Flasteri za mršavljenje uveliko su popularni jer se bez odricanja i znojenja mršavi par kilograma. Da li i GoSlimmer flasteri za mršavljenje mogu pomoći u tom procesu otkrivamo u recenziji.

 

Na tržištu je je sve više preparata koji obećavaju brzo i lako mršavljenje. A da budemo iskreni… Da li je skidanje kilograma zaista tako jednostavan i brz proces? Ipak nije, jer je potrebno vreme, rad i srpljenje. 

Isto kao i svaki drugi posao kome se posvetimo – da bi se video krajnji ishod potrebno je uložiti vreme i izvestan trud, pa strpljivo čekati rezultate.

Flasteri za mršavljenje postali su danas jedna od nesvakidašnjih metoda koja može dobro poslužiti u procesu mršavljenja i skidanja kilograma.

Pored čajeva za mršavljenje, tableta, raznoraznih dijeta, programa nutricionista, kao i odavno poznatih krema za topljenje sala i skidanja masnih naslaga bitno mesto u ovom procesu skidanja suvišnih kilograma zauzeli su i flasteri za mršavljenje. 

Zato, u nastavku sledi recenzija za GoSlimmer flastere za mršavljenje i skidanje kilograma (zovu se GoSlimmer patch).

 

Celuleks celulit

 

Šta su tačno GoSlimmer flasteri?

 

Go Slim flasteri predstavljaju flastere u obliku trakica koji se lepe na kožu i koji na taj način pomažu u skidanju viška kilograma.

Lepljenjem na kožu oni prenose svoje dejstvo, koje na neki način treba da podstakne manje stvaranje apetita i potrebu za jelom, što zapravo i najviše utiče na mršavljenje.

I sve to na brz, bezbedan i zdrav način.

Na pitanje “kako?” odgovor je “zahvaljujući dejstvu prirodnih sastojaka koji su u sastavu GoSlimmer flastera”.

A da li pomažu? Više sledi u nastavku.

 

Kome su namenjeni GoSlimmer flasteri?

 

GoSlimmer flasteri za mršavljenje namenjeni su svim osobama koje žele da malo smršaju (odnosno, da za dve do tri nedelje skinu oko 3 kilograma), bez obaveze držanja dijete ili da se izgladnjuje.

Ukoliko ste tip osobe koji ne voli da vežba, ili nema dovoljno vremena za redovne fizičke aktivnosti, možete da pokušate skidanje kilograma pomoću flastera.

Takođe, možete da isprobate Go Slim flastere i iako već izvesno vreme drugim metodama pokušavate da dovedete kilažu u red. Tačnije, ako dijeta, tablete, kreme za mršavljenje, ispijanje čajeva ili druge metode nisu dale željene rezultate.

Međutim, ukoliko želite da se malo zategnete ili doterate liniju za letnje dane, vrućine i kratku garderobu, odnosno da smanjite celulit i zategnete kožu, ovi flasteri vam u tome ne mogu pomoći.

Ivana je to rešila anticelulit gelom. Ona je imala celulit i dugo pokušavala da ga se reši. Kada je konačno uspela podelila je svoje iskustvo u želji da pomogne i drugim devojkama. Pročitajte kako je ona uspela i šta joj je najviše pomoglo da skine salo i celulit – u tekstu https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

 

Da li GoSlimmer flasteri za mršavljenje pomažu da se smanje kilogrami?

 

Proizvođač tvrdi da flasteri zaista pomažu, a kao garanciju na ostvarene rezultate na pojedinim veb šopovima ponuđen je i povrat novca ukoliko oni ipak izostanu. 

Najvažniji razlozi za pozitivan ishod upotrebe GoSlimmer flastera navodi se kombinacija sastojaka prirodnog porekla, zatim komentari i pozitivna iskustva korisnika na forumima širom regiona (Srbija, Crna Gora, BIH, Hrvatska). 

O utiscima, popularnosti, kakvi su komentari na forumima i da li su GoSlimmer flasteri prevara biće više reči u delu sa iskustvima.

Da li pomažu ćemo objasniti najbolje opisom dejstva koje GoSlimmer flasteri za mršavljenje imaju na organizam, a koje prenose direktinim kontaktom. Preciznije – nanošenjem i lepljenjem na kožu.

 

Kako deluju GoSlimmer flasteri na proces mršavljenja?

Radi se o sledećim biljkama: afrička hoodia, guarana i kambodžanska garcinija.

Nanošenjem flastera na kožu, dejstvo ovih biljaka prodire direktno kroz kožu i ide u krvotok, a to zatim utiče na funkciju hipotalamusa. Odnosno, utiče na deo međumozga koji se naziva hipotalamus, a koji je neraskidivo povezan i sa drugim delovima centralnog nervnog sistema. Hipotalamus utiče na brojne funkcije i ponašanja organizma, a osećaj gladi, žeđi, osećanje umora i slično su funkcije na koje ima direktan uticaj i kontrolu.

