Antiflek forte krema za kožu bez fleka i pega. Saznajte sve o ovoj kremi-kakve fleke i pege skida, kad očekivati rezultate i šta kažu iskustva.

 

Ne volim da to priznam, ali je naša koža sklona oštećenjima. Moramo da je stalno negujemo, a konkretno za to služe kreme protiv hiperpigmentacije.

Inače, nastaju bubuljice, bore, kao i razne vrste hiperpigmentacijskih mrlja. Kad se poveća količina melanina u koži, to može da bude zlo za kožu!

Fleke i pege boje delove kože u tamno. Naš ten nije ujednačen i blistav!

Antiflek forte krema protiv fleka i pega nudi se kao jedno od rešenja na našem tržištu. Ona je na prirodnoj bazi sa puno vitamina C koji izbeljuje i podmlađuje kožu. A šta još sadrži i kako deluje, saznajte u nastavku teksta!

Krećemo sa predstavljanjem ovog proizvoda! 

 

fleke Neborela

 

Zašto se koristi Antiflek forte krema

 

Vidite li ovo ,,anti” u nazivu? Odmah se daje do znanja da je u pitanju proizvod protiv fleka. Zanima vas da li je samo za to? Sada slede odgovori! 

Za Antiflek prirodnu kremu kažu da ima trostruko dejstvo

  • Služi za izbeljivanje fleka i pega na licu i telu. Drugim rečima, vrši depigmentaciju kože i uklanja razne vrste hiperpigmentacijskih mrlja. Neguje i ujednačava vaš ten.
  • Sprečava nastajanje hiperpigmentacijskih mrlja. To znači da deluje kao preventiva i zaštita.
  • Na kraju štiti kožu od slobodnih radikala i usporava starenje kože na licu i telu.

Antiflek forte kremu najbolje da koristite protiv staračkih fleka i pega, fleka od Sunca i fleka od bubuljica. Postepeno izbeljuje ovako tamne delove kože i čini ih nevidljivim.

Brzo obnavlja površinske delove kože. Nećete pogrešiti ako upotrebljavate ovaj proizvod za sve vrste hiperpigmentacijskih mrlja za lep i blistav ten. 

 

Kome se preporučuje

 

Ovo je proizvod koji može svako da koristi. Nema ograničenja što se tiče tipa kože. 

Sviđa mi se to što Antiflek krema ne sadrži bilo kakvu hemiju. Potpuno je na prirodnoj bazi voća i bilja. Zahvaljujući takvom sastavu, ova krema je pogodna za osetljivu kožu. Ne iritira i ima blago dejstvo. 

Naše čitateljke, dve gospođe Marina i Vesna koriste jednu prirodnu kremu za lice. To je krema za bore, za tamne fleke i za podočnjake, pa su i podelile sa nama svoja iskustva. Krema im je pomogla da se podmlade, da smanje fleke i bore, kao i da umanje vidljivost podočnjaka. Pročitajte Marinino i Vesnino iskustvo i kako im je to pošlo od ruke  https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-brise-bore-i-podocnjake/ .

 

Kako nastaju i izgledaju hiperpigmentacijske fleke i mrlje?

 

Kako izgledaju ovakve mrlje? Ko je krivac za njihovo nastajanje? 

Hiperpigmentacijske mrlje nastaju kao posledica neumerene proizvodnje melanina u koži. Melanin je pigment koji brani našu kožu od sunčeve svetlosti. Melanociti su ćelije kože koje se množe i ubrzano stvaraju ovaj pigment da bi zaštitili kožu od raznih faktora. 

Tako dobijamo obojene delove kože u vidu fleka i pega. Oni liče na mladeže, najčešće su u prečniku do 5 mm. Mogu da budu smeđe, crvenkaste ili svetloroze boje. Naš ten izgleda neprirodno, neuredno i nečisto jer je starenje kože ubrzano.

Spoljašnji i unutrašnji faktori podstiču hiperpigmentaciju.

