Garnier oil repair 3 maska sadrži čak 3 ulja sa hranljivim svojstvima! Ova recenzija otkriva kako se maska koristi i kako deluje na suvu i oštećenu kosu.

Zdrava kosa je lepa i negovana kosa. U to nema sumnje. Da bi kosa izgledala lepo i prirodno sjajno neophodna joj je besprekorna i pažljivo odabrana nega. To nije ništa komplikovano i teško. Naravno, važno je da se pronađu odgovarajući preparati i proizvodi za njenu dobru negu.

Tržište raspolaže raznovrsnim šamponima, regeneratorima, uljima i maskama za kosu. Danas sam za tebe pripremila recenziju o jednoj poznatoj Garnier maski za kosu. To je Garnierova maska za negu suve i oštećene kose – maska za kosu Garnier Fructis Oil Repair 3.

U recenziji detaljno pišem o načinu upotrebe, sastavu i rezultatima korišćenja maske.

 

revlasin opsti 2

 

Zašto se koristi Garnier oil repair 3 maska?

 

Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za kosu koristi se za oporavak suve i oštećene kose. Ukoliko je tvoja kosa suva i oštećena, onda si sigurno svesna da joj je potrebna dobra nega kako bi ponovo bila zdrava.

Možda je baš ova maska sa hranljivim uljima dobro rešenje za tvoju kosu. U nastavku teksta detaljno pišem i objašnjavam zašto se sve koristi Garnierova maska koja sadrži maslinovo ulje.

Garnier Oil Repair 3 se koristi kako bi ojačala strukturu dlake i dala kosi lepši sjaj. Upravo na taj način, vraća kosi prirodan i zdrav izgled sa zaglađenim krajevima. U pitanju je hidratantna maska i baš zbog toga se maska koristi jer regeneriše i dubinski hidrira kosu.

Maska je poznata po svojim prirodnim hranljivim sastojcima koji dubinski hrane folikule dlaka.

Mnogim korisnicama se baš ovo hranljivo dejstvo kod maske dopada. Međutim, postoje i korisnice koje nisu bile zadovoljne korišćenjem maske. Pisaću i o tome malo kasnije.

Nakon objašnjenja zašto se maska koristi, u nastavku recenzije pišem i tome zašto je kosa suva i oštećena.

 

Suva i oštećena kosa

 

Nijedna od nas ne želi suvu i oštećenu kosu sa ispucalim krajevima ili kosu bez sjaja. Mnogo devojaka i žena imaju problem sa lomljivom i poroznom kosom, pa žele da je oporave. Zašto uopšte dolazi do oštećenja kose i šta je uzrok tome?

Suva i oštećena kosa nastaje zbog nepravilne upotrebe proizvoda i preparata, zbog agresivnih tretmana i farbanja, prekomernog izlaganja toploti… I drugi faktori su ključni, kao što su na primer loša ishrana, hormonske promene i genetika. Iako možda nisi znala, i previše često pranje kose može da dovede do oštećenja.

 

kosa se raščešljava

 

Oštećena kosa može ponovo da bude zdrava! Pitaš se kako? Koristi proverene prirodne šampone za jačanje kose, regeneratore i maske za kosu koji su prirodni i bez parabena i sulfata. Oni regenerišu i jačaju kosu. 

Pored toga, vraćaju joj prirodnu zaglađenost i mekoću. Jedno je sigurno, a to je da je tajna jake i zdrave kose u dobroj i svakodnevnoj negi, a ponajviše u maski za suvu kosu.

Zašto su maske za kosu važne, naročite prirodnog sastava, rekla nam je i Nina, naša redovna čitateljka. Ona je do pre nekoliko meseci imala užasnu, suvu i oštećenu kosu, ali je nedavno uspela da je spasi i povrati joj volumen i sjaj. Sada ima lepu, mekanu i savršeno zdravu kosu. Kako je uspela i šta joj je POMOGLO možete pročitati u tekstu kikom na link https://kozmetickimagazin.com/resenje-za-oporavak-suve-i-ostecene-kose-licno-iskustvo/.

 

Kako deluje Garnier oil repair 3 maska?