 

GoSlimmer flasteri za mrsavljenje

 

Iz navedenih razloga, izabrane su prethodno spomenute biljke jer imaju mogućnost da apsorbuju svoj uticaj nanošenjem direktno kroz kožu. Odnosno, da unosom putem krvotoka prenesu dejstvo do centralnog nervnog sistema i pospeše željena dejstva (ponašanja): 

 • da se smanji apetit, umanji osećaj gladi i stvori osećaj sitosti, 
 • da se smanji umor, iscrpljenost zbog nedostatka hrane i eliminiše manjak energije,
 • da se dovede do smanjenog unosa kalorija koje goje, a zatim i izbegne stvaranje masnih naslaga

Zapravo – gore opisani postupak je ceo proces kojim se podstiče telo na mršavljenje i skidanje suvišnih kilograma.

 

Kakvi rezultati se mogu očekivati ukoliko se koriste GoSlimmer flasteri?

Rezultati koje proizvođač za GoSlimmer flastere za mršavljenje kaže da se mogu očekivati su:

 • podstiče se ubrzavanje metabolizma, što dovodi do stvaranja osećaja sitosti i manje želje za hranom, 
 • dolazi do izbacivanja viška vode ih organizma, toksina, kao i topljenja masnih naslaga, što smanjuje osećaj nadutosti i vraćanje energije u organizam,
 • smanjuje se osećaj gladi i pomaže pri samokontroli da se hrana konzumira onda kada ne treba (kontroliše se prekomerna potreba za unosom hrane),
 • oseća se znatno manja potreba za obrocima, visoko kaloričnim namirnicama i slatkišima, a opet ne uništava dovoljna potreba i želja da se zasite dnevne potrebe za jelom, bez izgladnjivanja, 
 • treba očekivati tri do četiri kilograma manje nakon mesec dana svakodnevne i redovne upotrebe.

Kao krajnji ishod korišćenja 30 flastera, koliko ih ima u jednom pakovanju, korisnici najviše očekuju da vide nekoliko kila manje.

 

Opis ambalaže i GoSlimmer flastera pojedinačno

 

GoSlimmer flasteri za mršavljenje dolaze upakovani u kartonskoj pravougaonoj kutiji na rasklapanje, koja podseća na pakovanje unihop čarapa. 

Na ambalaži je oslikana zgodna devojka u donjem vešu, bez suvišnih kilograma i savršenog izgleda. Pored slike devojke, oslikan je i sastav, odnosno slika biljke guarana. Ispod slike nalazi se zelena traka sa ispisanim glavnim sastojcima i oznaka da se u kutiji nalazi 30 flastera.

Na prednjoj strani je velikim narandžastim i crnim slovima ispisan naziv proizvoda GOSLIMMER, sa opisom dejstva na engleskom jeziku, što u prevodu znači sledeće – “redukuju želju za hranom i pomažu da se smanje suvišni kilogrami”.

U kutiji je smešteno 30 manjih flastera, takođe pravougaonog oblika, koji su upakovani u zasebnoj kesici.

Flasteri su providni, a to ćete primetiti tek pošto ih odlepite od zaštitne folijice sa kojom je svaki pojedinačno spojen.

Nisu velikih dimenzija, a dimenzija je najsličnija obliku android mobilnog telefona. Tanki su, kao samolepljiva kesica, tako da nakon lepljenja na željenu regiju oni praktično nisu ni primetni.

 

GoSlimmer flasteri upotreba

 

Način upotrebe GoSlimmer flastera je jednostavan, a opet sa druge strane specifičan, jer je potrebno da se koriste na pravilan način. Koža mora biti čista i potpuno suva prilikom upotrebe.

Termin kada ćete flaster zalepiti možete izabrati sami, ali je preporuka da to bude ili jednom ujutro ili jedanput uveče.

Generalno, flasteri za mršavljenje koriste se na taj način što se zalepe na kožu. Kada su u pitanju konkretno ovi GoSlimmer flasteri oni se nanose se samo jednom dnevno, ne više od toga. 

Ovo je bio jednostavniji deo, a u nastavku sledi specifičan.

 

GoSlimmer flasteri za mršavljenje kako se koriste – postupak?

