Biomelem Revitabion R10000 je sprej protiv opadanja kose za koji proizvođač tvrdi da je bolji od transplantacije kose. Ipak, pročitajte šta kažu iskustva! 

 

Mnogo dlaka je izgubljeno dok shvatite da je proređivanje kose postalo ozbiljan problem. Pre nego što opadanje postane vrlo očigledano i napreduje treba preduzeti mere da se gubitak zaustavi. 

Do sada vam je možda već i jasno zašto je došlo do tako velike i neželjene promene na kosi, ali i dalje nije jasno šta vam može pomoći. Uhvatite se u koštac sa problemom i pružite kosi najbolje što možete, jer loš izbor može samo pogoršati stanje. 

Pokušajte za zaustavite opadanje, a potom i da podstaknete rast nove kose. Taj put nije lak, ali može biti spasonosan.

Za sprečavanje opadanja kose i podsticanja folikula da obnove proizvodnju dlake, predstavljamo vam u nastavku recenzije preparat koji takođe u sastavu ima protein svile. Radi se o sledećem – Biomelem Revitabion R10000 sprej za rast kose.

 

vlasilan zene model

 

Zašto se koristi Revitabion R 10000?

 

Proređivanje i gubitak kose uslovljen je velikim brojem faktora koji trenutno ili trajno mogu dovesti do neželjenog opadanja kose. Neke uzročnike je teško izbeći, međutim na većinu se uspešno može delovati i smanjiti njihov negativni uticaj. 

U cilju sprečavanja opadanja kose upotrebljava se Revitabion sprej za kosu. Ova sprej ili Biomelem losion protiv opadanja kose je dugogodišni preparat koji zaustavlja gubitak kose i podstiče rast nove kose. 

Evo zašto se koristi Biomelem Revitabion R10000:

 • Smanjuje i zaustavlja opadanje kose;
 • Podstiče rast nove i zdrave kose;
 • Smanjuje upalne procese, oporavlja i umiruje vlasište;
 • Jača i poboljšava strukturu dlake, čineći je otpornijom. 

Pored losiona u borbi protiv opadanja kose može pomoći i prirodna kozmetika, kao što su prirodni šamponi. Ema je uspela da zaustavi opadanje kose, pa je podelila je sa nama kako je uspela I ŠTA JOJ JE NAJVIŠE POMOGLO. Njena kosa je sada zdrava, jaka, bujna i dugačka, VIŠE NE OPADA – a kako je to uspela pročitajte klikom na link https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-zaustavila-opadanje-kose-i-povratila-samopouzdanje/. Može pomoći i vama!

 

Kako deluje na kosu Biomelem sprej protiv opadanja kose 

 

Godinama unazad Biomelem Revitabion R10000 je prisutan na našem tržištu. Međutim kako se teži unapređenju kvaliteta angažovani su švajcarski stručnjaci koji su obogatili formulu. Kao aktivna komponenta dodat je Redensilon koji je zaslužan za postizanje boljih rezultata. 

Revitabion sprej deluje tako što prodire u folikule dlake i direktan uticaj vrši na maitčne ćelije, čija neaktivnost dovodi do opadanja kose. Stimulacijom matičnjih ćelija folikula dlake obnavlja se koren i pokreće se proizvodnja nove dlake.

Pomoću ostalih hranljivih sastojaka obezbeđuje se pravilan rast i razvoj nove kose. Zato se i naziva Revitabion sa matičnim ćelijama.

Revitabion sprej za rast kose utiče da kosa duže ostane u fazi rasta i da smanji opadanje. Obzirom da je proces rasta dosta spor, potrebno je duže vremena da bi efekti bili vidljiviji. Vremenom struktura dlake postaje gušća, ojačana i odoleva oštećenjima. 

 

Šta znači R 10000?

 

U nazivu losiona protiv opadanja kose Biomelem Revitabion R10000 kriju se obećanja ovog losiona. Verovatno vas interesuje šta znači oznaka R 10000. 

