Ako se borite protiv celulita na telu, možda je Skeyndor krema protiv celulita dobro rešenje! Pročitajte recenziju i iskustva!

 

Celulit je upravo ona reč koju nijedna žena ne želi da čuje. Pomorandžina kora ne izgleda privlačno, a ni lepo i često je izvor frustracije kod većine žena. 

Imamo jednu lošu, ali i jednu dobru vest! 

Loša vest je da skoro 90% žena ima problem sa celulitom i da je zbog toga razočarana svojim fizičkim izgledom.

Dobra vest je da postoje kreme protiv celulita koje se koriste kao odlična preventiva za ovaj problem. Jedna od krema koja se koristi u topljenju celulita je Skeyndor Body sculpt krema za celulit.

U tekstu saznajte da li je ovaj preparat protiv celulita dobar i da li pomaže, kako se koristi, kome se preporučuje, a kome ne i kakva su iskustva!

 

Celuleks celulit

 

Kada se koristi Skeyndor krema protiv celulita?

 

Skeyndor anticelulit krema se koristi kada se na određenom delu tela pojavi pomorandžina kora. Nebitno da li je to na butinama, na stomaku, da li je celulit ma nogama ili u predelu bokova – važno je da se tada na vreme reaguje. 

Kada primetite da vam je koža pri dodiru hrabava, da nije nežna i glaka, znate šta u tom slučaju treba da uradite.

Ovo je krema koja onemogućava pojavu novog celulita, a istovremeno smanjuje vidljivost već postojećeg. Zapravo, formulisana je za borbu protiv tvrdokornog celulita koji nekada može da bude i bolan na dodir. 

Svojom formulom Skeyndor krema za celulit bi trebalo stimuliše poboljšanje izgleda tela, odnosno nagomilane takozvane “pomorandžine kore”.

Možete je koristiti tokom bilo kojeg godišnjeg doba, jer to je stvarno potpuno nebitno. Svakako, neka vam ovo ne bude jedina intervencija u borbi protiv celulita. 

 

Na koji način Skeyndor krema deluje protiv celulita?

 

Jasno je u kom slučaju se koristi Skeyndor krema protiv celulita, ali na koji način ona deluje? 

Da li je ovo krema koja hladi ili krema koja greje? 

Reći ćemo odmah: ovo je krema protiv celulita koja greje kožu odmah nakon nanošenja. Nakon nanošenja kreme na područja zahvaćena celulitom koža se zagreva jer se pojačava cirkulacija krvi. Na taj način prirodno se tope masna tkiva, skida celulit i zateže koža.

U čemu je tajna?

Tajna je u revolucionarnoj formuli sa kofeinom i ketonima maline koji efikasno uklanjaju potkožne masti. Ovo je anticelulitna krema sa mikrovlaknima Nilit Energy koja pomažu u smanjenju pojave celulita i topljenju masnih naslaga.

 

 

Kožu održava glatkom, elastičnom i nežnom. Sprečava zadržavanje vode u ćelijama kože, pri čemu je remineralizuje i održava zdravom. Skeyndor anticelulit krema zateže kožu, pa je samim time vidljivost celulita smanjena i znatno ublažena.

 

Skeyndor kao krema za masne naslage

Što se tiče sama i masnih naslaga, Skeyndor Body sculpt krema za celulit uzrokuje topljenje masti. Krema aktivira enzime i razgrađuje lipide, tj. masne molekule i time podstiče njihovu eliminaciju.

Pored toga, ubrzava lipolitičku aktivnost tj. smanjuje masna tkiva i na taj način oblikuje siluetu.

Može se reći da je delimično zamena za kozmetički tretman. Ali nije zamena za prirodne metode uklanjanja celulita koje su oduvek najbezbednije i najzdravije za kožu.

Čitateljka Ivana nam se nedavno javila i ipričala šta joj je najviše pomoglo da PRIRODNO I BRZO SKINE uporni celulit! Zahvaljujući tom prirodnom preparatu ona je spremno dočekala leto – BEZ CELULITA. Najbolje od svega kako je rekla, bilo je to što je prirodno uspela da ga se reši za mesec dana. Njenu priču smo preneli u celosti i možete je pročitati na linku u tekstu https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

Isto može i VAMA POMOĆI DA SE REŠITE CELULITA!