Od spolja izlaganje suncu, tretmanima lasera i solarijuma, kao i upotreba nekih lekova ubrzavaju nastajanje melanina. Od unutrašnjih faktora poremećeni rad organa poput bubrega i jetre mogu da utiču na stvaranje fleka. Zatim, starenje kože, posebno kada je u pitanju stanje lica u menopauzi, trudnoća, kao i bubuljice ili akne jesu često krivci za prebojene delove kože. 

 

Antiflek forte krema protiv fleka

 

Antiflek forte krema protiv fleka i pega opis

 

Antiflek forte ima belu plastičnu ambalažu. Videćete da se nalazi u pakovanju sa okruglim poklopcem na kraju. Sadrži oko 100 grama kreme.

Kad otvorite pakovanje, videćete teksturu bele boje. Ukoliko budete mazali, primetićete da krema ima gušću teksturu koja se brzo upija.

Miriše prijatno i osvežavajuće, kao što sam očekivala. Ima lep miris voća i biljaka. 

Kremu za fleke na licu i telu proizvodi domaća firma Bios Fitomedik centar. Oni kombinuju savremenu tehnologiju sa lekovitom moći biljaka da bi pravili sasvim prirodne preparate. 

 

 

Antiflek forte krema sastav

 

Antiflek krema nema u sebi ništa od hemijskih sastojaka. Stvarno su se potrudili da nam ponude prirodnu kremu za izbeljivanje fleka i pega na licu i telu. 

Izvolite kompletnu listu sastojaka:

Kupina (rubus fruticosus), ananas (ananas comosus), nezrelo grožđe (vitis vinifera), medveđe grožđe (arctostaphylos uva-ursi), peršun (petroselinum sativum), čičak (arctium lappa), mineralna voda (aqua mineralis). 

 

Kupina

 

Za kupine kažu da su idealne domaće bobice za zdravlje. Deluju preventivno protiv raka, a evo zašto to kažem!

Sadrže elaginsku kiselinu. Ta kiselina u sklopu sastava kreme štiti kožu od sunca i raka. Učestvuje u čišćenju kože od tamnih mrlja koje ne volimo.

 

Ananas

 

Ananas neretko nađe mesto u raznim pilinzima i maskama. On utiče kao eksfolijent na koži sa koje skida izumrle ćelije.

Sadrži antiupalni sastojak bromelin. Ovaj bromelin obnavlja kožu sklonu nastajanju fleka i pega. Rastvara veze između keratinocita u sastavu pigmentnih mrlja. Uspešno izbeljuje ove nepravilnosti na površini kože. 

 

Nezrelo grožđe

 

Ovo grožđe ne jedemo, ali ipak ima značajnu ulogu za našu kožu.

Njegove voćne kiseline iz sastava Antiflek kreme doprinose brisanju tamnih mrlja sa kože. Učestvuju u deskvamaciji epitela da bi se proces izbeljivanja ubrzao.

 

Peršun

 

Peršunom su nekadašnji Grci i Rimljani trljali kožu. Znali su da on regeneriše i osvežava, da vraća blistav i ujednačen ten.

Peršun je obogaćen vitaminom C i raznim mineralima. Nije bez razloga sastojak kreme. On brzo obnavlja površinske slojeve i uklanja tamne pigmentne mrlje na licu i telu. 

 

Čičak

 

Ništa manje nije zanemarljiva uloga čička u ovom proizvodu. Bez njega aktivni principi drugih sastojaka ne bi bili tako delotvorni, sledi odgovor zašto!

Čičak pozitivno deluje na epidermis. Ne samo da reguliše lučenje prirodnih masnoća, već utiče na hiperpigmentacijske mrlje. Poznat je kao čistač kože. On će pomoći da se oslobodite fleka i pega i vratiće prirodnu boju tena. 

 

Arbutin u kremi Antiflek forte

 

Ako se pitate za poreklo, Arbutin potiče iz uve, odnosno medveđeg grožđa. On sprečava enzim tirozinazu koji stimuliše produkciju melanina u koži. Izbeljuje fleke i pege na licu i telu, ali deluje i preventivno protiv hiperpigmentacije.

