Ako vas muči salo na stomaku, Slim excelle krema za skidanje sala sa stomaka je jedna od popularnijih krema za mršavljenje. Okrivamo da li ona pomaže da se sknine salo sa stomaka.

Salo na stomaku je problem velikog broja žena. Složićemo se da je salo na stomaku vrlo ružna pojava na ženskom telu. Mi, kao zagovornici lepote žena, želimo da vam detaljno pišemo o Slim excelle kremi za mršavljenje koja je hit u svetu.

Slim krema za mršavljenje stomaka je, kako kažu, prečica do savršenog stomaka. Proizvođač Slim excelle kreme za skidanje sala sa stomaka garantuje savršen stomak, bez masnih naslaga, u kratkom roku, bez napora. 

A da li je to tačno, otkrivamo u nastavku recenzije.

 

Celuleks celulit

 

Šta je Slim excelle krema za mršavljenje?

 

Ima zaista mnogo poznatih krema za mršavljenje na našem tržištu, a Slim excelle krema je jedna od njih. Neke ste sigurno i probale, pa niste bile zadovoljne rezultatima. A za neke ste sigurno čule, ali ste u nedoumici da li trebate da isprobate. 

U svakom slučaju, pre nego što se odlučite na kupovinu kreme za skidanje masnih naslaga, informišite se što je više moguće. Zbog toga, mi sada delimo sa vama bitne informacije o Slim excelle kremi koja topi masne naslage.

Kada je u pitanju Slim excelle krema za stomak, nju mnogi nazivaju “čudotvornom” kremom. Ova krema za skidanje masnih naslaga namenjena je samo i isključivo skidanju sala sa stomaka. Nije za celulit niti za razbijanje masnih naslaga ili celulita na nogama, već se za to koriste anticelulit gelovi , tople ili hladne anticelulit kreme, zatim ulja za masažu protiv celulita i slično.

Kao tipična krema za topljenje sala sa stomaka, Slim excelle je preparat koji rešava probleme u predelu stomaka. Odnosno sagoreva masne naslaga u tom predelu.

Proizvođač Slim excelle kreme za mršavljenje stomaka kaže da ova krema utiče na sagorevanje sala u predelu stomaka, kao i masnih naslaga. Takođe, kaže da Slim excelle sprečava ponovno nastajanje masnih naslaga, zateže kožu stomaka i hidrira kožu na stomaku. 

Pored stomaka, salo i celulit se često stvaraju u predelu zadnjice i butina. Slim Excele je krema za stomak, ali se ne koristi za topljenje i skidanje celulita na nogama. U tom slučaju, efikasni su anticelulit gelovi ili kreme. Ivana je imala celulit i dugo pokušavala da ga se reši. Kada je konačno uspela ona je podelila svoje iskustvo u želji da pomogne i drugim devojkama. Pročitajte kako je ona uspela i šta joj je najviše pomoglo da skine salo i celulit na nogama u tekstu  – https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

 

Kome je namenjena Slim Excelle krema za mršavljenje stomaka?

 

Postoje nekoliko pitanja koja morate postaviti sebi kako biste znale da li je ova krema za mršavljenje stomaka namenjena baš vama. A sada ćemo vam mi pomoći i nabrojaćemo ta pitanja.

 • Imate li salo na stomaku?
 • Ne volite da vežbate ili nemate vremena?
 • Teško vam pada da korigujete ishranu?
 • Već dugo se borite sa masnim naslagama na stomaku, i nije bilo rezultata?

Ako su odgovori na ova pitanja pozitivni, onda je Slim Excelle krema za skidanje sala sa stomaka preparat o kome možete razmislite. Kao o potencionalnom rešenju koje će skinuti salo sa vašeg stomaka. Više je koriste žene, mada mogu i muškarci da je koriste.

Slim Excelle krema za mršavljenje stomaka je namenjena svima koji ne vole da vežbaju i onima kojima teško pada redukovan režim ishrane (dijete). Jer, poizvođač garantuje rezultate! Ipak…

Krema za mršavljenje Slim Excelle, možemo da zaključimo da se krema za mršavljenje Slim Excelle preporučuje onima koji:

 • imaju salo i masne naslage na stomaku,
 • ne žele da vežbaju,
 • ne žele da koriguju ishranu,
 • žele da lakšim putem zategnu stomak.

 

za salo na stomaku koristi se krema

 

Prednosti i mane Slim Excelle kreme za mršavljenje

 

Kada se odlučujemo na kupovinu nekog proizvoda, u ovom slučaju Slim Excelle kreme za mršavljenje, pored iskustva, bitne su nam prednosti i mane.

Prednosti Slim Excelle kreme za mršavljenje stomaka:

 • mršavljenje stomaka bez treninga i korigovanja ishrane,
 • brzo skidanje sala sa stomaka,
 • sastojci koji ubrzavaju metabolizam,
 • sastojci koji zatežu kožu stomaka.