Kao što smo pomenuli, losion sadrži Redensil koji je posebno osmišljen sastojak za sprečavanje opadanja kose. Baziran je na 4 glavne komponente koje deluju tako što produžavaju fazu rasta kose, a za vreme mirovanja postojeće kose, stimulišu rast nove. 

Brojka 10000 označava cilj kojem teži Revitabion R10000 sprej, a to je da kroz tretman losionom dođe do rasta čak 10 000 novih dlaka. R 10 000 naglašava da će ovaj Biomelem sprej za kosu obogatiti vaše vlasište sa novih 10 000 dlaka u roku od 84 dana.

 

Kako izgleda Revitabion R10000 Biomelem

 

Na prvi pogled kartonska ambalaža Revitabion losiona podseća na neki medicinski preparat. U pitanju je bela uska kartonska kutija sa crvenim naznakama. Preko cele kutije se nalazi upečatljiva crvena oznaka za štikliranje koja nagoveštava uspešno rešavanje problema opadanja kose. 

Pored navedenog, dodatne informacije o 10 pogodnosti koje sprej Revitabion sa matičnim ćelijama pruža na kožu i kosu glave nabrojane su na drugoj strani kutije.

Plastična čvrsta boca braon-zlatne boje sa rasprašivačem u vidu poklopca nalazi se u kutijiRevitabion R10000 Biomelem losiona. Na boci su takođe naglašene identične informacije kao i na kutiji. Zaštitni poklopac na rasprašivaču je lak za skidanje, a pumpica odlično radi. 

 

Količina losiona

 

Kada govorio o količini, Revitabion R10000 sprej za rast kose može se pohvaliti izdašnom zapreminom. Boca je zapremine 200 ml, što omogućava duži vremenski period korišćenja. Koliko će trajati jedna boca zavisi od toga koliko ga često i u kojoj količini nanosite.

Obzirom da je Biomelem sprej protiv opadanja kose ređe teksture, ova količina će trajati minimum mesec dana, ukoliko ga koristite jednom dnevno. 

 

Revitabion sprej uputstvo za upotrebu 

 

Već ste se upoznali sa ambalažom Revitabion 10000 losiona, odnosno bocom sa rasprašivačem, što mnogo olakšava nanošenje losiona. Sada je vreme da se upoznate i sa načinom upotrebe. 

Revitabion protiv opadanja kose možete koristiti svakodnevno, bitno je samo da kosa bude čista. Posebno se preporučuje primena losiona nakon pranja kose, tada ni slučajno nemojte preskočiti tretman. Za bolji efekat upotrebljavajte ga dva puta dnevno.

Podelite kosu na razdeljak ili još bolje je raščešljajte na mestima na kojima je proređena. Zatim direktno na kožu, odnosno koren kose naprskajte sprej. Zavisno od proređenosti i površine, ali od 2 do 5 pritiska na pumpicu obezbediće sasvim dovoljnu količinu losiona.

Blagim pokretima umasirajte losion u teme, kako bi se što bolje rasporedio i upio u kožu. Masaša neka traje oko minut, što je optimalni period da se Biomelem sprej protiv opadanja kose pravilno apsorbuje. Potom, postupak ponovite na svim mestima gde se kosa proređuje. 

 

Biomelem Revitabion R10000 – kakvi se rezultati očekuju i kada?

 

Biomelem tvrdi da njihov Biomelem Revitabion R 10000 sprej postiže rezultate za 84 dana. Upotreba preparata koji sprečavaju gubitak i podstiču rast kose zahteva strpljenje i doslednost. Rast kose se ne može primetiti brzo, ni opadanje ne može biti zaustavljeno preko noći, ali posle par nedelja rezultati stižu. 

Opadanje kose može biti izuzetno stresno, a ukoliko se na vreme ne zaustavi može dovesti do ćelavosti. Kao najbolji način u rešavanju ovog problema pokazali su se preparati koji su bazirani na prirodnim sastojcima. Zato neka Vaš izbor uvek bude prirodni preparat koji na najbezbedniji način deluje na obnovu vlasišta.

