Ukoliko na licu imate bubuljice koje baš znaju da pokvare dan, ne brinite. Postoje preparati koji vam mogu pomoći. Puzzle losion za lice je jedan od njih.

 

Verujemo da vam je bitno da se sa nekim proizvodom dobro upoznate pre nego što odlučite da ga probate. Zato vam u nastavku navodimo sve ono što biste trebali da znate o Puzzle losionu za lice, koji se bori protiv bubuljica.

Ono što je dobra vest kod pubertetskih bubuljica i generalno, mladalačkih bubuljica je to što uglavnom prođu. Prisune su jer dolazi do hormonskih promena i velika je verovatnoća da će se izgubiti. 

Ako i nakon puberteta još uvek imate problem sa bubuljicama, što je mnogo ređe, onda je vaš problem možda dublji.

Zato, u nastavku pročitate više o ovom losionu protiv bubuljica.

 

Zašto se koristi Puzzle losion protiv bubuljica?

 

Postoe razni losioni za lice, od kojih se uglavnom koriste losioni za čišćenje kože protiv bubuljica. Ovaj – Puzzle losion za akne je antibakterijski losion koji se koristi za negu problematične kože.

Pre svega, koristi se za negu mladalačke kože koja je podložna pojavi akni i bubuljica.

Bubuljice koje je teško prekriti su uglavnom uznemiravajuće. Iako kada ponekad nanosimo šminku ili puder, one i dalje ostaju na licu.

Ono o čemu treba da razmislite jeste da u dnevnu rutinu čišćenja lica uvedete losion. On će definitivno dubinski očistiti pore lica, poput pilinga za lice, a tako sprečiti zadržavanje nečistoće na koži.

Puzzle losion za čišćenje lica se koristi:

  • za negu problematične mladalačke kože,
  • za uklanjanje već postojećih akni, ali i kao prevencija nastanka novih,
  • za otklanjanje viška sebuma,
  • za sprečavanje razmnožavanja bakterija,
  • za osveženje problematične, mladalačke kože.

 

Kome se preporučuje i kome ne Nevena Puzzle losion?

 

Postoje mnogi preparati koji su namenjeni problematičnoj koži. Ali ako se odlučite da neki preparat probate, a to važi i za Puzzle losion protiv bubuljica, bitno je da se informišete. Može se destiti da vašem tipu kože jednostavno ne odgovara.

Puzzle losion za lice je namenjen i preporučuje se:

  • mladoj koži koja je podložna pojavi bubuljica, tinedžerima,
  • masnoj koži, jer je i ovaj tip kože podložniji nastanku akni.

 

 

PROČITAJTE VIŠE:

 

Kome se ne preporučuje Puzzle losion?

Puzzle antibakterijski losion se ne preporučuje ukoliko imate:

  • izrazito suvu kožu,
  • ukoliko je vaša koža podložna perutanju,
  • potkožne bubuljice, cistične akne,
  • ako vam nije preporučio dermatolog a imate problematičnu kožu,
  • ako volite da koristite prirodnu kozmetiku i prirodne preparate za negu kože.

Nevena i Jovana imaju problematičnu koži, pa su rešenje za pravilnu negu i lice bez bubuljica pronašle u prirodnoj kozmetici. Zato su podelile svoja iskustva sa nama za jedan prirodni tretman i losion.

One su uspele da očiste lice od bubuljica, a tretman im je pomogao da se izbore ujedno i sa masnom kožom! Njihova iskustva i kako im I DALJE POMAŽE pročitajte u ovom tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/ovo-je-najbolje-resenje-za-bubuljice-provereno/.

 

Puzzle losion za lice opis

 

Puzzle losion za lice je losion protiv bubuljica od domaćeg brenda Nevena. Nalazi se u kutiji koja je bele boje, ali na njoj ima dosta crvene boje.

Svi proizvodi su im u isto dizajniranim ambalažama, pa obratite pažnju kad kupujete. Može se desiti da želite losion a slučajno uzmete Puzzle gel za akne Pročitajte šta na ambalaži piše.

Naime, na kutiji je slika puzle crvene boje. Brend Nevena je ispisan blago sivom bojom, teže uočljivom. Ispod naziva brenda je crvenim slovima ispisano Puzzle, a ispod toga crnim sitnijim slovima Antibakretijski losion.

