Garnier Eye Tissue maska za podočnjake i oči je brzo rešenje za uporne podočnjake, jer deluje za samo 15 minuta! U recenziji otkrivamo kako!

 

Zašto se koristi Garnier Eye Tissue maska za oči

 

Savremeni, ubrzani način života je nešto na šta smo se navikli. Takav način života se svakako odražava kako na nas, tako i na našu kožu, zbog čega se često stvaraju podočnjaci ili dolazi do natečenosti kože ispod očiju. Upravo zato, najosetljiviji je svakako deo oko očiju gde je i koža najtanja.

 

podocnjaci Neborela

 

Garnier Skin Naturals Eye Tissue maska za podočnjake je zapravo maska za oči u obliku maramice. U sebi sadrži ekstrat narandže i hijaluronsku kiselinu, koji pomažu da se ublaže tamni podočnjaci. Ona može biti trenutno i brzo rešenje za otklanjanje tamnih kolutova oko očiju, kao i umornih očiju.

Ali da li baš uvek?

Protiv podočnjaka veoma efikasno pomažu kreme za podočnjake, a utiske sa nama o jednoj prirodnoj kremi koja ih uspešno smanjuje podelile su dve korisnice. U tekstu na linku pročitate kako su one uspele da smanje podočnjake i šta im je najviše POMOGLO https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-brise-bore-i-podocnjake/.

 

Garnier maska za podočnjake – prednosti i mane

 

Kao i svaki proizvod i Garnier Eye Tissue Mask fresh look maske za oči u maramici imaju svoje prednosti i mane.

Prednosti koje ima Garnier Eye Tissue maska za podočnjake su svakako njeno brzo dejstvo, jer deluje u roku od 15 minuta. Takođe, Garnier maska za podočnjake je pogodna za sve tipove kože lica.

Maska smiruje područje oko očiju, intenzivno hidrirajući kožu otklanja znakove stresa i umora. Smanjuje natečenost oko očiju. Poznato je da efekat hlađenja ima pozitivno dejstvo jer smanjuje kapilare i tako otklanja izgled nadutosti, a to je ono što ova maska pruža. 

Nakon upotrebe Garnier maske za podočnjake predeo oko očiju ima manju temperatutu za čak 4 stepena. Mnogi su oduševljeni ovim efektom.

U sastavu maske nalazi se ekstrat narandže. Ali ono što na ambalaži nije navedeno je da li je u pitanju sveži sok ili koncentrovani. Vitamin C je veoma bitan za zdravlje naše kože jer je u pitanju snažan antioksidans, ali, isto tako može oštetiti kožu ukoliko je izložimo sunčevm zracima nakon nanošenja kreme koja u visokim procentima sadrži vitamin C. Pa tako i maska u maramici….

Zato je bolje masku koristiti u večernjim satima, nakon napornog dana. Nakon loše prespavane noći i samo nekoliko sati sna, potrebno nam je brzo rešenje. Takođe,Garnier maska za podočnjake se jednokratno koristi, što znači da je stalno moramo iznova kupovati ukoliko na nas ostavi wowwww efekat.

 

 

Garnier Eye Tissue maska – dve vrste maske za oči

 

Postoje dve vrste Garnier Skin Naturals Eye Tissue maski za oči. Obe maske pripadaju Garnier Skin Active kolekciji. Kada su u pitanju Garnier maske za podočnjake razlika postoji, kako u sastavu tako i u samom obliku maramica. Jedna je za bore, jer otklanja fine linije. Druga je više namenjena “umornim očima” – podočnjacima.

 

Narandžasta Garnier Eye Tissue maska za podočnjake

 

Prva maska, tema današnje recenzije, je maramica za oči u narandžastoj kesici. Namenjena je vizualnom otklanjanju kesica oko očiju. Glavni sastojci ove make su ekstrat narandže i hijaluronska kiselina.

Sadrdžaj kesice su u stvari dve male maramice koje se stavljaju odmah ispod oka, gde sadržaj i deluje, nakon 15 minuta. Efekat je vidljiv već nakon prvog korišćenja jer predeo oko očiju ostavlja sjajnijim, mekšim i vidno osveženim.

 

Plava Garier Eye Tissue maska za podočnjake

 

Drugu masku ćete prepoznati po ambalaži plave boje. Namenjena je vizualnom otklanjanju finih linija oko očiju, koje su svakako sastavni deo starenja. One postaju vidljivije ukoliko je koža iscrpljena i pod stresom. Glavni sastojci majske su kokosova voda i hijaluronska kiselina.

