Ako želite da skinete celulit na vreme pokušajte sa anticelulit masažnim uljima. U recenziji otkrivamo da li je čuveno Hemel ulje protiv celulita pravo rešenje.

 

Problem sa kojim se susreće skoro svaka devojka, kao i žena je naravno celulit. Koliko ste samo vremena utrošile u potrazi za pravim preparatom koji bi vam pomogao, a danas na tržištu postoje mnogi preparati protiv celulita.  

U ovoj recenziji pišemo o jednom poznatom ulju za skidanje celulita, a to je Hemel anticelulit ulje za celulit (poznato i kao AC ulje).

Saznaćete da li ga skida, njegov sastav, način korišćenja i šta kažu Hemel ulje protiv celulita iskustva.

 

Celuleks celulit

 

Zašto se koristi Hemel ulje protiv celulita?

 

Hemel ulje protiv celulita je preparat u formi ulja, koji se koristi za sprečavanje nastanka celulita. Takođe, ono donekle pomaže pri otklanjanju već postojećeg celulita. Više o tome u nastavku.

Hemel ulje za celulit upravo pojačava cirkulaciju i tako dolazi do eliminisanja celulita. Aktivne supstance biljnog porekla pomažu da se razgrade masne naslage u vezivnom potkožnom tkivu, gde se gomilaju i prave vidljive “rupice” na koži.

Osim što razgrađuje celulit, Hemel ulje za celulit pruža koži dodatnu negu u hidrataciji kože. Pomaže pri otklanjanju samo vodenog celulita, odnosno mekog celulita. Koža deluje zategnuto, glatko i mekano.

 

Kome se preporučuje Hemel AC ulje?

 

Hemel ulje protiv celulita se preporučuje svim devojkama i ženama koje vode brigu o svom izgledu. Zbog svojih prirodnih sastojaka namenjen je skoro svakom tipu kože, ali nije pogodno za osetljivu kožu

Da sumiramo kome se sve preporučuje Hemel anticelulit ulje:

 • može se koristiti za uklanjanje vodenog odnosno mekog celulita, kako bi vaša koža postala zategnuta i glatka;
 • ako primetite celulit na nogama, butinama, zadnjici ili bokovima; 
 • za masažu, jer upija brzo i nije lepljivo,
 • može se koristiti za smanjenje masnih naslaga na stomaku (tj. za salo na stomaku).

Ukoliko imate problem sa proširenim venama i kapilarima Hemel anticelulit ulje ne bi trebalo koristiti.

Čitateljka Ivana nam se nedavno javila i ispričala šta joj je najviše pomoglo da BRZO SKINE uporni celulit! Ona je imala problem sa proširenim venama i može samo određene preparate da koristi. Ali zahvaljujući jednom prirodnom, ona je spremno dočekala leto – BEZ CELULITA. Najbolje od svega kako je rekla, bilo je to što je prirodno uspela da ga se reši za mesec dana. Njenu priču smo preneli u celosti i možete je pročitati na linku u tekstu https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

Isto može i VAMA POMOĆI DA SE REŠITE CELULITA!

 

Hemel ulje protiv celulita karakteristike

 

Hemel anticeculit ulje ima nekoliko dominantnih sastojaka, a to su bosiljak, kleka i ruzmarin. Zbog toga je jako prijatnog mirisa i osvežava. Ukoliko ste ljubitelji ovih biljaka, a posebno bosiljka miris će vas oduševiti. 

Hemel ulje za celulit nalazi se u beloj bočici sa prepoznatljivim logom crvene boje i na vrhu sa crvenim zatvaračem. Količina proizvoda je 200 ml. Ulje je bele boje.  

Pun naziv ulja je Hemel Anti-Cellulite Oil.

Hemel ulje za anticelulit masažu je dobro, nije mnogo masno, a zbog toga ga koža brzo upija. Zbog svojih prirodnih sastojaka retko izaziva alergijske reakcije, osim ukoliko je koža preosteljiva ili alergična na neki od sastojaka ulja.

Poznato je da su anticelulit preparati dizajnirani tako da greju kožu ili da je hlade. Međutim, ovo anticelulit ulje nije ništa od navedenog – ne greje i ne hladi. Osećaj zagrevanja ili rashlađivnja kože se odnosi više na anticelulit gelove ili na pojedine anticelulit kreme.

 

Kako se koristi Hemel ulje protiv celulita?

 

Hemel anticelulit ulje se može koristiti na više načina. Tačnije, postoje tri metode kako ovo masažno anticelulit ulje možete da koristite.

Sledi kratko uputstvo za svaki način:

 1. kao anticelulit masaža,
 2. umotavanjem kože u foliju,
 3. za mršavljenje i topljenje sala na stomaku.

 

Prvi način – kao anticelulit masaža

Hemel ulje protiv celulita najbolje se nanosi na vlažnu kožu nakon tuširanja, ukoliko vam ovaj način ne odgovara, možete ga naneti i na suvu kožu.

Potrebno je kružnim pokretom utrljati ovo Hemel anticelulit ulje za masažu svuda gde je koža zahvaćena celulitom. Na taj način čete poboljšati cirkulaciju i rezultati će biti vidljivi. 