 

Postupak:

 • na suvu i čistu kožu nalepite jedan flaster,
 • najbolje isperite mlakom vodom deo kože gde ćete ga zalepiti,
 • praktikujte da regija na kojoj nanosite flaster bude otvorena, kako bi koža disala,
 • izbegavajte da nanosite flastere na maljavim regijama (na rukama, na leđima ili ramenima) – tamo gde imate dosta dlaka,
 • ukoliko imate problem pojačane maljavosti, dovoljno je da na željenoj regiji malo makazama skratite dužinu dlaka,
 • nema potrebe za brijanjem jer se ne preporučuje nanošenje flastera na potpuno otvorene pore (zbog potencijalno moguće jače apsorpcije sastojaka u krvotok),
 • ne ponavljajte lepljenje flastera na deo kože koji je prethodno bio prekriven flasterom (ili napravite veću pauzu između dva lepljenja na tom istom mestu)
 • nakon nanošenja flastera na kožu dobro operite ruke.

Dodatni saveti:

 • možete samovoljhno odabrati vreme kada ćete zalepiti flaster – jutro ili veče,
 • flasteri za mršavljenje su jednokratni, odnosno lepe se svakodnevno i uvek na drugi deo tela,
 • mogu se nanositi na ruke, leđa, ramena, bokove,
 • pakovanje traje 30 dana, ako se koristi po jedan svaki dan,
 • nema vremenskog ograničenja koliko ćete dugo držati jedan flaster u toku dana ili večeri na koži.

 

GoSlimmer flasteri iskustva, forum i kakvi su komentari na forumu

 

Kada na pretraživačima posetite bilo koji forum, a posebno se to odnosi na one poznatije i veće, nema komentara. Tačnije, komentari, iskustva i utisci za GoSlimmer flastere ne postoje. 

Tokom istraživanja kakvi su utisci i iskustva ljudi sa foruma, da li ovi flasteri za mršavljenje zaista mogu pomoći da se skinu kilogrami i masne naslage, nisam naišla na te informacije za GoSlimmer flastere za mršavljenje.

Međutim, jesam naišla na pohvale od strane nekolicine korisnika koji su javno ostavili svoje recenzije na pojedinim sajtovima i šopovima putem kojih se isti mogu nabaviti.

Ima i pohvala, ali ima i kritika. Nekolicini su GoSlimmer flasteri za mršavljenje pomogli, a uglavnom su to iskustva devojaka, ali ima i nekoliko pripadnika jače polovine.

 

Go Slim flasteri iskustva i pohvale

Nekoliko korisnika hvali se pozitivnim iskustvima. Radi se mahom o osobama koje nisu ljubitelji dijeta i vežbanja, već biraju lakši način skidanja nekoliko kilograma. Da li je do psihe ili zaista ima nečega kroz dejstvo biljaka nisu sigurni. Ali, jesu primetili da su lakši nekoliko kilograma.

 

Jedna mlada majka opredelila se za ove flastere kako bi malo smrpala posle porođaja. Ne doji bebu, ali kako se još uvek se nije potpuno oporavila od porođaja rešila je da pokuša da malo skine suvišne kilograme. Odlučila se za lakši metod, za flastere. Nije se izjasnila da li je zadovoljna ili ne, ali je smatrala da vredi pokušati.

 

Jedan momak koristio je flastere da skine kilažu pre operacije. Tačnije, flasteri su mu poslužili kao postepena priprema na operaciju koja mu je prethodno bila zakazana. Da bi intervencija bila bezbedna po život, zahtevala je od njega da skline nekoliko kilograma pre odlaska na operacioni sto. Smatra da su mu flasteri pomogli i zadovoljan je da se sve uspešno završilo.

 

Kritike i neutralna mišljenja o Go Slimmer flasterima za mršavljenje

Nekoliko korisnika ocenjuje da je mršavljenje flasterima obično izgladnjivanje, kao i da nisu preporučena (zdrava) metoda za prirodno mišavljenje.

 

Pored komentara i utisaka, zaista se javlja mnogo korisnika koji ne veruju u postojanost i dejstvo ovih flastera. Mišljenja su kako su GoSlimmer flasteri prevara, ali je zapravo istina da nisu. GoSlimmer flasteri postoje, nisu izmišljeni proizvod.

 

Obzirom da na tržištu zaista postoje preparati poput flastera za mršavljenja, a praktično svi “rade” na principu redukovanja apetita, nema razoga sumnjati da ovi flasteri možda neće pomoći. Treba ih isprobati.

 

GoSlimmer sastojci i ukupan sastav

 

Spomenulo smo tri glavna sastojka koja imaju vodeću ulogu u dejstvu Goslimmer flastera za mršavljenje i skidanje kilograma. To su sledeći sastojci:

 • afrička biljka hoodia – biljka zaslužna za osećaj sitosti organizma, 
 • guarana – utiče na razgradnju i topljenje masnih naslaga, što u preparatima za mršavljenje dovodi do postepenog skidanja kilaže,
 • kambodžanska garcinija – ima sličnu ulogu kao guarana u procesu gubljenja kilograma.

