Ukoliko imate bore oko očiju, možda je ova VZK antirid krema za vas! Pročitajte iskustva i saznajte da li je VZK antirid krema za područje oko očiju dobar izbor!

 

Do sada ste sigurno videle da žene koriste posebne kreme za bore oko očiju. Krema za okoloočno područje nije neka obična krema. Za razliku od tipičnih krema protiv bora, okoloočna krema je specijalno namenjena za predeo oko očiju – antirid krema. Mnoge žene se kunu u efikasnost ovih krema, ali sa razlogom je to tako.

Prve bore na licu se javljaju baš na području oko očiju, na uglovima ili ispod očnih kapaka. Tu se pojavljuju još oko dvadeset pete godine, i već tada treba početi sa posebnom negom tog područja, a možda čak i celog lica. Predeo oko očiju ima najtanju kožu i zapravo je najmanje elastičan i zbog toga se tu još u mladosti javljaju bore. 

VZK krema za predeo oko očiju je prošla kroz ruke mnogih žena. Iskustva su raznolika, sama funkcija je kompleksna, pa hajde da odmah pređemo na stvar. 

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Zašto se koristi VZK antirid krema?

 

VZK anti wrinkle eye cream je, kao što ste do sada već shvatile, antirid krema formulisana za negu kože oko očiju. VZK antirid krema je specijalno kreirana za negu i regeneraciju predela oko očiju, okoloočnih bora, kao i očnih kapaka. 

Kao što sam vam maločas rekla, koža u ovom predelu je veoma tanka, osetljiva i savitljiva. Kao takva vrlo je podložna nastanku dimaničnih bora (koje nastaju pokretom lica), pa joj treba krema za okoloočno područje. VZK krema protiv bora oko očiju tu dolazi kao dobra nega u vidu preventive. 

VZK antirid krema u svom sastavu ima kvalitetna prirodna ulja, kao i neke druge važne sastojke o kojima ćemo malo kasnije. Ti sastojci je svakako čine dobrim izborom, ali iskustva će svakako o njoj najviše reći. 

 

Kome se preporučuje VZK krema za predeo oko očiju?

 

Čim ugledate prve znakove stranja, odnosno bore oko očiju, vreme je da koristite antirid kreme. Ovu, VZK anti wrinkle eye cream svakako možete testirati, a ona je poznata i kao antirid krema Lilly.

VZK antirid krema za bore oko očiju preporučuje se, dakle, svima vama koje imate bore oko očiju.

Međutim, same bore oko očiju nisu jedini kriterijum za odabir ove kreme. VZK krema za predeo oko očiju preporučuje se i najviše će odgovarati pripadnicama suvog tipa kože. Ova antirid krema je vrlo masna, pa upravo zbog toga će najviše odgovarati suvoj koži.

I još jedna stvar je vrlo dobra smernica ako želite da VZK krema protiv bora oko očiju bude baš izbor. VZK antirid krema će najviše odgovarati starijoj koži (posle 35 – 40 godine). Pa ako ste u tim godinama, kada su bore izraženije, kada je koža izrazito suva i kada joj je izuzetno potrebna dodatna elastičnost, dobra odluka je isprobavanje ove antirid kreme. 

 

VZK antirid krema žena srednjih godina

 

Da su kreme za bore najbolji izbor za negu lica potvrđuju Mira i Lile! Kao žene u srednjim godinama normalno je da imaju bore, ali su pažnju posvetile pravilnoj nezi kože. I sada, apsolutno za svaku pohvalu je što su uspele da smanje bore sa lica, oko očiju, odnosno da prirodnim putem zategnu lice. Njihove utiske i kako su uspele pročitajte u tekstu klikom na link https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-uspesno-smanjuje-bore-i-podocnjake-iskustvo/.

 

VZK krema za predeo oko očiju način upotrebe

 

Antirid krema uglavnom nema neki poseban način upotrebe. Konkretno VZK antirid krema se koristi ujutru i uveče, jer tako daje najbolje rezultate. Ali u načinu upotrebe piše da se može koristiti i samo jednom dnevno.

Krema je masna i malo teža za nanošenje, ali ipak samo bez preterane količine i grubih pokreta. VZK antirid za područje oko očiju nanosite na područje oko očiju laganim, masirajućim pokretima. Krema se nanosi od unutrašnjeg prema spolješnjem delu očnog kapka. Imajte na umu da treba izbegavati direktan kontakt kreme sa očima. 