Arbutin je prirodna alternativa toksičnom jedinjenju hidrohinon. 

Hidrohinon je često sastojak brojnih krema protiv fleka i pega. To je hemijsko jedinjenje za posvetljivanje kože. Zabranili su ga u mnogim državama sa razlogom. Može da izazove rak, alergije i razne iritacije na koži. 

Za razliku od opasnog hidrohinona, arbutin nije toksičan. On je  blaga supstanca koja bi prijala onima sa osetljivom kožom. Ne bi trebalo da iritira kožu i izaziva upale. 

 

Vitamin C u Antiflek kremi

 

Pored voćnih kiselina i arbutina ovaj proizvod sadrži i peršun. On je riznica vitamina C koji godi našem zdravlju i koži. Bez vitamina C mi ne bismo mogli da živimo, a ni da lepo izgledamo.

Evo zašto je vitamin C tako važan!

To je vitamin koji podmlađuje našu kožu. On se bori protiv slobodnih radikala, a samim tim i starenja kože. Ne dozvoljava da fleke i pege nastanu na koži. Smanjuje količinu melanina, pa je zato odličan za uklanjanje fleka od sunca, starenja i bubuljica. 

Vitamin C deluje kao sredstvo koje obnavlja i revitalizuje kožu. Oporavlja kožu sklonu hiperpigmentacijskim mrljama i borama. Kao sastojak Antiflek forte kreme vitamin C super neguje i osvežava kožu kao antioksidans.

 

 

Kako se koristi Antiflek krema za fleke

 

Najpre operite i očistite kožu. Bolje da čista koža upije prirodan biljni sastav ovog proizvoda. 

Treba da namažete kremu na ugroženo mesto 2 puta dnevno. Preporučujem da operete ruke da biste naneli proizvod čistim prstima. 

Nemojte ispirati vodom. Koristite kremu protiv fleka makar četiri nedelje bez pauze. Budite strpljivi za rezultate! 

 

Kako deluje Antiflek krema protiv fleka

 

Kada se nagomila melanin, to neće da valja. Nastajaće hiperpigmentacijske mrlje koje će smetati vašem savršenom tenu. Evo šta čini Antiflek krema!

Antiflek krema predstavlja odličan spoj voća i lekovitog bilja. Arbutin iz uve, voćne kiseline i vitamin C rastvaraju pigmente koji čine fleke i pege. Smanjuju stvaranje i nagomilavanje melanina. Ljušte površinske delove kože da bi odstranili pigmentne mrlje. 

Moram priznati da ova krema protiv fleka obećava. Zaustavlja enzime koji prouzrokuju povećanu sintezu melanina. Nisam očekivala ništa manje kada sam videla šta krema sadrži, pošto nema u sebi hidrohinon.   

 

Kada se postižu rezultati za kremu Antiflek

 

Znam koliko ste kao ja nestrpljivi za rezultate. Non-stop se gledate u ogledalo da li ima promena. Pomalo se plašite neželjenih reakcija, zar ne? To je sasvim normalno, posebno kad je u pitanju krema koju prvi put koristite.

Rezultate očekujte za najmanje 28-30 dana. Budite uporni da makar jedan mesec koristite Antiflek forte kremu.  Maksimalne efekte u smislu da se sasvim izbele fleke očekujete za nekih 40 dana. 

Strpen spašen, što bi rekao naš narod! Ne odustajte iako vam se čini da možda ne daje rezultate. 

 

Antiflek forte krema protiv fleka očekivani efekti

 

Posle nekog perioda upotrebe očekujte sledeće rezultate: 

Imaćete manje hiperpigmentacijskih mrlja. Fleke i pege neće biti toliko vidljive. Primetićete kako vam Antiflek krema smanjuje fleke i pege, a zatim izbeljuje ove nedostatke na koži. 

Radovaćete se tome kako vam je ten ujednačen. Nema više iritantnih obojenih kružića na koži, već je njena površina zaglađena i prirodno sjajna. Izgledaćete mlađe bez staračkih fleka i pega. Imaćete utisak kao da vam je koža čista, negovana i uredna. 