 

guarana biljka slika

Ostali sastojci:

Acrylates/VA Copolymer (Adhesive), Hoodia Gordonii (sourced from South Africa & Certified genuine from approved suppliers), Paullinia Cupana (Guarana) Fruit Extract, Garcinia Cambogia Fruit Extract.

 

GoSlimmer flasteri za mršavljenje nuspojave

 

Proizvođač naglašava da su GoSlimmer flasteri za mršavljenje bezbedan preparat, koji ne sadrži alergene, kao i da je potpuno siguran za upotrebu zbog prirodnih sastojaka u njihovom sastavu. 

Biljke koje ulaze u aktivni sastav Goslimmer flastera su afrička biljka hoodia, guarana i kambodžanska garcinija ocenjene su kao bezbedne za upotrebu. Međutim, uzmite sa dozom rezerve sve preporuke. 

Razlog je taj što ni jedan proizvođač ne može garantovati bezbednost ukoliko ste vi privatno alergični ili osetljivi na neki od prisutnih sastojaka. Vi najbolje znate da li ste osetljivi ili ne, na koje sastojke i biljke možda reagujete i šta vam ne prija.

Zato, ukoliko ste osetljivi, alergični ili niste sigurni da li neki od sastojaka može ostaviti nuspojave, štetne efekte ili neželjene posledice na vašoj koži kao što su crvenilo, peckanje ili bilo šta drugo, razmislite dobro dva puta da li ćete ih koristiti.

 

Kome nisu preporučljivi GoSlimmer flasteri?

 

Pored potencijalnih alergija na bilo koji od sastojaka, nije preporučljivo da ove flastere koriste trudnice i majke koje doje bebe.

 1. Trudnice – Apsolutni razlog je unošenje ovih sastojaka direktno u krvotok. To nepovoljno može uticati na razvoj ploda, količinu hranljivih sastojaka potrebnih za rast i razvoj bebe u toku trudnoće, kao i na formiranja kolostruma.
 2. Porodilje – Slična je situacija i kada su u pitanju porodilje koje doje bebu. Hranljive materije i kalorije su i te kako važne za kvalitet majčinog mleka, koje je od neprocenljivog značaja za razvoj bebe u početnim mesecima razvoja pa do prve godine života bebe.

Takođe, ne savetuje se nanošenje flastera na predeo kože koji je oštećen, rasečen, ako postoji neka rana. Ista situacija je i ukoliko je određen deo kože obuhvaćen ekcemom, iritacijom, osipom ili drugim oštećenjem.

Spomenuli smo da ne spadaju u anticelulit preparate i da to nije proizvod koji može pomoći da se učvrsti tonus kože, da se istopi celulit ili zategne koža posle skidanja kilograma.

Za to su mnogo najbolji anticelulit preparati, poput anticelulit gelova koji hlade, zatim krema za celulit, seruma protiv celulita, masažnih anticelulit ulja i slično.

 

Celuleks celulit

 

GoSlimmer flasteri gde kupiti i cena

 

Značajno pitanje kada su u pitanju GoSlimmer flasteri za mršavljenje je i gde se mogu kupiti. Zapravo, oni mogu da se kupe nekoliko e-commerc web šopova i sajtova koji se bave preprodajom proizvoda (ovo se odnosi i na region). Takođe, kupovina flastera omogućena je i na sajtu nonstop šopa. 

Što se tiče apoteka, ovo je još jedno od čestih pitanja koje se postavlja pre same kupovine bilo kog preparata – da li je dostupan u apotekama. Odgovor je ne. GoSlimmer flasteri ne mogu da se nabave i kupe u apotekama. 

 

POVEZANO:

 

GoSlimmer flasteri za mršavljenje zaključak recenzije

Kao što se iz prethodnog dela može videti, GoSlimmer flasteri za mršavljenje sastoje se od biljnih sastojaka sjedinjeni na lepljivom delu zajedno sa akrilatima i lepljivom materijom (koje se najčešće i koriste za flastere).

Ne dovodi se u pitanje bezbednost, ali koliko su oni zaista delotvorni zaista je diskutabilno. Slažemo se da je apsorpcija sastojaka u kožu bolja metoda mršavljenja u odnosu na operacije, ali naš je savet da birate uvek prirodne sastojke i način na koji vaše telo neće trpeti drastične promene.

Redovna ishrana, unos hranljivih materija i nutrijenata je neophodan za vaše zdravlje. Izostavljanjem obroka, hranljivih materija, voća, povrća, proteina i drugih namirnica koje su svakodnevno potrebne, dovodite svoje zdravlje u pitanje.

Svakako, GoSlimmer flastere za mršavljenje možete isprobati kao neku privremenu i alternativnu metodu topljenja masnih naslaga, a kao redovnu preparate protiv celulita.