Naravno, kao i pre bilo koje druge kreme, treba ispoštovati rutinu. Odnosno, lice očistiti dobro i temeljno, pa tek nakon toga naneti VZK kremu za predeo oko očiju. I ne bojte se, iako će vam uveče možda delovati da je krema previše teška i masna za vašu kožu, preko noći koža je lepo upije i uglavnom nema neželjenih efekata.

 

VZK antirid krema opis

 

Veoma zdrava krema, odnosno VZK antirid krema za bore oko očiju, dolazi u tubi od 15ml. Ovakve antirid kreme uglavnom se pakuju u manjim duguljastim tubama. Karakteristične su po takvim ambalažama, dugo traju zbog svoje konzistencije, a i zbog same površine na koju se nanose.

Tubica u kojoj se nalazi VZK krema za predeo oko očiju je bele boje, i na njoj se nalazi oznaka brenda, naziv, kao i sam naziv proizvoda. Otvor iz koga izlazi krema za područje oko očiju je uzak i dug, pa samim tim imate dobru kontrolu nad time koliko ćete proizvoda istisnuti iz tubice.

Miris je potpuno neutralan, a krema je bele boje. VZK krema protiv bora oko očiju je veoma gusta, ali se bez obzira na to vrlo lepo razmazuje. Jedina mana, ako se to uopšte može nazvati manom, je to što što krema može da se upotrebljava nekoliko meseca od otvaranja (6 meseci).

Kada od otvaranja kreme prođe predviđen period smatra se da je nije bezbedno koristiti jer je istekao rok trajanja

 

VZK antirid krema rezultati 

 

VZK krema za predeo oko očiju je svakako vredna pažnje. Sastav ove kreme za predeo oko očiju zaista obećava, ali o tome ćemo detaljnije malo kasnije. Što se samih rezultata tiče, nemojte očekivati čuda. VZK antirid krema nije čaroban štapić i neće ukloniti bore oko očiju preko noći.

Međutim, ono što je sigurno, jeste da će vam regija oko očiju biti izvanredno hidrirana ako budete redovno koristile VZK anti wrinkle eye cream. Nije dokazano da VZK krema protiv bora oko očiju briše bore, ali postoje iskustva koja potrđuju uspešne rezultate u vidu zategnutije kože oko očiju. 

Da sumiramo! Ako nemate duboko urezane bore i želite malo da zategnete kožu, hidrirate taj predeo oko očiju. Možete da pokušate malo da popunite linije oko očiju, pa probajte. Možda će vam se VZK antirid krema dopasti.

 

Saznajte više:

 

Koliko traje VZK krema protiv bora oko očiju?

 

Sigurna sam da se zbog ambalaže od 15ml pitate koliko dugo će vam trajati VZK krema za predeo oko očiju. Zapravo, sigurna sam da se bojite i da mislite da će vam se potrošiti posle samo nekoliko dana.

Iako je VZK krema protiv bora oko očiju spakovana u vrlo malu tubicu jedno pakovanje može da traje čak mesec dana i duže. Kao što sam vam već rekla, krema je vrlo gusta i lepo se razmazuje, pa samim tim nije potrebna velika količina za jedno mazanje kreme.

Koliko će vam trajati krema za bore oko očiju VZK zavisi i da li ćete je mazati jednom ili dva puta dnevno. Znate da su vam obe opcije otvorene i da je možete koristiti i ujutru samo, ali možete i ujutro i uveče. 

Naravno, sasvim je logično da će vam krema trajati duže ako je budete koristili samo jednom dnevno. Ali nemojte zaboraviti da je rok trajanja samo šest meseci. Ukoliko je ne utrošite, moraćete da je bacite.

 

VZK antirid krema iskustva

 

U ovom delu teksta VZK antirid krema iskustva će vam već mnogo toga biti jasnije i već ćete znati da li je VZK antirid za područje oko očiju vaš dobar izbor. Pa da ne odugovlačim više, pročitajte iskustva za ovu antirid kremu iz Lilly-ja. 

 

VZK antirid krema nanošenje

 

Milica je slučajno zapazila VZK antirid za područje oko očiju, raspitala se i odlučila je da isproba kremu. Ona nije mnogo očekivala od ove kreme, ali je bila zadovoljna nakon korišćenja. Milica nema duboke bore, već samo suve podočnjake odnosno taj deo oko očiju. VZK krema protiv bora oko očiju joj dobro hidrira suvu kožu ispod očiju i ona je zadovljna zbog toga.