 

Da li je Skeyndor anticelulit krema za tvrdokokorni celulit ili za mekani?

Skeyndor anticelulit krema je krema formulisana isključivo za borbu protiv tvrdokornog celulita. To obavezno imajte na umu pre nego što odlučite da je kupite i isprobate. 

Informišite se dobro sa kojom vrsta celulita imate problem i shodno tome koristite preparate za njegovo skidanje. Ovo nikako nije krema za mekani (vodeni, fibrozni) celulit. Mekani celulit je celulit koji je sunđerast, pomera se prilikom kretanja i nije bolan na dodir za razliku od tvrdokornog celulita. 

U suprotnom možete samo pogoršati situaciju, a verujemo da to nikako ne želite. Nepravilnim odabirom preparata možete samo još dodatno podstaknuti vidljivost celulita.

Postoji još jedna krema za tvrdokorni celulit iz Skeyndor Body Sculpt linije. To je Skeyndor kavitacijska krema protiv celulita koja je upečatljiva zbog neobičnog ultrazvučnog efekta. Više objašnjenja o tome sledi u nastavku teksta.

 

Po čemu se razlikuje Skeyndor kavitacijska krema protiv celulita?

Skeyndor kavitacija koncept anticelulitna krema, u odnosu na običnu Skeyndor kremu za celulit, je preparat revolucionarne formule sa efektom ultrazvuka. Upravo po ovoj formuli se razlikuje od prethodne kreme protiv celulita i to je ono po čemu je i najpoznatija. 

Formula funkcioniše po principu aparatne ultrazvučne kavitacije, a to znači da efikasno deluje na razgradnju celulita.

Generalno, ultrazvučna kavitacija je tretman koji se koristi za topljenje masnih naslaga u telu. Zahvaljujući ultrazvučnim talasima, Skeyndor kavitacijska krema protiv celulita prodire duboko u kožu i apsorbuje masne ćelije kože.

 

Ultrazvuk u kozmetici i šta je krema sa efektom ultrazvuka?

Upotreba ultrazvuka u kozmetici je dosta rasprostranjena, a to nije bez razloga. Može da se koristi kao tretman protiv hiperpigmentacije kože, protiv bora, akni, strija i celulita

Korišćenje ultrazvuka za tretmane za negu kože donosi kratkoročne, ali i dugoročne rezultate. Ultrazvučni talasi proizvode toplotne efekte u dubljim slojevima kože čime poboljšavaju njen izgled i zdravlje.

Ovi toplotni efekti uzrokuju zatezanje i učvršćivanje kože, kao i proizvodnju kolagena i elastina. Na taj način, koža postaje elastična, glatka i nežna, a istovremeno je regulisana i razgradnja masti. Upravo iz tog razloga, ultrazvuk se u kozmetici često koristi i protiv pomorandžine kore.

Nešto slično ultrazvuku, ali bez upotrebe pravog ultrazvuka je krema sa efektom ultrazvuka. Ona transformiše toplotne talase u duboke slojeve kože i podstiče aktivnost topljenja masti. Na taj način krema sa efektom ultrazvuka kao što je Skeyndor kavitacija koncept anticelulitna krema podstiče dejstvo u svim slojevima kože i time joj obezbeđuje optimalnu negu.

 

 

Skeyndor krema protiv celulita količina i kako izgeda

 

Skeyndor Body sculpt krema protiv tvrdokornog celulita se prodaje u belom pravougaonom pakovanju. Na pakovanju je naznačen tačan naziv kreme, a to je Skeyndor Body Sculpt Destock Crema Anticelulitica. Naslov kreme je ispisan finom kombinacijom crne i ljubičaste boje.

Sa druge strane proizvođač je naznačio sastav kreme, kao i njeno dejstvo i način korišćenja. Dizajn pakovanja kreme nije specifičan, bez slika je, ali elegantno izgleda na prvi pogled. Unutar pakovanja je bela tuba sa belim zatvaračem identičnog dizajna kao što je pakovanje.