Mane Slim Excelle kreme koja topi masne naslage:

 • krema se može kupiti samo preko jednog možda i nepouzdanog sajta,
 • blago peckanje i crvenilo nakon nanošenja,
 • namenjena je skidanju sala samo sa stomaka.

Kasnije ćete u ovom tekstu pročitati i iskustva korisnica. Jer ipak od osobe najviše zavisi kako će Slim Excelle krema za topljenje sala sa stomaka reagovati i da li će odraditi svoj posao u punom kapacitetu.

 

Kako deluje Slim Excelle krema za stomak?

 

Već smo rekli da Slim Excelle krema za mršavljenje deluje samo na stomak, odnosno tome je isključivo namenjena i tu je okvir njenog delovanja. Sastojci u Slim Excelle kreme koja topi masne naslage pomažu u uklanjanju vanćelijske tečnosti i masnih naslaga.

Osim toga, aktivni sastojci regenerišu i zatežu kožu. Dakle, Slim Excelle krema za mršavljenje stomaka neće dozvoliti da stomak, posle skidanja sala, ostane onako mlitav ili spušten. Aktivni sastojci će uticati na to da se koži vrati tonus (da se zategne) i da stomak i posle mršavljenja izgleda lepo.

Slim Excelle krema za topljenje sala sa stomaka podstiče povećanje cirkulacije krvi, što onemogućava vodi da se zadržava u organizmu. Amino kiseline u ovoj kremi za mršavljenje stomaka vraćaju koži elastičnost.

PROČITAJTE VIŠE – SLIČNI TEKSTOVI:

 

Opis Slim Excelle kreme za mršavljenje stomaka

 

Opis ambalaže i kreme nekog proizvoda je od izuzetne važnosti kada taj proizvod možete da kupite u nekoj radnji, i morate da ga pronađete u moru drugih proizvoda.  Međutim znate da to nije slučaj kada je u pitanju Slim Excelle krema za stomak. 

 

Ambalaža

Krema za mršavljenje stomaka Slim Excelle upakovana je u beloj teglici od 300ml. Na toj ambalaži crnim slovima je označen brend i čemu je ova krema namenjena. Samim tim što krema dolazi u teglici, složićemo se da pakovanje nije baš higijensko, sudeći po tome što svaki put moramo prstima da “kopamo” po teglici.

Slim Excelle krema za mršavljenje nije gelaste, već kremaste strukture. Krema je lako razmaziva, ali je potrebno neko vreme da koža lepo upije ovaj proizvod.

 

Slim Excelle krema za mršavljenje iskustva

 

Krema za mršavljenje Slim Excelle ima dosta šarenolika iskustva, iz kojih se može mnogo toga zaključiti. Ono što je vrlo interesantno, je to da se javljaju i muškarci, pa je svakako zanimljivo da čujemo i tu stranu priče.

 

Jela je imala vrlo zanimljiv put do svog iskustva sa Slim Excelle kremom za mršavljenjem stomaka. Ona kaže da je rezonovala ovu kremu kao klasično “prodavanje magle”. Muž joj je kupio čisto iz šale, pa se ona naljutila jer krema nije baš jeftina. Međutim, sreća prati hrabre! Jeli se stomak, kako ona kaže, istopio! Sada ona planira da obraduje sestru. A mi ćemo Jeli poručiti, da nam javi i utiske njene sestre.

 

Jovana je totalno nezadovoljna, reklo bi se, čak i ljuta. Kaže da je krema potpuno neupotrebljiva. Nikakav rezultat nije primetila, ni zatezanje kože, ni topljenje sala. Ona ne preporučuje Slim Excelle kremu za mršavljenje. 

 

Nemanja kaže da je “danuo dušom” kada je svojoj ženi kupio ovu kremu za mršavljenje. Posle porođaja žena je vodila borbu protiv kilograma i mlitave kože na stomaku, pa je bila konstantno nervozna. Ali, Nemanja kaže sada da se sve sredilo. 🙂

 

Anja poručuje da se ne zavaravamo. Njoj Slim Excelle krema za skidanje sala sa stomaka uopšte nije pomogla. Kaže da nema rezultata bez treninga i korigovane ishrane.

 

Iva je takođe prezadovoljna. Kaže da je uzela na probu od prijateljica malo kreme, i posle prvog nanošenja primetila je da krema radi. Posle nekoliko mazanja, ima osećaj i da joj je stomak manji. 

 

Fitnes instruktor, Stefan, poručuje ženama da se ne zanose sa Slim Excelle kremom za mršavljenje i da je ona čisto bacanje para. I kaže da krema za mršavljenje može da smanji stomak samo ako se kombinuje sa jakim treninzima. Do tog iskustva je došao tako što je njegov prijatelj isprobao Slim excelle kremu za mršavljenje. 

 

zakopcava pantalone i bez sala na stomaku

 

Slim Excelle krema za mršavljenje sastav

 

Kao i uvek, znate da volimo da posebno pohvalimo proizvode koji su potpuno prirodni, pa to ni sada neće biti izuzetak. Pre nego što nabrojimo sastojke koje ima Slim Excelle krema za masne naslage sa stomaka, reći ćemo vam da ima dosta prirodnih.