Nakon 84-dnevnog tretmana Revitabion losiona trebalo bi da postignete sledeće rezultate:

 • zaustavljeno ili u velikoj meri smanjeno opadanje kose;
 • pojačan i veoma izražen rast nove kose;
 • kosa postaje gusta;
 • dlaka je deblja, odnosno punija, jača i vitalnija.

 

Biomelem Revitabion R10000 iskustva 

 

Stvarno čudotvorno zvuči da za 84 dana rešite jedan od većih problema koji vam zadaje nalegodu. Tvrdnje proizvođača kose Biomelem Revitabion o brzom rastu kose deluje vrlo primamljimo, ali da li je uvek i zaista tako!? 

U svakoj priči postoje dve strane. Zato vam prenosimo iskustva korisnika, jer su možda upravo oni najmerodavniji da daju mišljenje za Biomelem Revitabion R 10000 sprej. 

 

Pozitivna iskustva 

Jednoj dami kosa joj je bila suva, lomljiva i veoma tanka i prekomerno je opadala. Poboljšanje u jačini i gustini kose primetila je nakon mesec dana upotrebe Revitabion spreja. Koristila ga je svakodnevno, dva to tri puta dnevno i bila je dosledna. Dlaka se zadebljala i boja je postala izraženija. Nakon dva meseca pojavila se nova kosa, koju je pod prstima osećala. Nastavlja da koristi Revitabion sprej za rast kose i oseća da je na dobrom putu. 

 

Jedan mladi gospodin počeo je da gubi kosu na temenu i probao je Revitabion protiv opadanja kose. Svakodnevno ga je nanosio uveče pre spavanja. Nakon dva meseca pojavila se nova mlada kosa. Prvo je rast bio primećen u širem krugu, odnosno na mestu gde je manje proređena. Vremenom se krug sužavao i kosa je počela da raste i u središnjem delu temena. Preporučuje svima Revitabion sprej za kosu.

 

Još jedan gospodin ima pozitivna iskustva sa Biomelem Revitabion R10000. Kosa je bila razređena na mnogim mestima, a najviše se videlo na zaliscima, oko ušiju i temenu. Posle potrošene prve boce primetio je da kosa izgleda zdravije i ojačano. Nije odustao i tada je već postalo primetno da se opadanje kose smanjilo, a nakon tri meseca kosa je počela da raste na zaliscima. Iako je bila milimetarska, napredak je vidljiv. Prezadovoljan je i već nekoliko meseci ne prestaje sa upotrebom. 

 

Svoje iskustvo prenosi i devojka koja ima nasledni gubitak kose. Svakodnevno joj opada puna šaka kose i sve je više tanja i beživotna. Majka joj je kupila Biomelem losion protiv opadanja kose i počela je sa nanošenjem dva puta dnevno. Posle 20-ak dana primetila je da je kosa postala otpornija, a dlaka punija. To joj je bio dovoljan podstrek da nastavi dalje. Nakon mesec i po dana opadanje kose je u velikoj meri smanjeno, a nova kosa počela je da raste posle tromesečnog tretmana. 

 

Nezadovoljni korisnici

 

Iako je dokazano da Revitabion sprej za kosu utiče na smanjivanje opadanja kose i rast nove kose, postoji i grupa nezadovoljnih korisnika koji tvrde da nikakve rezultate nisu postigli. 

 

Momak koji pati od androgene alopecije bezuspešno je pokušavao da zaustavi dalje opadanje kose. Probao je razne medicinske preparate i vitamine, ali ništa nije dalo rezultate na duže staze. Pokušao je sa Revitabion sprejom i trudio se da ga koristi svakoga dana dva do tri puta. Nakon potrošene prve boce, kupio je i drugu u nadi da će uspeti da reši problem, ali rezultati su izostali. Potrošio je i drugu bocu bez ikakvog poboljšanja. Razočaran je i smatra da losion nije ipak toliko efikasan jer nikakav boljitak nije primetio. 