Sa druge strane tube je crnim slovima ispisano zašto se krema koristi kao i rok trajanja od dana otvaranja. Skeyndor Body Sculpt Destock Crema Anticelulitica je dostupna u količini od 200ml

Ova količina kreme je dovoljna za nekoliko meseci redovne upotrebe.

 

Skeyndor anticelulit krema boja, miris, tekstura

 

Skeyndor krema za celulit je roze boje i fino i prijatno miriše. Što se tiče teksture, ona je lagana i vrlo prijatna na koži

Brzo se upija kožu i lepo se razmazuje po telu. Nakon nanošenja ne ostavlja masni trag na odeći, što je njen dodatni plus. Budući da prodire u dublje slojeve kože, njeno toplo dejstvo je efikasno i nakon tuširanja.

 

Kako se koristi Skeyndor krema za celulit?

 

Skeyndor Body sculpt krema protiv tvrdokornog celulita se koristi lako i brzo. Praktičnog je pakovanja, što olakšava upotrebu i u žurbi tokom dana. 

Može da se koristi nekoliko puta dnevno, ali je najbolje koristiti je dva puta dnevno, tj. ujutro i uveče. Važno je samo da je koristite u umerenoj količini i da je lepo namažate na problematična područja tela. 

Krema se nanosi kružnim potezima na koži prema gore nakon tuširanja. Ovo radite sve dok se lepo ne apsorbuje u kožu, a nakon toga ste spremne za predstojeće obaveze. 

Inače, oprez! Skeyndor krema protiv celulita ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama koje su osetljive na ksantine i kofein

 

Skeyndor krema protiv celulita iskustva

 

Vreme je da vam otkrijemo iskustva korisnica koje su probale i koristile Skeyndor anticelulit kremu. 

Odmah da vam kažemo da ima i negativnih iskustava i kritika. To nije ništa loše i ne znači da vama neće pomoći. 

Hajde da vidimo kakva su pozitivna iskustva i zašto nekim ženama krema nije pomogla i zbog čega nisu zadovoljne njenim dejstvom.

 

Pozitivna iskustva

Jovana je dosta dugo imala problem sa tvrdokornim celulitom i bila je pomalo razočarana. Isprobala je razne preparate protiv celulita, ali nijedan od njih nije ispunio njena očekivanja. Slučajno je jedne večeri pre spavanja na internetu naišla na stranu recenziju za Skeyndor kremu za celulit. Posle nekoliko nedelja svakodnevne upotrebe primetila je poboljšanje izgleda pomorandžine kože. Celulit se smanjio, a koža je zategnutija, lepša i elastičnija. Za sada je zadovoljna rezultatima i nastaviće sa korišćenjem.

 

Jedna mlada mama se na forumu pohvalila koliko se prijatno iznenadila učinkom kreme. Posle samo nekoliko dana primetila je da je krema bolje oblikovala njenu figuru i da se celulit polako smanjuje. Toplo preporučuje svim mamama koje žele da poboljšaju svoj izgled i figuru.

 

Anđela je veoma zadovoljna postignutim rezultatima. Prema njenom mišljenju, ovo je jedna od boljih krema protiv celulita i stvarno radi svoj posao. Baš joj se dopada to što je lagane teksture i što se brzo upija u kožu. Koristi je jednom dnevno već nešto više od dva meseca. Za to vreme koža joj je postala svilenkasta, prirodno zaglađena i zategnuta.

 

Svetlani je Skeyndor Body sculpt krema protiv tvrdokornog celulita mnogo pomogla. Redukovala je celulit i kožu učinila mekom, nežnom i čvršćom. Celulit se skoro i ne primećuje na telu. Od nje iskrena preporuka.

 

Rezultatima kreme je zadovoljna još jedna korisnica. Doduše, ona je krenula sa redovnom fizičkom aktivnošću i uporedo sa tim je koristila i kremu. Skeyndor krema protiv celulita odlično deluje na njenu kožu i već posle desetak dana primetila je prve rezultate.