Kokosova voda ima veliku primenu u kozmetici, baš zato se danas često sreće u mnogim kremama i maskama koje se koriste za negu lica, ali i šamponima za kosu. Koristi se i u ishrani ali je na našim prostorima teže naći. Zato predstavlja pravo zlato koje se može iskoristiti korišćenjem Garnier Eye Tissue maske za podočnjake.

Razlika je i u obliku maramice jer plava maska je oblika koji prekriva celokupni deo oko očiju. Pošto zahvata veću površinu, veći deo čini sjajnijim i daje vizualni efekat mlađe kože.

 

Kako izgleda Garnier maska za podočnjake u maramici

 

Sam naziv nam kaže, Garnier maska za podočnjake je u obliku male maramice. Kesica je narandžaste boje, a maramice bele, mokre su i izgledaju kao deblje vlažne maramice. 

Na ambalaži je uputstvo za pravino postavljanje maramice, a na prednjoj strani naziv Garnier Eye Tissue Mask fresh look. Kada otvorite i izvučete maramicu videćete da su Garnier maske za podočnjake u obliku polumeseca. Unutar kesice su dve maramice za jednokratnu upotrebu. Kesica je gramaže 6 grama.

Na ambalaži su detaljno navedeni sastojci koje se nalaze u Garnier maski, koja se svakako koristi i za smanjenje vrećica ispod očiju. Naznačeno i kakav efekat maska ostavlja. 

 

Garnier skin natural maska u maramici za podočnjake sastav

 

Prilikom odabira kreme za lice, prvo na šta obratimo pažnju je svakako sastav. U ovom slučaju i prilikom izbora maske za lice. Koža oko očiju je jako tanka. Neretko nanosimo dosta šminke,na tom delu lica. Sastav maske za ovaj deo lica je veoma bitan.

Maska sadrži vodu, glicerin, ekstrakte nekih biljaka, u ovom slučaju kamilice. Glavni sastojci Garnier Eye Tissue maske za podočnjake su ekstrat narandže i hijaluronska kiselina. Kao što je dobro poznato, hijaluronska kiselina regeneriše kožu, zadržava vlažnost u koži, smanjuje bore, podmlađuje. Zbog toga je neizostavni deo svih krema za lice i krema za bore.

 

Kako se koristi Garnier Eye Tissue maska za podočnjake

 

Detaljno uputstvo kako se Garnier maska za podočnjake koristi je naznačeno na ambalaži. Najpre je potrebno ambalažu otvoriti i izvaditi sadržaj kesice. Unutar kesice su dve male maramice. Potrebno je pravilno staviti na predeo oko očiju, da ne okrenemo deo koji ide ka nosu suprotno.

Zatim se Garnier maska ostavi 15 minuta da deluje na podočnjake, jer je tako naznačeno, a za to vreme mi možemo popiti prvu jutarnju kaficu. Ukoliko ipak odlučite da je koristite ujutu ( bez obzira na to što sadrži ekstrat  narandže), možete je naneti odmah nakon što ste je izvadili iz frižidera. 

Za snažniji efekat potrebno je Garnier masku za podočnjake držati u frižideru, to će pojačati njeno dejstvo. Tako će efekat biti pojačan. Plus vaša koža će izgledati zategnuto, sjajno i hidrirano.

Nakon 15 minuta masku tj. maramice skinite sa lica, a ostatk sadržaja iz kesice, koje podseća na kremu, nežno kružnim pokretima nanesite na predeo oko očiju. Budite obazrivi da Vam sardžaj ne nadraži oko i zbog toga izbegavajte najbliža područja oko očiju. 

Sadržaj iz kesice će koži dati dodatni sjaj, i koža će zaista izgledati sjajno i zategnuto.

 

 

Kako deluje Gariner Eye Tissue maska za podočnjake

 

Garnier maska za oči u maramici za smanjivanje kesica ispod očiju i tamnih podočnjaka upravo deluje na taj način. Ekstrakt narandže i hijaluronska kiselina kao glavni sastojci maske ostavljaju predeo oko očiju sjajnim, osveženim i daju osećaj budnosti.

Smanjuje vrećice i tamne kolutove bombom rashladne hidratacije za samo 15 minuta. Uz dovoljno tečnosti, malo više pažnje prema sebi (jer je ovo jedino telo koje imamo za ceo život), Garnier maska za podočnjake nam u trenutku može spasiti i svakako popraviti izgled.

Ono kada je potrebno brzo rešenje za naš izazov tamnih kolutova oko očiju, tu nastupa jednokratna Garinier maska za predeo oko očiju.

 

Garnier Eye Tissue maska za podočnjake iskustva 

 

Verujem da jedan isti proizvod može biti jako dobar za kožu jedne osobe, a da drugoj nikako ne odgovara. Kada su u pitanju utisci i iskustva za Garnier Eye Tissue masku za podočnjake, ona su različita, a Vi ćete svakako imati svoje već nakon prve upotrebe.