 

Garnier Oil Repair 3 na kosu deluje hranljivo i hidratantno. Zapravo, ova maska na bazi prirodnih i hranljivih sastojaka pomaže kosi da ojača njen folikul dlake. Između ostalog, dubinski je hrani što pospešuje efikasniju regeneraciju i revitalizaciju kose. 

Hranljivi sastojci maske za kosu su važni zbog toga što kosa postaje otpornija na sva oštećenja faktora spoljne sredine. Pilikom nanošenja, kosa postaje izuzetno mekana i elastična na dodir, jer olakšava raščešljavanje.

Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za kosu daje joj intenzivni sjaj, veoma lepo je oblikuje i pruža joj živost i lepršavost.

 

Prednosti maske

 

Na osnovu iskustava korisnica, prednosti ove maske za suvu i oštećenu kosu su sjajne! Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za kosu je stvarno delotvorna i pomaže kosi da izgleda sjajno i negovano. U ovom delu teksta otkrivam sve prednosti maske:

  • Maska omogućava lako raščešljavanje,
  • Super se razmazuje po kosi i lepo se ispire,
  •  Sadrži hranljive i prirodne sastojke koji su važni za dobru negu kose,
  • Ne masti kosu i nije teška,
  • Miriše lepo i taj miris se dugo zadržava u kosi.

 

Mane maske

 

I pored toga što zvuči kao da je savršena, maska Garnier Fructis Oil Repair 3 ima i mana.  Iako je u pitanju hidratantna maska, moram da kažem da ona nema istog efekta kod svih osoba.

Ako je tvoja kosa jako suva i oštećena, velika je mogućnost da će ti trebati intenzivnija hidratantna maska. Sigurno je da će tvoja kosa biti mekša nakon pranja, ali postoji mogućnost da već sutradan ponovo postane suvkasta.

Maska za suvu i oštećenu kosu Garnier Fructis Oil Repair 3 sadrži alkohol, silikone i parfum. Alkohol isušue kosu i utiče na njen kvalitet, pa može da je uništi ako se koristi više od preporučene količine.

 

kosa se raščešljava

 

Predlažem da pročitaš još neku recenziju za maske za kosu koje su slične, a o kojima smo pisali:

 

Garnier oil repair 3 maska osnovne karakteristike

 

Garnier Oil Repair 3 maska se prodaje u plastičnoj teglici narandžaste boje u količini od 300ml. Ako je redovno koristiš, maska bi trebalo da ti potraje i do dva ili tri meseca.

Ambalaža maske je simpatično dizajnirana sa belim i zelenim slovima i slikom avokada. Prepoznatljiv je Garnierov logo, koji super dolazi do izražaja na narandžastoj ambalaži.

Na teglici je proizvođač naglasio sve važne informacije koje kupac treba da zna o njoj. Tako se može videti da sadrži tri prirodna ulja i da nema parabena. Pored toga, naznačeno je da se maska čuva na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi.

Tekstura maske je nije ni retka, a ni previše gusta. Super se razmazuje po kosi i ne ostavlja lepljivi trag za sobom. Jako prijatno i lepo miriše i bele je boje. 

 

Kako se koristi Garnier oil repair 3 maska?

 

Maska za suvu i oštećenu kosu Garnier Fructis Oil Repair 3 se koristi veoma lako. Važno je to što ne zahteva mnogo vremena za korišćenje i što je vrlo praktična.

Pre nanošenja maske, treba da opereš kosu mlakom vodom i odgovarajućim, najbolje prirodnim šamponom koji prija tvojoj kosi. Nakon šamponiranja, nanesi masku za kosu i drži je na kosi samo 1 minut. Posle toga, dobro je isperi.

Garnier Oil Repair 3 maska se koristi nekoliko puta nedeljno, ali ne više od tri puta.

 

Garnier oil repair 3 maska iskustva

 

Kada govorimo o iskustvima ove maske, odmah ću ti reći da su raznovrsna i da nisu baš sve korisnice zadovoljne Garnier oil repair maskom. Naravno, to ne znači da maska nije dobra. Njima maska nije baš najbolje odgovarala i to se često dešava sa kozmetičkim proizvodima. I to je skroz u redu.

