. Ovi flasteri za mitisere su joj značajno uklonili mitisere i pročistili kožu od prljavštine. Iako je čula loše utiske o njima, ona je zadovoljna rezultatima i nastavlja sa redovnom upotrebom.

 

Druga korisnica je imala loša iskustva sa mnogim drugim metodama za uklanjanje mitisera. Međutim, Titania flasteri za mitisere su je prijatno iznenadili i redovno uklanjaju višak sebuma i mitisere. Priznaje da je praktikovala i jednu metodu koju je pročitala na nekom forumu. Ona je lice parila čajem od kamilice pre nanošenja flastera na problematična područja. Primenjuje obe metode i veoma je zadovoljna postignutim rezultatom.

 

Ovi flasteri za čišćenje mitisera zainteresovali su još jednu korisnicu koja ima baš izražene mitisere. Zanimljivo je to što je prve rezultate primetila odmah nakon prve upotrebe. Nije ovo očekivala i iz tog razloga je nastavila sa korišćenjem.

 

Na forumu je jedan dečko napisao da ima veliki problem sa mitiserima i da je probao razne kreme. Na preporuku jedne korisnice kupio je ove flastere i prijatno se iznenadio. Vidljivost mitisera smanjila se posle treće upotrebe, dok je koža postala čistija i zdravija.

 

Mitiseri na nosu predstavljali su estetski problem jednoj dami u 30-tim godinama. Ona je u drogeriji kupila ove flastere po preporuci prijateljice i prijatno se iznenadila rezultatom.

 

Negativna iskustva korisnika

 

Ovi flasteri za mitisere na nosu nisu imali efikasnih rezultata kod jedne devojke. Ona je potrošila celo pakovanje ovih nemačkih flastera i nije primetila skoro nikakvih promena. Mitiseri se nisu uklonili i višak sebuma je i dalje bio prisutan na njenom licu.

 

Još jedna korisnica se žali na loše iskustvo sa pomenutim flasterima. Po njenim rečima, iako je uradila sve po uputstvu ovi flasteri za mitisere izazvali su iritaciju. Posle nekoliko minuta primetila je peckanje i crvenilo na koži. Odmah je prestala sa upotrebom flastera.

 

Kod još jedne devojke Titania flasteri protiv mitisera izazvali su iritaciju kože, plus joj se sada više stvaraju mitiseri na nosu. Veoma brzo prestala je sa korišćenjem flastera i smatra da oni nisu idealno rešenje za uklanjanje mitisera.

 

Da li Titania flasteri protiv mitisera potpuno uklanjaju mitisere?

 

Ovo je individualno iskustvo. To znači da kod nekih korisnika Titania flasteri za čišćenje mitisera na nosu potpuno uklanjaju mitisere. Kod drugih korisnika ovi flasteri protiv mitisera imaju suprotan efekat. 

Ipak, da li može da se kaže da flasteri zaista uklanjaju mitisere? Definitivno, da!

 

U svakom slučaju, flasteri uglavnom uklanjaju mitisere i sprečavaju pojavu novih.

 

Slični i povezani članci:

 

Titania flasteri protiv mitisera cena

 

Titania flasteri za čišćenje mitisera sa nosa mogu da se kupe u svim bolje opremljenim apotekama, drogerijama, kućnim hemijama, prodavnicama kozmetike i online šopovima za prodaju kozmetike.

Cena je izbeđu 550 i 650 RSD.

 

Zaključak o Titania flasterima za mitisere na nosu

 

Titania flasteri protiv mitisera su solidan proizvod i mogu da posluže kao sredstvo za uklanjanje mitisera. Kao i svaki proizvod tako i ovi, Titania flasteri za čišćenje mitisera imaju prednosti i mane. U skladu sa tim i mišljenja i iskustva o njima su podeljena i različita. 

Na osnovu naše recenzije možeš da odlučiš da li ćeš pružiti šansu flasterima ili ne. U svakom slučaju, ne možeš da znaš da li su i koliko su delotvorni ako ih ne isprobaš.

 

Ukoliko si probala ove flastere podeli sa nama svoje iskustvo. Hvala ti na čitanju.