 

Da Skeyndor Body Sculpt Destock Crema Anticelulitica zaista pomaže, potvrđuje još jedna korisnica. Ona kaže da je krema odlična kao preventiva i da je koža posle korišćenja nežna i zategnuta.

 

Nezadovoljne korisnice 

Skeyndor Body sculpt krema protiv tvrdokornog celulita nije pomogla jednoj tridesetogodišnjakinji. Zaista dugo je koristila kremu, ali to nije pomoglo. Celulit je i dalje bio veoma vidljiv, jedino joj je koža bila mekša. Nije zadovoljna kremom i neće je ponovo kupiti.

 

Nataša nije pročitala da se krema ne preporučuje osobama koje su alergične na ksantin. Posle jedne upotrebe koža je bila sklona alergijskoj reakciji. Prestala je sa upotrebom i ubuduće čitaće pažljivo sastav bilo kog kozmetičkog preparata.

 

Skoro nikakvih rezultata nije primetila ni Sunčica. Prema njenom mišljenju, ovo je prosečna krema koja će kožu učiniti mekšom, ali neće redukovati celulit. Potrošila je tubu do kraja, ali je neće ponovo koristiti.

 

Skeyndor krema protiv celulita

 

Skeyndor krema za celulit sastav

 

Skeyndor Body sculpt krema za celulit u svom sastavu ima dobre i loše sastojke. Sledi kompletna lista sastojaka, a potom ukratko objašnjenje za neke od najvažnijih.

Kompletna lista sastojaka:

Aqua, C12-13 Alkyl Lactate, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Propanediol, Caffeine, Glyceryl Stearate, Isoeicosane, Peg-100 Stearate, Ethoxydiglycol, Butyrospermum Parkii Butter, Carnitine, Dimethicone, Persea Grattisima Oil, Raspberry Ketone, Fisetin, Caffeine Carboxylic Acid, Schinus Terebinthifolius Seed Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Glaucine, Solidago Virgaurea Extract, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Asiaticoside, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Coco-Glucoside, Polyacrylamide, Triethanolamine, Cetyl Alcohol, Coconut Alcohol, Xanthan Gum, C13-14 Isoparafin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Laureth-7, Peg-8, Caprylyl Glycol, Alcohol, Sodium Citrate, Tocopherol, Citric Acid, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, CI 16035, Parfum.

Ukratko objašnjenje za najznačajnije:

  • Kofein sagoreva masti, povećava metabolizam masti i na taj način oblikuje figuru tela.
  • Karnitin poboljšava sagorevanje masti sa ciljem dobijanja energije kako bi se poboljšala fizička izdržljivost.
  • Ketoni maline su još jedan aktivni sastojak koji takođe stimuliše razgradnju masti.
  • Glaucin je sastojak žutog maka koji utiče na smanjenje celulita i na stimulaciju kolagena i elastina. Zateže kožu, održava je elastičnom, mekom i glatkom na dodir.
  • Dimetikon je vrsta silikona koja se ne preporučuje često za korišćenje u kozmetici.
  • Parfum je još jedan štetan sastojak u kozmetici koji može da izazove iritaciju kože.

 

Celuleks celulit

 

Skeyndor krema protiv celulita recenzija zaključak

Hajde sada na kraju recenzije da ukratko sumiramo sve ono što smo do sada napisali. 

Prvenstveno, Skeyndor Body sculpt krema za celulit je krema koja lepo miriše i koja se lepo razmazuje. Nekim korisnicama stvarno pomaže i stvarno su zadovoljne rezultatima i to je super.

Sa druge strane, krema ima i mane i može da izazove iritaciju kože pod dejstvom ksantina ili kofeina. Redovnom upotrebom primetićete poboljšanje izgleda kože. Samo budite uporne i strpljive.

 

POVEZANO:

 

Da li ste probale Skeyndor kremu za celulit? Kakva su vaša iskustva? Podelite sa nama svoje utiske, komentare i iskustva u komentarima ispod recenzije.

  • Kako vam se dopala Skeyndor krema protiv celulita recenzija? Ocenite je zvezdicom od 1 do 5 i podelite sa nama vaše komentare. Hvala vam na čitanju!