 

Devojka sa pojačanim opadanjem kose već dve godine se bori da spreči dalje opadanje, ali bezuspešno. Koristila je i Revitabion šampon i Biomelem Revitabion R 10000 sprej skoro 4 meseca, ali sem malo jače kose na dodir ništa nije primetila. Navodi da je potrošila vreme i novac uzaludno. Gubitak kose nije zaustavila, a takođe ni nikakav rast nije primetila. 

 

Još jednu devojku od 23 godine povela je reklama da kupi Revitabion R10000 sprej za rast kose. Kosa joj je tanka i kao da gubi pigmentaciju. Vrlo pažljivo je tretira, više ne koristi fen, ni presu, prestala je da se farba, čini sve da što zdravije neguje kosu. Verovala je da je tri meseca dovoljno da kosa makar započne proces oporavka, ali bezuspešno. Ni nakon tri meseca nije bilo nekih pozitivnih rezultata niti pomaka. Odustala je od daljeg tretmana jer smatra da nema svrhe jer je losion prilično skup. 

 

vlasilan zene model

 

Revitabion sprej gde kupiti 

 

Dobra vest je da ukoliko tragate za Biomelem preparatima, možete ih sa lakoćom pronaći u drogerijama, apotekama i bolje snabdevenim marketima. To važi i za Revitabion R 10000 sprej

 

Biomelem Revitabion linija za negu kose

 

Biomelem je domaća kompanija za proizvodnju kozmetičkih proizvoda namenjenih za negu kose i kože. Njihove preparate koristimo već 30 godina, među njima je svakako Revitabion protiv opadanja kose. 

Kada je u pitanju Revitabion linija za negu kose nju čine:

 • Revitabion sprej,
 • Revitabion šampon. 

Pored njega, Biomelem asortiman obogaćuju:

 • kreme, serumi i losioni za lice, 
 • anticelulit krema;
 • krema za mršavljenje; 
 • gelovi za tuširanje;
 • šamponi za kosu;
 • balsami za kosu. 

Pročitajte recenziju za Biomelem šampon protiv peruti iz kolekcije Moć cveća.

 

Biomelem Revitabion šampon za kosu

 

Revitabion šampon se koristi za uklanjanje iritacija na koži glave, smirivanje crvenila, ublažavanje svraba. Navažnija funkcija je ta što je šampon veoma efikasan za lečenje psorijaze. Naglasićemo da nije namenski šampon koji pomaže protiv opadanja kose (iako je linija Revitabion protiv opadanja kose).

Kada je u pitanju aktivni sastav, Biomelem Revitabion šampon karakteriše sastojak protein svile, koji je označen kao SkinVeil 500 i koji ima antibakterijska i antistatična svojstva

Opširnije o načinu delovanja šampina i za šta se sve koristi orkrijte u recenziji za Biomelem Revitabion šampon za kosu.

Za opadanje kose koriste se drugi šamponi, formulisani sastavom da pomažu potiv ovog problema. Pisali smo o iskustvima za prirodni šampon protiv opadanja kose, a takođe i sjajan vodič o drugim dobrim šamponima koji mogu sprečiti gubitak kose.

 

Da sumiramo…

 

Biomelem Revitabion R10000 sprej može pomoći u zaustavljanju opadanja kose, ali i podsticanju rasta nove kose samo ako se redovno koristi tokom perioda trajana tretmana. Ne bi se trebalo preskakati, niti prekidati sa upotrebom.

Međutim, pravilo da ne postižemo svi iste rezultate je jasno i do sada dokazano bezbroj puta, a važi i za Revitabion sprej za kosu. 

Kakva su vaša iskustva za Biomelem Revitabion protiv opadanja kose?

U nastavku ocenite recenziju i podelite svoje mišljenje sa nama.