U isto dizajniranoj plastičnoj bočici od 100 ml nalazi se losion. Losion za bubuljice je providne boje, a miris je nekako lagan. Svi proizvodi iz linije Puzzle su istog mirisa.

 

Puzzle kozmetika

 

Brend Nevena u okviru linije Puzzle koja je namenjena mladoj i problematičnoj koži ima celokupnu liniju proizvoda.

U okviru Puzzle kozmetike postoje:

  • Puzzle antibakterijski stik korektor – odlično je da ovakav proizvod postoji jer je on namenjen prekrivanju bubuljica koje su se već pojavile, a u isto vreme deluje tako što smiruje upaljeno mesto i ublažava crvenilo.
  • Puzzle antibakterijski sapun – kožu čisti dubinski i otklanja višak sebuma, a istovremeno osvežava kožu i svprečava nastanak novih bubuljica.
  • Puzzle antibakterijski puder – ovaj antibakterijski puder neguje kožu. Nanosi se na očišćeno i suvo lice.
  • Puzzle antibakterijski losion – o kome vam pišemo detaljnu recenziju čisti pore – i otklanja, ali i sprečava pojavu novih bubuljica, ne ispira se.
  • Puzzle antibakterijski gel za umivanje –  služi za čišćenje lica prilikom umivanja. Čisti i neguje kožu, otklanja postojeće i sprečava nastanak novih akni. Možete pročitati recenziju – Puzzle gel protiv bubuljica.
  • Puzzle antibakterijska krema – nakon detaljnog čišćenja lica ostalim Puzzle preparatima, krema dubinski hidrira i neguje očišćenu kožu. Smiruje crvenilo i iritacije na koži. možete pročitati recenziju – Puzzle krema za bubuljice.

 

Kako se koristi Puzzle losion za čišćenje lica?

 

Jeste da Puzzle losion za lice dubinski čisti kožu, ipak potrebno je losion nanositi na očišćeno lice. Upotreba nije kao kod većine losiona za lice – da se čisti celo lce, već se nanosi ciljano na bubuljicu.

 

 

Koristi se 2 puta dnevno, ujutru i uveče na očišćeno lice. Najbolje je Puzzle losion za čišćenje lica aplicirati na vaticu, a zatim laganim utapkavanjem ciljano na mestima na kojima se bubuljica pojavila.

Ono što je bitno jeste da se losion ne ispira. Potrebno je sačekati da antibakterijski losion za lice lepo upije pre nego što nanesemo kremu, ukoliko na lice nanosimo hidratantnu kremu ili kremu za bubuljice.

Puzzle losion predstavlja i podlogu za kremu.

 

Puzzle losion iskustva

 

Mnogi korisnici su imali pozitivna iskustva sa korišćenjem Puzzle kozmetike. Kakve su se pozitivne promene desile, da li su se kod nekih javila neka neželjena dejstva, otkrijte u iskustvima.

 

Pozitivna iskustva

Dijana je neko ko ima problematičnu kožu. I njena majka je imala, ali su se nakon puberteta bubuljice povukle. Iako veruje da će i kod nje biti tako, mora da se potrudi da prikrije akne. Zaista je dosta istraživala, ali nije baš nailazila na neke rezultate. Otišla je kod dermatologa i doktorka joj je preporučila da proba Puzzle kozmetiku. Preporučila joj je da uzme bar 2 proizvoda. Dijana je odlučila da uzme Puzzle sapun i Puzzle losion za lice. Nekako joj se činilo da joj krema ne treba, njeno lice je i bez kreme jako masno. Kupila je ova dva proizvoda i videla da se, čak i nakon prvog nanošenja losiona, upala smanjila. Bila je oduševljena dejstvom. Rešila je da svom spisku prizvoda doda i korektor jer će on prekriti nesavršenosti.