Preporučuje se nanošenje dva puta u toku dana. Najbolje je naneti ujutru i uveče, uz blagu masažu.

 

hemel ulje protiv celulita masaža

 

Drugi način – umotavanjem nogu (butina) u foliju

Na kožu nanesite Hemel AC ulje i blagim pokretima umasirajte u kožu. Poželjno je da preko ulja staviti čistu pamučnu krpu ili neku drugu vrstu lako upijajuće tkanine (koja ne pali kožu). 

Zatim, tkaninu prekriti folijom (kuhinjskom tj. PVC). Pamuk će vam pomoći da izbacite štetne materije, dok sa druge strane folija zadržava toksine. Tako da, ova metoda može da se primenjuje samo ako vam koža dobro podnosi toplotu i jaču cirkulaciju.

Kod osetljive kože može da izazove blago crvenilo. 

 

Treći način – za mršavljenje i topljenje sala na stomaku

Pored krema za mršavljenje koje su poznate da mogu pomoći u borbi sa salom na stomaku, isto tako možete i ovim Hemelovim uljem protiv celulita probati da ga skinete. 

Na suvu kožu nanesite Hemel AC ulje. Nakon nekog vremena, operite ulje koje ste naneli, pa ponovo umasirajte ulje na vlažnu kožu. Primetićete kroz par nedelja prve rezultate. Ako ste imale vodeni celulit, on  postepeno nestaje, a koža postaje zategnuta i glatka. 

 

Kakva su Hemel anticelulit ulje iskustva?

 

Mnoge korisnice su zadovoljne svojim izgledom posle koriščenja Hemel ulje protiv celulita. Mada, postoje i korisnice kojima ulje nije donelo očekivane rezultate. 

Iskustva su podeljena, razlikuju se od osobe do osobe. U nastavku recenzije prenosimo vam neka iskustva korisnika.

 

Jedna korisnica nam je prenela iskustvo sa Hemel ulje za  celulit. Kada je primetila da ima celulit na nogama, gledala je na raznim forumima i čitala brojna iskustva. I na kraju se odlučila za Hemel ulje protiv celulita. Mazala je svakodnevno na vlažnu kožu  ujutru i uveče. Kroz par nedelja primetila je prve rezultate celulit je bio malo manje vidljiv, a rezulatima je bila zadovoljna.

 

Maja nam donosi svoju priču sa viškom kilograma. Sa šesnaest godina je počela je da dobija na težini. Mislila je da to nije strasno, međutim pored kilograma počela je da primećuje i nastanak celulita. Požalila se tetki, a ona joj je dala Hemel ulje protiv celulita. Nanosila ga je na vlažnu kožu, a pored ulja promenila je način ishrane i počela da trči. Kroz par nedelja primetila je kako je celulit manje vidljiv, a koža  postala zategnutija i glatka.

 

Jedna korisnica nije bila zadovoljna ovim proizvodom. Posle trudnoće pokušala je da se reši kilograma koje je dobila. Preko prijateljice je saznala za Hemel ulje za celulit. Kad je kupila ulje, odmah je krenula sa korišćenjem. Međutim, nakon nekog vremena nije postigla željene rezultate. Pa je prestala sa korišćenjem.

 

Iskustvo nam prenosi jedna tridesetogodišnjakinja koja je imala problem sa celulitom. Godinama je pokušavala da ga ukloni ili bar smanji. Na internetu je pročitala iskustva o Hemel ulju protiv celulita. Želela je masažu, pa je rešila da ga proba Hemel anticelulit masažno ulje. Primetila je da ulje brzo upija, da se ne lepi na koži i da joj prija. Posle nekog vremena primetila je mali pomak. Nastavila sa korišćenjem.

 

Još jedno iskustvo prenela je korisnica. Kada je izgubila kilograme, primetila je opuštenu i neravnomernu kožu na zadnjici i butinama. Koristila je razne preparate, ali nije bila zadovoljna. Na kraju je rešila da proba i Hemel anticelulit ulje. Nanosila ga je na suvu kožu, potom je posle tuširanja nanosila na vlažnu kožu uz blago masiranje. Primetila je male rezultate, pa je bila zadovoljna. 

 

S druge strane, jedna koriisnica nije bila oduševljena ovim proizvodom. Kao mlada mama imala je ogroman problem celulitom ili kako ga je ona zvala “pomorandžinom korom”. Krenula je da koristi Hemel anticelulit ulje. Međutim, nije imala dovoljno vremena da ga redovno nanosi, pa su rezultati izostali. 

 

Negativno nam iskustvo donosi još jedna korisnica. Dugo je imala problem sa celulitom. Isprobala je razne preparate i spas tražila u anticelulit masažama. Kupila je Hemel ulje protiv celulita, krenula je da koristi, međutim nije došla do rezultata.   

 

I na kraju, još jedno pozitivno iskustvo. Jedna mlada devojka pripremala se za letovanje. Primetila je male neravnine na butinama. Počela je da koristi Hemel ulje protiv celulita. Kroz par nedelja rezultatom je bila zadovoljna, a ujedno je bila zadovoljna i mirisom.