Slim Excelle krema za mršavljenje stomaka je ispitana i stručnjaci tvrde da je potpuno bezbedna za upotrebu. U sastav ove kreme ulazi: kofein, aloja barbadensis, ježovina, fucus alga, kokosovo ulje i čili paprika.

A sada ćemo vam detaljno opisati kako svaki od ovih sastojaka deluje u Slim Excelle kremi za mršavljenje.

 

Kofein

Kofein utiče na smanjivanje masnih naslaga i sprečava pojavu celulita. Kofein postiže taj rezultat tako što pojačava cirkulaciju krvi. Na taj način telo izbacuje višak vode i toksine. Istraživanja su pokazala da je kofein u kremama za mršavljenje toliko moćan, da razgrađuje čak i masne naslage koje su se godinama taložile.

Aloja Barbadensis

Delovanje aloje u proizvodima za negu je nadalako poznata. Krema za mršavljenje stomaka Slim Excelle sadrži aloju koja zateže kožu stomaka. Uz to, aloja barbadensis u ovoj kremi za mršavljenje podstiče i pravilnu hidrataciju kože i čini je mekanom.

Ježovina

Ježovina je aktivan sastojak, koji u ovoj kremi za mršavljenje podstiče cirkulaciju. Ježovina se pokazala i kao odličan saveznik koji vraća stomaku lep oblik.

Fucus alga

Fucus alga hidrira kožu i stvara zaštitni sloj na koži. Ova alga je dobila epitet borca protiv masti, zato što se pokazala kao vrlo delotvorna u proizvodima za mršavljenje i u kremama protiv celulita. Fucus alga čini kožu elastičnom zahvaljujući amino kiselinama koje sadrži.

Kokosovo ulje

Sigurno je velikoj većini vas poznato da kokosovo ulje savršeno hrani kožu i čini je neverovatno mekanom na dodir. Osim toga, kokosovo ulje u Slim excelle kremi koja topi masne naslage stomaka podstiče razgradnju podkožnih masnih naslaga.

Ekstrakt čili paprike

Slim Excelle krema koja topi masne naslage prilikom mazanja ostavlja efekat blagog peckanja i crvenila. Za taj osećaj zaslužna je čili paprika koja je sastojak ove kreme. Ekstrakt čili paprike podstiče cirkulaciju i eliminiše celulit. Takođe, stručnjaci tvrde da ekstrakt čili paprike izbacuje toksine iz organizma.

 

Kako koristiti Slim Excelle kremu za mršavljenje?

 

Ovaj deo teksta je jako bitan. Da bi nešto dalo rezultate, stvarno je neophodno da znamo pravilnu upotrebu tog proizvoda. Slim Excelle krema za topljenje sala sa stomaka zahteva posvećenost, odgovornost i kontinuitet.

 

Krema za mršavljenje Slim Excelle nanosi se na stomak dva puta dnevno. Nanosi se ujutru, i uveče, pre spavanja. Obema rukama kremu treba umasirati, kružnim pokretima. Nežno se masira sve dok koža u potpunosti ne upije kremu. Osetićete, ono što smo već pričali, crvenilo i peckanje. Ali kažu da je ta reakcija normalna, sve dok ne traje predugo. 

Ono što je bitno, s obzirom na to da se krema i ujutru nanosi, je to da se ne smete tuširati najmanje 4 sata posle nanošenja Slim Excelle kreme za mršavljenje. Toliko vremena je potrebno da bi sastojci u potpunosti prodrli u kožu. 

Kako biste održali rezultate potrebno je da koristite često ovu Slim Excelle kremu koja topi salo sa stomaka. Da pojasnimo, svakodnevno je morati koristiti dok ne postignete željene rezultate, a nakon toga povremeno, da biste održali to. 

Savet je da pre nanošenja ove kreme, treba uraditi piling kako bi se otvorile pore i podstakla cirkulacija. Na taj način će aktivni sastojci ući u kožu lakše.

 

Slim Excelle krema recenzija – očekivani rezultati

Rezultate Slim Excelle kreme je skidanje sala sa stomaka očekujte za 3 nedelje. Očekivaćete naravno manji stomak, eventualno ravan stomak.

Ali, budite realni… Da li je realno moguće da jedna krema daje ravan stomak!?!

Ravan stomak bez treninga i korigovane ishrane samo zahvaljujući Slim Excelle kremi za mršavljenje nije moguć. Moguće je donekle skidanje sala i to jedino ako se ova krema za mršavljenje stomaka učestalo koristi, bez prestanka.

 

Celuleks celulit

 

Ipak, ono što preostaje, jeste da isprobate preparat. A ako isprobate Slim Excelle kremu za topljenje sala sa stomaka ili neki drugi preparat, želeli bismo da nam javite utiske. To bi značilo svima.

Takođe, podelite sa prijateljima ovaj tekst. I javite nam utiske ako ste već probale ovu kremu i ocenite zvezdicom recenziju.