 

Dača će uskoro napuiti 20 godina, ali su akne i dalje njegov problem. Od kako je ušao u pubertet imao je bubuljice, ali je mislio da će se vremenom smanjiti. Vreme je prolazilo, ali se ništa nije bilo bolje. U međuvremenu je probao mnoge metode, ali nije bilo drastičnih promena. Tada mu je drugarica preporučila Puzzle losion protiv bubuljica jer je čula od sestre da odlično radi. Dača je kupio u obližnjoj apoteci. Nanosio je losion po uputstvu, dva puta dnevno. Brzo je uvideo da je došlo do pozitivnih promena. Zahvalan je drugarici na preporuci.

 

Maja ima 27 godina, nikada nije imala problem sa bubuljicama. Ali se oduvek dešavalo da kada je u PMS-u lice ne može da prepozna. U pubertetu se to dešavalo, pa se nakon puberteta lice smirilo, izađe joj po neka bubuljica i to je to. Ali pre nekoliko godina je opet lice postalo problematično u PMS-u. Videla je da u derogeriji postoje Puzzle proizvodi za mlado lice, ali je odlučila da proba. Ako joj ne pomogne, probaće nešto drugo. Kupila je Puzzle losion za akne i Puzzle antibakterijski gel. Ona PMS prepozna po bubuljicama. Čak i pre pojave bubuljica, ona je odlučila da koristi. Inače joj je koža masna. Gel je savršeno otklonio višak sebuma, a bukvalno se pojavila samo jedna bubuljica.

 

Ivana je neko ko se dugo bori sa bubuljicama. Čini joj se da posustaje, jer retko vidi rezultate. Čak joj je derimatolog prepisao antibiotik koji je pila, bilo je razlike, ali minimalne. Nakon terapije, opet se javlja isti problem. Još jedan preparat u nizu koji će probati, da li će dati rezultate. Ima jake upale kada bubuljica izađe, desi se da dobije čvoriće, bukvalno. A neretko ona ne može da izdrži pa bubuljice cedi, i desi se još veća upala. I ovog puta nije izdržala, iscedila je bubuljicu, a nakon toga nanela je Puzzle antibakterijski losion koji je kupila u obližnjoj apoteci. Nakon nekoliko sati od nanošenja, bubuljice su se delimično sasušile, upala je bila veoma blaža.

 

Milena ima normalnu kožu, ne masnu. Ali ima problem sa bubuljicama, pogotovo u letnjem periodu. Probala je mnoge preparate protiv akni ali se uvek, bez izuzetaka dešavalo da joj koža od njih postaje mnogo suva. Bukvalno kad nanese preparat, desi se da joj se koža ljušti i peruta. Bila je skeptična kada je Puzzle losion za lice bio u pitanju, ali je ipak odlučila da proba, čitala je da ne isušuje kožu. I zaista, njena koža se nije dodatno isušivala a bubuljice su se povlačile. Ono što joj je posebno odgovaralo je to što joj je koža bila veoma čista nakon upotrebe losiona.

 

Blogerka koja ima samopouzdanja, čak iako ima problem sa bubuljicama, je inspiracija mnogim devojkama da zavole sebe bez obzira na fizički izgled. Ona često ističe da je videla mnoge poznate ličnosti bez šminke, da im je koža zaista u lošem stanju. Ali oni su i dalje uspešni, kao i tu gde jesu. Zajedno sa svojim pratiocima probala je na svom Vlogu Nevena Puzzle losion. Želela je da se zajedno uvere u dejstvo losiona. Ono što je na prvu loptu kupilo bio je miris, blag, prijatan. Iako sadrži alkohol, ne oseća se. Eksperiment je bio uspešan. Videlo se da je upala bila mnogo blaža. Postavila je na blogu sliku pre i posle. Ljudi koji joj veruju će sigurno probati losion jer su se uverili u njegovo dejstvo.

 

 

Negativna iskustva

Miljani su se bubuljice javljale s vremena na vreme. Ali nikako nije mogla da uhvati razlog. Nekada je to bio PMS, a nekad ne. Pored toga, njena koža je bila mešovita, u nekim delovima baš suva. Nikada nije koristila preparate protiv bubuljica, ali joj je drugarica rekla da će joj pozajmiti da proba Puzzle losion za lice. Njena drugarica je imala problematičnu kožu i njoj je losion savršeno odgovarao. Ali, kada je Miljana probala losion, njena koža koja je u nekim delovima bila veoma suva, isušila se dodatno. I ona je osetila zatezanje. Nije joj ovaj losion ogrovarao, iako je sasusio bubuljicu ona je imala nepijatan osećaj na koži. Odustala je od kupovine.