Izdvojila sam nekoliko pozitivnih i nekoliko negativnih iskustava korisnica za Garnier oil repair masku. Nadam se da će ti njihova iskustva i moja recenzija pomoći oko toga da se odlučiš da li ćeš je isprobati ili ne. Uvek je lepše početi sa pozitivnim iskustvima, pa ću i ovoga puta tako krenuti ovaj deo recenzije.

 

Pozitivna iskustva korisnica

 

Maska Garnier Fructis Oil Repair 3 je imala veoma dobro dejstvo na kosi jedne korisnice. Njena kosa je redovnim korišćenjem uspela da povrati prirodni sjaj i mekoću. Postala je jača, svilenkasta i zdrava. Nema nijednu zamerku za ovu masku i mnogima je preporučuje.

 

Sonjina kosa je bila lomljiva i porozna sa ispucalim krajevima. Priznaje da je njenoj kosi bila potrebna pažljivo odabrana nega sa proverenim i dobrim preparatima. Tako je na preporuku kupila ovu masku i prijatno se iznenadila rezultatima. Primetila je da joj je maska lepo oblikovala kosu i nahranila folikul dlake. Rezultati su bili zaista sjajni, jer joj maska savršeno odgovara.

 

Jovana je na jednom forumu podelila svoje izuzetno iskustvo i oduševljenje maskom. Kosa je nakon korišćenja maske postala svilenkasto nežna i sada izgleda zdravo i negovano. Kao veliku prednost dodaje to što maska božanstveno miriše i što se miris dugo zadržava u kosi.

 

Jednoj korisnici se kod maske dopada to što nije teška i što se brzo i lako ispire. Prema njenom mišljenju, ovo je jedna od najboljih maski za suvu i oštećenu kosu. Ona kaže da maska miriše sjajno, regeneriše kosu i vraća joj prirodni izgled.

 

Prema rečima jedne korisnice, njena kosa je zahvaljujući ovoj maski oživela. Nakon nekoliko nedelja redovne upotrebe, kosa joj se značajno oporavila. Pimetila je da je sada otpornija, zdravija i lepršava, dok ranije nije bila takva. Rezultati se primećuju i ona nastavlja sa upotrebom.

 

Još jedna korisnica je ukratko podelila svoje utiske. Iako masku koristi samo nekoliko dana, primetila je sjajne prve rezultate. Za sada je zadovoljna i nastavlja sa daljnom upotrebom.

 

Negativna iskustva korsnica

 

Ivana nije imala prijatno iskustvo sa maskom i priznaje da je to baš iznenadilo. Maska Garnier Fructis Oil Repair 3 za suvu oštećenu kosu nije oporavila njenu kosu. Iako je koristila skoro mesec dana, nije primetila nikakve rezultate. Očigledno da neki sastojak nije odgovarao njenoj kosi. Umesto da je nahrani i hidrira, maska je iz nekog razloga dodatno isušila kosu.

 

Jeleni se kod maske ne dopada to što sadrži alkohol i silikon. Ne osporava da lepo miriše i da omekšava kosu, ali njoj se mnogo više dopadaju 100% prirodne maske. Ovu masku koristi povremeno i kaže da može ponekad da posluži kada je u žurbi.

 

Nikakvog značajnog dejstva Garnier Oil Repair maska nije imala na kosi još jedne korisnice. Ona je pored maske morala da koristi druge preparate. Smatra da nije loša, ali njenoj kosi nije odgovarala. 

 

kosa se raščešljava

 

Garnier oil repair 3 maska rezultati

 

Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za suvu i oštećenu kosu uglavnom daje dobre i efikasne rezultate. Naravno, svaka kosa je svoja priča i svaka drugačije deluje na određene kozmetičke preparate.

Na osnovu iskustava, verujem da si i sama zaključila da je reč o dobroj maski koja oporavlja kosu. U svakom slučaju, ja ću sada nabrojati koje to rezultate možeš da očekuješ od nje:

  • Omekšava kosu i ona izgleda svilenkasto i elastično pod prstima,
  • Kosa izgleda lepo i lepršavo sa prirodnim sjajem,
  • Regeneriše i hidrira kosu, pa omogućava lako raščešljavanje bez ikakvog čupanja,
  • Jača dlaku kose i ona je otporna na sva potencijalna oštećenja spoljne sredine,
  • Veoma lepo zaglađuje krajeve i super oblikuje kosu.