 

Hemel AC ulje sastav

 

Hemel ulje protiv celulita je prirodna formula, koji u svom sastavu ima osam lekovitih biljaka. U nastavku recenzije, saznaćete koliko je to prirodno i o kojim biljkama je reč.

iBiljna eterična ulja i lekovite sastojke koje ima su: ekstrakt kleke, ekstrakt ruzmarina, ekstrakt žalfije, ekstrakt lavande, limun, geranijum, ekstrakt bosiljka i eukaliptus. 

Kombinacija ovih biljaka pomaže u razgradnji masnih naslaga, a zatim uklanjanju celulita iz potkožnog vezivnog tkiva. 

U nastavku ukratko objašnjenje o važnim sastojcima:

 1. Lavanda – osvežavajućeg je mirisa, pomaže koži tako što je regeneriše i vraća joj sjaj.
 2. Geranijum – poznati sastojak koji zateže kožu.
 3. Bosiljak – bogat je vitaminima, koji ima značajnu ulogu u eliminisanju toksina, ujedno i povećava vlažnost kože.
 4. Žalfija – bogata je mineralima, poboljšava cirkulaciju i kožu dodatno hidrira.
 5. Biljni ekstrakt limuna – je bogat vitaminom C koji čist kožu, hidrira je i čini zdravom, negovanom i sjajnom.
 6. Eukaluptus – ima aromatično dejstvo, zagreva kožu i prirodno deluje protivupalno.
 7. Kleka – ima aromatičan miris, neguje kožu.
 8. Ruzmarin – bogat vitaminima, omekšava i neguje kožu.

 

Kada se ne preporučuje primena Hemel AC ulja?

 

U kratkim crtama, AC ulje nije za:

 • žene u PMS-u,
 • nije za osobe koje pate od problema proširenih vena ili ispucalih kapilara,
 • nije za mazanje na grudima,
 • nije za tvrdokorni celulit,
 • nije za osetljivu kožu.

Sada će biti više reči o svakoj stavki.

1. Hemel ulje protiv celulita ne preporučuje se ženama u PMS-u, jer su žene u tom periodu posebno i pojačano osetljive – nadutost i otečenost nogu, grudi, stomaka, razdražljivost i slično. 

2. Ne preporučuje se kod osoba sa proširenim venama, jer ulje pojačava cirkulaciju i može doprineti pucanju kapilara. 

 

kapilari i vene na nogama

 

3. Ne sme se Hemel ulje za celulit nanositi na grudi, zbog toga što veoma pojačava cirkulaciju i to može uticati da se poremeti nešto. Tj. da se stvrdnu masne naslage u predelu grudi, a sve to može uticati na jaču cirkulaciju na grudima. U najtežem slučaju, može rezultirati možda peckanjem, neprijatnim osećajem, koža može postati nadražena jer je na grudima tanka i nežna.

4. Ako imate uporan tj. tvrdokorni celulit, koršćenje AC ulje neće biti dovoljno. Tada je potreban jači preparat za skidanje celulita, možda čak i jača anticeluit masaža koja bi potpomogla. 

5. Ne sme se AC ulje nanositi na osetljivu kožu, jer je njoj potrebna posebna nega.

 

Prednosti i mane Hemel ulja protiv celulita

 

Kada želimo da probamo neki proizvod, bitno je da znamo i njegove prednosti, kao i mane. U nastavku recenzije donosimo vam listu prednosti i mana za Hemel ulje protiv celulita.

Prednosti koje ima Hemel ulje za celulit

 • prirodna formula,
 • omekšava i neguje kožu,
 • osvežavajući miris,
 • upija se brzo u kožu,
 • ne lepi se na kožu,
 • smanjuje vidljivost početnog celulita,
 • sprečava stvaranje celulita.

Osim prednosti, ima i mana. Mane za Hemel ulje protiv celulita su:

 • ne prepočuje se kod osoba sa proširenim venama i kapilarima,
 • nije za tvrdokorni celulit,
 • dosta blago ulje,
 • nije za osetljivu kožu.

 

Celuleks celulit

 

Hemel anticelulit gel recenzija zaključak

I na kraju, donosimo vam zaključak.

 • Hemel ulje protiv celulita je potpuno prirodni preparat koji pomaže pri smanjenju  i uklanjanju mekanog celulita.
 • Prevencija je i za pojavu.
 • Osvežavajućeg je mirisa, lako se nanosi, ne curi i ne lepi se na koži.
 • Brzo se upija, ne ostavlja tragove na odeći.

Ne možete preko noći doći do željenog cilja, tj. da vam preko noći nestane celulit.  Potrebno je dosta vremena, jaka volja, upornost kako bi ostvarili vidljive rezultate.

Da li ste probale Hemel ulje protiv celulita? Ako jeste, pišite nam vaše komentare i iskustva u komentarima ispod teksta.

Očekujemo vaše komentare i utiske, a pored toga ocenite recenziju zvezdicama i ostavite nam komentar ispod članka. Hvala na čitanju.