 

Borisu je majka kupila Puzzle losion za akne, jer od kako je ušao u pubertet njegova koža je buknula. U početku je to bila neka – neka bubuljica, ali vremenom sve ih je bilo više. Njegova majka nije znala uzrok, bila je veoma uznemirena jer mu je lice bilo bukvalno u čvorovima. Probao je losion, ali nije bilo dugotrajnog rešenja. Malo se umiri lice, ali opet nakon nekog vremena bukne. I to je bilo zaista bilo uznemiravajuće, više za mamu nego za Borisa. Odlučili su da odu kod dermatologa. Potražiće uzrok problema.

 

Anonimna devojka je takođe izrazila svoje nezadovoljstvo Puzzle antibakterijskim losionom. Njeno lice je problematično i svi puderi ovog sveta, teško prekrivaju činjenice. Uznemirena je. Već je probala milion preparata, ali bez uspeha. Da li će i ovaj biti još jedan u nizu? I da, nažalosst, ni on nije zadovoljio njene kriterijume. Možda treba da proba više proizvoda iz iste linije, ali samo losion ne radi čuda za njene akne. Razmilsiće o prirodnoj kozmetici.

 

Aktivni sastav za Puzzle losion za lice

 

Kako je u pitanju losion za čišćenje lica i za otklanjanje akni kod mlade kože, sastav je ono što deluje, svakako. Ono što Puzzle losion za lice sadrži jesu sledeći sastojci:

  • alkohol,
  • salicilna kiselina,
  • triclosan,
  • alantoin.

 

Alkohol

Alkohol je veoma čest sastojak preparata za čišćenje masne kože. Razlog je taj što alkohol otklanja višak sebuma, pa to prija koži koja je masna. Međutim, ako je koža suva, a koristimo preparate koji sadrže alkohol, moramo znati da će do isušivanja kože dodatno doći.

Tako da preparati koji sadrže alkohole, ne pogoduju suvoj koži. 

Salicilna kiselina

Još jedan sastojak koji se može često sresti kod preparata namenjenih borbi protiv akni. Pored toga koristi se još i kod uklanjanja ožiljaka od akni, kod izbeljivanja i tretiranja staračkih pega.

Ako salicilna kiselina može da izazove blago peckanje i iritacije, dobra strana je to što Puzzle losion protiv bubuljica ima samo 0,2% salicilne kiseline. Tako da je u ovom slučaju bezbedno koristiti losion svakodnevno.

Triclosan

U pitanju je antibakterijsko i antimikrotično sredstvo koje je takođe čest sastojak mnogih preparata za negu problematične kože.

Triclosan se nalazi u Puzzle losion za lice u procentu od 0,2. Najčešće se u preparatima korisi kao konzervans jer štiti sam preparat od širenja bakterija i mikroba. 

Alantoin

Alantoin potiče iz kore drveta divljeg kestena. U Puzzle losion za akne se nalazi u procentima 0,1%.

Alantoin čisti tkiva, stimuliše stvaranje novih ćelija pa je veoma poželjan sastojak preparata protiv akni. Takođe ima umirujuće i zaštitno dejstvo.

 

Puzzle losion za lice recenzija zaključak

 

Sigurni smo da ako je vaša mlada koža podložna bubuljicama to predstavlja estetski problem sa kojim se treba nositi. Nije lako prekriti bubuljice, koje ponekad zaista liče na čireve. Jer prekrićemo boju, ali je one su dalje tu, vide se. U težem slučaju, mogu se inficirati.

Puzzle losion za lice je nešto što zaista može pomoći problematičnoj koži, ma koliko problem bio veliki.

 

POVEZANI TEKSTOVI:

 

Da li i vas akne smaraju i utiču na vaše samopouzdanje? Jeste li već nešto pokušali?

Da li ste već imali prilike da probate Puzzle losion za lice? Kakvi su vaši utisci?

  • Podelite sa nama vaša iskustva i utiske u komentarima ispod teksta. Takođe, bili bi jako zahvalni da ocenite ovaj losion kroz nekoliko zvezdica.