Kad je u pitanju nega lica, tu većina nas ne daje proizvodu drugu šansu, jer svi imamo samo jednu šansu za prvi utisake

Iskustvo jedne mame je pohvalno popitanju ove maske za oči u maramici. Ona je nedavno saznala za ove maramice protiv podočnjaka, a kako se nedavno porodila bilo shvatila je da su joj jako potrebne. Zbog čestog buđenja i ustajanja noću radi dojenja bebe, ova Garnierova maska joj jako prija za oči i podočnjake.

Ivana je preporučila masku svim svojim drugaricama koje su se tek porodile, pošto slabo spavaju. Takođe savetuje da je koriste i sve druge žene koje dosta vremena provode na poslu, samim tim manje vremena posvećuju sebi.

Nekim korisnicima ova maska ima jak i opor miris pa im ne odgovara i radije se odlučuju za Garnier Eye Tissue masku za podočnjake u plavoj kesici. Ta druga maska u maramici sadrži kokosovu vodu i hijaluronsku kiselinu.

Takođe, neke korisnice misle da ona nije dovoljno dobra za podočnjake. Iako hladi, prija, to je daleko od utiska da odmara umorne oči i smanjuje podočnjake. One se radije opredeljuju za kreme protiv tamnih podočnjaka.

 

Slične recenzije za sheet maske za lice:

 

Narandža u kozmetici

 

Primena narandže u kozmetici je veoma velika. Visok sadržaj vitamina C je svakako zaslužan za to. Vitamin C je veoma bitan za zdravlje naše kože, jer kožu obnavlja, i smanjuje pore, koje, ukoliko su otvorene, mogu da dovedu do ozbiljnih iritacija kože.

Iz tog razloga mnogi proizvodi sadrže vitamin C, a Garnier maska za oči i podočnjake u maramici ekstrat narandže. Efekat narandže je takođe bitan jer smanjuje mogućnost pojave akni, izbeljuje kožu, pa samim tim otklanja tamne kolutove oko očiju.

Narandža je pronašla široko dejstvo u kozmetici. Iz tog razloga ona je sastavni deo mnogih krema, maski, pilinga, kao i mnogih šampona i mirisnih i opuštajućih kupki.

 

Hijaluronska kiselina

 

Jedan od dva glavna sastojaka Garnier Eye Tissue macke za podočnjake je i hijaluronska kiselina. Ona je prirodni sastojak našeg tela. Hijaluronska kiselina ima neverovatnu moć da zadržava (odnosno veže) dosta tečnosti.

Baš iz tog razloga hijaluronska kiselina obnavlja kožu, hidrira je i čini znatno podmlađenom. Sadržana u Garier Eye Tissue maski za podočnjake, hijaluronska kiselina, daje osećaj mekoće, otklanja znakove umora i stresa sa kože.

 

 

Garnier maska za podočnjake u maramici cena i gde kupiti

 

Garnicerove maske za oči, odnosno maske u kesicama mogu se kupiti u skoro svim bolje opremljenim drogerijama. Dostupne su preko interneta, a možete ih lako naći i ako se prošete do obližnje.

Isto je i za Garnier Tissue masku za podočnjake, ima je u Lilly, DM-u i drugim većim lokalnim drogerijama ili kozmetičkim prodavnicama. Cena je oko 200 dinara.

 

Podočnjaci i kako ih je moguće smanjiti

 

Podočnjaci su jedan od veoma opterećujućih estetskih problema uglavnom žena, mada i velikog broja muškaraca.

Podočnjaci se mogu smanjiti prirodnim putem i to veoma efikasno. Pored odmora i redovnog spavanja, pomaže korišćenje krema za podočnjake, serumi, zatim moguće je ako koristite roll-on za okoloočnu regiju, maske za podočnjake i slično. 

Razlozi pojave ovih tamnih, a ne retko i otečenih kolutova oko očiju mogu biti razni. Najčešće su to ubrzani tempo života, praćen stesom, manjak sna, koji je neretko nekvalitetan. Međutim, podočnjaci mogu biti i jedan signal da možda u telu postoji neki problem.

Svi problemi koji su unutar našeg tela, mogu se pokazati na našoj koži. To je priroda odlično uredila jer na taj način možemo lakše osluškivati naše telo i reagovati u skladu sa njegovim signalima.

 

podocnjaci Neborela

 

Da li vam se dopala naša recenzija za Garnier masku za podočnjake? Da li ste je koristile? 

Zahvalne bi bile kada biste ocenite tekst i ovu masku za oči u maramici zvezdicama od 1 do 5, a zatim i podelite svoje utiske sa nama.