 

Garnier oil repair 3 maska sastav

 

Osim što sadrži maslinovo ulje, Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za kosu sadrži i druge sastojke. Navažnija su 3 ulja – maslinovo, suncokretovo ulje i ulje avokada.

Neki od njih su zaista super delotvorni, ali neki i nisu baš preporučljivi. Zato sledi kompletna lista sastojaka:

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Peg-180, Cetyl Esters, Niacinamide, Saccharum Officinarum Extract/ Sugar Cane Extract, Cocos Nucifera Oil, Cocount Oil, Tocopherol, Hydroxyethyl Cellulose, Hydroxypropyltrimonium Lemon Protein, Phenoxyethanol, Olea Europaea Oil, Olive Fruit Oil, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Helianthus Annuus Seed Oil/ Sunflower Seed Oil, Limonene, Camellia Sinensis Leaf Extract, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Pyrus Malus Fruit Extract/ Apple Fruit Extract, Pyridoxine HCI, Persea Gratissima Oil/ Avocado Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Rosemary Leaf Extract, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii Butter/ Shea Butter, Citronellol, Citrus Limon Peel Extract/ Lemon Peel Extract, BHT, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragnance.

 

Olive Oil

 

Maslinovo ulje je odlično sredstvo za prirodnu negu kose. Ovo ulje prirodno omekšava i hidrira kosu i štiti je od uticaja od slobodnih radikala. Upravo tako, kosa izgleda lepše, zdravije, jer istovremeno i sprečava opadanje kose. Zato se, između ostalog, maslinovo ulje koristi i za brži rast kose, jer dubinski regeneriše folikul dlake.

 

Sunflower Seed Oil

 

Suncokretovo ulje je bogato vitaminom E i oleinskom kiselinom koja zaustavlja lomljenje kose. Oba sastojka su antioksidanti koji štite kosu od štetnih faktora spoljne sredine. Osim toga, suncokretovo ulje vraća kosi njen prirodni sjaj i intenzivno je hidrira. Nežnog je sastava, pa se iz tog razloga lako upija u kosu i čini je hranljivom.

 

Avocado Oil

 

Ulje avokada je bogato vitaminima, mineralima i masnim kiselinama. Svi sastojci ovog ulja održavaju kosu jakom, negovanom i zdravom. Ulje sprečava lomljenje kose i zbog intenzivne hidratacije veoma dobro deluje na kosu kojoj je potrebna nega. Pored toga, jača i pospešuje rast kose.

 

Benzyl Alcohol

 

Garnier Fructis Oil Repair 3 maska za suvu i oštećenu kosu sadrži i pomalo štetne sastojke. To je alkohol, koji može da uništi kosu. Zapravo, uzrokuje opadanje kose i sprečava njen rast. Može se reći da nas to dovodi do zaključka da loše utiče na kosu i da ga treba izbegavati.

 

Da li maska za kosu Garnier Fructis Oil Repair 3 oporavlja suvu i oštećenu kosu?

 

revlasin opsti 2

 

Ukoliko je kosa tanka i ne toliko suva, maska će povratiti njen prirodan i negovan izgled. Ipak, ako je tvoja kosa gusta i duga, možda neće imati istog efekta kao kod tanje kose. Naravno, sve ovo je individualne prirode.

Maska Garnier Fructis Oil Repair 3 za suvu oštećenu kosu je okej maska koja može da pomogne. Naravno, koliko ona pomaže oštećenoj kosi, to zavisi od više faktora. Svakako, najvažnije je koliko je zapravo tvoja kosa oštećena i šta je sve dovelo do toga.

To znači da bi kosa postala jača, mekša na dodir i zdrava. Možda do ovakvog rezultata neće doći odmah, ali svakako je da daje dobre rezultate i da ok deluje.

Da li probala ovu masku? Kakva su tvoja iskustva?

Bilo bi sjajno kada bi svoje iskustvo podelila sa nama! Možeš da oceniš ovu recenziju zvezdicom na skali od 1 do 5. Hvala ti na čitanju.