 

Natalija je online poručila VZK anti wrinkle eye cream i s obzirom na cenu kreme nije očekivala mnogo. Zapravo, Natalija je već koristila antirid kreme i generalno nije zadovoljna njima. Ni jedna krema ovog tipa joj nije rešila problem sa borama. Ali VZK antirid krema joj fino nahrani i neguje kožu oko očiju i njoj u tom smislu odogovara ova krema. Ne koristiti je svakodnevno, ali povremenim korišćenjem je zadovoljna. 

 

Milena nije imala reči hvale. VZK krema protiv bora oko očiju joj se ni malo ne sviđa. Ne zateže joj kožu, bore su vidljive, pakovanje je malo, nema nikakvog mirisa, previše je masna. Kaže da je nikada više neće kupiti. 

 

Jovana takođe nije zadovljna. Njena koža je masna, pa je nakon korićenja VZK antirid kreme bila u tom predelu još masnija. Njoj dodatna hidratacija nije bila potrebna, pa je očekivala dodatnu elastičnost i popunjenost bora, ali nije primetila nikakvu razliku.

 

Ani odgovara VZK antirid za područje oko očiju. Primetila je da joj je koža malo zategnutija oko očiju, da je mekana, hidrirana, i da nema neželjenih efekata. To je njoj sasvim dovoljno da bi nastavila s kupovinom kreme. 

 

Jelena je baš razočarana. VZK krema za predeo oko očiju je čisto bacanje para, po njenim rečima. NIšta nije primetila, ni hidriranu kožu, ni mekanu, a tek ništa od popunjenih bora i zategnute kože.

 

Aneta je zadovoljna, kaže da krema nije čudo i „Koliko para, toliko muzike.”; ali je za hidrataciju i negu sasvim dobra ova antirid krema. 

 

Jasmina je čula od tetke za ovu kremu. Njena rođaka je već u pedesetim godinama, sa izraženim borama, i ona ističe da joj je VZK antirid krema malo zategla kožu ali da je odlično hidrira, pored toga. Zbog toga je i Jasmina odlučila da isproba VZK antirid kremu, ali ona ništa nije primetila. Ne zna zašto, ali njoj čak ni koža oko očiju nije bila mekana i hidrirana, kao njenoj tetki.

 

Kao što možete i same da zaključite, VZK krema za bore oko očiju ne izaziva oduševljenja, ali ni preterana razočarenja. Što bi ljudi rekli “nit smrdi, nit miriše“.

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Slične recenzije i tekstovi:

 

Aktivni sastav za VZK antirid kremu

 

Na samom početku teksta sam vam rekla da VZK antirid za područje oko očiju imam u svom sastavu sastojke koji obećavaju dobar učinak. Zato ću vam sada nabrojati i opisati najvažnije sastojke.

Retinol

Retinol je vrlo važan u VZK anti wrinkle eye cream. Retinol u antirid kremama je odgovoran za poboljšavanje tonusa kože. Što znači da retinol čini kožu elastičnom, i vraća joj čvrstinu. Dakle, retinol u ovoj kremi ima vrlo važnu ulogu i glavni je za zatezanje opuštene kože oko očiju.

Retinol ubrzava metabolizam ćelija, i pospešuje stvaranje kolagena. Retinol, zapravo, ubrzava proces odumiranja starih ćelija kože, a pospešuje proces nastanka novih, mladih ćelija kože. 

Vitamin E

Sigurno znate, a mislim da sam vam već i napomenula, da je koža oko očiju tanka i vrlo osetljiva. Koža u ovom predelu je vrlo podložna uticaju spoljašnjih faktora – sunce, belilo, prašina, mračne prostorije… Zbog toga je vitamin E u sastavu VZK antirid kreme vrlo bitan. Vitamin E ima antioksidativna svojstva, odnosno neguje kožu i štiti je od negativnih uticaja.

Ono što je vrlo bitno, a tiče se sastava kreme jeste da VZK krema za predeo oko očiju nema parabene u svom sastavu. Ovo je veoma veliki plus koji ide u korist ovoj kremi, a i korisnicama, pa je vrlo važno da znate i to. 

 

Nadam se da vam je ovaj tekst bio koristan. Ako imate neke sugestije ili iskustva u vezi sa VZK antirid kremom, pišite nam u komentarima i ocenite recenziju. Sjajno bi bilo da tekst prosledite prijateljicama, sigurna sam da će značiti i njima.