 

Antiflek forte krema protiv fleka

 

Antiflek forte krema iskustva

 

Ako mislite da su iskustva samo pozitivna, prevarili ste se. Jeste da je ovo prirodna i biljna krema, ali ne znači da baš svakome odgovara. Postoje oni manje zadovoljni korisnici koji se nisu usrećili kupovinom ovog proizvoda. 

 

Prenosim vam najpre pozitivna iskustva.

 

Korisnica u četrdesetim godinama piše da je Antiflek forte krema oslobodila tamnih mrlja od starenja. Imala je staračke pege na licu i nije bila zadovoljna svojim tenom. Na savet prijateljice kupila je ovaj proizvod. Već posle mesec dana primetila je kako su joj pege izbeljene. Sada ima ujednačeniji i sjajniji ten lica zahvaljujući kremi.

 

Nekoliko zadovoljnih korisnika deli utiske sa nama.

 

Kažu da krema za fleke i pege zaista čini da ovi nedostaci nestanu. Krema se lako i brzo upija, predivno miriše na voće. Imali su probleme sa kožom jer je izlaganje sunčevoj svetlosti uzelo danak. Ova krema im je pomogla da izbele ten i da se odstrane fleke i pege od sunca. Rado je preporučuju svima koji vole da se sunčaju bez posledica.

 

Piše adolescentkinja sa masnom kožom.

 

Ona ima kožu sklonu bubuljicama i mitiserima. Iako je tako mlada, primetila je sve veću pojavu mladeža i tamnih fleka na celom telu. Od bubuljica su joj ostajali i ožiljci, tako da baš nije bila zadovoljna izgledom kože. Majka joj je za rođendan kupila Antiflek forte. Ova adolescentkinja je uspela rešiti problem sa flekama od bubuljica posle 40 dana. Žao joj je što ova predivna biljna krema ne uklanja i mladeže, ali ipak hvala za fleke. 

 

Evo korisnice sa osetljivom kožom!

 

Ona često pati od crvenila, bubuljica i upala na licu. Dobijala je fleke od sunca i bubuljica, što joj je smetalo. Videla je sajt firme Bios centar i odlučila da kupi njihov proizvod Antiflek forte. U početku je bila sumnjičava, ali se kasnije uverila da krema zaista deluje. Posle 35 dana primetila je da su joj fleke postale nevidljive. Krema uopšte ne iritira njenu osetljivu kožu, već blago deluje kao što su obećali. 

 

Prelazimo na ne tako lepa iskustva.

 

Piše jedna korisnica koja je skoro postala mama.

 

Ona je dobila fleke kao trudnica od hormona. Nije ništa mazala tada jer se bojala da ne iritira kožu. Posle porođaja je kupila kremu Antiflek. Mislila je da će joj pomoći, ali nakon 2 meseca mazanje nije primetila rezultate. I dalje je imala problematičan ten sa tamnijim mrljama na licu i telu. Nije zadovoljna kremom i ne preporučuje je trudnicama i novopečenim mamama sa sličnim problemima.

 

Ima nekoliko korisnika sa gorim iskustvom!

 

Neko od njih je imao staračke pege, a neko fleke od sunca i bubuljica. Njima je krema iritirala kožu. Osećali su svrab i blago peckanje. Jednom korisniku u tridesetim godinama je lice baš buknulo. Imao je crvenilo na delovima kože sa tamnim mrljama. Izgleda da su alergični ili im jednostavno ne prijaju voćne kiseline iz sastava ovog proizvoda. 

 

fleke Neborela

 

Slični i povezani članci:

 

Da li ste koristili Antiflek forte kremu? Ako je odgovor potvrdan, podelite svoja iskustva sa našim čitaocima. 

Zanima me da li vam je ova krema pomogla da se rešite fleka i pega? Možete svojim odgovorom pomoći nekome da odluči da li da kupi ili ne ovu kremu. Nadam se da sam ja vama pomogla!

Kako ocenjujete proizvod na skali od 1 do 5? Ocenite zvezdicama dole ispod teksta.